TRADAREA PARTENERULUI -SPORT NATIONAL ?

Exista FEMEI ALE UNUI SINGUR BARBAT...si..FEMEI ALE MAI MULTOR BARBATI..si deasemeni si BARBATII sunt la fel...APARTINAND UNEI SINGURE FEMEI SAU MAI MULTORA.Probleme apar cand se intalnesc intr/un mariaj...unul dintr/o categorie si celalt ..din cealalta....atunci unul din ei sigur se va simti inselat....ca sa reziste o astfel de casnicie cei 2 ar trebui sa aiba o intelegere..pe care numai ei 2 s/o stie si s/o respecte....pentru ca daca asa e caracterul unuia dintre parteneri...nu se va schimba prea usor de dargul fiintei iubite.....ma rog nu zic ca e bine asha...dar pare/se ca e o stare de fapt...si o stare de fapt ramane o stare de fapt.......deranjant sau nu.
garbo055472
Postat pe 29 Noiembrie 2009 08:54
Da, e teribil de dureros sa ajungi dupa ani de betie minunata (sa le spunem ani de "iluzii"?) sa realizezi ca omul caruia i-ai fost vital atata timp si pt care ai fost, aproape, singurul "Dumnezeu" valabil, incepe sa-si indrepte ochii si spre alte zari... Se spune, insa, ca omul evolueaza, iar evolutia asta se produce indiferent de conjuncturi si datele ecuatiei existente. Dk contextul ofera necesarul evolutiei paralele si armonioase in doi, cei doi aducand astfel, un fel de plusvaloare care-l intampina si eficientizeaza pe celalalt, producand un fel de feedback permanent in celalalt, atunci cazul e unul fericit. Cei doi se construiesc, completandu-se unul pe altul, intregire care nu mai are nevoie de stimuli din exterior. dar asta tine de mai multe considerente, dintre care unele chiar nu depind de noi si de putintele noastre. Ce vreau sa spun e ca lucrurile se intampla din diferite motive, dar, oricat ne-am da cu capul de pereti, nu intotdeauna avem si explicatii. Si apoi, care sunt lucrurile alea care sa dainuie in stare pura pt totdeauna in planul asta terestru pe care-l populam? Toate se termina la un moment dat, oricat de sus am nazui noi. Dar nu putem trai mintindu-ne ca mai exista in celalalt acel ceva care vrem noi cu tot dinadinsul sa existe. Si apoi, te poate face autopacaleala asta fericit?
maya_n
Postat pe 29 Noiembrie 2009 08:57
e foarte dureros sa fii "plimbat"dupa multi ani,perioada in care ai protejat-o,ai ajutat sa treaca prin viata, iar cand a ajuns la un anumit statut social nu mai esti"vandabil".poate afost un risc asumat,DAR DOARE!!!!!!!!!
garbo020454
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:19
fiecare antelege ce vrea
onea
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:19
trece cu....analgezice
eladaela
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:20
Antelegi nu?
Doara
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:20
NU AM AUZIT CA AR EXISTA VREUN BARBAT IN TARA CARE MAI DEVREME SAU MAI TIRZIU SA NU DERAIEZE ....
NU FII NECAJITA DACA AM FACE UN PARTID AL CELOR TRADATE CU SIGURANTA AM FII LA PUTERE.
MIE GREU SA DAU SFATURI DAR DE VREI SA-L SCHIMBI PE SOTUL TAU VEI FII ULTERIOR DEZAMAGITA.
POVESTEA SE VA REPETA SI TOT ASA LA NESFIRSIT CONCLUZIONIND CA PUTEREA EXEMPLULUI LA BARBATI ESTE INTRADEVAR SPORT NATIONAL.

garbo020988
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:44
asa este....
corina_ciochina
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:47
Barbatii sunt raul universal. Femeile, doar niste victime ale barbatilor. Saracele.
Doara
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:50
De la: Dor_marunt, la data 2009-11-29 09:50:43Barbatii sunt raul universal. Femeile, doar niste victime ale barbatilor. Saracele.

