Am nevoie de sfaturi

eu as avea o curiozitate daca nu te superi pe mine: in relatiile intime el s-a schimbat in vreun fel de cand cu povestea asta (adica i-au venit idei noi etc)? (sau doar dupa emailuri ti-ai dat seama ca nu sunt doar prieteni si atat)?
ruschita
Postat pe 10 Martie 2009 11:22
Dupa mine nu sta in picioare nici unul dintre motivele invocate de barbati, e doar o incercare de a da vina pe neveste ...(acu ce vrea ca doar pudica te-a cunoscut) de fapt singurul motiv demn de luat in seama mi se pare intimplarea de a gasi pe cineva dispus sa-i acorde citeva clipe de placere in cazul asta colega Asta pentru ca doar in putine cazuri e vorba de dragoste intre sotul respectiv si amanta. Multi dintre barbatii care inseala isi iubesc nebuneste sotiile, le respecta , le aduc flori ,le spun ca le iubesc etc dar li se pare prostesc gestul de a respinge o femeie care-i face avansuri ... oricum nu ai de unde sti vorba aceea poate colega i s-a oferit pe tava dar nu pot baga mana in foc nici pt sot....pupici
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 12:35
idei si sfaturi? cumpara-ti si tu un buchet imens de flori, si cand te inteeaba el de unde il ai zi-i ca ti le-a oferit un coleg de serviciu (vezi ce fatza face ) surprize, sincer nu stiu ce sa iti zic sa ii faci (ca daca pana si un weekend romantic undeva departe il lasa rece si tot isi trimite sms... chiar nu stiu la ce ar recationa, tu il cunosti cel mai bine). Insa daca cumva nu ai fost cu el pana acum la ecografie, cred ca e cea mai potrivita "surpriza", ia-l cu tine , sa isi aduca aminte ca are un bb a carui inimioara bate si poate cand aude bataile inimii lui o sa isi dea seama ca nici o alte inima din lume nu va bate la fel
ruschita
Postat pe 10 Martie 2009 14:04
pentru sfat iti trimit eu 2-3 buchete ca am primit de 8 martie de am casa plina de flori apropo cel de la sotul meu e superb are 10 trandafiri rosii si unul alb cel alb e de la sebi (pe asta nu-l dau la nimeni) i-am facut 10 poze as vrea sa-l presez dar nu ma prea picep....
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 14:10
....florile erau si ca sa-l las seara la meci oricum nu m-am suparat ca am fost ziua toti 3 in oras si sebi se culca intre 20-20.30 si nu pot pleca niciunde asa ca imi iau eu alta data revansa
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 14:12
il presezi f usor:rupe cateva petale (cu grija, sa nu se dezmembreze floarea), doar atat cat sa ramana mai putin voluminos trandafirul. il pui intre paginile unei carti f groase si grele , si pui cartea in biblioteca, bine stransa, sau asezi alte greutati peste ea. Si p lasi acolo cu floare cu tot...ceva vreme (daca vrei poti sa te mai uiti din cand in cand dar avand grija sa nu se zmotoceasca floarea cand deschizi cartea), si cand vezi ca e bine uscata o pui unde iti doreste sufletelul, la pastrat pt batraneti, nepoti, amintiri... Aveam colege de camin care primeau trandafiri si nu ii puneau in apa:ii legau de coada (cu funze cu tot chiar), cu floarea in jos, si ii lasau asa si se uscau asa tridimensionali (dar eu asta nu am incercat niciodata, am presat doar cu cartea...)
ruschita
Postat pe 10 Martie 2009 14:15
din 11 cati sunt in total poate reusesc macar cu 1 (cel alb )ca vreau sa am si eu amintire de la sebi
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Martie 2009 14:18
Buna! Nu am cuvinte sa va scriu...sunt extrem de derutata...se poarta foarte frumos, aseara m-a scos la restaurantul nostru preferat si acasa m-a asteptat cu un mesaj scris din lumanari "doar al tau" si m-a bufnit plansul si pe el la fel, sa-l cred?.....nu stiu ce sa fac....ma uit dimineata la el si imi dau seama ca il iubesc foarte mult.....nu stiu cat voi putea sa tin in mine, mi-am promis sa lupt dar ma simt slabita.....plang in drum spre casa si in drum spre servici.....l-am confruntat si aseara dar nu direct cu dovezi, cu un subinteles extrem de accentuat si mi-a negat in continuare...mi-a spus ca nu are pe nimeni, ca ma iubeste, ca ma adora, dar.......cand facem dragoste nu stiu daca se gandeste la mine sau la ea...sunt terminata.
