ghid pentru o viaţă împlinită
Adauga si tu o intrebare !

De ce a ajuns prostia , o virtute a multor Romani ?,

Dati o definitie a prostiei omului, cu ceva scoala si bani.

8 3 7 Deja ai votat! Deja ai raportat aceasta intrebare!

Pentru a comenta trebuie te loghezi! Click aici pentru a te loga!

Raspunsuri:


Si mai consider ca noi romanii indiferent de ce natioanlitate suntem, nu suntem prosti ! Sper sa nu fie sters si acest raspuns pentru ca este destul de pertinent la intrebarea pusa denigratoare. Romanii nu sunt prosti domnule.

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Consider ca este o intrebare tendentioasa si jignitoare la adresa noastra. Poate ca in acel personaj descris este unul dintre userii de aici. Altfel nu vad adaugirea "cu ceva scoala si bani". Se duc razboaie pe aici, nu gluma.

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

De ce a ajuns prostia o virtute la unii romani ? Raspuns final: "Multa minte nu se cere, prost sa fii sa ai putere." ( A se citi : bani , stampila , relatii , influenta , etc.)

2 1 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Simplu ! Din prostie !

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

analfabetule, invata sa scrii inainte de a-mi trimite mie mesaje obscene! si sterge-te la gura, ca ai facut spume si se amesteca cu rahatul de l-ai mancat pe forum!

1 1 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

sau tu vroiai aici sa verifici cam cum te-ar putea denumi lumea... ... ... ca probabil ti-a spus si tie cineva ca esti un virtuos plin de virtuti...!!!

2 6 4 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

dupa cum ai postat pe forum, pe la aia cu prezervativul rupt... mi-am dat seama ca intrebarea asta ai pus-o pentru tine si despre tine!!! nu-i nimic, e un pas inainte ca incepi sa-ti dai seama unde te situezi, mai ai ceva timp sa citesti o carte, doua ... un septar de trefla, un popa de ghinda, o dama de toba la asternut... un juvete de inima neagra la drum de seara...!

1 7 4 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

De ce?simplu:pentru ca noi toti o musamalizam..desi nu suntem de cord atunci cand o constatam,ne complacem si din bun simt,din jena pentru cine-o poseda,trecem cu vederea efectiv.

4 4 2 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Pentru ca, cei ce vor sa se imbogateasca fara sa isi bata capul prea mult, cu tupeul lor, manipuleaza incompetentii, sterge cu ei pe jos si, usor, usor devin slugile obediente dar loiale ale vatafilor. Avem multi prosti cu diploma. Cu cit esti mai prost cu atit mai mult esti cautat de angajatorii de la stat. Obtii cele mai inalte functii la care nu ai visat vreo data, cotizezi lunar vatafului si traiesti linistit pina la adinci batrineti ca nu te mai dezlipeste nimeni din jiltul in care te-ai asezat.

2 5 3 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Simplu.....pentru ca nu doare !!!

3 4 2 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

AS APRECIA PE CEI CARE,STIIND CA NU AU MULTA CARTE,STAU DEOPARTE SI NU SE ,,BAGA IN SEAMA'' SA DEVINA MAI RIDICOLI DECAT SUNT DEJA...EXEMPLE LA NOI,SUFICIENTE INCAT SA NE DAM SEAMA CA LA INTREBAREA COPIILOR :,,LA CE MAI FOLOSESTE CARTEA IN ZIUA DE AZI? "TREBUIE SA FIM ATENTI CACI O SA FIM PUSI IN SITUATIA DE A NU STI PE UNDE SA SCOATEM CAMASA.

2 5 2 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

daca ai nevoie de o definitie a prostiei iei dex-ul sau alt dictionar si afli, altfel intrebarea ta este mai mult decat incorecta! ca nu sunt toti genii si ca nu sunt toti literati si ca nu toti au o cultura generala, asta tine de altceva... dar om,ul cu ceva scoala si bani, chiar daca aparent nu se descurca cu cuvintele, se descurca cu altceva... ii merge mintea intr-o alta directie... sau ii merge indemanarea... iar faptul ca nu are cuvintele la el, asta nu inseamna ca e prost! o vorba inteligenta a spus Adrian Paunescu, dupa un interviu al lui Hagi, in care artizanul mingii nu a fost in stare sa lege doua cuvinte....: "sa ii cereti lui Hagi sa vorbeasca ca mine, ar fi ca si cum mi-ati cere mie sa joc fotbal ca Hagi!" deci nu suntem toti facuti sa fim la fel si sa facem aceleasi lucruri la fel! fiecare are domeniul lui in care se pricepe mai bine... nu toti suntem Michelangelo sau Da Vinci... sau Brancusi!

3 6 3 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

daca are ceva scoala atunci nu e chiar prost... se pare ca faci o confuzie de termeni... inteleg de ce, dar nu vreau sa comentez. dincolo de asta... discutand despre semidocti si sfertodocti... se intampla sa fie lumea plina de ei si romanii chiar sunt nesemnificativi la capitolul asta in comparatie cu francezii (aia plini de cultura), comparativ cu italienii (si astia plini de cultura), comparativ cu americanii (astia plini de tehnologie, de gadgeturi si alte chestii care sa te indemne la cultura... pe care ei doar le vand altora, ca sa faca bani, insa pentru ei nu le utilizeaza)!

3 5 3 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Self-esteem, high level. :))

5 3 2 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Fãrã bani nu pot da o definiþie? :)))

4 3 2 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Prostia este o virtute a multor romani in egala masira cu cea a nemtilor, francezilor, englezilor etc. O dobada individuala de prostie este auto-denigrarea

3 7 4 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.