TRADAREA PARTENERULUI -SPORT NATIONAL ?

ce se intimpla?
Invatza lb romana?
quasaria
Postat pe 7 Decembrie 2009 08:47
Cei mai multi barbati nu au aceata pornire, multi considera ca dupa ce trece iubirea romantica relatia lor ar trebui sa se transforme intr-o prietenie cu unele "obligatii", asa cum si multe femei considera ca daca sunt maritate nu mai trebuie sa se ingrijeasca, sa arate bine ca si cum ar face-o pentru altcineva nu pentru ele. Sunt unele conceptii care sunt mai dificil de schimbat, dar nu imposibil. Nevoia partenenrului este filtrata de necesitatile proprii dupa conceptul daca eu nu am nevoie, atunci nici el/ea nu are. Toata lumea cunoaste in schimb ca nevoile femeii si ale barbatului sunt diferite, dar din pacate multi dintre barbati nu se chinuie sa inteleaga de ce anume au nevoie consoartele lor si merg dupa formula veche ca indiferent ce vor face nu vor putea intelege "cum gandeste o femeie". Lipsa de informare si "bagajul" cu care vii din familia de origine (parinti)isi pun amprenta in comportamentul acestora. Toate acestea nu inseamna ca nu pot realiza ulterior care sunt necesitatile partenerei de cuplu, aceasta informatie putand proveni de la diverse surse, cel mai indicat ar fi sa fie consoarta. Depinde si de ea cum ii transmite informatia respectiva si cum isi face sotul sa constientizeze ca aceasta informatie este una vitala pentru relatia sa. Mai exista varianta vizitarii unui psiholog specializat in relatii de cuplu. Orice poate fi invatat pana la urma.
ROI2009
Postat pe 7 Decembrie 2009 08:50
Cred ca numai este cazul sa ne facem probleme.Am constatat ca sunt barbati care-si inseala nevestele fara sa aiba nicio remuscare,mai mult, afirma ca isi iubesc si nevestele, apoi femei la randul lor care spun ca sub nicio forma nu s-ar desparti de sotul lor pentru ,,asta'', ca-i doar asa....mai intelege cinveva, ceva?
garbo047578
Postat pe 29 Decembrie 2009 19:37
ce inseamna "tradare"? daca ai o preocupare constructiva si productiva nu ai timp de asa ceva ..doar daca.. ..esti in preajma "ispitelor" tot timpul si acele ispite "au grija " sa se faca "ispititoare/ispititori" ...altfel nu exista griji...plus nivelul de testosteron din fiecare(poftele) si nivelul de autocontrol si educatie..apoi ar mai fi altfel de interese..mai..financiare.. cam astea vad io in motivatii de ...tradare, pot fi si combinatii de motivatii binentzeles...lamuriti-ma si pe mine luminatzi-ma...va rog
andalexkor
Postat pe 30 Decembrie 2009 17:13
De la: andalexkor, la data 2009-12-30 17:13:26ce inseamna "tradare"? daca ai o preocupare constructiva si productiva nu ai timp de asa ceva ..doar daca.. ..esti in preajma "ispitelor" tot timpul si acele ispite "au grija " sa se faca "ispititoare/ispititori" ...altfel nu exista griji...plus nivelul de testosteron din fiecare(poftele) si nivelul de autocontrol si educatie..apoi ar mai fi altfel de interese..mai..financiare.. cam astea vad io in motivatii de ...tradare, pot fi si combinatii de motivatii binentzeles...lamuriti-ma si pe mine luminatzi-ma...va rog
Infidelitatea in cuplu: tradare sau greseala
Este foarte clar... ai aflat ca te-a inselat! Simti ca este sfarsitul lumii. De ce ti se intampla tocmai tie aceasta tragedie? Ce ar trebui sa faci si, mai ales, cum ar trebui sa reactionezi in acest caz pentru ca tu il iubesti foarte mult.

Ei bine, afla ca nu esti singura persoana careia i se poate intampla acest lucru. Infidelitatea este o problema cu care se confrunta foarte multe cupluri si tinde sa devina o practica frecventa a partenerilor implicati. Au fost realizate multe statistici pe aceasta problema si s-a ajuns la concluzia ca nu numai barbatii sunt cei care insala, ci si femeile.

Cu toate ca in majoritatea cazurilor, barbatii sunt cei mai "inclinati" spre aceasta ispita, asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam; si femeile mai "calca stramb". De obicei, viata sexuala este strans legata de infidelitate. Daca unul din parteneri nu reuseste sa gaseasca si sa faca unele lucruri in cuplu, apeleaza la cineva din afara lui.

Dar sa nu ne abatem de la subiect. Ai fost inselata... ce e de facut acum? Sa continui relatia, sa ii mai dai o sansa partenerului, sau sa pui capat si fiecare sa isi vada de drum? Decizia o poti lua doar tu, dar incearca sa nu te lasi influentata de discutiile pe care le ai cu prietenele referitoare la aceasta problema a ta. Le poti asculta, lua in considerare, dar incearca sa nu te lasi influentata de ele. De ce? Pentru ca mai tarziu este posibil sa regreti.

Se intampla de multe ori o ca singura problema de acest gen sa anuleze tot ce a fost frumos intr-o relatie de dragoste. Ajungi uneori sa te intrebi: oare a fost real sau am trait intr-o minciuna? Poate iubitul meu a fost asa de la inceputul relatiei sau poate, undeva, pe parcurs, ceva s-a rupt si nu am simtit, ocupata fiind cu jobul si cu planuirea viitorului nostru.

Nu este cazul sa te invinovatesti, dar ar trebui sa arunci o privire in timp si poate vei gasi acel punct in care parca ceva s-a schimbat in relatia voastra. Este posibil ca acel punct nici sa nu existe, iar partenerul tau a profitat de faptul ca erai mult prea ocupata cu altele si si-a acordat aceasta libertate de a incerca si altceva.

1 |2 |3 |


alexxandra
Postat pe 30 Decembrie 2009 17:33
Oricat incercam sa gasim explicatii, nu vom reusi pentru ca situatiile difera foarte mult de la om la om, de la varsta la varsta.....si uneori chiar nu exista explicatie pentru tradare, cum este numita relatia sotului/ sotiei cu o alta persoana. Fiecare isi spune parearea in functie de ceea ce a trait sau a auzit, dar raspunsul nu il gasim decat atunci cand trecem noi isine prin situatia respectiva...si mai ales, cred eu, dupa ce trece ceva timp ca sa putem sa gandim " la rece".
Eu una nu mai incerc sa caut explicatii pentru ca am inteles ca nu exista ceva perfect valabil.
Daca nu e lipsa de comunicare , este sexul , daca nu e nici asta e plictiseala, daca nu e devina ea, e de vina el..si tot asa..pana nu mai avem loc pe pagina sa tot scriem
amarezza
Postat pe 30 Decembrie 2009 21:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
diferenta de 16 ani 31 De la: Amor_Aeternus 18 Februarie 2014 12:44
Gelozie? Sau frica? Help! 34 De la: garbo_463207 8 Aprilie 2017 19:48
De ce sa inseli???Daca ai tot ce vrei...??? 40 De la: gio_kiko 16 Martie 2013 17:11
O sa poata uita sau o sa am de suferit toata viata? 5 De la: whiteshadow111 1 Aprilie 2012 17:25
copii 1 De la: garbo221763 4 Septembrie 2011 15:42
Setari Cookie-uri