ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Se poate scapa de fumat cu ajutorul hipnozei?

Voteaza
*****Scor: 3.25 din 4 voturi
 

Eu am fumat 24 de ani si de 3 ani nu mai fumez.Zic eu ca tratamentul ar fi VOINTA,AMBITIA,DORINTA DE A NU MAI FOLOSI ACEST VICIU.Personal ma simt excelent.
  citeaza   raspunde

auzi, da' cum te folosesti de un viciu ?
  citeaza   raspunde

wifeeeeeeee daca eram barbat......te hipnotizam eu ca sa scapi de fumat
  citeaza   raspunde

www.youtube.com/watch?v=b1xnyzm7iQk
  citeaza   raspunde

De la: barbu_valeria, la data 2009-10-17 15:20:12Va salut dragi mei, sunt fumatoare de 18 ani si am incercat prin aproape toate metodele (de la plasturii cu Nicoret pana la metode mai populare sa le zicem, tigari inmuiate in lapte, inlocuit fumatul cu alte activitati, etc), sa scap de acest viciu nenorocit. Am auzit ca hipnoza este cea mai eficienta metoda. Ati auzit de asa ceva? Ma puteti ajuta? Va multumesc.


Incearca mai bine cu biorezonanta magnetica. Hipnoza nu este mereu o solutie..depinde o serie de factori care de multe ori nu sunt intruniti cumulativ, un psihoterapeut iti poate spune mai multe.
  citeaza   raspunde

sint sigura si ferm convinsa ca se poate.vreau sa incerc pe pielea mea.e cineva care ma poate ajuta cu vreun nr de tlf sau adresa.am sa sun eu nu e nici o problema!fumez de 23 ani!!!!!!!!!!!sint pregatita sa ma las hipnotizata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  citeaza   raspunde

Cunosc o persoana care s-a lasat de fumat in urma unei sedinte de hipnoza. Ba mai mult, cind a plecat de la cabinet si a fost intrebat daca nu vrea o tigara s-a uitat chioris si a zis: " ai innebunit? eu nu fumez"
  citeaza   raspunde

Pentru cei care s-au hotarat sa faca demersuri in acest sens, sucul de Noni ajuta la renuntarea la fumat. Fructul Polinezian Noni sau Fructul Vietii a atras atentia lumii prin compozitia incredibil de bogata in substante biologic-active a fructelor si frunzelor sale. Acestea contin 18 aminoacizi pe care, in cea mai mare masura, organismul nu-i poate sintetiza singuri, dar care sunt indispensabili vietii.

Noni contine o serie de minerale importante, precum potasiu, fier, magneziu, zinc, seleniu si germaniu, care completeaza necesarul zilnic al corpului. Ca Noni sa devina o planta cu calitati medicale de renume, aminoacizii si mineralele sunt completate de o serie de substante active, care accelereaza fluxul intercelular de nutrienti, contribuind astfel la regenerarea celulelor.

Sucul de Noni de la Zuccari contine o substanta cu adevarat pretioasa: xeronina.

Xeronina este o substanta foarte importanta deoarece permite celor 3 miliarde de celule ce compun corpul nostru sa se regenereze. Fiinta umana are nevoie de xeronina pentru ca celulele sale sa isi pastreze sanatatea, iar cantitatea de xeronina din fructele Noni este de 800 de ori superioara celei prezente in ananasul comercializat in mod obisnuit.
  citeaza   raspunde

Andreea, cut it off!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: