Ceafa de porc cu sos de cascaval

4 bucati ceafa de porc ,250 ml de smintina,150 gr cascaval,sare ,piper ,ulei si o legatura de patrunjel.
Se spala carnea ,se sareaza ,se pipereaza se lasa in repaus 15 min,apoi se prajeste in ulei incins.Cind este gata se pune intr-un vas de iena sa se pastreze calda .Se da cascavalul pe razatoare cu gauri mici ,se amesteca cu smintina ,se potriveste de sare si piper ,se toarna intr-o tigaie cu putin ulei caldut ,se amesteca.
Cind s-a omogenizat ,se toarna peste ceafa ,se aduce la masa presarata cu patrunjel taiat fin.
Azi am facut aceasta reteta este foarte gustoasa si nu rapeste mult timp. Se poate face si garnitura daca doriti.
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 18:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau si eu o reteta de ciocolata de casa 1 De la: relu_eu2001 30 Septembrie 2009 11:15
salata de cartofi cu sos de iaurt 1 De la: simona_for_you_2006 12 Decembrie 2009 18:24
ciorba de cartofi - special cu tarhon 2 De la: maxim62ro 20 Noiembrie 2009 05:55
temperatura si timp 1 De la: adrivladulescu 8 Decembrie 2009 23:08
preparate din soia, 2 De la: floryyyy 26 Octombrie 2009 15:13
Setari Cookie-uri