HOROSCOP 2010

So..la cererea mai multor forumisti, va prezint : 2010
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:33
ANUL 2010
ZODIA FECIOAREI IN 2010

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: bucur-te, distreaz-te, simte-te bine, trieste fiecare clip cu intensitate maxim, vezi partea pozitiv a lucrurilor, nu-ti pierde ncrederea si optimismul, joac-te, iubeste, zmbeste, strluceste, misc-te, creeaz, las ceva n urma ta, redescoper copilul
din tine!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: ntre 8 iunie - 30 iulie, prezenta lui Marte n Fecioara te anim, te stimuleaz, te scoate n evident, dar adeseori te si irit, deci controleaz-ti reactiile. Timp de aproape o lun, o primesti pe Venus n zodia ta, ceea ce te va ncrca de optimism si fericire, ca atare perioada 10-30 iulie e de-a dreptul incitant!
INTRO. Esti una din zodiile ncercate ale acestui an, dar ai parte si de recompense plcute. De exemplu lunile iunie-iulie ti-l aduc n vizit pe Marte si Venus, ceea ce poate fi un avantaj pentru a mai prinde viat, pentru a ncepe lucruri noi, pentru a iesi mai mult n evident. Dar trecerea lui Jupiter prin zodia diametral opus nu e un avantaj al Fecioarelor, care vor simti adeseori c viata lor scap de sub control, c trece prin extreme. Provocrile, esecurile, renuntrile si piedicile nu vor lipsi, deci fii pregtit de teste de rezistent.

DRAGOSTE. n cuplu, vei pune mai mult accent pe compatibilitatea spiritual, pe sacrificii de dragul celuilalt. Tu fiind cea care va trece de multe ori cu vederea acele mici detalii care mai agit uneori spiritele n cuplu. De dragul lui, tolerezi multe, dar vor fi si cteva momente critice.

Jupiter n Pesti are multe lucruri bune de oferit: activeaz zona cstoriei, ca atare e posibil ca multe Fecioare s se gndeasc anul acesta la nunt, poate mai ales n februarie-martie. Dac decizi s te cstoresti n primvar sau dac esti cerut n cstorie atunci, e posibil s apar unele surprize neplcute (amnri, refuzuri, piedici), ca atare ar fi ideal s amni uniunea matrimonial pentru alt perioad.

CARIERA. E un an de stabilitate profesional, chiar dac nu apar noutti iesite din comun, ai sentimentul muncii mplinite, deoarece activittile la care ti aduci contributia ajung la rezultate palpabile, de care esti mndru. Iei decizii care si vor arta urmrile pe termen lung. Ai putea da mai mult randament n activitti productive, n care lucrezi cu date concrete, cu materii prime, cu documente clare, iar luna mai este benefic activittilor n care comunici cu publicul, n domenii legate de comert, scris, educatie.

Luna mai este asadar momentul tu de vrf, cnd ai ceva de spus n carier si trebuie s ti exprimi cu fermitate punctul de vedere n fata tuturor. Dac visai s schimbi ceva la serviciu, doar anul acesta mai ai timp s o faci, deci caut repede o iesire!

BANI. Saturn va sta pentru ctiva ani n zona finantelor proprii, ca atare trebuie s fii mai prudent si chibzuit n manevrarea banilor de care dispui. Ar fi mai bine s te gndesti la rezerve, la economii, la investitii care s ti inspire sigurant n viitor. Este si momentul unor cheltuieli masive, pe care nu ti le permiti oricnd, cum ar fi o cas, un teren
, o masin. Un credit bancar este de asemenea foarte posibil, dar primii 3 ani de rate vor fi destul de dificili.

Sentimentul pe care l ai e c banii se acumuleaz extrem de lent, cu eforturi, cu momente de dezechilibru, dar vezi concret ceea ce faci cu ei. Saturn te oblig s iei decizii cu cap, s nu te hazardezi n actiuni riscante si s eviti orice gen de exces. August-septembrie pot aduce o gur de proaspt prin veniturile tale, dar esti tentat s i si dai pe ceva care ti face cu ochiul.

