FEMEIA VARSATOR



FEMEIA VARSATOR ...
biatrice30
Postat pe 18 Iulie 2009 15:07
avocat etc. avocat, medic, ministru sau mai stiu eu ce este bine de scris pe o carte de vizita. pe un forum, "titlul de noblete" este egal fix cu 0.
si_totusi
Postat pe 18 Iulie 2009 15:10
Femeia Varsator este o "electrica": are capacitatea de a "electrocuta" pe oricine vine n contact direct cu ea. n limbaj obisnuit, se poate spune ca socheaza.

Imprevizibila, originala, dezinhibata, inteligenta, plina n permanenta de idei si gata sa inventeze orice - de la un ac de cusut mai rapid pna la o ambarcatiune cosmica de tipul celor din Mahabharata (celebra epopee indiana) - femeia Varsator este femeia visurilor tuturor barbatilor care si doresc o relatie "exciting".

Are ochi foarte frumosi femeia Varsator, ca ai nimanui altcuiva. Putini sunt cei ce o pot privi mai mult dect cteva fractiuni de secunda. Indiferent de culoarea lor, acesti ochi au ceva special n ei, lumina lor vine din alta galaxie si patrunde n foarte multe universuri.

Neglijenta vestimentara a femeii Varsator poate fi ea nsasi cuceritoare prin combinatiile neasteptate de vechi si nou, de lucruri mbracate la nimereala si lucruri cautate zile ntregi pe la magazinele de lux, n combinatii adeseori neasteptate. Ele i pot pune n valoare formele cilindrice, indiferent daca are un corp mai subtire sau mai plinut.

Energia uraniana este una a naltimilor si femeia Varsator nu merge dect catre n sus. Nu prea se fardeaza, dar, daca o va face, fardul poate fi strident sau dezarmant - culori tari, fosforescente, vizibile din avion. Este gata sa conduca o revolutie pentru binele omenirii sau este prima care foloseste obiecte electro-casnice inventate recent, deoarece ele o ajuta sa cstige timp.

Femeia Varsator are multe de facut, se misca mult, vorbeste mult, cunoaste multi oameni si, din neatentie, poate confunda foarte usor un prieten cu un posibil iubit sau invers. Mai ales aici sa fiti atenti, pentru ca este irezistibila! Daruieste cu usurinta daca este o fiinta elevata, sau pune mna pentru totdeauna pe nefericitul care are curajul si rabdarea de a-i suporta toate tiraniile.
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 17:14
N-o conditionati niciodata pe femeia Varsator sa se ncadreze n timp. Daca aveti o ntlnire cu ea, fiti pregatit s-o asteptati foarte mult, amintindu-i, eventual, ca avea ntlnire, sau fiti gata sa acceptati o contramandare a ntlnirii exact cnd ati ajuns la locul stabilit, abia tinndu-va de florile cumparate si disperat ca ati ntrziat. Daca, totusi, ea este acolo, nu-i dati aceste flori, pentru ca nu stie cum sa procedeze cu ele. Sensibilitatile ei sunt mai ales mentale, intuitive, civice.

Daca va transforma n secretarul primului congres de parapsihologie, acceptati fara nici un fel de mpotrivire, pentru ca acela va fi un congres international si cineva trebuie sa se sacrifice ca s-o ajute. Dovediti-i ca traiti la temperaturi nalte si ca aveti conceptii progresiste. Femeii Varsator nu-i plac barbatii fara initiativa si priponiti de conservatorismul parintilor sau de convenientele rasuflate ale epocii.

Visati naintea femeii Varsator la o alta umanitate, vorbiti-i despre sistemele solare din galaxiile vecine si trageti o raita pe la diverse firme. Va admira uluita si se va ndragosti brusc de dvs. la vederea primului aspirator care scoate singur covorul n curte, sau vaznd ca exista alimente care se gatesc la simpla noastra comanda verbala.

Ajungeti apoi, ca din ntmplare, la un prieten care tocmai si aniverseaza ziua de nastere. Va fi fericita ca are cu cine discuta despre noile schimbari planetare si despre telepatie. i plac prietenii si prieteniile - are o sumedenie dar niciodata timp pentru ele. A iubi o femeie Varsator este un mare act de curaj, pentru ca veti iubi, n realitate, o jumatate de glob!
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 17:15
nea pikule da zi ceva si de fomeia sirena ca vad ca esti cetit.te rooogggg,da te rogggg
sandy_bell
Postat pe 18 Iulie 2009 17:22
mai, zodia asta n-o gasesc pe gugal. sunt nativii din 30-31 februarie?
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 17:25
ia auzi, cica femeia sirena ar fi un aparat actionat de regula cu aburi, aer comprimat, iar cand e actionat de barbat produce sunete de mare intensitate. asta era?
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 17:42
De la: pik_nik, la data 2009-07-18 17:25:57mai, zodia asta n-o gasesc pe gugal. sunt nativii din 30-31 februarie?
cei nascuti in aceasta perioada sunt cei mai cetiti oamei ai universului, cred ca avem si noi nevoie de oameni ca acestia ia zii de FEMELA SAGETATOR STII CEVA CI E IMI ESTE SCRIS IN STELE ,MOARE? raman cu averea lui ori ba
yanyacharberet
Postat pe 18 Iulie 2009 17:42
Femeia Sagetator are vise mari! Nu ambitii, ci vise - retineti asta, fiindca este o diferenta fundamentala ntre cele doua. Ambitiile ar putea fi ale femeii Leu sau Scorpion. Femeia Sagetator va visa alaturi de dvs. sa descopere o noua Atlantida sau sa explorati mpreuna vreo planeta din alte universuri.

Pe femeia Sagetator o intereseaza deopotriva cine a descoperit cu adevarat America sau ce anume aduce nou pentru fiinta umana budismul. Va poate fermeca de la prima ntlnire cu aspiratia ei frenetica de a-l descoperi cu adevarat pe Dumnezeu, dar se va bucura daca o veti ajuta sa realizeze ca El se afla la fel de bine ntr-o carte de bucate sau n miturile cosmogonice ale dogonilor.

Nu, femeia Sagetator nu seamana cu femeia Gemeni dect ca apetit informational, numai ca sfera ei de interes se afla ceva mai sus dect jurnalele informative ale tuturor posturilor de televiziune. Femeia Sagetator este dinamica, nsa mult mai nceata dect femeia Berbec, si dornica sa se sacrifice de dragul celuilalt, nsa mai putin dect femeia Fecioara.

Pentru ca i place sa calatoreasca, femeia Sagetator stie o multime de povesti cu care va va ameti de la prima ntlnire si, pentru ca i plac schimbarile de traditie, de legi si de oameni politici, va fi la curent cu toate acestea si va sti sa dea niste petreceri pe cinste. Belsugul face parte dintre farmecele femeii Sagetator - este o femeie mbelsugata si la propriu, si la figurat.

Femeia Sagetator de tipul hedonist este nalta, puternica, corpolenta, semn al iubirii sincere pe care o poarta vietii. Lnga aceasta femeie veti gusta din plin bucuriile terne, adeseori bucolice, lasate de bunul Dumnezeu pe Pamnt pentru oamenii care se ncarneaza pe aceasta planeta pentru o bine-meritata vacanta dupa multele lor existente de munca si efort. Daca va simtiti un barbat de casa, nu ratati ocazia. Veti avea de toate si veti face dragoste pe ndelete si pe saturate pna la adnci batrnete.

Femeia Sagetator de tipul explorator este mai focoasa, aurie si solara, cu o vointa speciala, cu un dinamism mental de invidiat, care va va obliga sa va largiti sfera de cuprindere mentala astfel nct n ea sa ncapa tot universul.

Femeia Sagetator este mereu calda, proaspata, nflacarata, entuziasta, vorbareata, rapida n executie si foarte generoasa. Sa nu va mire daca, extrem de firesc, va plati nota la restaurant. O va face si a doua oara dar, daca va vedea ca asta devine un obicei, va va pregati niste papuci de drum lung, n asa fel nct sa n-o mai cautati niciodata.

pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 17:45
Va trebui sa va orientati de la bun nceput, ca sa stiti cu ce tip de femeie Sagetator aveti de-a face.

Femeia Sagetator de tipul hedonist va reactiona foarte repede la o excursie n jurul lumii sau la implicarea dvs. n Loteria Nationala si va nalta rugi sincere catre Dumnezeu-Tatal ca sa cstigati lozul cel mare. Fiti dispus, daca o iubiti cu adevarat, sa mergeti la Festivalul de film de la Cannes sau la Premiile UNITER sau chiar la cursele de cai. Placerile elevate ale vietii, derivate direct din aristocratia epocii, sunt chiar o necesitate pentru ea. La ntoarcerea acasa, femeia Sagetator de tipul hedonist va suporta fericita cheltuielile, fiindca dintr-un astfel de eveniment va povesti inclusiv stranepotilor.

Femeia Sagetator de tipul explorator va va aprecia toata viata daca va veti pune rucsacurile n spinare si veti pleca sa faceti Piatra Craiului, mpartind acolo o conserva si cteva proiecte de viitor, adapostiti de o ploaie torentiala sub cine stie ce stnci. Iubirea ei nflacarata va va multumi ca i-ati oferit un moment mai "rece" pentru a-si decanta sentimentele. Daca veti descoperi absolut ntmplator vreo pestera sau daca, ntr-un moment de popas, veti visa naintea ei la copilul pe care l veti avea si care, cu siguranta, va descoperi un nou sistem solar la o azvrlitura de bat de al nostru, e posibil s-o dati definitiv gata, fiindca o astfel de cerere n casatorie nu i-a facut nimeni.

De altfel, pentru ambele tipuri conteaza perspectiva - ct mai ampla si ct mai universala, n asa fel nct ea sa cuprinda ntreaga lume. Fiti generos pe toate planurile - nu veti regreta niciodata; femeia Sagetator este "dulce" prin natura ei. Nu va va refuza nici nghetata la o terasa de lux, nici tentativa de a experimenta o noua pozitie erotica. Oferiti-i pentru ambele semnificatia spirituala a gestului. Veti avea timp dupa aceea sa-i multumiti lui Dumnezeu pentru Gratia de a va fi scos n cale o femeie Sagetator.

pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 17:46
De la: pik_nik, la data 2009-07-18 17:42:18ia auzi, cica femeia sirena ar fi un aparat actionat de regula cu aburi, aer comprimat, iar cand e actionat de barbat produce sunete de mare intensitate. asta era?

asta stiam .credeam ca ai noutati.
sandy_bell
Postat pe 18 Iulie 2009 17:49
cica ar mai fi o creatura fabuloasa, cu corp jumatate de femeie jumatate peste, care prin intrebari mieroase incearca sa-i seduca pe forumisti inspre locuri in care sa esueze in raspunsuri.
nush' ce sa zic...
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 17:53
De la: pik_nik, la data 2009-07-18 17:53:00cica ar mai fi o creatura fabuloasa, cu corp jumatate de femeie jumatate peste, care prin intrebari mieroase incearca sa-i seduca pe forumisti inspre locuri in care sa esueze in raspunsuri.
nush' ce sa zic...

nea picule you're so funny. da zi tot.
sandy_bell
Postat pe 18 Iulie 2009 17:58
mai sirenito, da-mi telefonul iubitului tau si-ti spun tot ce vrei despre ea
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 18:03
De la: pik_nik, la data 2009-07-18 18:03:55mai sirenito, da-mi telefonul iubitului tau si-ti spun tot ce vrei despre ea

hmmm. gresit. despre mine era vorba.na!!
sandy_bell
Postat pe 18 Iulie 2009 18:07
tot un draq
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 18:10
De la: pik_nik, la data 2009-07-18 18:10:07tot un draq

daca nu vrei sa ziciiii.......tine numa pentru tine.secretosule.
sandy_bell
Postat pe 18 Iulie 2009 18:12
n-am priceput ce zodie te intereseaza, mai
daca chiar te intereseaza
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 18:14
De la: pik_nik, la data 2009-07-18 18:14:10n-am priceput ce zodie te intereseaza, mai
daca chiar te intereseaza

pesti nea picule. pesti. eu am zis sirena, femininul la peste
sandy_bell
Postat pe 18 Iulie 2009 18:19
Femeia Pesti este oarecum serafica si fascinanta prin aerul ei de mister nativ. Ochii ei adnci par a privi n lumi aflate dincolo de nchipuirea noastra. Sunt nostalgici, ncarcati de un dor angelic.

Femeia Pesti nu este foarte vorbareata sau, daca vorbeste, sensurile sunt ntotdeauna neclare, duale, neterminate, ca si cum ar astepta sa le lamureasca altcineva. Apreciati-i acest farmec personal dar fiti cu toate motoarele mentale n priza, pentru ca sigur acolo se afla o durere nespusa nimanui sau o sensibilitate ultragiata.

Femeia Pesti este femeia tuturor romantismelor si a tuturor povestilor de dragoste ale lumii. Este fiinta tuturor confuziilor si a tuturor oboselilor, dar si a tuturor reveriilor si discretiilor posibile. Nu minte niciodata, pentru ca ea nsasi nu deosebeste granita dintre un adevar si un neadevar, permanent atenta ca lumile ei interioare sa nu fie divulgate, asaltate, atacate.

