ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Capsula de slabit

Voteaza
*****Scor: 4.6 din 5 voturi
 

MERSI DE SFATURI.ORICUM,NU MA LAS INVINSA,AM MAI SLABIT ODATA DUPA TERMINAREA LICEULUI,M-AM LASAT DE SPORT SI M-AM INGRASAT SI ATUNCI 40 DE KG.DAR AM SLABIT INTR-UN AN 51.O MAI FAC ODATA,ASTA E.SORA MEA E CA O MANECHINA FARA PROBLEME IAR EU SUNT MEREU IN RAZBOI CU KG.
  citeaza   raspunde

Mona : abdomene , alergare pe banda , iar abdomene , fandari ....exercitii pt muschii fesieri , si iar alergare pe banda si o tii asa full time ..in timp va ajunge sa-ti placa :-) Succes!
  citeaza   raspunde

mersi reyya,stiu si eu ce e de facut dar nu am prea mult timp la dispozitie,fac cand pot,te asigur.
  citeaza   raspunde

Mona, asta este clar o dereglare a metabolismului - se poate intimpla. Daca spui ca ai mai luat o data 40 de kg, probabil ai predispozitii spre asa ceva. Oricit ai minca nu este normal sa ti se dubleze aproape gretatea in 9 luni - mai ales ca tu spui ca ai avut si alimentatie sanatoasa.

De ce nu incerci sa te duci la un nutritionist?
  citeaza   raspunde

Pastile pentru slabit - track.acaiberry900.ro/product/AcaiBerry-900/?uid=2484&sid=743&pi... Am inceput sa iau Acai Berry acum 2 luni de zile, si am slabit deja 10 kilograme.
  citeaza   raspunde

Suplimentele pe baza de acai s-au vandut foarte mult intr-o anumita perioada. Din ce stiu eu acum foarte multa lume cumpara produse de slabit pe baza de cafea verde!

  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: