ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Crest whitestrips

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

A incercat cineva produsele Crest Whitestrips ,pentru albirea dintilor?Dau rezultate? Pot fi folosite daca ai lucrari dentare?
  citeaza   raspunde

De la: ClaudiaLungu, la data 2009-08-30 14:29:19A incercat cineva produsele Crest Whitestrips ,pentru albirea dintilor?Dau rezultate? Pot fi folosite daca ai lucrari dentare?
  citeaza   raspunde

Benzile de albit dintii ca si orice alt produs de albire a dintilor functioneaza doar pe dintii naturali.Pe lucrari, NU!
Si da. am incercat, sunt bune Crest Whitestrips. Depinde si de cit de galbeni sunt dintii tai, si de pigmentul lor natural.
  citeaza   raspunde

Eu am avut rezultate faine cu un alt kit de albire numit Ibright! Produsul asta m-a ajutat sa-mi albesc dantura destul de repede si asta m-a bucurat teribil!
  citeaza   raspunde

Pentru albirea dentara se pot folosi diverse produse care sa reuseasca sa albeasca dintii intr-o perioada scurta de timp. Foarte multe persoane considera ca e deajuns sa te speli odta pe dinti si vei avea dantura alba si sanatoasa. Nu e deajuns doar sa faci acest lucru. Utilizarea unor kit-uri de albire a dintilor pot fi si ele de un real folos. Important e sa le folosesti corect!
  citeaza   raspunde

E super tare produsul Ibright. L-am luat de pe sit-ul ibright.ro si am reusit sa-mi albesc dintii in doar 5 zile!

E super!

  citeaza   raspunde

Sper sa fie bun de ceva Ibright-ul asta pentru ca l-am cumparat si eu!:)

  citeaza   raspunde

Albirea dintilor acasa - track.ibright.ro/product/iBright/?uid=2484&sid=649&pid=134&bid=a...
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: