Azi puiul tau nu vocifereaza ca de obicei? Vocea nu il tine sa-si cante rolul la serbare? Se plange de dureri in gat si in loc sa cante are usturime si dificultati la inghitire? Actioneaza rapid cu Tantum Lemon: calmeaza durerea si trateaza inflamatia rapid si eficient. I-a si trecut? Sa-l auzim atunci in concert! Inscrie-l la concursul de voce si talent si trimite-l in Tan-Tan Tabara! Sustine-l si incurajeaza-ti prietenii sa-l voteze pentru ca Tantum Lemon are premii instant si pentru cei care voteaza! www.tan-tan.ro |
||
Tan_Tan Postat pe 3 Decembrie 2009 14:42 |
||
---|---|---|
dap... puiul meu nu a vociferat deloc, da' deloooc ca de obicei l-am intrebat ce are, l-am rugat sa-mi spuna ce il doare, l-am implorat sa scoata un sunet... numai unul... macar unuuuuul si el... nimic! stateaaaa-a asa, intepenit, nici un sunet, nici o vorba... nici o miscare... insingurat si rece ca un sloi de ghetza. "da' pana cand mai, puiule, ai sa-mi stai asa, ha?", am zbierat eu la el de s-a cutremurat oala de supa care tocmai dadea in clocot. Si drept urmare l-am aruncat si pe el in oala aia... Nu mi-a vorbit, nu mi-a cantat... nici macar nu mi-a piuit!... Da' stii ce supa buna a iesit din el? Am uitat sa-ti spun, puiul meu era congelat, cumparat de la Carrefour... sau real-fara egal? Sau Metro ori Selgros? Ca de la Billa, Pennis Market sau Kaufland nu fac cumparaturi, bre, da-i dreaq ca aia-s expirati! |
||
ready_vivus Postat pe 4 Decembrie 2009 13:17 |
||
puiu meu....voia sa zboare.... da mai greu... c-are patru picioare!!!! cica i puiu familist, |
||
|
||
nazirra Postat pe 4 Decembrie 2009 13:20 |
||
zboara puiule,zboara | ||
eladaela Postat pe 4 Decembrie 2009 13:21 |
||
bre, lasati dreaq prostiile astea. ce-i aia Tantum? sa vedeti ce minuni face un vin fiert cu scortisoara si un pic de zahar... si inainte de a-l arunca in cana din care beti, bagati o felie de mar proaspat... ori daca nu, o palinka d-aia cu boambe de chiperiu in ea si iar un picut de zahar... la 50 ml de licoare d-aia, vreo 5 - 6 boambe de chiperiu... ce tantumu' lu' peshte? sa vedeti atunci puiutii cum or sa ciripeasca... de n-o sa-i mai opariti... pardon, opriti! |
||
ready_vivus Postat pe 4 Decembrie 2009 13:24 |
||
mai tan tan nu vrei tu sa te tantanesti pe alt site? | ||
Helen29 Postat pe 4 Decembrie 2009 13:25 |
||
ptiu, drace! iar venirati ciopor dupe mine, bre? can' s-agatz si io o tantanica, nu mai am loc de voi, fi-v-ar prunele din traista imprastiate sa va fie!!! |
||
ready_vivus Postat pe 4 Decembrie 2009 13:28 |
||
na ca sa iti stric combinatia acilea! | ||
Helen29 Postat pe 4 Decembrie 2009 13:37 |
||
ha? Helenooo... stai o tzara... nu mai poci sa respir breee.... asa! si, ce spuneai? a, nu spuneai, faceai! continuaaaaa! |
||
ready_vivus Postat pe 4 Decembrie 2009 13:40 |
||
daca nu mai poti sa respiri te las ca mie nu imi place sa fiu necrofila |
||
Helen29 Postat pe 4 Decembrie 2009 13:42 |
||
http://www.happychicken.ro/ |
||
LILO Postat pe 4 Decembrie 2009 13:47 |
||
s-or DILIT emocionii aistia... | ||
LILO Postat pe 4 Decembrie 2009 13:48 |
||
da lilo so dilit toti te pupicesc fata! |
||
Helen29 Postat pe 4 Decembrie 2009 13:49 |
||
bre, Heleno, lasa dreaq fitzele si treci 'napoi sa faci ce faceai! | ||
ready_vivus Postat pe 4 Decembrie 2009 13:58 |
||
lasa ready sa socializam si noi....si io pupicesc helena | ||
LILO Postat pe 4 Decembrie 2009 14:01 |
||
buuueyyy....ce au emoticoniii astia la voi???? : sml-happy0044 : iaich...si la mine..... |
||
tutankhamon Postat pe 4 Decembrie 2009 14:02 |
||
sabotaaaaj...ne saboteaza emoticoniiiiii.........nu-i corect!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 4 Decembrie 2009 14:03 |
||
da' la tine ce au, tuth? ca vaz ca numa pe toapicu aista or luat-o razna.... |
||
ready_vivus Postat pe 4 Decembrie 2009 14:03 |
||
or racit emocioni sensibilosi deh.. | ||
LILO Postat pe 4 Decembrie 2009 14:04 |
||
e gelos tan tan asta!huuuuuuuu | ||
Helen29 Postat pe 4 Decembrie 2009 14:04 |
||
nu stiu frate ce au????? hait...is virusati.....ia sa bagam un tantum lemon.... |
||
tutankhamon Postat pe 4 Decembrie 2009 14:05 |
||
pai suntem pe topcul dureri de gat....i-o apucat durerea de gat.precis | ||
LILO Postat pe 4 Decembrie 2009 14:13 |
||
Helen29 Postat pe 4 Decembrie 2009 14:17 |
||
....o supa buna , iese cand gaina e batrana si morcovul tanar.... rv ...am inteles ca puiu tau era inghetat... ai avut munca nu gluma... |
||
l_flory Postat pe 4 Decembrie 2009 14:23 |
||
Caaty Postat pe 12 Martie 2010 10:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dureri de gat la serbare? | 25 | De la: Caaty 12 Martie 2010 10:36 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani