SEX

eu azi...mi-am facut unghiutele...asa, printre altele...da' pe matale te scuzi?jesus...
mia79x
Postat pe 8 August 2009 16:10
miutzo...beauty is pain,mami...
pe matale te doare unghiutzele,da' pe asta mica o doare creerii..
preciouss
Postat pe 8 August 2009 18:27
au ... la topicul sex lumea se amuza ahahahah , asteptam sa gasesc aici lungi discursuri despre amor , evident nu pentru a prinde experienta , cum spune si pik , trebuie sa practici ... dar eram foarte curioasa sa gasesc cate ceva in ideile fiecaruia .. esuat ahahaha .. oricum ar fi , sexul , desi este o necesitate ca toate celelalte , patrunde fiecare particula din trupul omului , o topeste , ii schimba reflexele , il induce in extaz , il face sa simta , il face sa se bucure , il invata sa-i placa , il inebuneste ... e ca aerul ,ca apa , ne putem obisnui putin fara , dar nu putem sa traim fara sa-l simtim :)
Monica_N
Postat pe 8 August 2009 20:49
dac-ai putea sa-mi spui astea asa, de mai aproape...
pik_nik
Postat pe 8 August 2009 20:50
Monica,mami,nu care cumva, inspiratia ta vine din trairea pe viu si scrisa Live???,se mai lauda cineva asa p-aci...
valentino
Postat pe 8 August 2009 20:53
mai aproape nu e cum :) si da , sunt lucruri traite , banuiesc ca toti le simtim atunci , nu crezi ? in vorbe gasim multe unduiri de exprimare , atat cat sa lase placut la vedere e mai dificil de exprimat in totalitate exact asa cum simtim atunci cand intr.adevar simtim :)
Monica_N
Postat pe 8 August 2009 20:57
unduirile alea de exprimare ar putea fi de solduri zvelte, cu pielea fina, catifelata, bronzata...
cuvintele ar putea fi saruturi, sau doar miscari voluptoase ale buzelor in jurul unui sfarc obraznic...
gata mai!
pik_nik
Postat pe 8 August 2009 21:00
ahahahaha ... asa da , intr-adevar subiecte pt acest topic ... si suna frumos tare , nu trebuia sa te opresti :)
Monica_N
Postat pe 8 August 2009 21:02
pikane!
scoate mainili din buzunare!
preciouss
Postat pe 8 August 2009 21:03
pai ce sa mai fac daca unduirile coapselor erau in sensul "sortida"?
pik_nik
Postat pe 8 August 2009 21:05
e drept ca sunt discursuri care apasa pe ganduri si pe trup probabil pentru ca atunci cand le exprimi le simti ... nu poti sa exprimi ceva daca nu vine din suflet , din inima , din trairi ... dar daca tot s-a deschis acest topic de ce este retinerea de a se vorbi deschis ?
Monica_N
Postat pe 8 August 2009 21:06
pretioaso, cand in fatza mea stau doi sani rotunzi, generosi sau mai putin, provocatori sau mai putin, dezveliti sau mai putin (ca am io grija), crezi ca in buzunare imi pun eu mainile?
pik_nik
Postat pe 8 August 2009 21:06
asea pikane,asea!!!
pe ei,pe mamicile lor,ce dreaq??!
motorrr...actiune!!!
preciouss
Postat pe 8 August 2009 21:16
nu asa rapid, maaaaaaaaaaaaai!
intai se dezvelesc inceeeeeeeeet, sarutand fiecare particica, apoi se saruta in jurul lor si intre ei, pana se oftica sfarcurile si ies la bataie, asteptand frecarea buzelor...
si fara maini, pentru ca ele sunt ocupate sa sustina cu degetele larg rasfirate un fund tare cu onduleuri dulci, line, continuat pe doua picioare zvelte, cu un tainic stup de miere intre ele, si...

gataaaaaaaaaaaa!
pik_nik
Postat pe 8 August 2009 21:23
ptiu, drace!
io, om batran, ce-mi fu dat sa-mi vad ochilor!!!

asaaaaaaa pikule, continua, dragu' moshului!
Thor
Postat pe 8 August 2009 21:24
eheeeeeee, taica, urmeaza explorarile alea jucause, cu limba incurcata printre valuri de frisca, cu fatza prinsa ca-ntr-o menghina de doua picioare fierbinti, dornice, cu un fond sonor de gemete dulci si respiratii intretaiate, cu...

nuuuuuuuu, gata, vrei sa ne luam un binemeritat bann?
pik_nik
Postat pe 8 August 2009 21:30
bre, pikulane!
poi cum vine aia, "cu un fond sonor de gemete dulci", ca io cetii altceva... un paronim pe acolo, si ma gandeam ce dreaq de gemete dulci poa' sa scoatza un fund sonor

ca la varsta mea, stiu io mai bine ce fel de gemete scoate!
Thor
Postat pe 8 August 2009 21:38
bre domnu, de la o anumita varsta, numa in filme mai vedem si noi. ca ce le trebuie lor, fetelor, ne-ar trebui si noua
parca am auzit ceva cu "oooooooohhhh, aaaaaaaaaaahhhh, asaaaaaaaa...mmmmmmmmmmm...iooooooooooooooooooi..."
pik_nik
Postat pe 8 August 2009 21:41
thorele...t-am spus io sa-ti pui dioptriile pe nas,da' n-asulti...
de-amu' iti trebe si o cipilica...hehe...nu de alta,da te trage corentu' taica..
preciouss
Postat pe 8 August 2009 21:45
breeee, afurisaniooo!!!
da' ce ochi ai, de soacra si nu alta!
Thor
Postat pe 8 August 2009 21:47
io crezui ca-mi spui "foai,da' ce ochi caprui ai.."
preciouss
Postat pe 8 August 2009 21:50
si ai si bani? si esti si din fo' gashca?

te iau, pretioaso! da' numa o data, ca se sesizeaza scorpia!
Thor
Postat pe 8 August 2009 21:51
eteteee...ma iai?!?
amu' ti-ai amintit ca ai nevoie de o asistenta dupa ce te cazezi la azil??
cred si io ca numa' o data! ca nasu' meu fin nu rezista mai mult la sunetele alea pe care zici matale ca le auzi din fundul sonor ...parca asa era..
preciouss
Postat pe 8 August 2009 21:56
ia utati, ON TOPIC!

Sarutul tantra
O tehnica din vechea religie indiana a iubirii, care, fii sigura, ii va oferi iubitului o senzatie in plus fata de excitare, iar tu vei putea sa plonjezi in al noualea cer al fericirii.
- Priveste-l profund in ochi in timp ce te asezi cu delicatete peste penisul lui aflat in erectie - ai avut deja grija de asta! Picioarele tale sunt strans incolacite in jurul lui si nu schitezi nici o miscare.
- Atinge-i gura cu a ta, in asa fel incat sa ii prinzi buza inferioara intre buzele tale.
- Iubitului tau ii va placea aceasta miscare si nu va mai astepta ca tot tu sa faci urmatoarea miscare. El va incepe sa iti suga buza superioara in timp ce cu varful limbii iti va atinge marginea buzei inferioare, conferindu-ti o senzatie puternica de excitare.
- Oricat de fierbinte ti s-ar parea acest gest, stai in continuare nemiscata si incepe doar sa iti contracti ritmic muschii vaginali in asa fel incat sa ii masezi penisul. Senzatia de atingere tandra il va excita atat de mult incat nu va mai dori sa se desprinda din bratele tale. In acelasi timp, saruta-l si misca-te incet in sus si jos, ca si cand intre gura si clitoris s-ar afla un canal imaginar de comunicare.