Ruschita ca sa-ti raspund la intrebare, sotul meu mereu a fost mai dornic de lucuri picante in viata noastra sexuala doar ca eu nu am fost foarte deschisa...oare de asta sa ma insele? pentru sex? Dar cum ramane cu sentimentele? i-a scris ca o iubeste.......iar aseara mi-a recunoscut ca se intelege foarte bine cu ea, ca sunt apropiati...mor.
florentina_neagu83
Postat pe 11 Martie 2009 14:44
pai si nu l-ai intrebat ce inseamna "apropiati" la el si scuza-ma ca-ti spun dar eu cred ca se simnte vinovat fata de tine fata de copil din cauza asta se si comporta astfel si apropo cand faceti dragoste fa-l sa vorbeasca cu tine asa poate nu mai are timp sa se gandeasca....noi tot timpul ne gandeam la copil si acum radem cand ne aducem aminte
SEBY1YEAR
Postat pe 11 Martie 2009 14:57
apropo si ce inseamna la el dragoste reciproca, prietenie si fidelitate....un copil si apropo ce te faci daca peste o luna sau 2 nu mai poti sa faceti dragoste? in ce luna de sarcina esti? noi de prin 7 luni adio pana s-a nascut sebi si nu si-a mai luat nici o amanta si a uitat si de lucruri picante si de tot....multi vor sustine ca nu doar sexul ii intereseaza cind isi iau amanta, ci si sa li se acorde atentie, sa fie alintati, mingiiati,sa li se faca anumite pofte sexuale pe care cu nevasta nu pott sau mai stiu eu... "vraja marii"... dar ce mai sint copii? Sint ditamai oamenii, responsabili ar trebui , cu casa, nevasta, un copil (cazul vostru)sau poate mai multi copii, si alte lucruri mai bune nu au de facut?
SEBY1YEAR
Postat pe 11 Martie 2009 15:07
asa si "doar al tau" pai pana acum al cui a fost? si daca tot a scris doar al tau ii spuneam ca trebuia sa scrie doar al vostru ca de acum nu mai sunteti doi veti fi 3 sau el nu si-a dat inca seama....
SEBY1YEAR
Postat pe 11 Martie 2009 15:16
Flori, eu iti spun sa Fii tare. Nu stiu ce ti-as spune, orice ti-am spune fiecare dintre noi, tu suferi, tu esti in situatia asta. Nu stiu ce este in capul lui. S-ar putea sa aiba ceva cu ea, sau nu, dar de ce sa stai sa te amaresti. Gandestete la tine si la bebe. Imi pare rau sa treci prin asa ceva, acum ca esti insarcinata. Dar ii faci si bebeului rau. Fii optimista. Si lasa timpul sa se scurga. Daca este ceva, Doamne Fereste. Nu ca iti doresc. Sper sa nu se intample, dar daca este ceva, Te vei descurca si fara el. Noi Femeile suntem lasate de la Dumnezeu sa ducem greul si mai mult singure. Fii tare. Va fii bine.
Kiki_Mic
Postat pe 11 Martie 2009 15:36
Flore, ce ar fi sa vb cu respectiva, ii spui ca e insurat, na...vine si bb, sa isi vada de viata ei, ca barbati sunt destui si ca ar fi pacat sa distruga o astfel de relatie si f important e sa iti pastrezi calmul si sa vb frumos(pe cat posibil). Pai el e om normal sa faca ceea ce face? Daca respectiva ramane si ea insarcinata? Ce ai sa faci?
Si, la fel...poti vb si cu sotul, dar sa incepi discutia cand e el dragastos cu tine si incepi prin a-i spune ca stii ce se intampla si ca nu esti suparata, ca il intelegi ca era "curios", dar ca vrei sa se opreasca, ca e de ajuns. Nu se poate asa, eu sunt mai realista...sta cu tine si te cocoloseste si multe altele; sunt sigura ca asa face si cu amanta, ca de acu e amanta. Trebuie sa accepti ce se intampla, sa stii ca nu mai poti schimba ce a fost, dar trebuie sa se opreasca astea...te vrea pe tine si pe bb sau pe ea? Oricum, daca l-ai caracterizat corect, sunt sigura ca de ar fi sa va certati din motivul asta, cand o sa il vada pe bb, o sa se intoarca si o sa se linisteasca.
Iti doresc sa-i treaca de nebunii si sa constientizeze ca are o familie de acum
anflo
Postat pe 11 Martie 2009 15:45
Eu cred ca este cazul sa vb destul de serios si sa fii mai directa cu el si sa-i spui destul de clar si la obiect ca sti de relatia lui cu colega si sa nu mai incerce sa ascunda prin mici atentii fata de tine pt estii foarte sigura ca are pe cineva si ca mai rau iti face daca ascunde mai bine sa iti spuna adevarul sa nu te mai minta pt ca asteptati un copil si ca risti sa il tulbure si pe bebe din cauza lui sa faca ceva pt ca tu nu mai suporti sa te minta sa se gandeasca destul de serios ca are o famile si daca intr-adevar va iubeste sa o lase pe intrusa si sa va ofere toata atentia lui si ca ai fi mai linistita daca ar recunoaste.chiar daca te doare dar macar sa-i atragi atentia ca daca nu face ceva sa va fie bine risca sa va piarda ca pana nu intri in el mai dur nu o sa inteleaga o sa traiasca cu impresia ca poate sa va aibe pe amdaoua tu trebuie sa ii spui ca ori cu ea ori cu voi ca tu nu mai esti dispusa sa ii accepeti relatia cu individa.Si scuze daca am spus ceva care sa te supere,sper ca in viitorul apropiat sa fie bine si sa-i lumineze Dumnezu mintile sa isi dea seama ca are numai de pierdut daca va lasa.Doamne Ajuta!
maria_serafim
Postat pe 11 Martie 2009 15:46
am sa-ti scriu si eu cate ceva......in primul rand felicitari pentru bebe...el o sa fie marea ta bucurie dupa ce vei naste....in cel priveste pe partenerul tau te pot asigura ca nu este o simpla ratacire ..ceea ce a gasit el la colega ta nu a gasit la tine si daca v-ar uni ar face un tot pe care si-l doreste.prietenia dintre un barbat si o femeie nu prea exista si o spun din proprie experienta ...unul din cei doi nutresc fara sa vrea sentimente necunoscute pe care are senzatia ca le stapaneste si nu este asa.in locul tau as fi putin diplomata si nu l-as confrunta acum...ai sa vezi ca dupa nastere ai sa fii capabila de multe lucruri ,ai sa devii mai puternica si ai sa vezi totul cu alti ochi.pastreaza tot ce stii doar pentru tine.toate starile tale de suparare nu le poate cumpara el si nu compenseaza cu nimic atata timp cat te raneste.....acum ai un moment de neputinta dar acesta nu este decat trecator......lasa timpul sa-si puna amprenta si vei iesi doar tu si copilul victoriosi din aceasta ratacire a lui.iti doresc multa putere ........si nastere usoara!
oto_otto2000
Postat pe 11 Martie 2009 16:08
hai mai vasilica, a scris DOAR AL TAU (adica nu il mai intereseaza tipa aia), ca daca scria DOAR AL VOSTRU era si interpretabil(adica al vostru, voi doua...), si in plus daca scria Doar al vostru (mama si copil ), adica ce, mai exista si alta mama cu copil (care sa concureze la dragostea lui?) Nu stiu, eu daca as gasi ca sotul meu ii zice altcuiva te iubesc, pt mine ar fi clar ca s-a terminat totul. Nu poti sa iubesti 2 persoane la fel, si o data ce umbla cu alta inseamna ca pe mine ma iubeste mai putin (asa ca deci nu ma mai iubeste, si nu mai avem ce discuta ). Florentina, trebuie ca esti o persoana ff puternica (eu nu as putea sa tin in mine si sa lupt sa il recastig. Mai ales ca ce, tot el trebuie recastigat?el greseste si tot el se vrea recastigat?????????????) Macar daca voia altceva (nu stiu, sexual, sau fizic, sa iti vopsesti parul, sa ..nu stiu ...putea sa zica, nu sa se duca la alta)

Anflo, chestia cu du-te si vb cu ea sa il lase in pace mis e pare atat de stupida, de n-ai idee: adica sa se duca la ea sa se milogeasca sa il lase pe el in pace. Cat de josnica trebuie sa fie chestia asta?Crezi ca o va sensibiliza si i se va face mila de ea sau ce? Oricum asta e o actiune de om dispeerat care se umileste fara nici un fel de sorti de izbanda. Adica... eu stiu ca el este pierdut, mai am o singura salvare:lasa-mi-l tu!ceva de genulll


Poate cel mai bine e cum zice oto, nu face nimic acum (dar eu as zice, nici nu te mai strafoca sa faci ceva ce nu-ti sata in fire, doar ca sa il "recastigi" (adica, tu renunti la deminitatea ta, si le nu poate sa renunte la partidele de sex "picant")????????? Lasa-l vezi ce va face, daca la un moment dat vei simti ca s-a intors de tot, atunci inseamna ca ca lupta este castigata. Daca nu stie care sunt adevaratele prioritati in viata, atunci inseamna ca nu aveai ce pierde oricum de la el. Daca face asta acum, si tu il readuci la tine, de unde stii ca nu va face si alta data (cat te vei lupta ca sa il recastigiintruna?toata viata?)

Tare greu trebuie sa fie. Sa iti ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste toate si sa nu ajungi sa o iei razna. Sanatate multa tie si lui bb iar pt sotul tau, sa ii aduca Dumnezeu mintile inapoi, ca nu este bine ce face!!!!!!!!!!!
ruschita
Postat pe 11 Martie 2009 17:07
ruschita oricum chestia asta cu DOAR AL TAU prea suna a culpabilitate....
florentina_neagu8 raspunsu e in sufletu tau nu pe un site in care se intreaba lumea ce si cum ,dar trebuie sa ne ajutam cu o vb buna si cu un sfat din suflet parerea mea e ca totul depinde de el. Daca face si IMPOSIBILUL sa ramaneti impreuna, va fi ok. Chit ca increderea s-a dus pe apa sambetei. Asta se poate recupera, in timp..... Tu vezi-ti in continuare de sarcina si de copil sa fie cat mai linistit nu te injosi in fata nimanui cum afirma o mamica mai sus ca nu merita vorba altei mamici adica tot el greseste si tot el vrea recucerit?
Iarta-l AZI. Nu vei uita, ca este imposibil sa uiti asa ceva, dar daca MAINE o va lua iar pe cai gresite, lasa-l! Nu fii bataia de joc a nimanui!
Confrunta-l si vezi de unde a pornit istoria, de ce, ce a insemnat pt el.... Juramintele sunt egale cu zero. FAPTELE conteaza poate este destul de matur incat sa realizeze ca are o FAMILIE, si va sta departe de astfel de tentatii.
As putea sa-ti spun ca, daca a gresit o data, o va face si a doua oara. Ei bine, hai sa fim optimisti si sa speram ca n-o va face, de dragul familiei, al bebelusului ce va urma sa vina Bafta!
SEBY1YEAR
Postat pe 11 Martie 2009 17:49
Buna fetelor! Va multumesc pentru gandurile bune, sentimente si idei (buchetul de trandafiri). Nu o sa merg sa ma vorbesc cu ea nu cred ca merita osteneala, daca ea nu este in stare sa inteleaga ca el este casatori si astepta si un copil eu nu ma agit.....nu va intelege asa cum nu intelege ca este o totala lipsa de respect fata de mine, de copil meu si prietenul ei (cu care am inteles ca se va casatori anul viitor, nu stiu nici macar daca e adevarat sau nu, cert este ca are inima cat un purice sa nu o prinda). In urmatoarea perioada nu o sa va mai scriu pentru ca incerc sa ma calmez si aici sunt atatea pareri ....iar eu sunt atat de slabita si nu stiu in ce directie sa o iau. Il iert pentru moment dar la urmatoarea scapare il confrunt. Se poarta extrem de frumos, este adorabil si imi repeta ca ma iubeste, imi da mesaje frumoase iar eu nu voi mai sta sa caut nod in papura. Stiu ca minciuna are picioare scurte si vreau sa cred ca voi trece si eu prin aceasta fraza la un moment dat....dar daca se vor lungi cred ca voi spune tot.
Va imbratisez si o sa mai intru din cand in cand sa va mai citesc.
Va pup!
florentina_neagu83
Postat pe 12 Martie 2009 11:56
iti doresc nastere usoara si toate cele bune.
SEBY1YEAR
Postat pe 12 Martie 2009 12:09
Florentina imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva tocmai pe perioada sarcinii cand ar trebui sa fii cea mai fericita femeie... Motive pentru care sotul tau are o amanta (nu-mi place sa spun asta..) se gasesc din plin, dar nu are rost sa le enumar pentru ca in unele privinte pot gresi deoarece nu va cunosc.

Acuma tu trebuie sa te gandesti ce iti doresti cu adevarat pentru tine si fetita ta. Iti doresti o familie in care sa creasca alaturi de tine si tatal ei sau iti doresti sa o cresti singura? Crezi ca sotul tau se mai poate ridica la nivelul asteptarilor tale in ceea ce priveste postura de tata? Mie mi se pare in primul rand un gest de iresponsabilitate ceea ce a facut si asta nu se poate ierta cand e vorba de un copil. Dar TU si numai TU poti sa te gandesti FOARTE BINE si 'la rece', cum se spune, ce iti doresti. Poti sa il ierti? Poti sa uiti? Poti sa faci dragoste cu el fara sa te gandesti ca nu mai e la fel de pura aceasta dragoste? Poti sa mai fii fericita alaturi de el daca nu te-ar mai insela niciodata? Realmente, poti face asta?

Daca esti sigura ca da, eu sunt pentru ideea de familie in toate sensurile, pentru copiii care pot sa creasca cu o mama si un tata alaturi sa li se asigure acest lucru. DAR daca nu esti sigura, decat sa il ierti si sa nu mai puteti trai fara certuri cum spunea o mamica anterior care a trecut prin aceeasi experienta, atunci eu as alege sa imi refac viata.

Eu vad vreo 2-3 solutii la problema ta, dar sunt foarte multe detalii care nu le cunosc asa ca.. sunt doar sugestii.
1. Daca poti sa ierti si crezi ca nu se va mai repeta (tu il cunosti cel mai bine), incearca sa lupti pentru el. Nu-i spune ca ai aflat, acorda-ti vreo 2 luni in care sa il determini sa o lase pe colega lui. Nu e vorba ca el se vrea recucerit cum a spus cineva mai sus ci e vorba de a-i oferi fetitei tale o familie, tatal care a creat-o. Aici iti trebuie muuulta energie, forta si inteligenta ca sa il aduci in punctul care vrei tu. Fii mai inteligenta decat "colega lui". Ai mai multe atu-uri! O femeie gravida e extrem de frumoasa! Trebuie sa crezi asta si sa crezi in puterea seductiei tale. In plus, daca nu ai nici un fel de probleme cu sarcina ai liber la sex neprotejat. Daca alegi sa faci asta pot reveni cu sfaturi si idei, daca nu.. nu prea are rost sa aberez degeaba.

2. Apoi, poti sa ii spui direct ca ai aflat si il pui sa aleaga intre voi si colega lui. Eventual ii poti cere in prealabil sa va intalniti toti 3 sub pretextul ca vrei sa o cunosti si tu ca sa stai linistita ca nah... hormonii de sarcina, si ii pui fata in fata. Aici e cu 2 tiuri. Se va simti incoltit si chiar daca te va alege pe tine cel mai probabil nu ii va placea modul in care ai pus problema pentru ca in general asa sunt barbatii. Cand pui piciorul in prag extrem de hotarat nu e prea bine, nu prea obtii multe de la barbati. De aici ar putea apare mai multe certuri si tensiuni intre voi decat in situatia de sus. De aceea am pus solutia asta pe plan secund.

