ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ce parere aveti?am nevoie de sfaturi in legatura cu situatia mea

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Suntem impreuna de cva timp...avem o relatie normala...dar vara aceasta s.a intamplat cva.Eu am fost plecata in Germania vreo 2 saptamani.Cand m.am intors el era total schimbat si am banuit k are p altcineva.Banuiala mea a fost corecta pt ca l.am prins...ne.am despartit a venit dupa me...intr.un final ne.am impakt...a fost ok o perioada s purta exceptional si eu ma purtam extrem durat cu el...strikm fiekre moment frumos si ii aduceam tot felul d reprosuri....ma purtam cu el ca si cum ar fi vreo jukarie de.a mea...ACum am incerkt sa ma port frumos cu el si am impresia k iar e distant cu toate k neaga sub orice forma...tot imi face toate poftele dar imi aduce uneori reprosuri...nu mai e ca in perioada aia dupa c ne.am impakt..
Dumneavoastra ce credeti?
va multumesc.
  citeaza   raspunde

greeeeu.
  citeaza   raspunde

pei hotareste-te: ori accepti si te porti ca si cand nimik nu s-ar fi intamplat..ori ii spui adio pe motivul pentru care i-ai facut zile amare. Dar cale de mijloc nu exista.Decizia iti apartine!
  citeaza   raspunde

pey tocmai asta e k am acceptat sa ma port k si cum nimic nu s.ar fi intamplat..cu greu dar intr.un final am acceptat.Insa acumam senzatia k e el schimbat mai distant mai rece(ma obisnuise sa ma sufoce aproape)....si n certam din orice..nu stiu cum sa reactionez...am incerkt sa vb cu el dar din discutie ne luam la cearta
  citeaza   raspunde

in cazul asta , mai insista o vreme( dar nu prea mult) si daca in final continuati asa..inseamna ca nu e pentru tine tipul.
  citeaza   raspunde

Multumeesc frumos pt sfaturi!
  citeaza   raspunde

cu multa placere si succes in a te decide!
  citeaza   raspunde


mda.Are si el mandria lui....
Daca te distantezi, probabil in prima faza o sa iti spuna , de data asta, "bine, pleaca, nu-mi pasa." Iar daca intre timp observa ca te-a ranit gratuit si totusi te vrea inapoi o sa revina la stadiul de sufocare de doua ori mai insistent. Si iar o sa aiba resentimente ca si-a calcat peste orgoliu.
Nasol caruselul asta.
Iesi din el. Intr-un fel sau altul.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: