ghid pentru o viaţă împlinită
Adauga si tu o intrebare !

CUM POTOLESC GALCEAVA??

Cineva(nu dau nume)mi-a cerut prietenie, am acceptat si apoi m-am "trezit" cu mesaje insinuante, ...cu conotatie scandaloasa.Ii fata,daaaa :(.....am rugat-o fr. sa-mi spuna ceva sa inteleg si eu ce/cum vrea,...ea nimic....eeeeee! m-am :( na si si-a

1 1 0 Deja ai votat! Deja ai raportat aceasta intrebare!

Pentru a comenta trebuie te loghezi! Click aici pentru a te loga!

Raspunsuri:


Printr-o comunicare sincera! Daca nu ai cu cine, ii dai "Ignor". Problema e ca uneori ....hotul striga "prindeti hotul!" :)

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

SA-TI SCHIMBI NARAVUL !

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

BUNA DIMINEATA, DOMNULE RAM_SOS. AM VZ CA AI INCEPUT CALATORIILE DE UICHEND. SOYEZ LES BIEN VENU ! COMME DIT MAN AT WORK.

0 1 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

la aceasta intrebare, corul de bocitoare nu are raspunsuri ? ele doar se agita ?le place gilceava, e ratiunea lor de a respira. nici un topic fara cearta, nici un user fara hartza. succesuri in domuniu. ORICUM PREMIUL NOBEL PT PACE S-A DAT. ASA CA PUTETI SA VA GILCEVITI INCA UN AN .

0 1 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

bine ma, nea tutancamoane...daca te-ai imbracat in piramida te crezi kefren?poate kerosen.sinxu'rotty unde e ? sub masa ? o piramida model de vara nu ai ?asta ti-a ramas cam lunga si te incurca in exprimare.

0 1 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

UITE CINE VORBESTE DE RAUTATE

0 1 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

UITE CA AI REUSIT SA II DAI GHES SI NU SA O POTOLESTI. ARE ROST SA RAMII SUPARAT, CU BUZA UMFLATA, UMILIT?PT CE SI PT CINE ?ZAU CA SCRII GRESIT: ZAU CA NU MERITA.PROBABIL , SIGUR ARE O CULTURA GENERALA, LICEALA, UNIVERSITARA SI POSTUNIVERSITARA VASTA INSA,NUSTIE SA O UTILIZEZE IN TERMENI BUNI, PRIETENOSI, OMENESTI.CHIAR AI DORINTA DE A O CUNOASTE MAI BINE? GURA LUMII NU POATE FI INCHISA. RAMII INDIFERENT,RECE,PE CIT POTI.BAFTA. VORBA CEEA CE NU MA ATINGE NU MADOARE SAU INVERS.

0 1 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

CUVINTE NEADECVATE ? VICTOR HUGO; MAGISTER DIXIT ? CITATELE ERAU IN GHILIMELE. OK. NU MERITI RASPUNSURI. ORICUM ITI SPUNEAM CA PSIHICUL UMAN NU PREA A EVOLUAT DE PE VREMEA LUI PITHECANTHROPUS ERE_C_TUS.DOVADA ESTE TINUTA TA CU CARE DEFILEZI DE COLO COLO SI PREZENTA MIROBOLANTA A (Z) GARZII DE CORP

0 1 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Uite ca ai reusit sa ii dai ghes si nu sa o potolesti.Are rost sa ramai suparat,cu buza umflata,umilit?Pt ce si pt. cine?Zau ca nu se merita.Probabil are o cultura generala vasta fata,insa nu stie sa o utilizeze in termeni buni,prietenosi,omenesti.Chiar ai dorinta de a o cunoaste mai bine? Gura lumii nu poate fi inchisa.Ramai indiferent,rece,pe cat poti.E si asta o arma de lupta.Bafta.Vorba ceea:Ce nu ma atinge nu ma doare sau invers.

0 2 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

SINGURA MODALITATE PRIN CARE PUTEM INCHEIA CICLUL NESFIRSIT AL SUFERINTEI SI PRIN CARE NE PUTEM REGASI BUCURIA DE A TRAI CONSTA IN A INCETA SA MAI CREDEM IN MINCIUNI, INDEOSEBI IN CELE REFERITOARE LA NOI INSINE.TREBUIE SA NE REDOBINDIM CREDINTA IN ADEVAR SI CUM SA NE INTOARCEM LA BUNUL SIMT. -DON MIGUEL RUIZ "VOCEA CUNOASTERII "

0 2 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

AI AFLAT ? SAU PRICEPI MAI GREU ? NU POTI PROCESA CU O VITEZA NORMALA?

