ghid pentru o viaţă împlinită
Adauga si tu o intrebare !

Buna fetelor! Am o mare dilema, mi-a intarziat mentrustia 17 zile si am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative, aveam dureri de spate, eram obosita si urinam frecvent asa ca am fost la ginecolog, in urma ecografiei mi-a spus ca am un chist, dar nu

Am fost la control la 15 zile de la intarziere, si au trecut deja doua zile si ciclul nu imi vine-- Updatat de garbo_470353 in 01/07/2017 ora 13:24 --nu mi-a prescris medicamente pentru chist ci pentru a evita formrea cheagurilor de sange, si mi-a zis sa revin dupa ce termin medicamentele sa vad daca imi vine mentruatia, credeti ca sunt gravida si nu se putea vedea sarcina pt ca e prea mica?

15 2 33 Deja ai votat! Deja ai raportat aceasta intrebare!

Pentru a comenta trebuie te loghezi! Click aici pentru a te loga!

Raspunsuri:


Eu zic s? mai consul?i un medic, pentru înc? o p?rere avizat?. Este foarte important s? stii din timp cauzele deregl?rilor tale hormonale. Ti-l pot recomanda pe medicul meu, dr. Silviu Istic, cunoscut pentru tratarea chisturilor ovariene. Este un adevarat profesionist si discutand cu mai multe paciente de ale dansului, toate au avut o experienta foarte foarte buna in tratamentele prescrise de dumnealui. Multa sanatate!

0 0 0 Deja ai votat! Deja ai raportat acest raspuns!

Intrebari fara raspuns din categoria Sarcina si preconceptie:

1 0 5


2 avorturi si bebe...cand? :(
3 0 16


Prezervativ rupt

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.
 
Setari Cookie-uri