ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Avc!!!!

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

AM AVUT ACUM 20 DE ANI UN ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL CU SECHELE URATE SEMIPAREZA STANGA MANA SI PICIOR. DINTR-UN OM ACTIV SI ENERGIC AM AJUNS (APROAPE O "LEGUMA"(SA NU EXAGEREZ CA ESTE PACAT DE DUMNEZEU,MA POT DEPLASA OARECUM INSOTIT ,IMI POT SATISFACE SINGUR NEVOILE CURENTE SI NECESDARE ,INSA IMOBILITATEA IN CASA PE TERMEN LUNG MA EXASPEREAZA AM OBTINUT CERTIFICAT DE HANDICAP SI PARCA MA SIMT STIGMATIZAT (OASRE ASATA ESTE INCEPUTUL SFARSITULUI?)MA SMT DEPRIMAT SI NEFOLOSITOR .SI ASA SUNT EU O FIRE COLERICA ,INSA ACEASTA BOALA MI-A PUS CAPAC. OARE CE VA URMA ???
  citeaza   raspunde

si cum tastezi?
  citeaza   raspunde

Nu ma pricep ca nu sunt medic dar pot sa iti spun ca depinde si la medicul sau spitalul care te duci conteaza foarte mult. Si eu am cautat o groaza pana am reusit sa gasesc pentru bunica mea sa se opereze la inima la spitalul Clinicco din Brasov mai exact noroc ca mia spus o cunostinta sa incerc acolo altfel... Deci eu iti sugerez sa te interesezi prin toate mijloacele posibile sa obtii cat mai multe informatii legate de doctori priceputi in domeniu.
  citeaza   raspunde

si eu zic la fel; este foarte important medicul. Tata are un super-medic cardiolog care foloseste tehnologii de ultima generatie pe computer cand isi monitorizeaza bolnavii.
E-adevarat ca si noi suntem foarte cooperanti si interesati. Si facem tot ce ne recomanda el: medicamente, regim alimentar, fara efort, aer curat, fara stress.

  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: