ANIMALELE DIN SPATIILE COMUNE

iubeste toata creatia lui Dumnezeu
garbo022763
Postat pe 14 Martie 2010 11:45
PERSI,pup fata sensibila
scrichy
Postat pe 14 Martie 2010 11:46
Nu-ti e rusine sa faci program unor oameni in varsta? Ce, vrei sa-ti creasca tie copiii si te refuza fiind obositi dupa o viata de munca? N-ai auzit de efectele benefice ale companiei animalelor asupra bolnavilor si asupra varstnicilor, asta este sigur! Dar de respect fata de generatia parintilor tai, ai auzit? Ca sigur mintea nu te duce ca si ei trebuie respectati! Iar nu-ti vezi de treaba ta si faci valuri doar pentru ca nu ai ce face....
DOLOSIV
Postat pe 14 Martie 2010 11:47
Dolosiv, pai vezi tu Scrichi are dreptate,
E vorba de a treia linie de " defence mechanism", a
acolo se intampla ceva celulele B trebuie sa recunoasca " the foreighn molecule" ca sa produca antibody.
Te las pe tine sa deslusesti tot materialul imunologic,




daca poti
citit-oooooooooo
persidadamian
Postat pe 14 Martie 2010 11:49
Analfabetule, de cand e lumea a ta? Ti-a lasat-o taica-tu mostenire?
DOLOSIV
Postat pe 14 Martie 2010 11:49
Scrichy pentru tine.
Ce e mai frumos decat sa primesti flori intr-o Duminica dimineata
persidadamian
Postat pe 14 Martie 2010 11:50
De la: Dor_marunt, la data 2010-03-14 08:51:12Nu trebuie sa ies afara sa ma uit cum se comporta oamenii. Imi ajunge ca te-am vazut pe tine. Deja m-ai convins: si unii oameni ar trebui eutanasiati. Sau macar sa nu aiba acces la internet. Cred ca internetul a devenit prea accesibil.


Ce-ar fi sa incepem cu tine eutanasia si sa continuam cu cei ce gandesc asemeni,apoi poate am putea crea un cadru legislativ normal si uman cu cei ramasi bazat pe recensamant si obligativitatea castrarii animalelor care nu sant de prasila, iar la acestea sa se puna taxa, ca prin imultire in rasa se castiga bani la vanzarea lor.
comoaramea
Postat pe 14 Martie 2010 11:51
e duminicaaaaaa
da maine-i luni
keks
Postat pe 14 Martie 2010 11:52
mirela DRAGA 69, ai innebunit! ce e cu tinee>???
fleurdelis
Postat pe 14 Martie 2010 11:54
PERSI,nu e vorba de DOLOSIV,cred ca e o greseala
scrichy
Postat pe 14 Martie 2010 11:54
keks, taaaci!!!
si io care credeam ca mai rau nu poate sa-mi strice cineva ziua...
Tylly
Postat pe 14 Martie 2010 11:54
sa va fac o marturisire??
sa v-o stric eu ami mullt??
eci cred k sunt bolnava da...la mine cele mai nasoale zile-s alea de we vreau sa zic! nu le supoooooooooooort!naaa!
fleurdelis
Postat pe 14 Martie 2010 11:56
Felinoterapia

Medicii au observat de multa vreme ca in familiile in care exista animale de companie, in special pisici, atmosfera e mai senina, bolile sunt mai rare, iar cand apar, afectiunile se vindeca mai repede. Se pare ca prietenul cel fara grai este capabil sa daruiasca stapanilor sai ceea ce nu poate fi cumparat cu toti banii din lume: dragoste si sanatate.

Iubitorii de pisici stiu ca favoritii lor mustaciosi simt cand pe stapan il doare ceva. Pisica incearca sa se culce pe locul dureros si, dupa un timp, durerea se potoleste si omul se simte mai bine. Bioenergeticienii considera ca pisicile au capacitati extrasenzoriale foarte dezvoltate..