SANATATE. Starea ta de sntate a cunoscut multe suisuri si coborsuri n ultimii ani, dar 2010 e ultima sut de metri nainte de a simti c toate se aseaz pe un teren mai bun. Cu Luna neagr, Neptun si, pentru scurt timp, si cu Jupiter prin casa
snttii, te mai poti astepta la probleme, mai ales de ordin psihic.

Prima jumtate de an pare ceva mai dificil, mai instabil, mai riscant, deci trebuie s fii atent la organismul
tu si s nu ncerci, anul acesta, tratamente dup ureche, fr sfatul medicului.
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:34
tink....si la mine??
da' vezi ce zici ca va spusei ca mai am juma' de sampanie si daca ma supar trec la sticla de angelli
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:36
bai, nu vrea sa-mi ia balanta.. o fi vreun cuvant plopist p-acolo ?
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:38
bre,deci banii aia de-i fac in plus in august - septembrie cica-i dau pe ceva ce-mi face cu okiu'....

oalio!
gasesc si io un gigolo sa-mi place?!
preciouss
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:39
baga si scorpia
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:39
incercam alta..

ZODIA SCORPIONULUI IN 2010

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: discut, vorbeste, exprim-te, caut o cale de a te face nteles, ia legtura cu lumea, transmite mesajul tu celorlalti, nvat, informeaz-te, argumenteaz ceea ce gndesti, pune mna pe carte, cltoreste, relationeaz, cunoaste!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Venus insist parc s te fac fericit, de aceea va prelungi sederea sa n zodia ta ntre 8 septembrie - 8 noiembrie si tot finalul de an ntre 1 decembrie 2010 - 7 ianuarie 2011. Mai mult, primul tranzit al lui Venus coincide cu cel al lui Marte prin zodia ta - 15 septembrie 28 octombrie deci toamna lui 2010 pare s fie una foarte interesant pentru tine!
INTRO. Magnetismul tu face ravagii n ultimele 4 luni ale anului, pentru c prin zodia ta trec si Venus si Marte, care toarn un strop de mister n modul tu de a te comporta. ti place s atragi atentia, dar s si inciti n acelasi timp, ca atare ultima parte a anului este exact pe placul tu!

DRAGOSTE. Esti ndrgostitul numrul unu a anului 2010, pentru c Jupiter influenteaz major casa sentimentelor pe harta ta astral. C Jupiter n Pesti aduce de multe ori si suferinte, asta e, fac parte din meniul firesc al oricrei povesti de dragoste. Vei trece, deci, si prin perioade de izolare si singurtate, si prin deceptii si lacrimi, dar toate acestea sunt pretul necesar de pltit pentru o viat sentimental mai bun de acum ncolo.

Profit de energia lui Jupiter pentru a-ti manifesta mai intens emotiile, chiar dac nu esti atras spre destinuiri prea zgomotoase. Preferi intimitatea sau visarea, dar viata de cuplu se va ndulci prin aprilie, cnd te poti folosi de sarmul primvratec pentru a te apropia din nou de partener si a rezolva eventualele probleme.

CARIERA. Aproape jumtate de an l ai pe Marte n zona carierei, iar Marte este una din planete cu cea mai mare influent asupra ta. El ti d forta de a te remarca, de a urca, de a ridic stacheta la cote maxime, iar pretentiile lumii cresc odat cu orgoliile tale. Astepti mult de la tine si nu suporti s faci lucrurile de mntuial. Vrei s fii primul, s fii cel mai bun, s fii ludat, si nimic nu te motiveaz mai bine ca aprecierile sincere ale celor din jur.

Dac vizezi o functie de rspundere sau de conducere, primele 6 luni ale anului sunt momentul ideal pentru a o cuceri, dar succesul acestui an depinde foarte mult de felul n care te privesti pe tine nsti. Stpnirea de sine, ncrederea n fortele proprii si un dram de infatuare sau de egocentrism nu stric deloc pentru a pune mna pe succes. Dac tu esti sigur
de valoarea ta, o vor remarca si altii! Poate fi un an bun pentru succese artistice sau sportive
, n cazul n care ai astfel de veleitti!