Femeia Pesti pare sa opuna rezistenta unui cuceritor venit dintr-o directie neasteptata, dar, n realitate, ei i este frica de ceea ce nu cunoaste. Se poate culpabiliza zi de zi, asteptnd n realitate complimente si certitudini ca nca mai este iubita si dorita. Din punct de vedere erotic, se zbate ntre teama de pacat si teama de a fi parasita, motiv pentru care dragostea tinde sa fie mereu o noutate fascinanta pentru ea.

Acest aer de puritate, starea de nostalgie si miracolul de a fi foarte femeie sunt, pentru un adevarat cunoscator de oameni si, mai ales, pentru barbatul care stie sa descopere cu adevarat o femeie, atu-urile cuplului intim fuzionat ntr-o iubire deopotriva terna si mistica, datorita careia fuziunea amoroasa poate dura la infinit sau va poate ajuta sa transcendeti limitele simplei mperecheri trupesti.


pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 18:20
Evident, femeia Pesti nu este genul care trezeste interesul barbatilor aventurosi, pasionali, de tip "Gigi muschi". Asa ca dati aici ntietate artistilor, filosofilor, fiintelor compasive si caritabile, savantilor, poetilor. Adica tuturor celor care cauta realitatea ultima dincolo de aparente. De acest tip de oameni are nevoie femeia Pesti.

Trimiteti-i scrisori de dragoste, scurte dar impresionante. Povestiti-i deceptiile pe care le-ati avut nainte de a o ntlni si veti vedea ca va fi gata sa se ofere drept marea dvs. iubire si totodata medicul de suflet pe care l catati de mult. Lasati-va ngrijit de ea.

Duceti-o la filme de epoca sau daruiti-i DVD-uri cu productii de genul "Shakespeare in Love" sau "Moise". De asemenea, nu va refuza dramele de calitate, precum cele semnate de BBC. i place imaginea. De orice fel.

Puneti-i n casa, peste tot pe unde trece, oglinzi. Admirati-o si lasati-o sa se admire. Descoperiti-i trupul prin mngieri nsotite de minunare si de rabdare. i place sa fie adusa pe ndelete la "punctul de fierbere".

Ca orice Semn de Apa, femeia Pesti are o energie sexuala demna de luat n seama, dar care se lasa foarte anevoie stimulata. De aceea preludiul este o tactica de cucerire lenta dar sigura. Va undui la fiecare atingere. Aveti rabdare cu miscarile ei lente, de amanta tantrica, de la care puteti nvata savoarea fiecarui gest erotic. n timpul fuziunii amoroase, raspnditi-i petale de flori pe lenjeria satinata, lasati n camera o simpla lumina discreta si difuza si aveti grija sa fie pe undeva o muzica de Vivaldi sau de Vanghelis.

Lasati-va luat cu totul n posesie, cuprins de aceste valuri ale contopirii cu alt tip de viata, experimentnd astfel "cucerirea cuceritorului" de catre un adversar fragil, delicat, dar cu o neasteptata forta subtila de a seduce prin daruirea de dragul daruirii.

pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 18:21
De la: pik_nik, la data 2009-07-18 18:10:07tot un draq
doamne cat romantissm
yanyacharberet
Postat pe 18 Iulie 2009 18:23
multumesc nea picule.
sandy_bell
Postat pe 18 Iulie 2009 18:24
sa cresti mare!
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 18:26
pai ce facusi Pikule ?incepi cu varsatoarele si amesteci pe urma tot zodiacu'
si nu ma fardez in culori stridente clar ??!! asta-i denigrare
blanca
Postat pe 18 Iulie 2009 18:27
mielutza, da' cine a zis ca de la fard ti se trag culorile astea aprinse???
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 18:28
las ca a zis bine despre femeia peste . imi place. ia umbla pik si la niste compatibilitati gen peste sagetator peste rac
si_totusi
Postat pe 18 Iulie 2009 18:30
tu, cine?!

...sau gugalu'?
blanca
Postat pe 18 Iulie 2009 18:30
sigur vrei sa umblu pe la compatibilitatile tale, totushico?
pik_nik
Postat pe 18 Iulie 2009 18:34
umbla, nene ca oricum e la plezneala
si_totusi
Postat pe 18 Iulie 2009 18:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
porcul normal vs porcul de mangalita 16 De la: alfheim 20 Iunie 2011 22:19
Paste cu liqurizia 1 De la: LuxuryBoutique 11 Iunie 2012 16:01
Ce credeti ca se va intampla cu tara noastra? 1 De la: garbo001934 6 Aprilie 2010 21:18
Sunt balonata mereu! 103 De la: Adina_Radu 4 Iulie 2012 15:07
Urda de capra face bine la durerea de cap? 7 De la: tutankhamon 15 Iulie 2009 02:39
Setari Cookie-uri