ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Salonul studio mayo

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

SALON MAYO este un nou concept! Este locul in care te relaxezi in timp ce noi te facem mai frumoasa!
Situat in zona Dristor - Baba Novac salonul Mayo iti ofera servicii de coafor , manichiura, pedichiura si cosmetica, tratamente, masaj anticelulitic si de relaxare.
Echipa Mayo este dedicata doar tie, pentru ca vrem sa te simti frumoasa in fiecare zi. Am ales specialisti cu talent si mult suflet, oameni care pun pasiune in ceea ce fac si care iubesc frumosul! Lasa-ti parul, unghiile si corpul in grija noastra. Vei gasi ingrijirea de care ai nevoie intr-o atmosfera degajata, vesela, intima. Vom fi tot timpul la dispozitia ta pentru orice informatie sau sugestie legata de serviciile sau produsele noastre. Pentru ca suntem deschisi nevoilor tale!
Suntem siguri ca dupa prima vizita la salonul nostru te vei simti mai frumoasa, mai vesela, mai increzatoare in fortele tale.
Te asteptam in ianuarie si februarie cu preturi si oferte promotionale create special pentru tine!
Adresa site: www.studiomayo.ro
Salonul este situat in zona Dristor-Baba Novac, Bucuresti.


Iar daca te gandesti ca tot acest rasfat iti va goli buzunarul, te inseli! Vino la Mayo si te vei convinge ca oferim servicii de calitate la preturi accesibile. Pentru ca iti plac codourile ti-am pregatit reduceri de pana la 50%!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: