ghid pentru o viaţă împlinită
Adauga si tu o intrebare !

Wow! Am neuroni in INTESTINE. >:(

:( da, Dr. Young mi-o zis ca am mai multi in intestine decat in creier :-P

...voi, ci ziceti?...:-w, na!-- Updatat de suparatu_ in 10/03/2013 ora 15:04 --Sari, du pi 70 la psihi si tunde-o O

10 2 14 Deja ai votat! Deja ai raportat aceasta intrebare!

Pentru a comenta trebuie te loghezi! Click aici pentru a te loga!

Raspunsuri:

Cel mai bun raspuns:

Unii/unele au ºi în intestine, alþii/altele suferã de lipsã acutã.

9 1 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

de la tort ti se trage ??

0 2 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Sor terminat neuronii de s-a ales raspunsul supi? Ce ma bucur ca am ramas singura cu neuroni in talpi :))

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Este foarte adevarat ca primul care raspunde la stress este sistemul digestiv.Daca spre exemplu cel sau cea de langa voi incepe brusc sa aiba acuze digestive(epigastralgii,pirozis,meteorism abdominal etc)sa fiti siguri ca este stresat sau va ascunde anumite lucruri cum ar fi infidelitatea.

2 3 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

De aici iar s-o ºters rãspunsurile mele...poate apar ca data trecutã. :))

3 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

No amu, is nevoita sa mai rarares vizitele pe aici, ca nu poci scapa de vreo trei reclame care vin mereu cand schimb pajina si tari greu se hotaresc sa plece cand vreau sa le dau icsul de inchidere. Plus ca suna si goarna ca ascult si eu ca omul ceva bun. Nu bre bitule, eu nu vreau sa fiu rara la vedere, dar nu poci inchide alea, merje extrem de greu, iar ca sa le inchid sa pot citi, sunt nevoita sa fac cick pe ele, sa ma trimita la praznice imparatesti, sa inchid apoi praznicile ca sa revin pe pagina, iar apoi sa mai dau un ics la o zburatacenie care imi joaca pe monitor de imi fac ochii verde-rosu ca la semafor. Pan la urmai s-or gasit neuroni bre si in calcaie? Ca acus fug ca m-am saturat de dat icsuri si intrat pe siteuri unde nu vreau.

2 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

dupa ce ca esti scumpa la vorba, mai vrei sa ajungi si scumpa la vedere, bag seama! din pacate eu nu am vazut termenul inapoiati, nici macar printre rnaduri... insa l-am descoperit pe cel de inculti... insa culmea nu ne era adresat noua ci tocmai si l-a relecat ei insasi.... stimata viata dulce!

2 1 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Bitule, asa is eu mai scumpa la vorba si nu pot da explicatii avansate. Puteam sa ii dau si eu un link sa ceteasca ce trebuie. Hatra de mine nu si nu. Eu nu am rabdarea ta, dar sa nu fim facuti inapoiati (am vazut si la alte personaje de pe aici) iar ei sa greseasca. Ok, m-am dus pe link s avada si ochiul meu ca exista neuroni peste tot care produc placere. Dar ce vad? Ca nu exista ! İn primul rand, cand faci o afirmatie si o mai si intaresti cu un ciot din wiki, pai citeste intai ce link dai cand iti argumentezi parerea ca suntem toti niste imbecili. Si asa stau o ora sa intru pe aici ca ma tot blocheaza ceva si pana la urma renunt sa mai intru pe aici.

1 2 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Sarkiz, unii nu inteleg termenii, iar asta deruteaza! intre neuroni si senzori diferenta este destul de mare. intre nervi (sistem nervos) si neuroni (sistem neuronal) iarasi diferenta este semnificativa... insa asa cum zicea Dolce_vita... anatomia incepe cu niste notiuni de baza in scoala generala si se continua... eventual, pentru cei interesati, in facultati de profil ... insa in ciuda observatiei facute de ea... habar nu are semnificatia termenilor si a functiilor neuronilor si a nervilor...

2 2 2 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Wow ! Se revolutioneaza stiinta prin descoperirea neuronilor si in talpile picioarelor si in unghii ! Pe asta nu o stiam. Cat de inculta pot fi si am cu mult mai mult de 15 ani. Deh, am avut profesori comunisti pe vremea aceea care nu stiau carte ca si copiii din ziua de astazi care nu reusesc sa treaca clasa, dar sa ia un examen de bacalaureat ! Din acel link nu rezulta ca neuronii salasluiesc si in talpile picioarelor sau in varful degetelor (perceptia). Cata incultura pe noi frate ! La clasa pregatiotare cu noi. Oare sa existe neroni si in zona inghinala pentru a simti "placerea" dsoara Dolce Vitas?

1 1 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Wow! ce descoperire! Pai daca nu ai avea neuroni in tot corpul nu ai simti nici durere, nici placere, nimic.... Sistemul nervos nu inseamna numai creierul, ci toata reteaua de nervi din organism. vezi wikipedia macar: http://ro.wikipedia.org/wiki/Sistem_nervos ma intreb daca unii comentatori au mai mult de 15 ani, pt ca anatomia se invata la liceu.

2 3 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Lb românã nu-i destul de bogatã pt a ne exprima sentimentele, dacã neuronii s-o mutat în intestine.

5 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

M-ai gatat ! M-ai dat pe spate ! La cateva cuvinte romanesti, iaste musai sa bagam si anglicisme ca ase e trindul bre ! :)) Daca ma consideri prost, de ce te pui la mintea me bre? No hai, sa ai o zi buna !

1 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

pt sarikiz : PROST E SA FII RAU, DAR MAI RAU E SA FII PROST ".a sti sau a nu sti de gluma, aceasta este intrebarea.

0 5 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

de ce ma judeci? parca militezi pt a lasa omul asa cum este. scriu cum mi se pare corect. oi fi tu mai evoluat, dar nu m-ai convins pe mine.cit despre uitatul in ograda celuilalt, te roade ca nu mai vezi?spre stiinta ta, ma bucur ca stii sa scrii corect. despre ulii si sARIturile lor, e de discutat.nu eu te "abordez", tu intri pe pagina mea, tu intri in dialog, tu imi pui etichete. eu iti fac doar jocul, stiind ca nu ai bun-simt, iti dau "apa la moara "sa vad cita nesimtire ascunzi. PUNCT FOREVER.

0 4 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

la "medic" ai acces permanent, este in slujba ta, a depus un juramant. Asta nu iti spune ceva?

3 1 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

70, ca nume nu iti dai, ce treaba avem noi cu serviciile tale de "desconspirare" a celor care nu gandesc ca tine si pe care nu ii poti accepta in jurul tau? Nu miroase cumva a barfa aici? A frustrare poate? A neputinta de a fi om? Perfectiunea nu exista ! Trebuie sa luam omul asa cum este, nu sa il judecam noi pentru ca in viziunea noastra, noi suntem mai evoluati decat ceilalti. Dar este mai frumos sa ne uitam in ograda celuilalt, decat sa ne facem curatenie in propria ograda. İar spre stiinta ta, poate special am scris asa, stiind ca te vei repezi ca un uliu sa iti arati rautatea si sa pui la zid ca nu as scrie corect, pe cand tu nu ai reusit sa intelegi ca "sint" se scrie "sunt", ca nu se foloseste "lash" ci "laº (daca nu iti convine engleza, seteaza pe romana, dar nu folosi tz, sh, si alte chestii si spune ca tu esti cea mai corecta. Se primeste cumva vreun premiu daca acum dam in vileag persoane de pe alte site-uri, dam copy-paste la convorbiri, etc ? Nu vei primi decat dispr

2 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Alo, alo, a cazut guvernul? :))

3 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

pt afirmatiile mele, am dovezi. nu pun etichete fara a fi sustinute de fapte. cine doreste sa se convinga pun la dispozitie date concrete, adrese, numere de telefoane, persoane de contact.

0 4 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

tot pt inteligenta sarikiz: tu poti consulta orice , asta te face sa semeni foARTE mult cu boul despre care povestesc. cind vezi rautatea in ceilalti, indicat ar fi sa te uiti in oglinda.este valabil si in cazul in care vezi doar prosti .<<"medic" poate fi functie publica >>- alooo, medic=este calificare profesionala ; functia publica poate fi de director, administrator.

0 4 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

pt sarikiz: indicat este ca pe tine sa te consulte un sobvor de medici, desi nu au shanse sa te repare.si ca sa citez un alt inteligent cu neuronii in intestin :"foaie verde de mohor ia d-aicea un IGNORRR".stiu ca e dobitoc, dar i-am dat satisfactia de a-si vedea gindurile creative pe un site de mare importanta.credeti-ma e de o prostie monumentala. are citeva conturi de socializare pe sentimente( unde e cind femeie, cind barbat), pe garbo, kudika, 9am, yuppy, etc. este monumentul de prostie , omul fruistrat, omul abandonat care cauta sa se afirme in locurile cele mai tenebroase. uneori, da cu copy-paste si aterizeaza pe bloguri( unde semneaza mereu cu 3r) sau retele de tot felul. e un prost, infumurat si speriat de minciunile pe care le tot toarna.

0 4 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Ha ! Ce bine...de cate ori zic o prostie,o sa zic ca am gandit-o cu matzele :))))))

6 1 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

corect este sa te consulte doi medici, nu sa-i consulti tu.chestie de neuroni intestinali inadaptati gramatical.ONLY CRYING. Ce sa ne facem, stim engleza, dar nu stim sensurile cuvintelor romanesti care pot avea mai multe intelesuri. Si ca sa iti dau satisfactie, akm me duk la piatza sa vind o ratza ca ubitu ma inshelat shy k e lash de moare kapra vecynuluy de gryja mea.

4 1 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

İn cazul in care nu poti consulta doi medici, poate te ajuta 70 sa afli ce ai. Am auzit ca se pricepe la intestinelogie, circula des pe acolo ca de acolo are rautatea asta si nu stie de gluma. Sau nu stie ca intentºonat se scrie gresit, ca sa i se dea satisfactie sa corecteze. Dar 70 are cumva doctorat? Sau si acela este tot plagiat? Coppy-paste :)) Ok, cand am spus "consulta", se poate intelege lejer ca le poti cere parerea. Cam cum ar fi de exemplu sa "consulti un avocat", nu 70? Avocatul este in slujba noastra, precum si medicul. "Medic" poate fi functie publica. Offf, cand exista rautate, ex,sta si lipsa de neuroni, chiar si intestinali !

2 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Only sau lonely? Vb de neuron/i sã rãmân on.

5 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

corect este sa te consulte doi medici, nu sa-i consulti tu.chestie de neuroni intestinali inadaptati gramatical.ONLY CRYING.

1 4 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Eu zic sa incerci si parerea altui medic, poate iti spune altceva. De exemplu sa mergi la Dr. Old. Este util sa consulti doi medici. :))

3 2 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

asa s-au nascut aberatiile genetice.fac ei ce fac si recunosc, isi dau arama pe fatza.

0 3 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

i-ai mincat creieril lui heartbit !!!!!!!!!!

0 7 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

maninca tu creierul lui heartbit, sau deja l-ai mincat ? sint sigura ca da, de aceea esti atit de hotarit.

0 5 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

si neuronii te-au parasit...

0 6 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

sint de acord cu medicul, dar de ce nu spui tot? in creier ai parazitit=oxiuri.asa se explica tot.

0 7 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

e foarte posibil, daca mananci creierul vreunui animal, sa ai neuroni si in intestine. faptul ca ei nu sunt vii si nu au nici o functie nu conteaza, esentialul e ca sunt acolo, in intestine! creierul panè de proc este foarte bun la gust, creierul de gasca si cel de porumbel sunt considerate adevarate delicatese culinare, si chiar foarte scumpe!

3 3 2 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.
 
Setari Cookie-uri