pik_nik
Postat pe 8 August 2009 21:58
Pasiune nelimitata
Creste intensitatea orgasmului iubitului tau intr-un mod incomensurabil, antrenandu-l toata noaptea cu tehnica stop-and-go.
- Mai intai, stimuleaza-i penisul cu miscari tandre ale mainii, cu atingeri delicate ale gurii sau cu un masaj excitant cu muschii vaginali, pana cand ajunge in preajma punctului maxim. Iti poti da seama cu usurinta de acest lucru, pentru ca va incepe sa respire mai greu & mai repede, sa geama si sa isi incordeze abdomenul.
- Daca reactiile lui nu sunt usor de identificat si se decide sa participe la acest joc excitant, atunci el trebuie sa stie cand sa spuna "Stop!".
- Incheie partida abia inceputa de sex cu gesturi tandre de iubire: saruta-l, furiseaza-te in bratele lui si/sau stai nemiscata langa el pana cand excitatia sa isi pierde din intensitate. Apoi, dupa cateva minute, incepe sa il readuci in stare erectila - iar la momentul potrivit, retrage-te.
- Cel mai bine ar fi sa te limitezi la trei astfel de intreruperi inainte de orgasm. Altfel, in urma acestui joc excitant, el devine atat de sensibil incat nu va mai putea sa se bucure de un orgasm de intensitatea dorita, sau chiar deloc.
- Cu cat iubitul tau este mai rabdator, cu atat va gasi orgasmul obtinut prin aceasta tehnica stop-and-go mai interesant si demn de repetat!
pik_nik
Postat pe 8 August 2009 21:59
Jocuri sub apa...
Acestea sunt ideale atunci cand va aflati doar voi doi in piscina hotelului, in timpul noptii, cand nu poate sa va vada nimeni, cand va rasfatati in jacuzzi sau in cada de baie, plina de spuma parfumata.
Regulile jocului sunt destul de simple, nu trebuie decat sa ti se para suficient de atragator pentru a intra in el. Trage aer adanc in piept si baga-te sub apa. Indreapta-te cu capul spre penisul lui, pe care i-I atingi cu gura. La inceput va fi socat de aceasta atingere-surpriza, dar nu iesi inca la suprafata si excita-l in timp ce ii masezi penisul cu limba si i-l strangi puternic cu gura. Daca ai suficient spatiu (te afli in piscina, de exemplu), introdu si mainile in apa pentru a-i masa testiculele.
Pont Daca nu poti sa iti tii respiratia pentru mult timp sub apa, atunci procura-ti o saltea pneumatica, de care sa se sprijine cu bratele si spatele iubitul tau. Tie nu iti ramane decat sa intri in apa, iar cand nu mai rezisti, sa-i "directionezi" bazinul catre suprafata. In apa sau in aer, atingerile calde ale gurii tale i se vor parea foarte excitante.
pik_nik
Postat pe 8 August 2009 22:00
dap... sau se va trezi cu o durere maaaare de tot colosha... stii matale unde

ori ea se va trezi cu o bastarca-n mufa de nu va mai iesi din casa o luna din motive de machiaj naturel
Thor
Postat pe 8 August 2009 22:01
bun. si cand mai faci sex? ca pana faci toate astea te apuca dimineata
si_totusi
Postat pe 8 August 2009 22:03
ooo daaa :) cred sunt idei si tendinte care se practica atunci pe moment , in doi , impreuna , cand ceea ce faci e pentru ca vine instantaneu , nu pentru ca ai citit unele chestii p net si ti le-ai pus in cap sa le practici ceva mai incolo cand vine iubi acasa ... oricum e dragut ce ai postat :)
Monica_N
Postat pe 8 August 2009 22:03
Monica, tu citeste, si iubi al tau sa-mi multumeasca

Lady's Touch
Cunoscatorii definesc Gentleman's Touch gestul prin care un barbat vrea sa afle, printr-o atingere obscena a zonei dintre coapsele partenerei, cat de excitata este aceasta. Fa si tu acelasi lucru ca iubitul tau: cu atentie, in public, pentru a vedea daca este pregatit.