Acest lucru le permite sa vada aura omului si la nevoie sa o trateze. Inainte de toate, micutele patrupede pot fi ajutoare de incredere ale neurologilor si psihoterapeutilor. Ele reduc starile de neliniste, calmeaza, trezesc sentimente de incredere, de optimism. Si o fac total dezinteresat.
Mai mult, in afara de influenta "terapeutica generala", pisicile isi manifesta talentele si in alte domenii ale medicinei.

Pisicile "medicament"
"Specializarea" principala a acestor animale este sistemul cardiovascular. Pisicile sunt excelenti "cardiologi", asa incat celor care sufera de hipertensiune, au trecut printr-un infarct sau accident
cerebral li se recomanda sa tina mai des in brate o pisica. Din experienta s-a constatat ca prezenta in casa a unei pisici stabilizeaza tensiunea arteriala si la persoanele cu distonie neurovegetativa. Conform observatiilor facute de cercetatori americani, in cazul persoanelor care au pisici riscul de a face un infarct scade cu 30-40%. Iubitorii de pisici spun ca favoritele lor diagnosticheaza intotdeauna corect starea de spirit si de sanatate a stapanilor, se asaza pe pieptul lor si adesea previn chiar atacurile de cord.

Se pare insa ca exista si un alt efect uimitor al influentei pisicilor asupra organismului omului imbunatatirea memoriei. Medicii au gasit urmatoarea explicatie a acestui fapt: cea mai mare acumulare de puncte care activeaza memoria se afla in centrul palmei. Pentru stimularea acestor centri, in Orient se fabrica bile speciale. Cate doua asemenea bile se tin zilnic in fiecare palma, rostogolindu-le. La noi aceasta practica nu este raspandita, in schimb ne putem mangaia cainele sau, cu o eficienta si mai mare, pisica. In plus, este si o senzatie foarte placuta! Dintre toate animalele de casa, pisicile sunt cei mai eficienti si mai multilaterali "doctori". A aparut chiar si o ramura speciala numita in termeni medicali felinoterapie, care presupune vindecarea sau prevenirea unor imbolnaviri prin intermediul contactului cu pisicile.

Metodele felinoterapiei erau cunoscute inca din Antichitate, iar astazi au inceput sa se aplice din nou, mai ales in convalescenta si in recuperare.

Specialistii au mai observat ca aceste animale ajuta la reducerea mai rapida a febrei in cazul persoanelor racite sau gripate, calmeaza senzatiile dureroase si chiar intaresc oasele! Conform uneia dintre ipoteze, torsul ar fi sursa actiunii terapeutice a pisicilor. S-a masurat si frecventa pe care o are torsul pisicii - intre 25 si 50 Hz. Iar felinele isi impart generoase cu oamenii aceasta capacitate uimitoare, lipindu-se de acea parte a corpului unde se afla organul bolnav si transmitandu-i frecventele terapeutice.

Un "el" sau o "ea"?
S-a stabilit ca, in pofida universalitatii lor, reprezentantii familiei pisicilor se specializeaza totusi in diverse afectiuni. De exemplu, influenta bioenergetica a unei pisici este cu mult mai puternica decat cea a unui motan. Pisicile "fetite" vindeca mai bine afectiunile sistemului nervos si ale organelor interne, in vreme ce "baietii" sunt specialisti mai buni la capitolele artroza, spondiloza, osteopatii. Pisicile cu blana lunga sunt excelenti neurologi. Ele ajuta in cazul depresiilor, reduc irascibilitatea, normalizeaza somnul. Cele cu blanita de lungime medie sunt buni cardiologi, iar pisicile cu blana scurta trateaza mai bine afectiunile stomacului, ficatului si rinichilor. Pisicile siameze, pe langa faptul ca sunt de mare ajutor in tratarea racelilor, au un rol important si in profilaxia gripei. Simpla lor prezenta in locuinta anihileaza microbii care pot genera boala.

