ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Lipsa instinctului matern

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Imi place f mult sa intru in lumea copiilor,lucrez cu ei dar nu mi-am dorit niciodata sa am unul,dimpotriva mi-a fost chiar frica de o sarcina.Eu pun asta pe seama faptului ca nici tatal meu nu a iubit copiii,la un moment dat i-a abandonat,nici pe mine nu m-a dorit.Psihologii spun ca asta ar fi principala cauza,insa eu as intreba daca mai exista si alti factori?
  citeaza   raspunde

garbo,

iar ne dai teme,mami?
da' pt ca tot ai atacat problemuta,poate ti-o fi frica sa nu te nashparlesti...

uite,si lu' zavoranca ii e frica..cica ii e frica rau.

lasand gluma la o parte:mda..exista femei care nu au instinctul matern dezvoltat,in general li se trage de la vreo trauma din copilarie..

amor iti place sa faci?
  citeaza   raspunde

Iasomia,cred ca esti ultima persoana care si-ar putea exprima parerea in legatura cu acest subiect,nu e absolut nimic de gluma,sunt informatii psihologice doar ptr cei in masura sa le inteleaga...
  citeaza   raspunde

De la: garbo076663, la data 2010-01-02 13:07:57Imi place f mult sa intru in lumea copiilor,lucrez cu ei dar nu mi-am dorit niciodata sa am unul,dimpotriva mi-a fost chiar frica de o sarcina.Eu pun asta pe seama faptului ca nici tatal meu nu a iubit copiii,la un moment dat i-a abandonat,nici pe mine nu m-a dorit.Psihologii spun ca asta ar fi principala cauza,insa eu as intreba daca mai exista si alti factori?

...nu mai punedeloc ...pe seama faptului ca tatal tau nu a iubit copiii..tu ai spus ca lucrezi cu ei...din punctul meu de vedere cred ca esti doar o fiinta realista care vede cu ochii ei ce inseamna copii si ce responsabilitati presupune lucrul asta si probabil ca ti/ai cantarit resursele...si ti/ai dat seama ca e prea mult pentru tine si firea ta.
  citeaza   raspunde

..si mai e o chestie..nu cred in teoria precum ca vreo trauma a copilariei...taie instinctul matern..al cui?..al copilului..viitor om matur care s/ar putea sa aibe copii la randul lui??...instinctul asta matern e ceva care pacaleste creierul ca sa ne impuiem pana ne ia dracu...
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: