Cartofi steak

Stie cineva cum se fac concret?:) Am mancat la restaurantul Saint George (unguresc) din zona Lipscani.
Cert e ca sunt cartofi noi, taiati in 4. Mi-au spus ca sunt intai fierti si apoi prajiti. Aveau coaja- care prajita era usor crocanta...iar cartoful era dulce dulce.
Probabil sunt simplu de facut...dar nu as incerca sa-i fac "de capul meu"....So...astept sfaturi?:)
Multumesc
dyana88ro
Postat pe 17 August 2009 16:55
Eu nu fierb cartofii inainte. ii tai in 4 (in coaja fiind ) si-i prajesc in ceaunul cu mult ulei.Ies crocanti la suprafata si moi in interior...un deliciu.
Aemulus
Postat pe 13 Martie 2010 07:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E vremea capsunilor! 1 De la: kamellia 20 Mai 2009 10:47
PORUMB PENTRU FIERT CONSERVAT 1 De la: delly002133 17 Octombrie 2009 16:42
rulada cu pate si cascaval 20 De la: Impar 10 Martie 2010 10:49
MUCENICI MOLDOVENESTI (de post!) 8 De la: Aemulus 10 Martie 2010 04:02
Meniu pentru zilele de Post 29 De la: Ciresica 27 Noiembrie 2011 07:03
Setari Cookie-uri