EA BALANTA, EL CAPRICORN

Vesnica intrebare: din propria voastra experienta...cum e aceasta "combinatie"? Astept pareri!
TSVVVV
Postat pe 1 Iulie 2009 22:51
astrologul de serviciu zice:
La nceput, femeia Balanta l fascineaza pe barbatul Capricorn cu farmecul si magnetismul ei. Cnd vraja s-a risipit si ncep sa apara problemele, barbatul Capricorn si da seama ca femeia Balanta este cam egoista si indiferenta la dorintele lui fizice. Iar pentru ca nu reuseste sa-si exprime nemultumirile, barbatul Capricorn porneste n cautarea altor iubiri.

Relatia dintre barbatul Capricorn si femeia Balanta va fi spinoasa. O eventuala casnicie nu va functiona dect daca barbatul Capricorn va fi motivat si de cstiguri materiale.

pik_nik
Postat pe 1 Iulie 2009 23:01
Eu sunt Balanta si vreau sa spun ca nu toate Balantele sunt egoiste!Eu nu sunt egoista din nici un punct de vedere!
Intradevar relatia balanta-capricorn nu merge!
Este o relatie dificila, pe care doar diplomatia, rabdarea si tactul Balantei o pot face sa devina mai de durata. Un Capricorn nu prea iubeste schimbarea, fiind un nativ de Pamnt : adica n general calatoreste cu un tramvai numit Realitate. Ba mai mult, adesea nu stie sa se distreze chiar asa de bine si parca ai senzatia ca te plictisesti mereu. Balanta este un semn sociabil, care prefera sa se stie nconjurat de oameni.
Un Capricorn ar putea ajuta-o pe Balanta sa-si mai ordoneze viata. Este un nativ foarte atent cu banii si care probabil ca o sa se ocupe de economii . Dar aceasta relatie merge cel mai bine la capitolul prietenie. Atractia fizica poate fi destul de mare la nceput, dar adesea nu dureaza prea mult. Ambitia Capricornului este de admirat, chiar si pentru o Balanta, iar modul n care stie sa-si croiasca drumul cu rabdare si sa obtina ce vrea este o calitate incontestabila. Numai ca e prea serios pentru Balanta!
lumypis
Postat pe 19 August 2010 09:14
Lumy

Eu sunt varsatoare si parte buna din viata mea mi-am petrecut-o crezand ca nu sunt egoista. Imi mangaiam cu duiosie "altruismul", il periam zilnic ca pe o mare comoara...pana intr-o zi cand sezand pe prispa si cugetand am descoperit brusc si instantaneu nu ca sunt egoista si o foarte mare egoista. Ce inseamna a fi egoist? A pune egoul nostru in centrul universului, a crede ca numai maruntul nostru punct de vedere exista, a nu asculta, a nu intelege, a-l respinge pe divers, a ramane fixati pe idei, a crede ca numai noi avem dreptate.
Putem sa ne dam si camasa de pe noi dar daca nu dam suflet, minte, inima, spirit, egoisti ne numim. Toate zodiile sunt egoiste, fiecare cu forma ei caracteristica.
Luna_in_capricorn
Postat pe 19 August 2010 09:48
wow...asta da provocare...
si eu sunt balanta si momentan in tachinari cu un capricorn. ne cunostem de ceva timp dar povestea e mult mai complicata decat pare. esential e ca balanta va fi foarte fascinata de capricorn si poate si capricornul va fi fascinat de stilul ei de viata, de educatia primita de ea, de diverse alte lucruri din viata sau fizicul ei dar dupa o perioada lucrurile nu mai merg asa bine ca la inceput. Eu ca balanta nu ma simt egoista, datorita lui am invatat sa rabd, sa merg cu pasi mici dar siguri, sa fiu mai rezervata si de asemenea ca viata merita traita uneori (dar ai grija in ce masura). Nu regret ca l-am cunoscut ba dimpotriva e un baiat care mi-a deschis noi orizonturi dar totodata e un baiat rezervat, misterios, uneori am impresia ca joaca la dublu dar neavand certitudinea asta merg mai departe tinand ochii bine deschisi si analizand fiecare gest, vorba, zambet si privire care mereu il dau de gol.....
Un capricorn poate fi luminita de la capatul tunelului pentru o balanta dar de asemenea poate fi si calaul la sfarsitul zilei.
Ce e drept eu de la capricornul de langa mine am invatat multe, am riscat multe, am si suferit dar am si zambit..... m-a impulsionat si ma impulsioneaza sa fac lucruri benefice mie...atat in viata mea sociala cat si cariera. o relatie cu un capricorn se bazeaza in priomul rand pe prietenie si incredere...e un prieten desavarsit....
nu prea iti arata ce simte ci doar te va face sa simti asta din cand in cand sau cand e el in toene mai bune sau un pic mai sentimental dar in general sfatul meu este: AI GRIJA
KezGirl
Postat pe 7 Ianuarie 2011 10:59
Fetelor,se spune ca ...Capricornul este barbatul pe care oricare femeie si l-ar dorii...nu stiu da ca e valabil cu cei tineri...dar in cazul meu care am divortat de fostul sot(geaman...sa nu mai aud )am intalnit un Capricorn...si de 4 ani suntem ca in prima zi...nu sunt ei prea indrazneti..dar sunt persoane care nu te streseaza,foarte blanzi...si care rasfata pe cea de langa el...cu o singura conditie...ca orice barbat...sa se simta rasfatat si iubit(intre noi este si o anumita diferenta de ani..eu...mai mare)Sunt foarte vrednici...aproape ca eu nu am ce face in casa..el face tot...si cafeaua la prima ora....dar...daca ii superi(nu suporta sa ii critici...se critica ei singuri)isi face bagajele si pleaca...precum caprita din varful muntelui...daca adulmeca pericolul fuge...nu ai cu cine sa te certi...dar...ii trece repede suparatea...ssunt foarte darnici...dau si camasa de pe ei ,nu pun mare pret pe lucruri...oricum...eu sunt foarte fericita cu el..si el cu mine!IEste foarte stabil...dar daca se convinge ca i-li inseli increderea...l-ai pierdut!
olgabalan
Postat pe 15 August 2011 18:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu balanta el capricon 1 De la: garbo031957 7 Mai 2011 00:47
DEPENDENTA DE LENTILE DE CONTACT :(:( 9 De la: dragos2012 18 Mai 2011 10:19
sentiment de vinovatie,de singuratate. 153 De la: eu_geminy 10 Noiembrie 2011 22:15
DONO si prostiile din capul lui 2 De la: tutankhamon 19 Februarie 2010 00:55
compatibilitati 29 De la: garbo207306 18 Iunie 2013 18:24
Setari Cookie-uri