Subiectul meu

"mie nu mi se poate intampla nimic! sunt prea harshit prin net ca sa ma mai impresioneze ceva! pentru cineva ca mine nu exista capcane! eu sunt special in net, si ceilalti trebuie sa ma asculte! singurul cu probleme serioase si opinii corecte sunt eu, restul nu conteaza! adica, numai eu am dreptate! ceilalti intra in net sa ma incurce pe mine, sau sa-mi dea mie ocazia sa arat cat sunt de fortzos!..."
fix pix, dragilor...
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 01:19
incerc sa vizualizez fatza unei femei, sa zicem, obosita dupa o zi de munca...ajunsa acasa n-o saluta nimeni. pentru ea nu-si face mancare calda. o bucatica de friptura rece, ramasa din weekend, un colt de paine...
n-o suna nimeni. pentru ca a rupt legaturile cu lumea. prea dezamagita de viata, sau jenata pentru esecurile ei...ar suna ea, insa nu mai are curaj. porneste tv-ul...stiri numai bune sa te faca sa-ti iei lumea in cap.
ce sa faca? intra in net. un mic capriciu pe care si l-a putut permite. intra in garbo, vrea sa infiripeze o discutie. nu vrea sa transmita nimanui starea ei. se arata vesela, fericita, implinita. se trezeste pix_fix, sa zicem, invidios pe bucuria ei afisata, nervos pe ale lumii probleme, si-i raspunde cu o jignire. ba mai repeta postarea, cu o duritate sporita. in sfarsit, si-a varsat si el necazul pe cineva! isi freaca fericit palmele, s-a calmat, problema lui - echipa lui de fotbal tocmai a pierdut - nu mai pare atat de grava, si pleaca linistit sa bea o bere.
de cealalta parte a conexiunii ramane un chip palid, un suflet golit de viata, de sperantze, de perspective...nu mai are nici macar lacrimi...si femeia se gandeste..."poate omul asta are necazuri mai mari decat ale mele, sarmanul om...!
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 01:28
nuuuu!!!!!!!!
am pierdut tot ce am scris. aaaaaahhhhh!!!!
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 01:32
E timpul evadarii in lumea lui Mos Ene
Noapte buna!
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 01:48
si eu am pierdut o postare mai lunga. mai incerc o data, si daca patesc la fel, renunt...
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 01:49
deci, nu esti singur!!!
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 01:51
o alta scena. e fictiune, deci legala
o gospodina plictisita, acrita de o viata anosta, langa un sot betiv care n-a mai atins-o de ani buni, cu o soacra pe cap ce se incapatzaneaza sa traiasca, cu copii ajunsi la maturitate dar traiesc de pe o zi pe alta din banii familiei...
isi miroase hainele, imbacsite de mirosuri de ulei, carne, condimente, transpiratie, stramba din nas si se aseaza la PC. intra in garbo, iar fetzele senine, vesele, ale celor care se harjonesc amical pe acolo o fac sa vada negru in fatza ochilor.
"cum isi permit??? ei stiu ce inseamna viata??? ia sa le arat io lor!"
deschide la mesaje si se pune pe compus povesti, intrigi, barfe, minciuni, toate invesmantate in motivatia "facerii de bine", le trimite celor obraznici si pe fatza i se asterne un zambet larg, de satisfactie. acum poate intra si in forum, sa indemne lumea la bunatate, compasiune, intelegere, voie buna...
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 01:59
iubesc animalele, iubesc copiii, iubesc oamenii, in general.
iubesc adevarul, il spun cu nonsalanta celui care nu are nimic de ascuns. nimeni nu ma crede. sunt tratata de cele mai multe ori ca un copil si asta ma doare. implor sa fiu crezuta si mi se spune MINTI!
ma privesc in oglinda, imi place ce vad, sunt mandra de mine, de vericalitatea mea, ma simt confortabil in propia-mi piele.
Unde am gresit?
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 02:09
De la: dihoritza, la data 2009-10-15 02:09:20iubesc animalele, iubesc copiii, iubesc oamenii, in general.
iubesc adevarul, il spun cu nonsalanta celui care nu are nimic de ascuns. nimeni nu ma crede. sunt tratata de cele mai multe ori ca un copil si asta ma doare. implor sa fiu crezuta si mi se spune MINTI!
ma privesc in oglinda, imi place ce vad, sunt mandra de mine, de vericalitatea mea, ma simt confortabil in propria-mi piele.
Unde am gresit?
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 02:10
incercand sa corectez un cuvant, din propia, in propria, am activat butonul postarii in locul celui al modificarii si am post de doua ori acelasi text...offf!!
