ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ce parere aveti? crede-ti ca comunismul i-a inrait pe romani?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Irinuco, mama, incep sa cred ca tu ai un simt al umorului particular! Dar exista, mama, chiar de nu esti tu constienta de el!
  citeaza   raspunde

De la: garbo072160, la data 2010-07-01 23:35:20ai limba" ascutita" dancris? mesajul era pentru aceea sau acel care ii critica pe altii sau cauta sa arate ca a gresit in argumentare daca si aceasta argumentare mai exista pe alocuri! Tu stii in ce imprejurari s-au petrecut lucrurile? sau poate este doar o concluzie partiala si nu una finala,te grabesti ca fata mare la maritat...vrei sa vezi ce urat fac?...nu-ti ramane decat sa constati singura.


a fost o gluma, daaaaa!
  citeaza   raspunde

Rautatea poate fi din nastere,poate fi din mediul in care ai trait sau chiar din educatia pe care ai primit-o.
Dar nu din cauza comunismului,ca totusi avem 20 de ani de cand am iesit din comunism,si totusi se intampla atatea lucruri barbare.
Oricum eu consider ca romanii puteau traii in perioada de comunism,aveau o casa,aveau un loc de munca,ceea ce in ziua de azi li se ia dreptul la casa,dreptul la munca. Este urat ce se intampla acum.
Cum spunea tatal meu,cand s-o incheiat comunismul,cand o cazut ceausescu,tara nu avea nici o datorie,din contra avea multi dolari in cont,avea de primit bani de la alte tari care ereau datoare la noi, si in 20 de ani au reusit sa supraindatoreze tara.
  citeaza   raspunde

De la: garbo001084, la data 2010-07-02 09:10:06
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-06-07 14:00:27Parintii mei au fost comunisti 100 la suta...Au fost aspri si dictatori...Apoi se plang ca fratemiu este agresiv si nu asculta de ei..Ca minte..si toate alea care le fac barbatii...
= >>SARACII TAI PARINTII !!>au fost constransii ,sa fie pcr>> ca multii dintr e ROMANII >> DE CE ?! < CA SA AIBA CE PUNE PE MASA PENTRU "copii" lor !!>>ACESTII "copii" AI DANSIILOR >NU-I RESPECTA ,SI NU L-E MULTUMESTE >>CA LE-A DAT VIATA !!>> Eu la asa copii >>UN SUT LE-AS DA !!.... ce-ai INVATAT >>mai duduie >>pana la 33 de ani ?????>>>NIMIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pai da treaba lor...Dar daca sau impretenit cu oameni rai si nu siau vazut de treaba lor....Si eu m-am nascut in comunism,,dar mereu am fost om bun....Adica m-am comportat frumos cu cine merita,pt ca nu suport sa fiu luata de proasta
  citeaza   raspunde

De la: moniq_, la data 2010-07-02 09:14:00Irinuco, mama, incep sa cred ca tu ai un simt al umorului particular! Dar exista, mama, chiar de nu esti tu constienta de el!
pai eu am umor,,numai ca ma pot simti in largul meu doar cu persoane care sunt oameni normali...adica cu oameni care au calitatile unui om
  citeaza   raspunde

pentru dancris: am gustat gluma ta...insa eu am comentat scurt pe doi, si tu scurt pe...mgrosu!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: