Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia LEU

Leu, Douazeci si sapte iulie - Ziua celor care iau decizii

Persoanele nascute pe data de 27 iulie sunt puse de multe ori in postura de a lua decizii in numele celorlalti. Nativii pot fi pusi in situatia de a crea noi structuri teoretice, de a lua hotarari atunci cand lucreaza in cadrul organizatiilor sau in cadrul grupurilor sociale sau atunci cand se ocupa de conducerea familiei. Cei nascuti in aceasta zi devin treptat adepti foarte priceputi ai orarelor, ai termenelor limita si ai acordurilor personale de orice tip.
Persoanele nascute pe data de 27 iulie intampina dificultati in cazul in care vor fi puse in situatia de a lua singure decizii in planul personal sau in cel emotional. Nativii acestei zile sunt indivizi foarte devotati organizatiei din care fac parte, carierei sau afacerii lor. De aceea, ei acorda foarte putina atentie vietii lor personale. Situatia nu este cu mult diferita de cea a unui instalator care face totul perfect in casele altora, dar care in casa lui nu face nimic in afara de mici improvizatii.

Uneori, singura problema si cea mai dificila a nativilor zilei de 27 iulie este legata de parasirea pozitiei in care se descurca atat de bine in ceea ce priveste organizarea si deservirea. O problema nu mai putin imporanta pentru acesti nativi este legata de succesul personal (conform standardelor societatii) in domeniul in care activeaza. Se vor simti foarte bine atunci cand o alta organizatie sau companie, recunoscandu-le valoarea, ii va curta. De cele mai multe ori, situatia de criza va aparea atunci cand o activitate secundara va incepe sa ocupe un loc din ce in ce mai important in viata acestor persoane. Destul de frecvent, aceasta noua activitate va cere un puternic aport emotional, deseori aceasta noua preocupare necesitand o daruire pasionala. In acest moment al existentei lor, persoanele nascute pe data de 27 iulie se confrunta cu o nehotarare neobisnuita sau chiar cu un fel de paralizie in legatura cu luarea unei decizii. Acestor persoane le este frica sa renunte la activitatea ce primeaza sau sa aiba ceva de pierdut in aceasta privinta. Au indoieli privitoare la indeplinirea celei de-a doua preocupari. Aceste temeri vor impiedica nativi sa ia decizii intelepte si sa dea randament in ceea ce fac.
Multe dintre persoanele nascute pe data de 27 iulie, indiferent daca sunt femei sau barbati, au probleme in legatura cu controlarea furiei si a agresiunii. De obicei au un fizic impresionant, chiar intimidant. In cazul in care nativii vor reusi sa isi canalizeze puterea spre ceea ce fac, vor putea ajunge la noi culmi de succes datorita eforturilor personale sau de grup. Daca nativii isi vor reprima impulsurile agresive, acestea vor erupe in mod violent. In mod curios, dincolo de siguranta de sine a celor nascuti in aceasta zi se ascunde o timiditate secreta. Pe langa timiditate, ei manifesta si o impotrivire de a-si dezvalui cele mai adanci temeri.

Cele mai importante decizii pe care trebuie sa le ia o persoana nascuta pe data de 27 iulie sunt in legatura cu ele insele si nu in legatura cu ceilalti. Nativii sunt nevoiti sa ia decizii realiste in ceea ce priveste cariera pentru ca mai tarziu sa poata avea parte de succes si de fericire. Ei trebuie sa fie onesti si corecti in ceea ce priveste alegerea anturajului si a persoanei cu care doresc sa isi petreaca viata. Va trece timp pana cand cei nascuti in aceasta zi isi vor cunoaste adevaratele pasiuni in viata, atat in privinta vietii particulare cat si in privinta celei publice. Ei vor fi nevoiti sa consume multa energie si sa faca alegeri dure in aceste privinte. Pana in momentul in care vor fi capabili de asemenea eforturi, nativii vor fi condamnati sa aiba o ocupatie sau o viata monotona, lipsita de interes pentru ei. Vor amana ceea ce au de facut, se vor gandi la acest lucru incercand sa il faca sa mearga bine, visand in secret sa faca altceva. Intr-adevar, va fi nevoie de energii colosale din partea nativilor pentru a se mobiliza si pentru a-si face curaj sa isi urmeze visul si in acelasi timp sa fie onesti in legatura cu ei insisi. In cazul in care vor fi capabili de toate acestea, rasplata va fi pe masura eforturilor.
SFATURI:Constientizeaza care sunt adevaratele tale dorinte si nevoi. Nu starui prea mult asupra deciziilor personale. Incearca sa fii sincer cu tine insuti. Atentie sa nu iti reprimi adevaratele sentimente. Controlul asupra propriei gandiri nu poate decat sa te ajute. Invata sa cedezi.
PUNCTE FORTE: - Puternic - Hotara - Disciplinat
PUNCTE SLABE: Opus schimbarilor - Neatent cu sine - Delasator
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:04
Leu, Douazeci si opt iulie - Ziua castigatorului

Persoanele nascute pe data de 28 iulie manifesta dorinta puternica de a fi primii in sfera lor sociala sau in cea ocupationala. Autoritatea este practic calitatea definitorie a acestor persoane. Mai important decat ceea ce spun sau gandesc este felul de a fi al nativilor. Cei care vor intra in contact chiar si cu cea mai blanda dintre persoanele nascute in aceasta zi vor realiza ca a ocupa un loc secundar nu este in nici un caz dorinta nativului zilei de 28 iulie. Acesti nativi sunt adevarati supravietuitori care nu se multumesc sa treaca cu bine peste o furtuna ci doresc sa o si invinga.

In orice domeniu al vietii, incepand cu terenul de joc si terminand cu dormitorul sau cu interiorul sacru al salii comisiei de conducere, nativii zilei de 28 iulie vor incerca sa invinga. Sigur ca, asemenea personalitati hotarate se confrunta cu mari provocari emotionale. Alte persoane ii pot acuza pe nativi ca sunt iresponsabili sau insensibili atunci cand isi urmaresc cu orice risc scopul. Mai mult de atat, cei nascuti in aceasta zi sunt capabili sa atraga o puternica opozitie din partea celor care vor realiza ca nimic nu poate sta in calea reusitei lor.

Anumite calitati ar trebui cultivate de persoanele nascute pe data de 28 iulie, pentru ca ele pot usura foarte mult drumul spre reusita. Printre trasaturile importante care ar trebui cultivate se numara diplomatia, rabdarea si intelegerea. In cazul in care nativii vor face parte dintr-un grup si vor realiza ca interesele lor sunt in stransa legatura cu cele ale grupului, ei vor incerca sa treaca spre o pozitie mai avantajoasa. Uneori, cei nascuti in aceasta zi nu sunt de acord sa fie parte integranta a unui grup, ei continuand sa isi urmareasca scopul singuri. In acest caz, ii vor indeparta chiar si cei mai apropiati prieteni.

A invata sa piarda cu gratie si demnitate este o alta lectie foarte importanta pentru persoanele nascute in aceasta zi. Acesti nativi ar trebui sa realizeze ca dorinta de a castiga cu orice pret ajunge sa devina neproductiva pentru aproape orice tip de activitate. Uneori, este nevoie de o serie de infrangeri pentru ca nativii sa isi dea seama de acest lucru. Fiind persoane dinamice, este posibil sa nu inteleaga niciodata situatia prezentata mai sus.

In cele din urma, nativii se vor confrunta cu probleme ce implica increderea, aceptarea si dragostea. In acest ultim domeniu, persoanele nascute pe data de 28 iulie se intalnesc cu cele mai mari probleme si tot in acest domeniu trebuie sa faca cele mai mari eforturi. Rezultatele vor fi insa pe masura. A invata sa ofere dragoste neconditionat si sa o accepte pe cea venita din partea altora cu cat mai putine rezeve reprezinta un pas important in procesul de maturizare al celor nascuti in aceasta zi. Va fi nevoie de o reorientare a modului de a gandi, pentru ca nativii sa fie capabili sa nu mai perceapa o relatie ca pe o competitie. Ei trebuie sa renunte la conceptia conform careia o relatie este o lupta pentru control si putere intre sexe. Cei nascuti in aceasta zi trebuie sa puna accentul pe construirea unor relatii de durata, bazate pe o atitudine pragmatica si lipsita de egoism. Dupa ce au reusit sa faca asemenea schimbari pozitive, urmatorul pas este gasirea partenerului potrivit, demn de incredere si devotament.
SFATURI: Invata sa daruiesti neconditionat. Cultiva afectiunea si bunatatea. Interesul celorlalti poate fi la fel de bine si interesul tau. A castiga inseamna uneori sa pierzi.
PUNCTE FORTE:
Pozitiv
Dinamic
Puternic
PUNCTE SLABE:
Insensibil
Izolat
Potrivnic
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:04
Leu, Douazeci si noua iulie - Ziua evaluarii culturale

Persoanele nascute pe data de 29 iulie sunt adepte ale evaluarii caracteristicilor, potentialului, moralitatii si realizarilor oamenilor din jurul lor. In plus, nativii sunt capabili sa faca previziuni impresionante referitoare la cursul dinamic al evenimentelor din cadrul familiei, societatii sau din cadrul unei organizatii. Nativii care lucreaza in domenii competitive, cum ar fi cele legate de armata, guvern, afaceri si politica, au tendinta de a fi evaluatori foarte abili ai entitatilor straine si/ sau ale fortelor opozante.

