ghid pentru o viaţă împlinită

Concurs: Castiga ustensile pentru bucatarie de la Dr Oetker!

Bunatati pentru Craciun
 

Concursul a luat sfarsit. Iata care sunt retetele castigatoare:

1. Rulada cu crema pe aburi

2. Friptura cu bulion de casa

3. Pui la cuptor

4. Rulada dietetica de pui

5. Piept de pui italienesc

6. Bezele

7. Prajitura Fantezie

8. Rata cu ananas

9. Tort de poveste

10. Spaghete cu lamaie.

Castigatorii vor fi contactati prin e-mail, pentru a intra in posesia premiilor.

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar noi ne intrebam cu ce bucate o sa-i rasfatam pe cei dragi. Impartaseste cu noi retetele tale speciale de Craciun, iar noi o sa te rasplatim cu premii pentru bucataria ta.

Descrie-ne, intr-un mod cat mai apetisant, bunatatile nelipsite de pe masa de Craciun, pozeaza-le si inscrie-le pe pagina de concurs. Poti participa cu retete de fripturi, aperitive, ciorbe, prajituri, torturi sau alte minunatii, cu conditia sa fie originale. Ne poti trimite oricat de multe retete doresti. Fiecare reteta care respecta termenii concursului inseamna o sansa de castig.

Concursul se desfasoara in perioada 13 noiembrie 2012 – 10 decembrie 2012, iar retetele castigatoare vor fi alese prin tragere la sorti pe data de 11 decembrie 2012.

Atentie! Vor intra in concurs doar retetele complete si originale! Atat imaginile, cat si descrierea trebuie sa fie realizate de tine! Retetele copiate vor fi descalificate!

Important: Daca ai participat deja la un concurs culinar Garbo.ro, nu poti inscrie aceeasi reteta!

Pentru ca sunt speciale, retetele tale vor fi premiate cu unul dintre cele 10 seturi constand in :
• set de ornat prajituri
• cana gradata
• cantar
• forme prajituri

Cele mai frumoase retete vor fi publicate pe Garbo.ro

Participa acum!
 Citeste regulamentul concursului

Prezentare

SC Internet Corp organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat al www.garbo.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea unor ustensile de bucatarie: set de ornat prajituri, cana gradata, cantar, forme prajituri. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati pe www.garbo.ro trebuie sa trimita prin intermediul formularului de concurs o reteta festiva de Craciun insotita de minim o imagine a produsului realizat.

Societatea organizatoare

Concursul este organizat de Internet Corp SRL. Internet Corp S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8379/2005, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO17562895.

Perioada desfasurarii concursului

Concursul se desfasoara in perioada 12 noiembrie - 10 decembrie 2012.

Procedura de desfasurare a concursului

Concursul se desfasoara pe site-ul www.garbo.ro. Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa fie utilizatori inregistrati ai www.garbo.ro si sa trimita in perioada de desfasurare a concursului o reteta festiva de Craciun, insotita de minim o imagine a produsului realizat. Un utilizator poate trimite mai multe mai retete culinare. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti folosind serviciul de extrageri aleatorii tragerilasorti.ro

Premiul concursului

Premiile sunt acordate de catre SC Internet Corp SRL. Premiile trebuie revendicate in maxim 3 zile de la anuntarea rezultatelor. In caz contrar, se va alege alt castigator. Premiile constau in ustensile de bucatarie: set de ornat prajituri, cana gradata, cantar, forme prajituri

Drept de participare

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai peste 18 ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor organizatoare precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Validarea castigatorului

Castigatorul va fi anuntat in data de 12 decembrie 2012, pe pagina concursului de pe www.garbo.ro. Ulterior, castigatorul va fi anuntat prin e-mail, urmand a i se va comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.
In cazul in care castigatorul: are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular sau nu indeplineste conditiile de participare la concurs sau nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, participantii utilizatori isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului.
Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.garbo.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la campanie.
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.