BANI. Dac vrei s iesi la cumprturi, anul acesta, evit ultimele trei luni ale anului, pentru c Marte n casa banilor n Sgettor, te face cam superficial n decizii financiare. Cumperi lucruri care te atrag, te bucuri de tot ce-ti iei ca un copil, iar riscul s dai banii pe plceri trectoare este cam mare. Poate fi, ns, un moment bun s dai banii pe crti sau cursuri de specializare, pe cltorii si distractii, dar evit s-ti satisfaci plcerile de moment cu sume prea mari.

Exist un moment critic major pe parcursul anului, cnd risti s pierzi o sum de bani sau s ti fie luat prin mijloace incorecte. Ispita rea si bag coada n afacerile tale si genereaz o stare negativ ce poate declansa o criz mai mare dect cea de anul trecut. Fii prudent, evit factorii de risc sau afacerile dubioase!

SANATATE. Cu Saturn n casa bolilor cronice, nu se poate vorbi de o perioad prea luminoas, deci pregteste-te de trei ani destul de dificili, care pot scoate la iveal dureri, crize, boli pe care nici nu stiai c le ai. Pentru scurt timp, pe timpul verii, Jupiter intr n Berbec, n casa snttii, si poate aduce vindecri, idei noi pentru un regim de viat mai dinamic, ce te vor ajuta s fii n form. Caut solutia care ti se potriveste pentru un regim de viat mai activ, deoarece numai de izolare si pasivitate nu ai tu nevoie acum. Cel mai bine te vei simti n martie, cnd Venus are un efect binefctor asupra strii tale generale, dar te oblig s faci mai mult miscare si s nu stai locului deloc!
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:40
Am gasit si alt horoscop despre fecioara. Sa vedem daca se potriveste:


horoscop 2010
pentru zodia Fecioara
dupa zodiacul european


Cariera si banii in 2010 pentru Fecioara

Se pare ca prima parte a anului va aduce multe probleme pentru Fecioare: tranzitul planetar nu favorizeaza avansare profesionala sau afaceri prospere. Dezamagirile isi vor pune amprenta pe viata dumneavoastra. Nu luati decizii pripite, deoarece sansele de succes sunt scazute. In a doua jumatate a anului veti trece la polul opus, planurile dumneavoastra gasindu-si materializarea, atat in ceea ce priveste promovarea la locul de munca, cat si finalizarea proiectelor mai vechi.



Dragostea in 2010 pentru Fecioara

Problemele cu banii se vor rasfrange si in plan sentimental, unde este posibil sa va certati cu cei din jur, cu familia si cu prietenii. Persoanele singure vor avea putin sanse sa-si gaseasca un partener pe masura, datorita stresului si greutatilor cu care trec peste probleme.



Sanatatea in 2010 pentru Fecioara

Un an bun, in care Fecioarele nu vor avea probleme de sanatate, iar daca acestea vor apare, vor fi minore si usor de depasit.




Piatra norocoasa in acest an
CITRIN - Favorizeaza energia pozitiva si buna dispozitie. Atrage simpatia celor din jur. Usureaza digestia si ajuta la buna functionare a pancreasului.

Doara
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:42
LA MULTI ANI,fetele,eu urez numai de bine,sa aveti parte,asa in ciuda zodiacului
scrichy
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:44
mda....ramane cum am stabilit
ma duc sa-mi iau sampania
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:44
de azi nu mai cred in horoscop...
nu c-as fi crezut vreodata
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:46
preci, sa-mi zici sursa, pun draq un ban deoparte, nu vezi ca zice ca-s indragostitu` anului ?

rup gura targului, ce pana mea..
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:47
lasa..ca norocul si-l mai face si omul
LILO
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:47
tink,si tu???
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:49
si io !

lasa bre, poate s-arata, cine stie ?
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:54
ihi.....s-arata cum nu...
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:56
mai,fetele...
dupa ce reflectai indelung la neajunsurile vietii,ma hotarai sa pui de-o afacere...

inspiratia mi-a venit de la serialu' ala de pe hbo...si de la tink!

tot ce tre' sa fac e sa gasesc un "bine dotat" d'ala care duce lipsa de manager...