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 02:22
barbatul raspunde detasat mesajelor, cu un zambet poznas in coltul gurii. reuseste sa glumeasca fara eforturi, ramane detasat de problemele pe care i le povestesc unii, altii. ba se simte capacitat sa dea si cate un sfat pertinent. e sigur pe el, si asta ii confera o sigurantza de sine si o liniste de invidiat.
il surprinde placut limpezimea cu care gandeste o fetitza. nu se potriveste deloc cu varsta ei frageda. o sa mai discute si maine cu ea, i-a trezit interesul. ar vrea s-o stie fericita. daca ar fi avut o fata, i-ar fi placut sa-i semene pustoaicei dezinvolte din garbo.
discuta si maine, si poimaine, si...a ajuns s-o caute, s-o astepte nelinistit, cu nerabdare. se teme sa caute motive. mai bine inventeaza.
degeaba...
"lumea asta e virtuala...nu exista! nu mi se poate intampla asa ceva, nu e firesc, nu e natural, nu e normal!"
de ce? imbatraneste trupul, se albeste parul, ridurile iti brazdeaza fatza, poate si umerii se lasa...sentimentele insa nu au varsta.
e cazul sa-ti asculti ratiunea. unele lucruri iti sunt motivat interzise. cu tine poti sa faci ce doresti, insa nu ai nici un drept sa incurci viata altuia.
solutia? la indemana oricui - un clic, si lumea asta dispare. cu tentatiile ei cu tot. cand o veni vremea sa traiesti din amintiri, deschizi sfios sertarul in care ai asezat forumul garbo, si-ti amintesti zambind nostalgic de...de lacrima ce ti se prelinge sfios pe obraz...
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 02:31
in cadrul temei, se permit si "analize pe text" insotite de comentarii de genul: "... pe unii pot ..." ?, ba nu poti...
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 02:39
fetele sunt dezamagite. se intalnesc la cafea, discuta, cauta solutii...degeaba. se pare ca toate usile le sunt inchise. interviurile nu le-au adus nimic concret...cu exceptia unor propuneri nu foarte ortodoxe.
" pai daca e pe "asa", aratam bine, stim sa purtam o conversatie, avem studii superioare, s-o facem!"
nenorocitele isi gasesc clienti pe strada. fetele educate intra in net, prin forumuri. acolo intra si posibilii clienti cu bani seriosi. nu conteaza varsta, fizicul. fetele nu au inhibitii
primele aparitii in public sunt sub forma unor ingerasi. fetite ce tocmai au iesit din pensionul maicilor ursuline. da' nu tine mult. daca cineva devine suspicios, "hai fa sa-i dam astuia in gura, ne tulbura apele! bai tataitza, bai terminatule, impotentule, iti plang nepotii pe drumuri si tu te dai prin garbo, huooooooooo, boshorogule!"
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 02:41
corectie: "cu altii imi reuseste "
urmare: nu cu toti

dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 02:43
dihoritzo, intre dracii pe care mi-i provoaca functionarea sitului, ora traditional nepotrivita si lipsurile din propria-mi educatie, mi se poate intampla sa mai gresesc si eu cred ca am si dreptul asta, nu?
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 02:51
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 02:56
teoretic nu ne dam lectii de comportament, de viata, unii altora.
impartasim experiente, intamplari, dam sfaturi, dam cu bata in balta, ne dam cu capul de pereti daca ne luam prea in serios...orice se poate
mie imi suna a targ, mai sofisticat, e adevarat, dar care functioneaza dupa aceleasi legi ca oricare altul. legile cererii si ale ofertei.
nu mai merg la agentia de turism ca sa-mi cumpar bilet de avion. mi-l cumpar pe internet. mai e internetul o lume virtuala, ireala?
nici vorba!
nu mai merg la magazin dupa un tv nou. il comand pe internet si mi-l aduce acasa. cat se poate de real, din nou.
nu merg in oras sa-mi gasesc o companie(insotitoare) potrivita pentru urmatoarea mea vacanta. intru in garbo si gasesc
lume ireala?!
sigur, la targ mai merg si doar sa povestesc. nu-mi trebuie nimic, nu cumpar nimic. imi place sa privesc oferta si sa povestesc cu cineva. da' pot s-o fac si in garbo. de ce sa ma mai deranjez pana la targ?
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:00
teoretic, in lumea virtuala poti gasi tot ce vrei.
dar poti gasi o mana calda, un zambet care sa faca sa-ti tresalte inima fie si pentru o fractiune de secunda? sa te faca sa te indoiesti de convingerea data de imaginea din oglinda: parul din ce in ce mai rar, incaruntit proportional cu experienta varstei.
poti gasi o privire jucausa care sa te indemne la visare?
raspunsul meu e NU.