3. Ii spui ca ai aflat si ca vrei sa va despartiti pentru ca nu asa e familia pe care ai visat-o pentru copii tai.

Alegerea iti apartine. Tu stii cum stai psihic si trebuie sa iei o decizie care sa nu te afecteze prea mult pe termen indelungat, pentru ca inca vreo 2 ani de acum incolo ce te afecteaza pe tine o va afecta si pe bebitza ta.
Oricum... revin cu un sfat pe care l-ai primit anterior: ia-l de manuta si du-l cu tine la ecograf inclusiv in cabinet sa isi vada fetita. Aleege sa fie un ecograf performant nu unul de clinica de stat din care nu pricepi nimic, tocmai pentru ca sa o vada si sa realizeze ce ai tu in burtica, sa-l 'scuture' putin. Eventual cere si o poza daca nu ai facut pana acum asta. Daca cumva ai fost de curand la ecograf spune-i ca nu te simti prea bine si vrei sa stai linistita ca totul e in regula, asa ca vrei sa repeti ecograful.

Cam atat deocamdata, cand ma mai lasa bebitzu meu iti mai scriu.
Ai grija de tine si incearca sa stai cat mai linistita sa fie bebele bine.
cami_petrean
Postat pe 12 Martie 2009 15:25
draga Florentina,sfatul meu e sa faci in asa fel sa va intalniti,ia-ti cu tine si foarfeca,si TUNDE-O.Doar bretonul.am trecut si eu prin asta mai demult,si a avut noroc ca nu eram pregatita cu "ustensile",oricum,m-am distrat de minune.l-am intrebat pe al meu sotior cam ce-a facut cu ea,cum,unde,si m-am amuzat copios,aruncandu-i in fata toate astea.am ajuns si pe la mama ei pe-acasa,crezand ca vb cu soacra ei,binenteles ca vroia s-o "scoata",apoi dupa 8 luni am reusit sa vb si cu sotul ei,pe care l-am facut "pampalau",pt ca nu stia cu cine dormea in pat,si mult mai multe.dupa un an m-a sunat sa-si ceara iertere(era saptamana mare a Pastelui)si mi-a spus ca nu se mai intelege deloc cu sotul ei(ii reprosa aproape zilnic "adulterul",si ca nu mai are 2 dinti.am iertat-o,dar pe sotul meu nu l-am mai putut iubi ca pana atunci.iubirea se cam duce cand apare un copil,asa ca tu ai grija de sufletelul ala micut,sa-i fie bine.
dadylaly
Postat pe 12 Martie 2009 16:13
Bun! Sincer, mi se pare cea mai bun soluie din cte am citit pn acum. Miru....ai perfect dreptate!!!! O s-i piar pofta s mai fac vreodat...sau s se mai uite la alta!
dora_visinescu
Postat pe 12 Martie 2009 16:24
oare ce aveti cu colega?
problema e SOTULl nu colega putea fi alta in locul ei sau 10.....doar nu e casatorita cu colega sa-i ceara ei explicatii poate ea nici nu stie ca are acasa o nevasta gravida sau cine stie ca i-o fi indrugat si colegei....CA DOAR E FOARTE ROMANTIC OMUL.
SEBY1YEAR
Postat pe 12 Martie 2009 16:28
ma bucur ca e cineva care ma aproba,am spus ca asa as face,nu ca am facut.oricum nu e timpul pierdut.nu spun ca o sa ma razbun acum dupa aproape 6 ani(avea fetita cea mare 14 zile)cand m-i s-a confirmat relatia lor.acum avem 3 fetite,si-mi spune in fiecare zi ca nu m-ar schimba cu altcineva pt nimic in lume.dar cam tarziu,acum tin la el ca la un prieten bun.a scris cineva ca de ce o blamam pe amanta.oare e e amanta?sau e amanta altcuiva?e un proverb cu cateaua care ridica coada.de asta cred ca ea e singura vinovata.daca ea n-ar fi acceptat,ce-ar fi facut,ar fi violat--o?ma indoiesc
dadylaly
Postat pe 12 Martie 2009 16:37
....ca doar nu i s-a oferit colega dezbracata pe birou si chiar daca era asa trebuia sa reziste tentatiei sau daca nu rezista se intampla o data si punea punct.
miru sa-ti traiasca fetitete si ai mare grija ce vorbesti....fiecare e liber sa-si sustina punctul de vedere cu argumentele de rigoare.