...cum sa fie asha...exista si varianta inversa...io zic sa nu generalizam...ca toti barbatii sau toate femeile....NU toti barbatzii si NICI toate femeile...NU SUNT LA FEL...mai corect ar fi sa gandim ca UNII BARBATI si..sau UNELE FEMEI..si mai ales UNELE SITUATII...pentru ca...apropos de inselat...exista indivizi...sau individe...ma rog femei si barbati care nu au obiceiul sa insele...dar mai fac si exceptii...
....in orice caz sa consideram ca femeile ar fi niste victime ale barbatilor si nimic altceva...mi se pare ca am exagera.
garbo055472
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:58
Se pare ca lungimile noastre de unda sunt total paralele daca pot spune asa, si iata ca pot.
Doara
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:00
daca nu ne mai place ceva si mergem mai departe este si pentru ca suntem comozi si nu avem taria sa o luam de la capat. Este si varsta , apoi si copilul/copii si toate astea ne fac sa stam pe loc si sa facem compromisuri. Dar interesant este ca mergind mai departe o facem si pentru ca suntem nostalgice si candva ne-a fost bine si traim cu sperantya ca acel bine va reveni.
garbo044236
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:01
Da ,cred ca e cel mai urat subiect de discutie, si culmea chiar pot sa-mi spun parerea , pot sa scriu o multme de randuri. E o duminica dimineata, frumoasa ,in care ar trebui sa ne bucuram de fiecare raza de soare alaturi de partenerii nostrii , in care am crezut odata, pe care dintr-un motiv sau altul i-am ales sa ne stea alaturi, cu care credeam , sau speram ca vom TRAI FERICIT PANA LA ADANCI BATRANETI...
Culmea , acum aceasta fraza mi se pare ofensatoare...limitanta...mi se pare o minciuna pe care multi dintre noi au auzit-o macar odata in viata...unii mai fericiti inca mai cred in ea, altii, sau altele ca mine au avut nenorocul sa vada contrariul mai repede decat si-au imaginat, desi "partenerul" nici nu considera ca"libertatea" lui ar putea sa ma afecteze...
Acum , dupa multi ani, am invatat intr-un mod foarte dureros ca chiar si daca-ti iei toate masurule de precautie , tot vei trai mai devreme sau mai tarziu aceasta experienta , poate doar daca-ti alegi partenerul potrivit ...dar stim noi sa facem aceasta alegere?Eu nu am stiut iar acum suport consecintele, dar cred eu cu demnitate pentru ca am reusit sa pun capat acestui "parteneriat".
garbo026039
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:01
Da,e foarte dureros dupa niste ani petrecuti impreuna,compromisuri-fiindca fara ele nu ai putea avea nici o relatie,sa constati ca celalalt s-a saturat de tine si nu-i mai pasa.Dar decat sa traiesti nefericit si sa cersesti o dragoste care nu mai exista mai bine o iei de la capat si poate ai norocul sa intalnesti din nou dragostea.Si chiar daca nu o intalnesti,macar nu traiesti cu frustrarea permanenta ca nu te mai vrea,ca dragostea lui pt. tine s-a terminat.Cum in ultimul timp relatiile se fac si se desfac cu viteza luminii,exista mari sanse ca a doua incercare sa fie cu noroc.Traind o experienta asemanatoare ,pot spune ca mai bine lasi trecutul cu trecutul si privesti inainte,prezentul conteaza.Nu dupa mult timp(va fi extrem de dureros daca mai exista sentimente puternice)iti vei da sama ca asa tr. sa fie si ca totul trece pana la urma.
dragu_ta74
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:07
poate ca plecam de la premise gresite. neglijam constitutia psihica a omului, natura lui. cine a zis ca omul e o fiintza monogama? alti oameni. cine poate ingradi naturaletea? oamenii.
cine ne inoculeaza valorile morale ale familiei? pai oamenii. dupa a cui morala?
ar trebui sa acceptam niste evidente, ca prea sunt multe. sa crestem de mici cu ideea ca a ne gasi un partener de viata nu inseamna sa-i inchidem si sa ne inchidem toate usile noastre spre libertatile accidentale, sau de scurta durata, sau spre pornirile, cum ziceam, NATURALE!