atata doar ca horoscopu' asta-mi zice ca n-am succes in afaceri...
da' sa mor de nu mi-as deschide o agentie d'aia cu fufi de ocazie!
preciouss
Postat pe 1 Ianuarie 2010 19:57
ma chinui acilea, au cuvinte plopiste vaz..

ia, luati si lecturati ..

http://www.acvaria.com/index.php?p=horoscopul_anului
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:00
preci, io-tz viu director general ca ma pricep
ready_vivus
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:01
veve, o inspiratie am fost toata viata mea !
muza its my middle name
merge un biznis d-asta, brici !
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:02
n-auzi bre ca-mi trebe un "bine dotat"?!
ce sa fac io cu un director general ?!
preciouss
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:02
preci..

pune de-un hotel pt caini,cica nici animalele nu mai sunt ce au fost odata,se streseaza cand sunt singuri,dau in depresie majora.

fara niciun misto...

astia de pleaca de acasa si nu au cu cine sa lase javrele,sunt disperati.

eu nu stiu cine e asta mica de deschise topic,sau e baiat?

m-ati zapacit complet...

iasomia
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:03
mami,da si la pesti...

sa vad daca-l prajesc si anu' asta sau il pun in saramura...
preciouss
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:03
ZODIA PESTILOR IN 2010

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: socializeaz, f-ti noi prieteni, priveste spre viitor, implic-te n proiecte grandioase, de perspectiv, upgradeaz-ti viata, modernizeaz-te, adapteaz-te timpurilor actuale, extinde-ti orizonturile, nvat ceva nou, descoper lucrurile cele mai noi ale lumii, asociaz-te unui grup de interese n care te regsesti, dedic-te oamenilor, fii prietenos, descoper un domeniu nou de studiu!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Jupiter intr n zodia ta pe 19 ianuarie, deci norocul ncepe s te sustin n tot ce faci. Mai mult de att, cea de a doua planet norocoas - Venus trece prin zodia ta ntre 12 februarie - 7 martie, deci aceasta pare s fie una din cele mai bune perioade ale anului. Totusi, Luna neagr intr n zodia ta pe 29 iunie si nu o va prsi pn la sfrsitul anului, iar ntre 8 iunie 30 iulie, Marte te cam zgndreste din zodia ta opus, deci fii pregtit de o perioad negativ.
INTRO. Dac n 2009, Vrstorul a fost eroul anului, acum reflectoarele se ndreapt prioritar spre tine, datorit prezentei planetei Jupiter, considerat marele benefic si unul din guvernatorii zodiei tale. Pentru scurt timp, i va da ghes si Berbecului, pe la mijlocul anului, dar se va ntoarce apoi, s stea tot cu tine pn n 2011! Mai mult Uranus este nc de partea ta desi si el te mai trdeaz, temporar cu Berbecul dar mai ai acolo si Luna Neagr, n partea a doua a anului. Dac e s alegi perioada cea mai bun a Pestilor, aceasta pare s cuprind primele cinci luni ale anului.

DRAGOSTE. Saturn a prsit zona vietii de cuplu, deci poti rsufla usurat c ai scpat de cele mai mari piedici care te-au afectat n ultimii 2 ani. Gata, terenul
e liber, Saturn are grij acum de alt sector al vietii tale, dar ceea ce a construit el lent n anii anteriori, acum ncepe s se vad. Probabil te-ai cstorit, ai construit o relatie de viitor, ti-ai asumat responsabilitti mature, de acum trebuie s lupti s le mentii pe aceeasi linie! Saturn te-a obligat s ridici un edificiu solid ce se numeste csnicie desigur, cu eforturile de rigoare.

Iunie-august aduc un aer proaspt n cuplu, prin asumarea de noi sarcini n doi, dar multe din ele vor cdea totusi pe umerii ti. Dac tu te implici serios, csnicia voastr va merge foarte bine, chiar dac mai lipseste pe alocuri sentimentul. Despre sentimente poti vorbi mai mult la primvar, cnd inima ti se va umple de emotie si romantism, de doruri si nostalgii, privind mai mult spre trecut dect spre ceea ce ti se ntmpl acum.

CARIERA. Mergi la serviciu cu plcere, pentru c te ocupi de activitti care te ncnt si ti pun n valoare multiplele talente. Dac ai veleitti artistice, insist s le scoti acum n evident ca s te lansezi n lumea artelor. Roadele muncii tale se vd si esti mndru de ele.

Prima jumtate a anului, ct timp Marte trece prin zona locului tu de munc, te poti astepta la tensiuni mari la serviciu, la competitii si orgolii puternice, din care cel mai tare vrea neaprat s ias nvingtor, dar nici tu nu te lasi mai prejos. Dac esti n cutarea unui job, pn n iunie ai tot timpul s-l gsesti, dar trebuie s accepti s-ti msori fortele alturi de concurenti redutabili. Ultimele luni ale anului te ajut s te afirmi la justa valoare.

BANI. Te-ai gndit vreodat la zile negre? Dac nu, ai de acum nainte trei ani la dispozitie s pui un ban
deoparte. Acum esti ocrotit de riscuri majore, Saturn nu te las s dai banii n van, dar nici nu trebuie s visezi c tot timpul, de acum ncolo, bugetul tu va fi la fel de sigur.

2010 e una din perioadele n care esti asigurat de o fort nevzut c nu pierzi nimic, dar veniturile sunt oarecum marcate de limite si constrngeri. Bani vin, dar ai attea responsabilitti de onorat cu ei, nct nu simti c ai avea mare lucru. ntre iulie-septembrie, parc mai prinzi ceva cheag, dar nu uita de regula numrul unu a acestui an: echilibru!

SANATATE. Inima o cam ia razna n primele 6 luni ale anului, pentru c esti mereu pistonat de factori de stres care te fac s-ti pierzi cumptul. Crizele cardiace, chiar dac nu ajung la cote periculoase, te pun pe gnduri, nct treci pe la un medic s vezi ce ai. Te mai poti astepta si la probleme oculare sau neplcutele crize de lumbago, dar pn la var te simti iar n form.
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:05
Ha, a mers asta..

Iaso, sunt femeie
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:06
o stii,Iaso,da' cu sarbautorile astea ai pierdut firu' povestirilor adevarate...

mami,hotel de mii de stele,ce pana mea!
preciouss
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:06
ZODIA BERBECULUI IN 2010

SFATUL ASTROLOGULUI PENTRU 2010: afirm-te, arat ce poti, concentreaz-te asupra rolului tu n lume, fii cel mai bun, cstig definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi n fat, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Te bucuri de vizita lui Venus ntre 8-31 martie, perioad care te va face s te simti bine n pielea ta. Nu la fel de bine te vei simti ntre 30 iulie - 15 septembrie ct timp Marte traverseaz zodia ta opus, deci ncearc s-ti pstrezi calmul.
INTRO. Primele 3 luni ale anului te au pe tine n prim plan prin prezenta frumoasei Venus n zodia ta. Ea te face mai tandru, mai senzual, mai atractiv, si ti scoate mai mult n evident calittile fizice si sufletesti. Ce-i drept, esti genul brbtos, care stie ce vrea, de aceea tu nu vei sta s astepti de la celalalt primul pas, ci esti capabil s obtii prin forte proprii. Norocul tine cu tine pn n martie. Faci parte din zodia ispitit temporar de dou planete, care intr pentru scurt timp aici - Jupiter si Uranus n iunie-august - ca apoi s se ntoarc pn la anul n zodia anterioar, ca atare vara lui 2010 poate s te dea un pic peste cap, fiind cu totul altfel dect ntregul an.
DRAGOSTE.Tot anul, Saturn se afl n zona csniciei. Cei maturi se vor gndi c e timpul s se aseze la casa
lor oricum au trei ani s pun n practic ideea! cei tineri vor cuta parteneri seriosi, care le inspir ncredere si stabilitate. Nu este totusi exclus ca sobrul Saturn s te fac s alegi, mai degrab, o relatie din interes, dect una din dragoste, pentru c Saturn nu e adeptul iubirii. El vine cu interese clare, cu responsabilitti, deci, dac e s te cstoresti, o vei face doar pentru c trebuie, pentru c ceasul
biologic te oblig sau pentru c societatea e cu ochii pe tine.

n august-septembrie, Marte n Balant ti d ghes s te grbesti, dar ar fi bine s mai astepti, ca s nu faci vreo greseal. Este perioada multor discutii serioase despre cstorie, poate prin august si noiembrie apare sansa de a cunoaste pe cineva atractiv, dar Saturn te sftuieste s mai lasi lucrurile s se aseze nainte de a spune da. Cei deja cstoriti si asum responsabilitti mature, dispusi s cldeasc ceva solid n doi.

CARIERA. Lucrurile par bine asezate la serviciu, te bucuri de o atmosfer destul de destins, de parc s-ar mai repara o multime de aspecte care te-au tinut pe loc nainte. Te duci de multe ori la serviciu cu inima plin de bucurie, pentru c ai parte de colaboratori deschisi, cooperanti, si te ocupi de proiecte care ti inspir ncredere. Cu un dram de entuziasm si cu o atitudine pozitiv, poti repurta multe succese n carier.

Vara lui 2010 e plin de noutti la serviciu, poate chiar te gndesti serios s schimbi locul de munc. ti asumi noi responsabilitti, dornic s fii descoperit la justa la valoare. Cu Marte n casa X, spre finalul anului 2010, vei dori mai mult, vei fi capabil s atingi scopuri mai nalte, cuprins de o energie de invidiat care te mpinge n fat. Vei fi atras de competitie, de examene, de confruntri acerbe n care vrei neaprat s fii remarcat.

BANI.Nu duci lips de bani, 2010 pare s semene cumva cu anul trecut sau te bucuri de eforturile anului 2009, culegnd roadele. Reusesti s ti achiti datoriile anului trecut si descoperi c mai rmne ceva si pentru sufletul tu.

Toamna este perioada cea mai propice cstigurilor, dar banii vin din surse oarecum neasteptate, pe care nici nu le bnuiesti.

SANATATE. Jupiter n Pesti nu e tocmai atu-ul unei sntti de fier. Bolile cronice pot reveni n actualitate, bolile vrstei dau si ele semne din cnd n cnd. Februarie-martie si iulie-august sunt perioadele cele mai bune s te simti n form si a scpa de probleme.

Pentru o stare bun de sntate, mergi neaprat la mare sau la bi, dar nu neaprat pentru plaj, pentru c ai nevoie de medii acvatice pentru a te recupera.
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:09
Ia, pentru tutanca, ca ea parca e leoaica..

ZODIA LEULUI IN 2010

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: munceste, asum-ti responsabilitti, du-ti sarcinile la ndeplinire, recunoaste-ti vina, accept-ti rolul de subaltern, nvat umilinta, fii un executant ireprosabil, ngrijeste-te de altul, ai grij de cineva, fii ordonat, organizeaz-te, respect legile si regulile, ai grij de sntatea ta, mergi la medic!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Perioada 14 iunie 10 iulie este benefic Leilor datorit trecerii planetei Venus prin zodia lor, deci te asteapt un nceput de var norocos. Mai mult dect att, tranzitul ndelungat al ui Marte n zodia ta - nceput n toamna lui 2009 pn n 7 iunie 2010 - te va transforma n actorul principal al primei prti a anului, prin chef de viat, energie si dorint de actiune.
INTRO. Perioada de la nceputul anului pn n primele zile din iunie este foarte agitat, pentru c energicul Marte st insistent n zodia ta cea mai lung sedere ntr-o zodie si te irit adeseori, te face mai orgolios, mai impulsiv, ca atare trebuie s fii atent spre ce ti ghidezi aceast fantastic voint. ncepi vara cu un tonus nou, optimist, pentru c Venus trece prin zodia ta si te face mai zmbitor si mai frumos. Atragi usor privirile asupra ta, iar personalitatea ti este pus mai bine n valoare. Ai un sarm aparte ce te ajut s atingi orice scop, iar norocul tine cu tine n iunie-iulie.

