ghid pentru o viaţă împlinită
Adauga si tu o intrebare !

Ce intelegeti prin "Este un semn de noblete mentala sa stii sa admiri ceea ce te depaseste?"

e sau nu e??

1 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat aceasta intrebare!

Pentru a comenta trebuie te loghezi! Click aici pentru a te loga!

Raspunsuri:


Poi daca zacea "de_minti",mintea mea,dadea si ea un semn de noblete,asa.... numa' o "admirat" #-o #-o

0 1 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Supi...de_mentã sau de_minti (verb) ? ;))

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

gargara la luna.Normal ca admiri,-nobleta mentala- ceea ce te depaseste. Eu admir multi oameni, incepand cu Einstein si pana la vanzatorul de flori din colt(ce fundite frumoase face!!! )

1 1 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Daca te afli intr-o tufa de menta,ment(o)lul miroase profund si uneori iti simti "nobletea mintala" rascolita....poi' daca te depaseste o tipa sexi,o admiri....ce mama naibi! X_X =))

0 1 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

eu am o atractie - sa zicem, morbida - fata de lucrurile pe care nu le inteleg. Nu le admir, nici nu le detest - dar devine o necesitate sa le clarific... chiar daca imi dau seama ca n-as avea nici un avantaj din asta, e exercitiul mental, asa ca nu ma pot abtine (si, de cele mai multe ori, nici nu vreau)

1 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

din moment ce admiri inseamna ca intelegi, inseamna ca nu te depaseste.... Daca te depaseste te uiti ca pisica in calendar - ce sa admiri?!?! Sa admiri ca nu pricepi?

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

unii traiesc din citate in timp ce altii traiesc si invata din experienta si e cel mai mare castig...citatele le gasesti si regasesto oricand ai sau nu nevoie de ele,,,,dar nu si experienta...pentru ca...am sa folosesc eu un citat TOATE AU TIMPUL LOR....sunt momente optime in viata in care putem trai foarte bine din experienta...dar timpul asta nu e infinit. Timpul citatului in schimb ...pare a fi infinit.

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

bine ar fi sa incercam sa nu mai traim numai din citate,,cel mai bine ar fi sa traim din experienta.

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

din nastere suntem toti egali..avem aceleasi drepturi ca fiinte si sa incepem sa ne dam mai cu mot decat altii...nu poate fi decat un semn de boala

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Cred ca treaba asta..cu admiratul...ar trebui sa vina natural,pentru ca asa simti nu pentru ca stii ca asa trebuie sa te comporti...e o vorba cu prea multe pretentii,pentru timpurile prezente. Societatea in care traim nu are cum favoriza o situatie in care sa trebuiasca sa admiram ceva ce ne depaseste...evident ca foarte multe lucruri ne depasesc zilnic,si nu avem cum sta sa admiram fiecare lucru in parte care ne depaseste. Stiu ca substratul problemei e altul de fapt,,,dar mi se pare un pic ...paralel cu realitatea de zi cu zi.Eu personal consider ca ma depaseste si admir...un program de soft,un computer performant sau un smartphone,,,,dar cu referire la alti indivizi asemeni mie...a caror experienta de viata nu le.o neg...si totusi imi doresc si imi place sa cred ca toti suntem egali ca oameni,,nu suntem unii superiori altora,,ca fiinte ci poate strict legat de competente profesionale,,dar asta e alta poveste

2 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

"Nobleþe mintalã" tare aº vrea sã pot admira aºa ceva pe garbo, sau în viaþã. ªtiu întrebarea era alta, dar nu pot sã tac. Ceea ce ne depãºeºte nu prea ne place...de unde nobleþe...mai ales mintalã?

1 1 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

este! ce e neclar? demonstreaza ca ai capacitatea de-a vedea ceva ce recunosti ca este peste puterea. si care nu-ti provoaca repulsie ci admiratie! ceva ce te depaseste nu intotdeauna e de admirat! cand te depaseste prostia, nu e de admirat. dar te poti bucura in sintea ta, cand vezi pe altul mai prost ca tine! (eu recunosc ca mai am si expresiile: esti imbucurator de prost, esti admirabil de prost! dar astea fireste nu sunt decat expresii peiorative!)

1 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.
 
Setari Cookie-uri