dupa parerea mea, familia, ca institutie, se bazeaza azi pe valori caducate
pik_nik
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:08
buna tuturor
nu ma prea bag eu pe aici insa ceva mi-a fost un semnal de alarma
am corespondat si eu cu mai multe persoane si acest "sport national " mi-a atras atentia
un tip pe care il cunosc dintr-un anumit punct de vedere imi spunea ca se intalneste zilnic cu 1-2-3 tipe motivand ca "toata lumea inseala pe toata lumea",la fel un jurist consult casatorit si el...
acum 2 zile eram in vestiarul unei sali de sport cu inca 2 tinere,una ii povestea celeilalte cum a inselat-o iubitul ei:era atat de plina de ura,de violenta:ma intreb de ce asemenea iesiri?
am fost si eu inselata, apostrofata,amenintata si pedepsita cum nu ati crede,mi s-a luat tot:copil,casa
Cu toate acestea nu am imbratisat aceast sport national nici in acea relatie nici in cele viitoare
duminica frumoasa sa aveti
D.
ro_nicole
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:37
Eu am mai propus...inlocuirea casatoriei cu un contract pe durata limitata...durata la alegerea partenerilor
rodyk
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:45
:) ..si atat
Gisella
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:48
chiar si asa,probabil unul va castiga si celalalt va pierde....c-asa-i in tenis
eladaela
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:48
Tradarea sport national???/..nu...international..
perla30
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:30
Infidelitatea este o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe cupluri, specialistii sugerand chiar ca aceasta pornire face parte din firea umana si tinde sa devina o practica foarte frecventa. Statisticile demonstreaza ca 15% dintre femei si 25% dintre barbatii casatoriti au avut deja o aventura sexuala extraconjugala. Procentul este chiar mai mare, cu pana la 20% in cazurile ce nu s-au finalizat cu un contact sexual direct (fiind vorba doar de aventuri emotionale sau de intimitati sexuale, in absenta sexului propriu-zis).
Specialistii considera ca infidelitatea are anumite semne prevestitoare, ca partenerii pot recunoaste aceste semne si pot incerca sa rezolve situatia, evitand astfel aparitia relatiilor extraconjugale.EX:Interesul exagerat pentru aspectul fizic ,Critica neconstructiva(Sfaturi precum: Du-te la psihiatru!, Ai nevoie de ajutor specializat!, Ia-ti o slujba!, Du-te la o sala de fitness!, Mai slabeste! asociate unui spirit critic aspru si rau-voitor),Cadourile si sentimentul de vina(xpertii considera ca in unele situatii, primirea unor cadouri exagerat de scumpe trebuie sa alarmeze partenerul, deoarece nu reprezinta decat incercari de a acoperi infidelitatea. Bratari, cercei sau inele pretioase ce spun relatia merge - uite ce tip extraordinar sunt pot sa insele partenerul care considera ca intr-adevar, totul este bine, din moment ce tocmai a primit un astfel de cadou impresionant)Chiar daca este greu de acceptat, oricat de placute si magulitoare ar fi cadourile, o astfel de situatie ascunde aventuri extraconjugale. Expertii recomanda si in aceasta situatie lamurirea problemei: urmarirea si ascultarea instinctelor (daca apare indoiala ca exista o aventura, aceasta trebuie prezentata partenerului, singurul in masura sa lamureasca situatia). Nu trebuie uitata, deci, zicala: Nu exista fum, fara foc!. Orice problema detectata din timp poate fi rezolvata mai usor, iar relatia are mai multe sanse de a fi salvata decat daca este ignorata, in speranta ca se va rezolva de la sine.Sa-ti fie bine !
garbo044566
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:43
Buna ziua, draga mea iti las un numar de mobil ( 0722661423), suna si cere o programare, vei gasi ajutorul de care ai nevoie.
Crede-ma ca este singura persoana care te poate ajuta, nu mai exista alta.
Eu personal pot spune ca nu mai exista nimeni ca aceasta persoana, este unica si face MINUNI.
Stiu ce spun, am fost la toti preotii de pe tot cuprinsul tarii si la toate bisericile si manastirile unde am auzit ca pot fi ajutata.
Dupa 15 ani de casnicie m-am trezit aruncata ca pe un obiect uzat.
Datorita acestui suflet mare, am renascut in cateva zile si mai mult, datorita sfaturilor primite, acum sunt impreuna cu familia intreaga.
FARA SLUJBE, VRAJI sau alte chestii.
SUCCES!
garbo077667
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:51
Cand traiesti intr-o relatie , cu un partener care te inseala atunci poti spune ca traiesti o viata cu frana de mana trasa.
Stai in acea relatie pana atingi un anumit prag de toleranta.
Cand il vei atinge, vei pune capat relatiei.
Si iti vei da seama ca ti-a fost calcata in picioare stima de sine!
Si iti vei da seama ca in acea relatie fiecare a iubit alceva, unul confortul de a fi casatorit si celalat poate pe partener.
Intr-o relatie nu conteaza compromisurile , facute de unul sau de altul , ci conteaza sa dai peste omul potrivit.De multe ori observam ca celalat nu este ce am vrea , dar speram ca il vom schimba.Nu exista asa ceva!
Si de aici vin foarte multe dezamagiri.
dalyana
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:54
Sa ma bag si eu in vorba...asa, ca sa ma critice carcotasii! Eu, sincer, ma bucur cand un barbat e inselat de iubita/sotia lui. Mult timp, "domnii" au crezut ca inselatoria e doar apanajul lor. Bine ca femeile s-au desteptat, au invatat de la ei si le raspund cu aceeasi moneda.
Acum, sa va aud, barbati, saracutii de voi!
LadyDD
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:56
maaaiii...pe aici va vad vorbind numai de barbati care tradeaza....dar si femeile ce fac uneori???si uneori chiar cu prietenul cel mai bun al barbatului....si acesta nu stie nimic....oare?...
tutankhamon
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:56
Bine spus, "uneori"...in comparatie cu "mai tot timpul", in ceea ce-i priveste pe barbati
LadyDD
Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:01
Un barbat mi-a spus intr-o discutie ca,,barbatul este cel care face dintr-o femeie c....a,si ii parea rau ca face parte din aceasta categorie.Da femeia este o fiinta credula,naiva gingasa,...pina cind BARBATUL o aduce intr-o stare in care trebuie sa invete sa minta ,sa ascunda unele lucruri si asa incepe sa deteste omul care a schimbat-o....bineinteles ca mai contribuie si alti factori colaterali,dar cam asta e ideea.....
magdalia63
Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:41
mma antreb daca iertarea e o gresala ?s-au doar o speranta de care ne agatam pentru a merge mai departe. crezi cu tarie an per. de langa tine caruia i-ai daruit totu si cu care crezi ca vei ambatrani.ce faci cand acea iertare din trecut revine si-ti confirma ca acea relatie pasagera de fapt nu e pasagera si dureaza de ani.multi ani,oare la ce sa mai speri ce sa mai astepti? te anteleg si nu esti singura,.
garbo072396
Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:57
un barbat transforma femeia in ceva minunat si puternic, iar apoi,posibil sa inceapa transformari negative. cd iti dai seama ca acestea depasesc ca procentaj binele, pui o distanta. asta daca iubesti. si nu neaparat ca sa inseli ori sa cauti, ci ca sa pastrezi nealterata partea aceea pozitiva! si poate ca iti asumi sa o duci mai departe...si sa o faci sa urcemai sus. dar ideea-i ca da, barbatii da, au o forta creatoare mai mare decat femeile
fleurdelis
Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:57
De la: LadyDD, la data 2009-11-29 11:56:25Sa ma bag si eu in vorba...asa, ca sa ma critice carcotasii! Eu, sincer, ma bucur cand un barbat e inselat de iubita/sotia lui. Mult timp, "domnii" au crezut ca inselatoria e doar apanajul lor. Bine ca femeile s-au desteptat, au invatat de la ei si le raspund cu aceeasi moneda.
Acum, sa va aud, barbati, saracutii de voi!
roby_cado
Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
diferenta de 16 ani 31 De la: Amor_Aeternus 18 Februarie 2014 12:44
Sotul meu 133 De la: DANA_DGG 19 Martie 2010 08:37
Cameraman si fotograf nunta Craiova 5 De la: garbo_410518 27 Februarie 2018 14:03
scoala 3 De la: Ardee_B_____1 30 Martie 2012 13:52
Te invitam la Coaching Your Life: Marriage, Money & Sex 2 De la: garbo_8546 16 Octombrie 2012 17:29
Setari Cookie-uri