Kebab

A gatit cineva kebab? Cum se face? Cred c-am postat in categoria potrivita!
deanna_delly
Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:40
habar nu am poate ne ajuta cineva
NEVASTU
Postat pe 25 Noiembrie 2008 11:55
Poti sa postezi la Generalitati Cereri de retete culinare.
Ridhima
Postat pe 25 Noiembrie 2008 12:33
Da eu am facut...Trebuie sa cumperi niste lipii (se gasesc la supermarket) pe care le vei umple cu piept de pui la gratar taiat fasii, cartofi prajiti, castraveciori murati, varza amestecata cu sos de usturoi (smantana, maioneza, usturoi) si keciup. Rulezi lipiile si le infasori pe jumatate in folie de aluminiu sa nu curga. E super bun!!!
Gaby211081
Postat pe 6 Decembrie 2008 16:27
asta nu e kebab,e shaorma.kebab-ul adevarat se face din carne tocata de oaie si arata ca niste frigarui,adica se prepara pe niste bete pt frigarui...
mihaela_mallorca
Postat pe 7 Decembrie 2008 14:37
Shish Kebab
Ingrediente :
- 900 g de cuburi de carne de miel
- 1/2 can (125 ml) de oet de vin
- 1/2 can (125 ml) ulei de salat
- 1 cel de usturoi zdrobit
- 1 linguri (5 g) de sare
- 1/4 linguri (0,5 g) de piper
- 1/2 linguri (1,5 g) de oregano uscat
- 1/2 linguri (1,5 g) de paprica
- ceap
- ciuperci

Mod de preparare :
- amestecai oetul , uleiul, usturoiul i asezonamentul .
- vrsai acest amestec peste carnea de miel i legume (lsai la macerare circa 2 ore )
- introducei pe frigruie carnea , alternativ cu ceapa i ciupercile .
- coacei frigruile pe grtar , ntorcndu-le i stropindu-le frecvent cu amestec , timp de 15 minute .
Reet pentru 6 persoane .
maxim62ro
Postat pe 6 Iulie 2009 07:48
aceea este shaorma ....cu toate ingrdientele infasurate in lipie .....nu este kebab
mimizami
Postat pe 18 Aprilie 2010 00:38
Maxim62ro, chiar ai facut reteta asta?
Iti reuseste de fiecare data?
Pentru cate portii este?
deanna_delly
Postat pe 18 Aprilie 2010 19:49
habar nu aveti ce inseamna kebab nu stiti ce mincati mincati precum porcu din troaca ducetiva si stati liga cei ce fac kebab intrebati unde au invatat si o sa zica ca a vazut la unu la altul maioneza nu se foloseste niciodata se face pasta de usturoi atit cartofi castraveti sau varza murata nu castraveti ca la dristor sa bei apa doua zile in bucuresti nici unul nu stie sa faca ca la carte aveti grija ca folosesc acid acetic sa fragezeze carnea adica esenta de otet
garbo029991
Postat pe 17 Iulie 2011 15:35
nu am auzit pe nimeni sa faca kebab acasa...kebabul adevarat se mananca la mama lui, in partile asiatice, Turcia, etc...nici nu se compara cu cel de la noi si nici nu avem ingredientele necesare...carnea noastra nu are gustul acela specific...
sora_ilsi
Postat pe 17 Iulie 2011 15:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mustar murat(frantuzesc) 1 De la: eugraphepa 28 Septembrie 2010 11:18
supa de praz 7 De la: delly000311 26 Februarie 2010 01:27
buna dragilor 1 De la: pzb 18 Noiembrie 2009 11:53
Paine de casa cu legume si crusta crocanta 5 De la: Ciresica 24 Februarie 2011 06:02
salata de creveti 1 De la: delly000828 5 Decembrie 2009 10:38
Setari Cookie-uri