ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Cand faci un bine cuiva ,nu te astepta sa te precieze dimpotriva.

« Inapoi la blog | Toate blogurile | Toate posturile din 17 Iulie 2012 | Trimite prin Y!M

Blogurile Garbo

Tipuri de cazi de baie in...
la 3 Aprilie 2019, 18:28
Concediul meu de vara
pianina la 2 August 2018, 17:58
Cum sa alegi un fotograf...
garbo_492045 la 31 Iulie 2018, 17:03
Ceai de slabit si...
EleonorRosu la 9 Mai 2018, 18:34
Multe restaurante italiene...
garbo_487470 la 12 Aprilie 2018, 14:44
Ai nevoie de un spatiu...
garbo_405905 la 12 Aprilie 2018, 13:19
Why Choose Cotton Bedding?
garbo_487057 la 6 Aprilie 2018, 13:28
Primavara
Ecoul la 3 Aprilie 2018, 22:11
parfumurile, obsesia...
c_mikka la 17 Martie 2018, 11:55

Cand faci un bine cuiva ,nu te astepta sa te precieze dimpotriva.

 Din motive care tin de nepriceperea mea de a posta articole pe bog ,le scriu si cand trebuie sa le postez le pierd ceea ce imi face o deosebita placere pe caldura asta va dati sema.

Povestile domanelor sunt impresionante si de multe ori simt nevoia sa le ajut asa cum ma pricep eu mai bine ,fara insa sa le promit ca problemele lor se vor rezolva de la sine .

Nimeni nu ne poate rezolva problemele acumulate intr-o  viata de om peste noapte,nu exista solutii miraculoase si totul presupune sacrificii si renuntari din partea tuturor celor implicati in astfel de situatii.

Cand o doamna decide sa intretina o relatie de natura fizica cu un barbat acesta  nu trebuie sa se astepte niciodata  la recunostinta din  partea acestuia ,nici nu ar fi corect.Intr-o relatie fizica implicare aeste reciproca la fel ca si bucuria si placerea ,este incorect sa crezi sa femeia da mai mult si primeste mai putin ,prin urmare se impun recompense .

Cand te implici si esti alaturi de o doamna care are proble existentiale si familiale intr-o relatie  iti asumi fara indoila si anumite riscuri ,cum ar fi sa devi tu inamicul public umarul unu in locul celui dinaintea ta,pentru ca doamna va transfera automat toate neimplinirile ei asupra ta si va intrepreta mai toatdeauna comportamentul tau ca unul superficial si nepotrivit in timp consioderand ca ai profitat de vulnerabilitate ei ,care fara indoiala ca este o victima.

 

Cand iubesti pe cineva ,o zi ,o saptamana ,o luna ,i-ai oferit ceva minunat si nu meriti in nici un caz sa fi apostrofat penbtru asta ,chiar daca ea s-ar fi asteptat ca relatia sa dureze mult mai mult si imnplicare sa fi fost mult mai mare.Ganditi-va bine cati dintre noi avem parte la greu ,cand totul ni se pare ca se naruie i jurul nostru ,de o mana de ajutor, de un umar pe care sa ne punem capul ,de o persoana care,sa aiba rabdare sa ne asculte si sa ne inteleaga cu caldura si fara sa ne judece.

Este bine ca inainte sa trgem concluzii pripite la nervi sa ne punem urmaroarea intrbare simpla: Mi-a fost bine alaturi de el ,atata cat a fost ? daca raspunsul este DA ,atunci orice fel de comentariu este de prisos si deci inutil.

Va doresco zi minunata doamnelor si racoroasa ,desi nu cred ca mai exista racoare pe lume.

Va sarut cu mult drag.

Un nenorocit de treaba,totusi....

 
Marti, 17 Iulie 2012, 08:11

« Inapoi la blog | Toate blogurile | Trimite prin Y!M


Voteaza
*****0 voturi
 

Raporteaza continut neadecvat
Postare comentariu
Adauga un comentariu