acvamarinele



Astrologia in cuplu | Minerva . (AstrologMinerva) Acvamarin - zodiile carora li se potriveste si proprietatile lui esentiale
Inainte de toate cum il cureti. Il pui pentru 24 de ore in sare sau in apa in care ai dizolvat o cantitate oarecare de sare de mare (se gaseste in supermarketuri). Apoi, il ți sub jet de apa rece cateva minute și il uscați pe o bucata de bumbac alb. Il incarci la soare sau intr-o noapte cu luna plina, o ora, nu mai mult ca sa nu ii denaturați calitațile. Mai poate fi curatat prin asezarea pietrei langa un cristal care deja a fost purificat sau pur si simplu spalat bine cu apa si sapun. Periodic, este bine sa cureți cristalul pentru ai pastra calitațile energetice.
Acum, sa il si personalizezi. Tineți-l cateva minute in palma ca sa ii imprimi amprenta ta energetica, dupa care il porti cu tine peste tot, cu specificatia ca nimeni, dar nimeni sa nu ti-l atinga. Aceste cristal este recomandat semnelor Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanta, Scorpion, Varsator, Pesti.

Elementul asociat este apa, iar planeta asociata Luna. Este o piatra norocoasa mai alses pentru cei niscuti sub vinbratia numarului 1. Aduce liniste, calm interior, aptitudini mediumnice si puritate. Este indicat sa fie purtat de catre cei care lucreaza in domeniul financiar, relatii publice, sanatate, arta, cercetare, toate profesiile care va aduc in contact cu oamenii.

Acvamarinul protejeaza pe timpul calatoriilor pe apa sau in aer dar si impotriva inecului, ajuta la intelegerea situatiilor complicate dar si la limpezirea situatiilor tensionate din cuplu si de la locul de munca; aduce noi cunostinte.

Dar ce este mai important este ca acest cristal stimuleaza trezirea spirituala si face mai usoara comunicarea cu Dumnezeu si de aceea este indicat sa fie purtat de catre preoti, dar mai ales de calugari (rugaciune si meditatie), calitatile psihice, ralatiile dintre oameni, comunicarea, creativitatea, autocunoasterea, increderea in propriile puteri.

Va poate scapa de fobii, de temerile interioare nejustificate, de cosmaruri, atenueaza depresia si frica, atacurile de panica, tracul, iata macar un motiv pentru care este recomandat nu doar actorilor si politicienilor. Este indicat sa fie purtat in perioadele de stres emotional pentru ca linisteste si induce un somn linistit.???

In sanatate, acvamarinul joaca un rol important daca ne gandim ca face parte din arsenalul de cristaloterapie, calmeaza durerea, ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin reducerea retentiei de apa dar atenueaza si deprinderile vicioase cum ar fi dependenta de stimulente, cafea, medicamente si chiar droguri. Este bun si pentru glande ca timusul, tiroida, paradiroidele,? pancreas sau medulosuprarenala, dar si pentru sistemul imunitar, implicit ficat si stomac, pentru durerile de dinti si de urechi, pentru vedere; adjuvant in diverse forme de alergii respiratorii si alimentare, migrene, varii inflamatii gat, urechi, reumatismale. Grecii spuneau ca acvamarinul previne pierderile de sarcina
alexxandra
Postat pe 16 Martie 2010 06:43
aleho, ti-a nascut sotia?
pik_nik
Postat pe 16 Martie 2010 06:45
pe sotia Alehandrei o cheama Cezar?

Tylly
Postat pe 16 Martie 2010 06:51
Interesant.
Adevarul e ca acvamarinul este o piatra foarte frumoasa este numai buna de purtat
blue_dream
Postat pe 16 Martie 2010 13:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt interesata de niste rechizite si chestii legate de scoala si nu stiu de unde 5 De la: Alina_Andrei 21 Octombrie 2013 22:26
vreau sa cumpar un animal 12 De la: garbo_461943 15 Ianuarie 2017 19:57
legislatie rutiera 8 De la: ellyssa 24 Octombrie 2009 15:06
va rog sa imi raspundeti la aceasta dilema daca stiti 44 De la: Dor_marunt 24 Iunie 2010 16:15
Castiga un abonament la Pediatrie, valabil 6 luni, oferit de SANADOR! 19 De la: ConcursGarbo 24 Iunie 2014 22:58
Setari Cookie-uri