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:15
dihoritzo, putem sa ne "intalnim" cu opiniile noastre undeva la mijloc
internetul nu iti ofera nici zambetul cald cand te simti cuprins de racoare si nici mana de care ai nevoie ca sa-ti poti continua drumul.
ar fi gresit insa sa negam posibilele implicatii reale pe care le poate avea lumea asta "ireala".
un posibil compromis? "e locul ireal in care, daca nu esti atent( ), gasesti ceea ce-ti lipseste in lumea reala"
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:25
in schimb, poti gasi oameni placuti, sensibili, pe care ii simti de la prima citire, pe care ai dori sa ii ai ca prieteni, dar carora nu indraznesti sa le impartasesti gandul tau de teama de a nu fi interpretat gresit, de teama de a nu fi ironizat sau luat in shuturi.
fiecare lume are lipsurile ei, trebuie sa ni le asumam.
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:25
daca nu te-au inselat simturile cand ti-au spus de la prima citire ca oamenii aia sunt sensibili, placuti, delicati, inseamna ca nu exista nici un pericol sa fii ironizat(a)
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:28
mi-a scapat ceva, ceva ce trebuia sa precizez de la bun inceput.
sper sa nu se identifice nimeni real cu "tipologiile" mele inventate.
ma chinuie si pe mine fictziunea, ce sa fac?!
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:30
pikule, netul asta ma face sa prefer lumea reala in momentul asta. merge ca porcu'
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:33
De la: pik_nik, la data 2009-10-15 03:30:58mi-a scapat ceva, ceva ce trebuia sa precizez de la bun inceput.
sper sa nu se identifice nimeni real cu "tipologiile" mele inventate.
ma chinuie si pe mine fictziunea, ce sa fac?!

orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:34
si cum merge porcu'?
ca netu', nu?
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:34
poate ca intr-o zi, intr-o lume SF, o sa folosim netul ca sa facem carnatzi si pentru comunicare o sa utilizam porcii
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:35
De la: pik_nik, la data 2009-10-15 03:35:50poate ca intr-o zi, intr-o lume SF, o sa folosim netul ca sa facem carnatzi si pentru comunicare o sa utilizam porcii

dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:36
Multumesc pentru "accept". Acum stiu ca simturile mele sunt la locul lor
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:38
daca tot vreau sa par sincer acum, hai sa mai spun ceva.
mi-am revendicat locul meu in forum ca sa-mi postez gandurile, fanteziile, cu linistea pe care mi-o confera sentimentul de "acasa". acasa, in subiectul meu, adica.
la fel face si irina, cand vrea sa povesteasca despre credintza si modul in care vrea ea sa-si traiasca viata.
la fel face si alexandra cu dorinta ei de a studia, dupa criteriile ei personale, comportamentul uman.
la fel face si flacaul interesat de opiniile femeilor fatza de sexul oral.
unele subiecte ne irita, sau ne produc adevarata repulsie, tunam si fulgeram impotriva celor care nu ne plac, cu autoritatea pe care ne-o confera....cine ne-o confera? cine ne da dreptul sa judecam gandurile altora? sunt numai ganduri. de ce sa ne faca rau?
ei, da' exista si o categorie aparte!
pentru ei o sa am si "fictziuni" aparte. cei falsi, cei cu conturi diferite, pentru pupat unele si pentru muscat altele. aici e reacredintza manifesta, si nu merita ingaduintza.
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:44
real sau nu, virtual sau nu, refugiu sau nu, compromis sau nu... nu conteaza daca nu vrei sa conteze.
fiecare simte ce vrea sau poate sa simta. nu-mi dau socoteala decat mie pentru gandurile mele. aici e o lume in care stau atat cat vreau, nu ma formalizez fata de nimeni cu nimic.
ca atare, mi-am atribuit dreptul de a posta ce si cum vreau eu.
restul, e problema altora
dihoritza
Postat pe 15 Octombrie 2009 03:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
credetzi ca o relatzie de distatza are viitor? 233 De la: anca_anka 26 Aprilie 2010 12:51
dragostea barbatilor la 35-40 ani 12 De la: tutankhamon 6 Iulie 2009 22:15
intrebare 9 De la: garbo_11804 4 Aprilie 2013 11:51
Daca nu stiati ca barbatii nu isi cumpara haine de la second hand 97 De la: dor72_ 26 August 2011 23:47
Sotul celei mai bune prietene mi-a zis ca ma iubeste 27 De la: garbo_1249 13 Aprilie 2012 14:23
Setari Cookie-uri