ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ce stiti despre hidrocefalie???

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

am o prietena care a nascut prematur,la 8 luni si are o probl recent descoperita,aprox o luna,hidrocefalie,cine s-a mai confruntat cu asa ceva poate sa-mi spune ce e de facut si care sunt simptomele acestei boli!!sanatate la pici!
  citeaza   raspunde

si fiica mea a nascut la 8 luni si tot cu probleme si anume cu MIELOMENINGOCEL, care daca nu ar fi fost operat la timp ar fi dat in hidrocefalie ,meningita si inca alte boli care ne-au speriat pana la disperare. Daca va intereseaza detalii scrieti-mi pe forum sau pe adresa de mail gabimaghi@ yahoo.com.MULTA SANATATE MAMICILOR ,BUNICILOR CA SA POATA CRESTE CU MAXIM RANDAMENT MINUNILE LUMII CARE SUNT,COPIII.
  citeaza   raspunde

baietelul meu s-a nascut cu mielomeningocel si in urma operatiei a dezvoltat hidrocefalie. despre ce se poate face poate spune numai un chirurg neurolog in urma unei tomografii care spune daca trebuie operat sau nu - de regula se opereaza, se dreneaza lichidul cefalorahidian- dar sunt si cazuri fericite cand hidrocefalia stagneaza si nu e nevoie de operatie.ca simptom principal si mai ales la bebei asa mici este cresterea perimetrului cranian in ritm rapid, de ordinul cm pe luna. sanatate multa
  citeaza   raspunde

multumim mult pt sfat!pot sa va spun ca ea nu sa nascut cu asa ceva s-a descoperit acum in luna ian la un control de rutina,iar dr de la buc ia zis ca deobicei aceste forme se desc pe la 20 si ceva de ani,ea e mai norocoasa ca a desc asa repede....asta e mai vorbim dak apar neclaritati!
  citeaza   raspunde

buna sant viorel taticul lui darius care amplineste 7 ani an 5 iulie.are dren permanent de 2 luni.anca santem an spital.nu stiu la ce sa ma astept an viitor.cum va fi ziua de maine?va rog sa ma ajutati.am nevoie de raspusuri la milioanele de antrebari.va multumesc.adresa mea este darius-roma@hotmail.it va astept sa ami spuneti ce stiti despre copii cu dren pe adresa de email.va rog.va multumesc.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: