Oboseala cronica! Organismul e in criza energetica?

Stiati ca oboseala zilnica e semnul imbolnavirii treptate a organismului? Fie ca esti student, angajat, pensionar, si simti ca nu mai faci fata, stiinta si medicina au avansat, venind in sprijinul organismului cu solutia!Laureat cu premiul Nobel, Tre-en-en estecel mai ingenios supliment:
TRE-EN-EN Grain Concentrates hrnete celulele dvs. cu un amestec exclusiv de extracte din cereale integrale: gru, orez i soia. Furnizeaz fito-LIPIDE eseniale pentru o funcionare optim i sntoas a celulelor, incluznd acizi grai omega-6 i omega-3. Mai conine i fito-STEROLI precum beta-sitosterol, gamma-oryzanol, stimasterol, campesterol, octacosanol.
Lipidele i sterolii furnizeaz suportul indispensabil pentru asimilarea sntoas a nutrienilor la nivel celular i eliminarea din celule a reziduurilor i a produilor de metabolizare.
Este demonstrat tiinific c promoveaz utilizarea eficient a nutrienilor, creterea i dezvoltarea cardiovascular, activitatea glandular (msurat prin nivelul de glicogen din ficat), dezvoltarea general a organismului.
Nu conine colesterol, drojdie sau gluten. Este obinut prin presare i procesare la rece pentru a pstra calitile nutriionale
TRE-EN-EN PENTRU EFICIENA CELULAR
Valori nutriionale tipice per capsul
Valoare energetic 27,2 kJ (6,5 kcal)
Proteine 0,120 g
Carbohidrai 0,002 g
Grsimi 0,677 g
Din care:
Saturate 0,124 g
Mononesaturate 0,176 g
Polinesaturate 0,341 g
Din care:
Acid linoleic 0,216 g
Acid linolenic 0,024 g
Corpul nostru este alctuit din cca 73 de mii de miliarde de celule care trebuie s funcioneze eficient pentru a fi sntoi. Cnd sunt celulele sntoase? Cheia o reprezint membranele acestora. La fel ca i corpul, celulele trebuie s se alimenteze cu nutrieni i s elimine reziduurile. Fiecare celul este nconjurat de o membran lipidic ce deine puterea discreionar de a permite doar nutrienilor necesari s ptrund n celul. Totodat, aceast membran permite numai materiilor reziduale i produilor de metabolism (hormoni, enzime, neuro-transmitori etc.) s ias din celul. Deficitul de lipide, steroli i amino-acizi poate compromite puterea discreionar a celulelor. Celulele pot deveni nfometate (inhibate privind abilitatea lor de a se alimenta cu substane), chiar dac exist nutrieni disponibili. De asemenea, ele pot deveni constipate (inhibate n ceea ce privete abilitatea lor de a elimina deeurile sau de a exporta metaboliii). n aceste condiii celulele lucreaz ineficient, cheltuind mai mult energie dect le-ar trebui unor celule sntoase pentru a obine aceleai rezultate.
TRE-EN-EN Grain Concentrates furnizeaz lipide eseniale i steroli pentru a promova o funcionare eficient a celulelor, a sistemelor glandulare i a ntregului organism.
Scurt istoric:
2004 -> USDA (Departamentul de Agricultura al Statelor Unite) confirm lipsa cerealelor integrale n dieta modern.
2003 -> Premiul Nobel pentru chimie susine cercetrile GNLD din 1958.
1987 -> Tre-en-en dovedete creterea spectaculoas a eficienei utilizrii nutrienilor (studiul efectuat de Universitatea A & M din Texas).
1958 -> Medicii descoper c pacienii care sufer de oboseal cronic beneficiaz n mod evident de amestecul unic de steroli i lipide din Tre-en-en.
1900 -> Procesele moderne de prelucrare ncep s elimine lipidele i sterolii.
CE SPUNE TIINA DESPRE FITO-LIPIDE I FITO-STEROLI
Fito-sterolii pot oferi protecie mpotriva celor mai comune tipuri de cancer din societile din Vest, cum ar fi cancerul de colon, sn i prostat. Mecanismele posibile de protecie includ efectele benefice ale fito-sterolilor asupra structurii membranelor celulare, inhibarea creterii tumorilor sau distrugerea acestora i regularizarea sistemului imunitar i a nivelelor de colesterol din snge.
Awad & Fink, J. Nutrition 2000 Sep; 130(9):2127-2130
S-a demonstrat c fito-sterolii prezint aciune anti-inflamatoare, anti-neoplastic, antipiretic i imuno-modulatoare.
Bouic & Lamprecht, Altern Med Rev 1999 Jun;4(3):170-77
Prin activarea i inhibarea selectiv a anumitor aspecte ale rspunsului imunitar, fito-sterolii pot efectiv s regularizeze i s controleze supra-activitatea rspunsului imunitar observat n artritele reumatoide i n alte boli autoimune.
Bouic, The Arthritis Trust 1998;Summer:3-6
S-a demonstrat c administrarea unui amestec de fito-steroli alergtorilor de maraton a dus la o mai bun meninere a parametrilor hematologici, normalizarea cortizolului (fraciile DHEA) i la scderea rspunsului inflamator.
Bouic et al, Int J Immunopharmacol 1996:18:693-700
Ad. -> copii i aduli, 1-2/zi profilactic, 3-4/zi terapeutic, 6cp/zi pentru diabet de tip 2.
Indicaii.> stres, lips de energie, sindromul oboselii cronice, malnutriie, efort fizic (ex. sportivi) i intelectual (ex. elevi, studeni), afeciuni cardiovasculare, probleme de malabsorbie, convalescen, reglare glandular (adenopatie hipofizar), afeciuni degenerative (scleroza n plci, miastenia gravis)., boli autoimune(mielofibroza, scleroza in placi), inflamaii, diabet, hipertrofia prostatei, ciroza, reface celula hepatic, cancere(dizolva tumorile - leucoplazia),



Pevine cancerul, diabetul, plus alte boli. Iar acest produs face minuni si in randul diabeticilor... scade glicemia intr=un mod miraculos!! Iar pentru studenti, e solutia perfecta pentru a va concentra mai usor si a fi energici si lucizi pe timpul sesiunii.

Bucurati-va de aceste beneficii miraculoase!

De precizat... nu este medicament,deci nu are reactii adverse. Nu se gaseste in farmacii, dar va pot face legatura directa cu singurul depozit din Romania!

Ca pret, 1 leu capsula,OFERTA LIMITATA!!!


Filip MAGDALENA 0757 986 986 magdalena_filip@yahoo.com

FMeg
Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Analize medicale 11 De la: garbo_8197 1 Decembrie 2012 16:27
cucui 6 De la: babycryss 13 Octombrie 2010 21:56
Abecedar de Nutritie 1 De la: garbo_1303 14 Iunie 2012 12:44
ghidfalau 5 De la: bluelight 13 Octombrie 2010 21:56
TIGARA ELECTRONICA 30 De la: laura33c 18 Iulie 2012 23:05
Setari Cookie-uri