SEBY1YEAR
Postat pe 12 Martie 2009 16:43
miru si apropo nu sint de acord cu ideea sustinuta de unele femei (pt. multe asta-i doar un "mit"): "orice barbat isi inseala nevasta mai devreme sau mai tirziu". Total fals. Orice barbat plictisit, care sufera de prea mult bine, care are prea mult timp , care are un nivel hormonal prea ridicat si chiar este bolnav sexual (am intilnit astfel de barbati si femei), si orice barbat care nu-si respecta sotia, care nu da "2 bani" pe ce inseamana dragoste reciproca, prietenie si fidelitate, DA, inseala. Ce sa faca si el saracul? daca altceva mai bun nu gaseste de facut? Ce-i asa de greu si rusinos sa se duca in baie si sa se masturbeze cind nu mai poate? Este normal, natural, firesc si nu are nici efecte secundare asupra intregii familii. trag cu ochiul Ba are ca rezultat eliberarea nervoasa si sexuala in conditii "pasnice" si "nevinovate".
SEBY1YEAR
Postat pe 12 Martie 2009 16:50
si apropo daca nu era de acord si-ar fi cautat alta amanta ca doar era in cautare de" curiozitati picante" daca erai un pic atenta mai sus....de asta am si zis ca SOTUL este de vina
Ma scoate din sarite ideea ca femeia e cea care trebuie sa lupte ,pt casa ,pt copil ,pt dragoste totu e o lupta pe care o da femeia .O sa cadem pe campu de lupta si abia atunci vom reaaliza ca nici macar nu am avut timp sa traim .E un caz fericit ce ti s-a intamplat si ma bucur pt tine ,l-ai iertat la primu pas gresit iar acum traiti fericiti .Ar trebui sa lupte si o sa-i multumeasca mai tarziu iar ea o sa fie fericita ca el e multumit asa cum a fost multumit si in acest timp in care florina a trebuit sa traiasca in minciuna cu el .
SEBY1YEAR
Postat pe 12 Martie 2009 16:57
multumesc pt urari.sa va traiasca si voua bebeii,dar raman la parerea mea.daca t-i s-ar intampla asa ceva ,tu ce-ai face?sa nu-mi spui ca ai pleca,ca de cele mai multe ori un copil te tine pe loc.poate doar daca ai sta bine financiar,sa nu depinzi de el....as fi plecat si eu atunci,dar n-aveam alternative,asa ca am preferat sa raman.nu este violent,dimpotriva,eu sunt mai colerica.iar daca vrei sa stii daca toti barbatii isi insala nevestele,DA,chiar toti,fara nici o exceptie.al meu acum nu s-ar mai duce,chiar daca-l trimit eu.dar acum nu m-ar mai deranja decat daca le-ar plati.
dadylaly
Postat pe 12 Martie 2009 17:05
......
SEBY1YEAR
Postat pe 12 Martie 2009 17:13
In rest, fie la cei care fac astfel de "mizerii", eu ma indoiesc ca voi avea astfel de probleme, asa cum nici soacra-mea nu a avut.
Si de s-ar intimpla, "ADIO si nu am cuvinte"... nu m-ai respectat, mi-ai inselat increderea? ai facut-o odata? o poti face bine-merci si a 2-a oara. Deci eu nu ofer a 2-a sansa in asfel de cazuri.


SEBY1YEAR
Postat pe 12 Martie 2009 17:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mamici de ingerasi 163 De la: ingerasulGabriela 16 Martie 2013 10:46
Aparat pt aerosoli. 1 De la: alex2007 15 Iunie 2010 14:23
sant un tata disperat dupa copilul lui!! 5 De la: iasomia 21 Iulie 2010 17:39
http://www.t-a-t-a.ro/ 1 De la: deeaaeed 13 Mai 2009 14:01
As vrea sa cunosc o mama singura 57 De la: secrau22 23 Martie 2015 22:06
Setari Cookie-uri