ghid pentru o viaţă împlinită
Adauga si tu o intrebare !

Cum ati vrea voi sa arate un salon de make-up? Pe langa oglinzi, dulapioare dragute pentru produsele pe care le folosesc, ce imi recomandati sa mai iau?

Sunt make-up artist si vreau sa imi dau demisia de la salonul unde lucrez si sa amenajez, temporar, livingul de acasa. Am destule cliente fidele care sa ma urmeze. Seful este exagerat si nu merita sa ma imbolnavesc muncind pentru el.

3 2 3 Deja ai votat! Deja ai raportat aceasta intrebare!

Pentru a comenta trebuie te loghezi! Click aici pentru a te loga!

Raspunsuri:

Cel mai bun raspuns:

Uite o poza care sa te inspire: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_LgNJa7CbY6eK1XTr5MqcZrxLPzSB2hSoLgarKjBzHlljGw4z Alege mobila asemanatoarea culorii peretilor. Daca peretii sunt albi sau alb-galbui, atunci alege mobila colorata. Scaunele sunt destul de importante, pe ele stau clientele si trebuie sa se relaxeze cat timp le machiezi. Eu mi-am luat un super scaun de relaxare pentru dormitor de la expert-scaune.ro dar au multe tipuri de scaune, care se potrivesc si pentru saloane, plus ca nu trebuie sa-ti faci griji de transport pentru ca ti le aduc acasa. Cand iti vin clientele ai grija sa inchizi celelalte usi ale camerelor, nu trebuie sa arati ca salonul este de fapt propria casa. Succes!

1 2 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

NISTE SUPER POSTERE CU TIPE MACHIATE SI CU UN PAR DE INVIDIAT , IN DIFERITE MODURI ARANJATE PT CLIENTELE NEHOTARITE . IAR PT ATMOSFERA MULTE PLANTE MULTICOLORE SI, SAU PICTURI SAU TABLOURI CEPREZINTA FRUMOSUL IN CULORI VII! CU DRAG GABRIELA

0 1 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Ai putea folosi o oglinda din aceea inalta care se misca pe un suport si care poate fi mutata in orice colt al camerei. E mai dificil cand salonul e acasa. Trebuie sa scapi de toate lucrurile personale din living si eventual sa inramezi un afis/foto sau doua cu vedete machiate superb. In loc de dulapior iti recomand o vitrina moderna tip Ikea in care sa pui in valoare produsele mai atragatoare. Pe langa salon de machiaj incearca sa comercializezi si anumite produse pe care sa le prezinti atragator in cosulete sau in diverse aranjamente care sa atraga ochiul. E cu totul altceva decat atunci cand produsele sunt ingramadite prin dulapioare. Sigur ca sunt necesare si acestea pt produsele pe care le folosesti zilnic dar vitrina sau alt spatiu deschis de expunere iti poate pune in valoare anumite produse.

0 2 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Bitule , crd ca tie iti cam tropaie hormonii.....:)))

1 1 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

pentru clientele fidele sa angajezi niste tipi macho... latino loveri ... care sa lucreze la bustul gol, iar pentru clientii barbati care au nevoie de make-up, sa angajezi niste babe tinere... intre 18 si 35 de ani, care sa lucreze topless! restul, ce ziceai tu acolo oglinzi si alte alea, sunt chestii de decor!

0 4 1 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Intrebari fara raspuns din categoria Casa si gradina:

0 0 1


Care lalele sunt mai frumoase ?
0 0 0


voi fi bogata?
0 0 0


Despre viitor

Intrebari rezolvate din categoria Casa si gradina:

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.