DONO si prostiile din capul lui

Fenomenul Carmen Hara
Posted in De toate, pentru toti on June 28th, 2008 | 75 comments
Nu am cum sa o ocolesc. Nu pot. Peste tot sint bombardat de numele Carmen Hara. Ziare, site-uri, televizoare, bloguri. Sint sufocat de Carmen Hara. Daca-mi prezice ca mor, are dreptate. Imi ia aerul.

Intors din concediu, dau drumul la televizor. In fatza ochilor imi apare o doamna cunoscuta. Gura aia a ei nu ai cum s-o uiti. E cea mai mare gura din lume. Noroc ca am diaconala 96 la tv, ca altfel nu incapea pe ecran. Si uochisorii aia negri scanteietori impreuna cu coafura respectiva tapata si permanentata mi-au smuls din memorie un nume: Trio Experes. Mi-am amintit imediat leganatul ei pe scenele ceausiste, meschin prezentate de televizorul alb negru. Mi-am amintit imediat ca ea era cea care statea in mijloc. Iata insa ca domnul de la televizor ma contrazice:Carmen Hara, celebra prezicatoare, la care merg vedete precum Jenifer Lopez si Jenifer Aniston Alo, stai ma, un pic, ca asta-i cantareata aia, ce prezicatoare?! Confuzat dau si sonor la tv. Da, doamna respectiva nu interpreta un slagar demult uitat ci prezicea. Mai sa fieCe transformareProbabil leganatul in Trio Expres fusese doar o perioada in viata ei, o perioada pe care ea oricum si-o prevazuse. La fel cum, ne spunea doamna Carmen Hara, prevazuse ca va muri Maica Tereza. Tre sa vezi viitorul absolut clar ca sa prevezi asa ceva. Asa cum eu stiu ca voi toti veti muri. Peste multa vreme, v-o doresc.

Tolerant fiind, am schimbat canalul. Dar Carmen Hara a inceput sa intre din ce in ce mai des in viata mea. Sigur a prevazut si chestia asta. Nu mai pot sa trag nici un partz, pentru ca vantul il va duce tot intr-un loc unde-i Carmen Hara. Care noroc ca stie ca vine partzul si se va feri.

Am aceasta usoara pornire agresiva nu din cauza ei. Carmen Hara isi continua drumul in viata. Ma revolta prostii care nu-si urmeaza drumul in viatza ci asteapta sa le fie aratat fiind orbi. De ce spun asta? Pai uite de ce. Cum va spuneam ca dau peste tot de Carmen Hara, o gasesc acu vreo juma de ora pe un blog. Blogul unei persoanesimple, spun eu fara a fi clarvazator. Aceea persoana a scris asa cum stie ea, cu-cuvinte simple, trei randuletze despre Carmen Hara. Sub randuletze a pus o fotografie a doamnei Carmen Hara, de pe vremea cand isi folosea uriasa gura la cantat, nu la prezis. Si sub fotografie un citat din Carmen Hara. Pana aici nimic paranormal.

Paranormal e faptul ca cineva, un om orb care cauta pe cineva ca sa-i arate drumul in viatza, a ajuns pe acest blog. Acel om orb a vazut doar citatul si fotografia doamnei Carmen Hara. Si a crezut ca randurile au fost scrise de doamna Carmen Hara, care-i sta la dispozitie. Ei bine, si-a lasat coordonatele si adresa de mail, cu rugamintea de-i fi prezentat viitorul. Buuun. Un alt bou a nimerit pe acelasi blog. A vazut mesajul primului bou. Si al doilea bou a lasat si el datele personale. A aparut si al treilea bou, si al patrulea, si, nu ma veti crede, dar pana acum 5 minute nu mai putin de 263 de boi orbi si-au lasat datelele de nastere si detalii de contact pe blogul acelui om simplu, cu vorbe simple in gura, care nu are nicio legatura cu Carmen Hara, nu a pretins ca are vreo legatura cu ea si poate nici nu-si doreste sa aiba.

Eh, tu roman, oaie cu doua picioare insufletita de spiritul de turmaMa gandesc cu mirare cum oare lumea asta poate merge inainte. Si inteleg. Polul Nord se topeste si pentru ca 263 de oameni misca lumea cautandu-si viitorul pe blogul unui profan in ale prezicerii.

Buna ziua,

Ma numesc Carmen Hara, pot sa va fiu de ajutor
alexxandra
Postat pe 19 Februarie 2010 00:25
ai mai deschid avum juma de ora un topic cu subiectul asta....uiti de la mana pana la gura????
tutankhamon
Postat pe 19 Februarie 2010 00:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu TAUR, el BALANTA, V-a merge? 4 De la: eu_geminy 25 Octombrie 2010 23:01
femeia balanta 2 De la: garbo134945 12 Iulie 2010 18:51
Horoscop complet-TOATE ZODIILE 1 De la: raul27 20 Noiembrie 2009 11:55
Fata sagetator si baiatul scorpion? 2 De la: garbo089273 2 Noiembrie 2011 18:57
informatie 22 De la: Laura_M 2 Noiembrie 2010 12:46
Setari Cookie-uri