Protejeaza-ti mana de ceilalti cu ajutorul sacoului lui, atinge-l intre coapse, de jos in sus. Sau, apropie-te mult de el, respira profund in urechea lui si baga-ti mana in buzunarul de la pantaloni. Poti incerca si altfel: mangaie-l cu varfurile degetelor pe coapsa, pana cand innebuneste. In foarte scurt timp va fi pregatit sa-ti indeplineasca cele mai excitante vise.

Sfat : musca-i usor, saruta-i sau linge-i tandru gatul ori lobul urechii. Vei fi surprinsa cat de repede va fi de acord sa ajungeti intr-un loc intim, unde sa va faceti de cap cat mai mult timp.

Sharp cuts
Cu spuma de ras si un aparat de ras de unica folosinta descopera goliciunea unor parti ale corpului! Dupa un dus facut impreuna, spumeaza zonele intime sau alte parti ale corpului pe care ai vrea sa le simti fine la atingere. Si el are voie sa se joace dupa bunul plac cu zona ta intima sau sa o rada complet.

Epileaza cu grija anumite zone ca testiculele si zona pelviana - in acest fel scapi de toate inconvenientele care ar putea aparea in cazul unei partide de sex oral! Sarutati-va unul altuia zonele abia rase si apoi ungeti-le usor cu unt de corp sau ulei pentru masaj.

Sfat: lasa-l intai pe el sa te rada in zona axiala - apoi fa si tu la fel, dar cu zona inghinala. Lasa-l sa isi introduca penisul sub bratul tau. Va veti simti minunat in aceasta pozitie.

Flirt-line
Da-ti intalnire cu partenerul tau intr-un chat room dupa ce, in prealabil, ati aflat care este nickname-ul celuilalt. Stati in fata a doua calculatoare si discutati de parca ati fi niste straini. Acum poti vorbi la adapostul anonimatului despre ce aventuri erotice vrei sa ai, despre dorintele tale intime - sau sa te bucuri de senzatia unui flirt cu un necunoscut. Este incitant pentru ambii parteneri!

Burlesque
Fii o adevarata starleta porno pentru el! Imbraca desuu-rile tale seducatoare din dantela, tul si tafta. Incalta pantofii din lac, cu toc foarte inalt, pune o rochie cu nasturi, capse sau fermoar, usor de dezbracat, apoi creeaza o atmosfera erotica cu lumina difuza, muzica soul. Asaza-l pe canapea si da-i de inteles ca urmeaza clipe incendiare.

Spune-i foarte clar ca te poate atinge numai cu permisiunea ta si incepe sa dansezi lasciv in fata lui. Mentine contactul cu privirea lui, urmeaza-ti cu mainile conturul corpului, joaca-te cu vestimentatia ta.

Nu te opri, mai ales daca vezi ca este din ce in ce mai excitat. Daca ai sanii goi, maseaza-i usor, apoi permite-i si lui sa ii maseze cu gel lubrifiant sau sa ii acopere cu frisca, ciocolata, miere si sa ii linga. Deschide-i din cand in cand fermoarul si mangaie-l usor, iar, la final, da-ti jos si slipul! Cu siguranta veti avea parte de orgasme intense.


pik_nik
Postat pe 8 August 2009 22:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
virgina la 22 de ani 327 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56
pot fi insarcinata 3 De la: Gyk_Brunetyk_1 8 Iunie 2015 01:48
"Perioada dificila" la barbati 251 De la: reyya 4 Martie 2010 17:13
RACTOR 69- IMBUNATATESTE-TI VIATA SEXUALA 61 De la: quasaria 2 Mai 2011 23:47
Cum considerati ca ii influeneaz privirea noastr pe cei din jur 19 De la: bluelight 23 Octombrie 2009 23:57
Setari Cookie-uri