Nativii intampina dificultati in ceea ce priveste evaluarile observatiilor referitoare la cultura, etnie si nationalitate. Intr-un fel, cei nascuti in aceasta zi pot contribui la evolutia gandirii stereotipe si pline de prejudecati. Multi dintre nativii zilei incalca limitele fine ale acestor domenii. Uneori, au dezvoltata o fixatie in legatura cu un anume grup fata de care manifesta credinta. De cele mai multe ori, sunt mai corecti in evaluarea altor grupuri, decat in cazul evaluarii propriului grup. Se pare ca patriotismul le poate umbri ratiunea, obiectivitatea.

Metafora patriotism se poate referi, desigur si la loialitatea fata de alte lucruri cum ar fi echipele sportive, compania sau cea fata de anturajul social. In domeniul lor de activitate, persoanele nascute pe data de 29 iulie obtin rezultate bune in calitate de organizatori sau planificatori de evenimente. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte mandri in ceea ce priveste copiii, prietenii sau rudele lor. Nativii vor plasa familia printre cele mai importante preocupari sociale. Ei au tendinta de a deveni foarte protectori cu tot ceea ce este in legatura cu propriul cerc familial. Cei nascuti in aceasta zi vor indeparta orice pericol care va ameninta integritatea sau siguranta materiala a familiei.

Pentru ca sunt bune cunoscatoare a caracterului si relatiilor umane, persoanele nascute pe data de 29 iulie, se pot dovedi extraordinare in calitate de mediatori ai unor conflicte. Intelegand atitudinea reprezentantilor si a partilor negociante, nativii sunt capabili sa ofere imediat o privire de ansamblu asupra partilor combatante. In calitate de profesori, asistenti sociali, lideri sindicali sau adepti ai unui partid, cei nascuti in aceasta zi sunt foarte priceputi. Ei vor obtine rezultate remarcabile in aceste arii de activitate.

Nativii zilei de 29 iulie au tendinta de a raporta individul la un grup sau la o anume categorie. Desigur, din acest motiv ei pot scapa din vedere importante diferente intre indivizi. In calitate de parinti, persoanele nascute pe data de 29 iulie trebuie sa se asigure ca isi trateaza copiii in mod individual si trebuie sa incurajeze individualismul in general. Datorita faptului ca aceste persoane sunt extraordinar de loiale fata de un grup, ele vor uita uneori ca au nevoi individuale si ca trebuie sa aiba o viata personala proprie. De prea multe ori, acesti nativi evita sa isi asume responsabilitatea si efectele propriilor greseli. Cu toate acestea, isi vor asuma creditele pentru succesele grupului din care fac parte. Abordand aceasta atitudine, probabil ca persoanele nascute in aceasta zi vor pierde din vedere idealurile personale. Astfel, vor fi oarecum incapabile sa isi dezvolte o ideologie proprie.

SFATURI: Nu mai incerca sa organizezi tu totul. Aminteste-ti ca orice persoana este un individ in sine. Nu neglija propriile sentimente. Fii mandru de mostenirea pe care ai primit-o, dar nu exagera in aceasta privinta.

PUNCTE FORTE:
Cu spirit de observatie
Loial
Cu principii

PUNCTE SLABE:
Incapatanat - Prea devotat unui grup - Limitat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:05
Horoscop amuzant

LEU

Semn de foc: soarele.
Trasatura caracteristice: nevoia de a fi in centrul atentiei.
Fraza favorita: Sunt rege / regina .
Leul este steaua zodiacului, cea mai stralucitoare. Sunt usor de
recunoscut: sunt aceia care, privind un reflector, exclama:
- Trebuie sa vedeti cata stralucire ii confer!
Leul are o foarte buna parere despre sine. Daca iti este prezentat
unul si tu ii spui:
-Imi pare bine sa te cunosc.
El va raspunde:
- Te inteleg.
Leii nu merg pe strada, ci defileaza. Daca strada este plina de
magazine, Leul priveste vitrinele. Dar nu pentru a vedea ce este expus
in ele, ci pentru a se privi pe sine. Moment in care va exclama:
- M-as cumpara daca n-as fi atat de scump!
blanca
Postat pe 14 Iunie 2009 08:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia balanta-barbatul capricorn? ce parere aveti despre aceasta combinatie? 3 De la: a_foxxy_tweety 9 Mai 2009 09:44
Revolta zodiilor 64 De la: garbo173858 20 Ianuarie 2011 21:43
Barbatul Pesti si femeia Sagetator ... se potrivesc? 13 De la: garbo214262 3 Octombrie 2011 19:46
femeia taur cu un leu 27 De la: fleurdelis 25 Aprilie 2010 13:02
femeia berbec/barbat capricorn 2 De la: Hydra 23 Noiembrie 2010 06:05
Setari Cookie-uri