Ceafa de porc cu sos de cascaval

4 bucati ceafa de porc ,250 ml de smintina,150 gr cascaval,sare ,piper ,ulei si o legatura de patrunjel.
Se spala carnea ,se sareaza ,se pipereaza se lasa in repaus 15 min,apoi se prajeste in ulei incins.Cind este gata se pune intr-un vas de iena sa se pastreze calda .Se da cascavalul pe razatoare cu gauri mici ,se amesteca cu smintina ,se potriveste de sare si piper ,se toarna intr-o tigaie cu putin ulei caldut ,se amesteca.
Cind s-a omogenizat ,se toarna peste ceafa ,se aduce la masa presarata cu patrunjel taiat fin.
Azi am facut aceasta reteta este foarte gustoasa si nu rapeste mult timp. Se poate face si garnitura daca doriti.
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 18:09

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Ardei iuti bulgaresti in otet1De la: bujjoritza 13 Noiembrie 2009 20:23
retete pentru diabet10De la: ancadumitrasconiu 23 Iunie 2019 03:18
Targ Culinar ECO4De la: delly003619 10 Mai 2010 19:59
Este cineva interesat?2De la: garbo001389 24 Ianuarie 2010 14:44
dieta cu fructe11De la: thasha 19 Februarie 2010 07:56
Setari Cookie-uri