ghid pentru o viaţă împlinită
Adauga si tu o intrebare !

Discutii cu soacra

Soacra mea are un obicei atunci cand foloseste detergent de exemplu baga mainile in ligheanul unde este apa cu detergent s-au foloseste mopul si nu se clateste pe maini cu apa, se sterge cu prosopul atat, si dupa aceea se pune sa faca mancare: taie carnea, zarzavatul,s-au aluatul pentru gogosi fara sa se spele. Am observat acest lucru si a zis ca a uitat. Am vazut-o de mai multe ori si la fel facea. Voua va ma vine sa mancati cand stiti ca alimentele au urme de detregent pe ele. Nu stiu cum sa o conving sa se spele, (in bucutarie facem impreuna mancare). Imi este groaza mai ales ca vreau sa fac si un bebe si poate sa afecteze in vreun fel.

9 0 5 Deja ai votat! Deja ai raportat aceasta intrebare!

Pentru a comenta trebuie te loghezi! Click aici pentru a te loga!

Raspunsuri:

Cel mai bun raspuns:

Draga mea , sunt sigura ca stii dar iti propun sa vezi problema si din alt punct de vedere , dupa o anumita varsta se pierd multe legaturi neuronale la nivelul creierului si se poate ca dumneaiei sa nu realizeze ca a uita sa se clateasca pe maini , incearca si comporta-te ca si cum ar fi mama ta nu o persona straina ! CONCRET CE AI FACE DACA MAMA TA AR UITA SA SE CLATEASCA PE MAINI !MULTA INTELEGERE ITI DORESC !

5 1 2 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

....muta-te cu chirie draga intr-o locuinta complet utilata si atunci gatesti si faci menaj tu cum vrei si poti.In casa soacrei tale nu poti tu sa-i atragi atentia cum sa realizeze acesta si cu atat mai putin sa-i impui ,ea face cum poate si stie ea sa isi rezolve problemele de menaj.

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Incearca sa ii spui lui , sa ia el atitudine , nu e normal , soacra mamei e la fel dar ea ii spune tot timpul sa se spele. Doar sotul mai poate face ceva .. e groazic..

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Puteti sa ii spuna ca nu ii spune cu gand rau , ii vrea binele , nu vrea sa se imbolnaveasca , pentru ca persoanele in varsta se imbolnavesc mai repede si bolile sunt mai grave la o varsta mai inaintata . Sau, pur si simplu , daca uita , ii aduceti aminte , fara rautate .

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Sa stii ca si eu am discutii cu nurorile , dar de alt tip , este bine sa fii intelegatoare in viata !

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Spune-i temerile tale, arata-i articole de pe net care prezinta toxicitatea detergentului, plus cum ii afecteaza pielea, daca nu te crede mergeti impreuna la doctor si intrebati. Daca tot nu pricepe gateste separat.

2 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

este de inteles ingrijorarea ta si sunt multe de discutat pe aceasta tema , incearca si mai zii si alfel , adica intreab-o daca ea personal ar manca din mainile cuiva care nu se spala ....sau nu se clateste !este f greu daca locuiti impreuna iar daca veti avea si un copilas igiena este sfanta!discuta cu ea cu multa intelegere , chiar roga-l si pe sot sa ii spuna !succes !

2 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.
 
Setari Cookie-uri