Negre, roscate, cenusiu-albastrii
S-a demonstrat ca are importanta chiar si culoarea acestor "doctori" patrupezi. Pisicile negre sunt capabile sa absoarba foarte multa energie negativa si, de aceea, sunt de neinlocuit in curatenia energetica a locuintelor cu multa aparatura electrica. Una sau chiar doua-trei asemenea pisicute pot sa-i calmeze pe stapanii exagerat de impulsivi si temperamentali. Ferindu-si stapanul de excesul de energii negative, pisicile ajuta la normalizarea circulatiei, a metabolismului si chiar la resorbtia hematoamelor interne. In felul acesta ele previn infarctul, accidentele cerebrale, hipertensiunea, gastrita si osteopatiile.

Pisicile roscate si cele bej
Nu pot absorbi la fel de multa energie negativa precum cele negre, in schimb ele ridica tonusul psihic al oamenilor langa care traiesc, prin emiterea de energie pozitiva.

Pisicile albe sunt ajutoarele perfecte in cazul lipsei de energie. Pisicile cenusii si cele cenusiu-albastrii calmeaza foarte eficient starile de neliniste, de irascibilitate. Totusi, nu exagerati folosindu-va favoritii in scopuri terapeutice. Pisica a depistat singura locul dureros si s-a asezat sa-l incalzeasca? Foarte bine! Numai sa nu o tineti cu forta. Daca ghemotocul de blana, care aparent dormea fara griji in bratele dvs. se ridica brusc si pleaca, inseamna ca pentru moment ii este suficienta energia dvs. negativa, cauzatoare de dureri. Dupa ce se va odihni si isi va reface fortele, mica vindecatoare se va intoarce singura pentru a... continua tratamentul.
garbo010448
Postat pe 14 Martie 2010 11:57
...nu bagati toate prostiile mele in seama....
trece si asta....vin altele
keks
Postat pe 14 Martie 2010 11:57
fleurdelis
Postat pe 14 Martie 2010 11:58
Garbo, la tine s-a cuibarit prostia si cretinismul. Cati copii au tinut loc de hrana "bestiilor", cum iti place sa le numesti? Daca le-ati da macar resturi de la masa voastra, daca ti-ai invata copiii sa respecte orice animal si daca nu ai mai vorbi fara rost, ar fi un castig pentru noi toti. Ai auzit de cainii care salveaza oamenii - din apa, din foc, dintre daramaturi. Gasesc droguri, tin hotii pe loc. Vei spune ca doar cei antrenati, nu-i asa? Dar nu uita ca toti pot fi educati si folositori. Doar tu nu mai poti fi recuperata, din nefericire!
DOLOSIV
Postat pe 14 Martie 2010 11:58
"Garbo, la tine s-a cuibarit prostia si cretinismul."~ da, DOLO...de aia ma impiedic de tine pe aici?!
hmmm?
keks
Postat pe 14 Martie 2010 12:00
De la: scrichy, la data 2010-03-14 11:54:42PERSI,nu e vorba de DOLOSIV,cred ca e o greseala