DRAGOSTE. ncepi anul ndrgostit sau cel putin mai dornic de relatii si iesiri n lume pentru a te face remarcat. Venus n casa
csniciei te ajut s repari problemele de cuplu si s apari n ochii partenerului ntr-o lumin seductoare si fermectoare, chiar dac prezenta Lunii negre aici nu e un avantaj pentru o viat de cuplu reusit. Ispita pare s dea trcoale prin viata de cuplu...

Dac nu ai pe cineva la suflet, finalul de an ti-ar putea aduce sanse noi de a cunoaste pe cineva, dar pentru aceasta trebuie s fii mai dispus s iesi, s socializezi, s te distrezi, s te pui n valoare. O persoan plcut si simpatic ti poate atrage atentia n ultimele luni ale anului 2010, chiar dac nu-ti inspir dect tentatia unei aventuri. Dar merit ncercat..

CARIERA. Luna aprilie te scoate din anonimat si ti ofer sansele unor succese de milioane. Cel mai bine merg domeniile n care ti se cere un dram de talent, fiind sansa ta de afirmare, dar dac nu esti un artist n devenire, atunci depui mult pasiune si plcere n ceea ce faci, muncind cu spor pentru rezultatele visate. Atmosfera se anim la serviciu la finalul lui 2010, prin aparitia de noi sefi, de noi sarcini, de regulamente mai stricte crora trebuie s te supui.

Te gndesti serios la un curs nou, la o reprofilare, si dac nu o faci acum, cu Marte n Capricorn, ai timp - ncepnd cu anul viitor, cnd Uranus intr n Berbec, s gsesti calea ce mai potrivit pentru evolutia ta viitoare. Acum s-ar putea doar s se nasc ideea care, mai trziu, va genera schimbrile benefice n carier, dar trebuie s ai curajul de a ncepe lucruri noi, s nu te multumesti cu lucrurile deja cunoscute. Saturn si Uranus n zone care au grij de pregtirea ta teoretic, te vor ajuta, timp de ctiva ani de acum ncolo, s acumulezi informatiile utile pentru afirmarea ta n carier.

BANI. Incepe un an bun pentru acumulri financiare, dar nu e neaprat vorba de bani pe care i faci singur, pe cont propriu, prin calittile tale, ci prin intermediul altora. E anul n care te tenteaz un credit bancar, dar nu e o idee prea bun, pentru c te nhami la o serie de sacrificii majore. Trebuie s nveti s mai tai de pe lista de cumprturi dorite...

Din pcate, Jupiter n Pesti nu este un aliat al cresterilor salariale si venituri suplimentare; dimpotriv, e posibil ca unele surse cu care erai obisnuit, s se termine sau le abandonezi, dar vei nvta s fii mai atent cu banii, pentru c esti una din persoanele care nu scap, nc de criz. Poate doar iunie-iulie s fie ceva mai animate n privinta noilor venituri, fiind un moment ideal s cumperi lucruri noi, s trasezi strategii legate de banii ti viitori si s cntresti atent deciziile financiare care se cer luate.

SANATATE. Nu s-ar spune c o duci prea bine n acest plan, Pluto aflat de vreun an n zona snttii formeaz numai aspecte dificile, care pot lsa urme asupra strii tale generale.

Unele crize neasteptate pot aprea ntre mai-octombrie, ca finalul de an s aib chiar o lectie sever de oferit, care poate avea o legtur direct cu starea ta de sntate.
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:11
pentru mult controversatul barbat taur

