ghid pentru o viaţă împlinită
Adauga si tu o intrebare !

De ce este nevoie de atatea reclame pe un site, cand nu cumpara nimeni acele produse? Raportati intrebarea sa ma bucur si eu pe ziua de azi, ca ma ustura ochii si am facut scurta de click de atatea reclame pe aici. Chiar obosesc aceste reclame.

Prin folosirea abuziva a reclamelor, cel care intra pe acel site are urmatoarele simptome: Enervare, oboseala a globilor oculari, uzura mainii din umar tot dand click sa anuleze reclama, si apoi urmeaza sa evite acel site.

14 2 3 Deja ai votat! Deja ai raportat aceasta intrebare!

Pentru a comenta trebuie te loghezi! Click aici pentru a te loga!

Raspunsuri:

Cel mai bun raspuns:

nu este nevoie d atatea reclame, e nevoie de banii care vin din reclame! forumul asta si chiar site-ul, chiar daca sunt vai steaua lor, trebuiesc intretinute de niste oameni, oameni care trebuiesc platiti... in afara de banii obtinuti din diverse activitati conexe acestui site, se mai fac si bani din reclama! ca nu cumperi tu .... ca nu cumpar eu, ca nu cumpara o mare parte din vizitatorii de pe site si forum, este adevarat... dar ca si la reclamele tv... tot se gasesc o suma de cumparatori.. unii care nu au ce face cu banii, altii carora chiar le trebuie acele nimicuri, fara de care ei nu pot concepe viata :D, altii de plictiseala si tot asa... are balta peste si vanzatorii au clienti! insa e adevarat, e obositor si de multe ori frustrant sa te impiedici din doi in doi pasi de reclame care mai decare mai stupide! macar de ar curata topicurile cu reclame de pe forum... alea facute la foc automat, si tot ar fi un lucru bun!

4 3 2 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

sunt si oameni nehotarati pe care ii pot manipula asa si in plus pentru sponsorizare desigur , traim intr-o lume materiala !

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Scz! Mii de scz! Acum am vãzut ce-i voie ºi ce nu.

2 1 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Mããããi! Nici sã râd nu mai am voie? Voi ºtergeþi cu ochii închiºi?

2 1 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Io tocmai mi-am tocit papucii prin magazine. De reclamele lor ieftine nu am nevoie :P

4 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Am vãzut, da' nu meritã sã-i rãspund. ªi aºa nu citeºte. Aºteaptã coletu'. :))

1 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

sa faci 2.300 de magazine intr-o zi, este greu, chiar si virtual... dar ai o satisfactie... pantofii care tocmai ti-au venit pachet, da, alea 22 de perechi... nu le-ai tocit! sunt intacte si stau frumos in raft.... eh, le mai stergi de praf cand si cand, si le mai scoti ca la expozitie sa le admire prietenele cant te viziteaza! ce atata jogging... ce atata plimbare pana la magazine si inapoi, cand te poti plimba pana la computer, in cazul in care nu ai laptop sa il iei in pat cu tine.... si uite asa comod si usor rezolvi totul! si pe aia de la curatenie, poti sa-i chemi acasa tot online... eventula, si pe aia de la pompe funebre... ii anunti: "va rog sa veniti sa ma luati, ca eu o sa mor peste vreo 2 ore, deci ma gasiti direct rece... va las pe masa banii si adresa cimitirului... usa o sa fie oricum deschisa!"

3 2 2 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

ai vazut sari si axl ce noutate a zis 2558960 si noi astyia care avem computer nu stim ce sa facem cu el... in loc sa click si sa vina coletul, mai rupem si pingelele prin magazine! pai cum sa nu apara obezitatea fenomen de masa.... de aia stimata numar de zeghe va vaitati peste tot ca nu stiti cum sa slabiti! ca stati in scaun si dati click ca sa va vina totul la bot... si voi doar sa ingurgitati... si apoi somn de voie ca sunteti obosite de la atat shoping virtual!

4 2 2 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Aceste reclame isi au rostul lor,sint foarte multi oameni care -si fac cumparaturi prin Internet ,mai comod decit sa alerge prin Magazine.

1 6 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

ªtergeþi! Iar n-aþi dormit bine. :P

1 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

De: vrabia, Mihai Viteazu; de Lapusneanu; de.....ce te intereseaza pe tine, pe cand lor le este bine; de vrei sa stii cu adevarat.....la,la,la,la ;)) Sari;) de nu mai dai click, nu se va'ntampla nimic.......te mai odihnesti:) de Dragobete!

1 2 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Like de la mine. ;)) Iar rãspunsul...de ce nu? De_ro...de treci, etc. ;))

1 1 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Intrebari rezolvate din categoria Sanatate:

6 0 5


rmn la genunchi?
10 2 14


Wow! Am neuroni in INTESTINE. >:(

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.
 
Setari Cookie-uri