daca e greseala scuze, dar nu cred, stai sa mai citesc odata.
persidadamian
Postat pe 14 Martie 2010 12:02
dolosiv, cu cine te certi?
garbo010448
Postat pe 14 Martie 2010 12:03
pentru noi, oamenii, ar trebui sa functioneze Legea Bunului Simt, dar pentru unele persoane ea nu exista, nu au auzit de ea.
este f.neplacut sa nu poti deschide ungeam, sa-ti intre aer curat, dar nu animalele gresesc, ci unii dintre semenii nostri, care considera ca dragostea pentru un necuvantator se vede doar din ai da de mancare. Aici este problema.
Fata de aceste persoane trebuie luata atitudine comuna de catre cei ce nu agreeaza, animale in preajma sau sa participati la ingrijirea lor, direct sau paltind pe cineva sa faca curat, si asa s-ar rezolva problema in beneficiul tutturor.
va doresc o zi buna
garbo013668
Postat pe 14 Martie 2010 12:04
Nu e greseala deloc Scrichy
persidadamian
Postat pe 14 Martie 2010 12:04
DOLOSIV,scrie te rog,cui i te adesezi,sa nu lasam loc de interpretari.
KEKS,ce ai mami,nu inteleg,pup
scrichy
Postat pe 14 Martie 2010 12:05
Daca este asa cum spui, ai dreptate, trebuie schimbat ceva. Se recomanda un spatiu amenajat in care animalele sa poata trai, nu pe paliere de bloc. Poate reusiti sa cadeti la intelegere cu vecinii sa amenajati intr-un spatiu niste custi, in mod civilizat, unde sa stea animalele. Asa veti putea scapa de tot discomfortul.
DOLOSIV
Postat pe 14 Martie 2010 12:07
scrichy~ la aia ma refeream...acu` ma intelegi?!
keks
Postat pe 14 Martie 2010 12:08
nuuuu
fleurdelis
Postat pe 14 Martie 2010 12:09
De la: persidadamian, la data 2010-03-14 11:49:03Dolosiv, pai vezi tu Scrichi are dreptate,
E vorba de a treia linie de " defence mechanism", a
acolo se intampla ceva celulele B trebuie sa recunoasca " the foreighn molecule" ca sa produca antibody.
Te las pe tine sa deslusesti tot materialul imunologic,




daca poti
citit-oooooooooo

PERSIIII,nu e vorba de ea,eu cu ANDREEA,am ce am,offfff
scrichy
Postat pe 14 Martie 2010 12:09
andreea??
careeee?? mantea???
fleurdelis
Postat pe 14 Martie 2010 12:11
Nu, nu e vorba de Andrea
persidadamian
Postat pe 14 Martie 2010 12:12
Fleur, a iesit o valvatae de mesaje
persidadamian
Postat pe 14 Martie 2010 12:13
E adevarat,ceea ce spune pantera neagr,si alte persoane care au un suflet,o inima si pt altii din jurul lor,ci nu doar pt propria lor persoana.Hai sa fim putin seriosi si realisti!!Ce vina au sarmanele animale?Au ele vreo aparare fata de tiranii de noi,oamenii,care suntem pana la urma tot un animal,insa mult mai rau si distrugator!!?Ziceti ca sunt agresive,cand sunt flamande,dar voi,oamenii cum sunteti cand va e foame,furati,omorati pt o bucata de paine,astfel ca nu sunt cu nimic mai prejos sau mai presus animalele decat noi!!!Asta sa fie clar!!
Insa na,daca ne-a dat Dumenzeu,putin de creier mai mult decat restul speciilor,asta e,ne vedem si noi mai "civilizati",mai comozi si fitosi incat sa nu mai suportam animalele in preajma noastra... tampenii!!!!!!!! Ia ganditi-va putin la trecut si chair si in prezent,daca nu ar fi animalele,noi oamenii din ce am trai,din ce ne-am mai hrani organismul,din ce ne-am mai fuduli in moda cu cate o blana frumoasa,din mai stiu eu ce aniamal,cine ne-ar mai tine companie cand prietenii ne uita la greu,cine ne-ar face sa ne jucam,la fel ca si copii,cine??!!Astfel de intrebari si problema v-ati pus,voi oamenilor!!???
lazaroiumaria
Postat pe 14 Martie 2010 12:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce facem cu postamentul din fata sediilor Adevarul,Jurnalul National,Gandul,Realitatea,... 17 De la: pantera_neagra 22 Mai 2011 14:08
:D 10 De la: Jojolin 24 August 2010 16:30
urgent.. 4 De la: hermosa20 15 Februarie 2014 16:13
un vot 1 De la: elena39 8 Aprilie 2010 22:36
si politia pe internet 12 De la: tutankhamon 25 August 2010 21:41
Setari Cookie-uri