ZODIA TAURULUI IN 2010

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: nvat, extinde-ti orizonturile, nu te limita la lumea strmt n care ai trit pn acum, priveste n sus, priveste departe, viseaz cu curaj, propune-ti teluri noi, upgradeaz-te, deschide-te spre spiritualitate, afl, descoper, informeaz-te, cltoreste!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Venus se ntoarce acas, n zodia ta, ntre 1-25 aprilie, fiind una din cele mai optimiste si chiar fericite perioade. Cu Marte prin zodia ta opus, ntre 15 septembrie 28 octombrie, asteapt-te totusi la furtuni si stri neplcute.
INTRO. Luna aprilie e luna ta de gratie, cnd Venus, planeta ta guvernant, revine la ea acas: n zodia ta! ea te face s te simti bine, s te bucuri de viat, s zmbesti, s cuceresti la prima vedere. Esti atras de tot ce-i frumos, de art, de distractii, de aceea trebuie s profiti din plin de prezenta micului benefic n zodia ta.
DRAGOSTE. Cu Jupiter n Pesti pe tot parcursul anului, nu se poate vorbi de o viat sentimental prea bogat. Dimpotriv, adeseori te simti singur, neglijat, iar sansele de a cunoaste pe cineva, n ciuda iesirilor tale n lume, sunt foarte reduse.

Viata conjugal poate cunoaste o energizare n ultima parte a anului, cnd Marte si Venus n Scorpion vor anima atmosfera de cuplu, dar adeseori o va duce la extreme. Dac iei din influentele acestui tranzit doar ce e mai bun pentru voi doi - ambitia de a depsi orice impas, magnetismul dintre parteneri, compatibilitatea sexual - totul ar merge de minune, deci evit certurile, dorinta de a v impune si orgoliile.

CARIERA. Saturn n Balant este un avantaj pentru eforturile tale de a lucra ntr-un mediu stabil, care inspir durabilitate. Poti gsi acum un job n care vei lucra multi ani de acum ncolo, dar succesele vin lent. Trebuie s ai mult rbdare pn vei ncepe s culegi roadele eforturilor de acum, si nu uita nicio clip cerintele acestei perioade: tolerant dus la extrem, diplomatie, lucru n echip, acceptnd diversitatea oamenilor de lng tine.

Nu trebuie s te pui doar pe tine n valoare, ci s ntelegi c esti parte dintr-un colectiv, n care si tu joci un rol important. Pune accent pe parteneriate, asocieri si unirea fortelor n mod egal pentru un scop comun. nceputul de an poate aduce succese profesionale si o ameliorare a imaginii publice, iar ntre iulie-septembrie atmosfera se anim la serviciu, prin initiative personale bine primite de ceilalti.

BANI. Nu vei duce lips de bani att timp ct tii cont de ponturile bune care vin de la ceilalti si ct timp ai pe cineva alturi cu care s mparti, n mod egal, greuttile si nevoile. E un an al schimburilor reciproc avantajoase, al contractelor de succes, al unor ntelegeri de bun augur care atrag o situatie material satisfctoare. Poti vinde sau cumpra, poti dobndi un venit suplimentar, poti intra ntr-o afacere, pentru c se ntrevede o a doua surs de venit, mcar pentru o vreme.

Activittile comerciale pot cunoaste o evolutie pozitiv, deci, dac nu ai deja o afacere, gndeste-te s pornesti pe o astfel de cale, dar nu singur, ci sustinut de cineva. Comertul, serviciile de consultant si comunicare sunt de succes, iar finalul de an poate atrage venituri frumusele!

SANATATE. Nu prea te preocup sntatea anul acesta, pentru c nu ai probleme majore. August-septembrie te oblig s urmezi un regim de viat mai echilibrat, s nu faci nici un fel de excese.

Marte si Venus n casa
snttii au efect contradictoriu: unul stric, cellalt remediaz, deci eventualele probleme care apar, au imediat si leac medical. Finalul de an te gseste ntr-o form excelent, ti se citeste sntatea pe chip.
Tinkerbell_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:13
De la: Tinkerbell_, la data 2010-01-01 19:47:29preci, sa-mi zici sursa, pun draq un ban deoparte, nu vezi ca zice ca-s indragostitu` anului ?

rup gura targului, ce pana mea..


bellu'

m-ai zapacit cu postarea asta guritza,scuze...
iasomia
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
China 437 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19
1 Martie : traditionalul buchet de ghiocei sau...? 42 De la: Laura_Baldini 29 Februarie 2012 19:59
club literar de toamna 661 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19
Greseala....bat-o vina!!! 25 De la: AngeloBluLdy 12 Iunie 2011 18:10
De ce nu ma mai priveste? 23 De la: garbo_404769 19 Iunie 2015 04:44
Setari Cookie-uri