0 2 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

andropauza ta ( oricum te-ai numi) duce la menopauza intelectuala, ceea ce e mult mai jenant, decit raspunsul anatomic firesc al organismului uman feminin. daca tu, vorbind mereu prin gura unor nick-uri troglodidte, consideri ca ceea ce a lasat dumnezeu este de luat in ris, chiar esti demn de mila. crezi ca trebuia sa intre pe garbo si sa te intrebe daca e bine ca femeile sa aiba ciclu sau sa traiasca si in starea alfa de menopauza ?

0 2 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

explicatiile cu cateii si parbrizul sint cam ca fabula, dar lipseste morala authorului. daca un barbat trebuie sa poarte un nume sigur ar vrea sa fie masculul alfa. un psiholog, contemporan descrie ceea ce ii lipseste, ascunzind, cum ii sta bine unui asemenea exemplar, frica, disperarea, complexele foarte complexe care care il macina. pentru curiosi, pot oferi detalii.este un inchipuit alfa. a compilat niste volume care tratau aceasta tema si a inceut sa bifeze . daca tinea seama de intelepciunea populara si respecta principiul : "daca tacea, filozof raminea ". ar fi reusit mai mult pt sufletul lui. atitudinea lui, insa a demonstrat cit de usor si-a vindut sufletul pt doi arginti zornaithori , diavolului. dar fiecare are destinul lui. vorba cintecului "SCRIE IN STELE ....

0 2 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

mesaje insinuante?

0 2 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

de ce nu spui cine . nu e un secret. numai ca nici tu, nici bocitoarele aferente, nu ati inteles rostul cererii. trebuia sa mai scoata inca o data in evidenta caracterele voastre. de ce nu spui, ca in citeva ore, te-am si saters din lista. scopul fusese atins, obiectivul facut KO .dar, nu poti vedea dincolo de vanitatea ta.v-am lasat sa va zbenguiti si sa va dati arama pe fatza. sinteti de tot risul.la revedere domnule cum te cheama si cine te cheama. nu ai observat ca nu imi incarc lista cu nick-uri? nu vreau sa fiu campioana colectionara de prostii.ti-am spus de o mie de ori, in o mie de feluri ca incerc sa inteleg psihologia multimlor si a entitatilor refulate. asta e tot.

0 2 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Uite cine vorbeste de rautate......

1 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

DE CE POSTURILE DE PE BLOGUL MEU NU APAR IN LISTA DATEI DE 5 OCTOMBRIE 2012???????????? HAI CU EXPLICATIILE, CHEIA E LA TINE . DE UNDE ATITA RAUTATE?

0 3 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

STERGE-TI CONTURILE ASTEA MITOCANESTI. FA UN CURS DE EDUCATIE SI CIVILIZATIE SI UN MASTER DE BUNE MANIERE. SCHIMBA-TE SI ASTFEL VEI INTELEGE LUMEA. POTI SA-TI PUI ZECE PIRAMIDE UNA PESTE ALTA, CA O SA FACI CE-AU FACUT SI CAVALERII DE LA MALTA.

0 2 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Fr discurs, dar tu de ce nu taci? Scz! De ce þipi?

2 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

A VORBI IN FATA UNEI NEDREPTATI INSEAMNA CURAJ. A TACEA CIND SINTEM INSULTATI INSEAMNA IUBIRE. A VORBI PT A CLARIFICA BIRFELE ESTE OBLIGATORIU. A VORBI PT A DEMASCA FALSITATI VINE DE LA CONSTIINTA. A VORBI DESPRE DEFECTELE ALTORA INSEAMNA SA JIGNESTI.A TACEA CIND SINTEM ACUZATI INSEAMNA EROISM. A NU VORBI DESPRE PROPRIILE DURERI INSEAMNA SACRIFICIU.A TACEA CIND SINTEM RANITI INSEAMNA SFINTENIE.A NU VORBI DESPRE DEFECTELE ALTORA INSEAMNA INTELEPCIUNE SI INTELEGERE.A VORBI CIND TREBUIE SA TACI INSEAMNA PROSTIE.

1 4 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

:"> mai...eratã, sorry!

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

... si cum ziceam.... priveste si trage concluzii.... nu te baga, nu toata lumea e asa cum pare la prima vedere....

1 1 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Pfff, sigur cã menopauza sau gelozia îs de vinã...;)) Ea/el...se leagã de toþi, o mai avut cont aici o fost banat, acu' se rãzbunã în felu' ei unic. Ignore...e cea ma bunã metodã.

1 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Las-o in pace, se va linisti ea..... o fii la menopauza :))) . Esti sigur ca e femeie ?? Poate ca are OO si se simte amenintat de dezinvoltura ta si de amicitia ta cu fetele de pe forum :))

1 1 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Intrebari fara raspuns din categoria Muzica:

0 0 0


ce profesi sunt pentru femei

Intrebari rezolvate din categoria Muzica:

5 4 7


Cand ii ziua cucului ? :D

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.
 
Setari Cookie-uri