ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 
Topicul anterior  /   Acest topic este inchis si arhivat!   /   Topicul urmator

Hristos a inviat!


Speram ca ati avut cel mai frumos Paste de pana acum. Noi astazi nu fugim la birou, asa ca am intrat un pic doar pentru a va ura sa aveti in continuarea un Paste luminos si fericit. Speram ca veti profita de cea de-a doua zi de Paste pentru a va relaxa, plimba sau pentru a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi. Sarbatori fericite!

Adevarat a inviat!

Puteti intra pe un blog foarte interesant accesand linkul urmator:

www.cezar-iasi.blogspot.com/
Blogul contine: Argumente si dovezi ale existentei lui Dumnezeu si a vietii de dincolo de moarte. Videoclipuri. Inregistrari video cu miracole. Legaturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele contin posturi TV on-line si posturi de radio). Carti foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fara a necesita descarcare in calculator). Articole. Adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii care ofera servicii caritative, etc.
V rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe ca sa foloseasca si altora. Chiar se merita.

Adevarat a Inviat!
Urez intregii echipe Garbo un Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite.

Lumina in suflet si in viata si sarbatori fericite!
Multumim ca existati.

Adevarat A Inviat!Lumina Sfanta sa va incalzeasca sufletele si sa va aduca bucurii si pace.

CRISTOS A INVIAT!
DRAGII MEI,
ATATA TIMP CAT TRAITI, NU UITATI CA DUMNEZEU INSEAMNA IUBIRE.
NIMIC NU E MAI DE PRET PE LUMEA ACEASTA DECAT IUBIREA. IUBIRE DE FRUMOS ,IUBIRE DE SOARE, DE PASARI ,DE FLORI SI MAI PRESUS DE ORICE IUBIREA PENTRU APROAPELE TAU . DUMNEZEU NE DARUIESTE PRIETENI, FIINTE DRAGI PENTRU UN TIMP LIMITAT . TIMPUL ACELA SE POATE SCURGE INTR-O BUNA ZI . DE ACEEA NU UITATI NICI O CLIPA SA IUBITI SI SA PRETUITI FIINTELE DRAGI DIN VIETILE VOASTRE SI SA FACETI IN ASA FEL CA ELE SA SIMTA SI SA STIE ACEST LUCRU. NU AI SPUS NICIODATA MAMEI , TATALUI , FRATELUI, SOREI ,SOTIEI ,SOTULUI SAU ALTOR FIINTE DRAGI ,,TE IUBESC,,! E MOMENTUL SA LE-O SPUI ACUM SI VEI VEDEA REACTIA LOR DE BUCURIE SAU DE SURPRINDERE PLACUTA , SAU POATE VEI VEDEA LACRIMI DE FERICIRE. SE SPUNE CA DRAGOSTEA TAMADUIESTE ATAT PE CEI CE O OFERA CAT SI PE CEI CE O PRIMESC. O STRANGERE SINCERA DE MANA, O IMBRATISARE, MERSUL UMAR LANGA UMAR SAU BRAT LA BRAT, CUIBARIREA LA SANUL MAMEI SAU AL IUBITEI, UN ZAMBET , O MANGAIERE, CONTEAZA ENORM . SPUNE ACUM CELOR CE AU NEVOIE DE UN PRIETEN ,,TE IUBESC PRIETENE,,!...SI REACTIA LOR TE VA FACE FERICIT. INVATA SA -TI GASESTI FERICIREA IN ASTFEL DE LUCRURI MARUNTE! AM SCRIS ACESTE RANDURI DIN IUBIRE PENTRU VOI DRAGI PRIETENI
MULUMIM DIN SUFLET ECHIPEI PENTRU TOT CE NE OFERA!

HRISTOS A INVIAT!,pace in suflete,iubire,fericire,sanatate va doresc la toti

Multumesc mult pentru urari,asemenea.

Adevarat a inviat ! Sa fiti fericiti si norocul sa cada pe capul vostru !

Adevarat a Inviat!!! Multa sanatate ,fericire prosperitate si impliniri tuturor!

Adevarat a inviat....multa sanatate pentru toata lumea

De la: AndraMicu, la data 2009-04-19 23:47:45Speram ca ati avut cel mai frumos Paste de pana acum. Noi astazi nu fugim la birou, asa ca am intrat un pic doar pentru a va ura sa aveti in continuarea un Paste luminos si fericit. Speram ca veti profita de cea de-a doua zi de Paste pentru a va relaxa, plimba sau pentru a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi. Sarbatori fericite!
andra...PASTE FERICIT SA AI SI TU...ALATURI DE CEI DRAGI!!!
si...mai asteptam de la tine...ceva vesti ca...mai existi si...ca mai esti inca printre noi!!
chiar daca jobul...iti ocupa mult timp!!!
o zi frumoasa sa ai!!

ADEVARAT A INVIAT!
Multumesc frumos pentru urari si,de asemenea, urez intregii echipe GARBO ca Sarbatorile Pascale sa va aduca bucurie, sanatate si fericire!

Adevarat a inviat...alaturindu-ma celor ce scriu sau citesc pe acest site,as vrea sa va invit pe toti sa pastram tonul,cordialitatea si spiritul fraternitatii crestine,pe care aceste evenimente Pascale ni le-a adus demult si reamintit acum,si care a incintat okiul si incalzit inima aceste zile...va doresc numai bine...

adevarat a inviat! sarbatori fericite! pt mine Pastele a fost plin de sentimente pline de fericire k baiatul meu care e la studii in Italia a luat un examen important tocmai in joia mare si in acelasi timp sufletul meu park e pustiu, de cate ori ma asez la masa ma gandesc la baiat si ochii mi se umplu de lacrimi, imi este f greu.numai o mama stie ce e dorul de copii.va pupic.

ADEVARAT A INVIAT!
LUMINA SFANTA SA VA INCALZEASCA SUFLETELE SI SA VA LUMINEZE VIATA!

PASTE FERICIT TUTUROR SI HRISTOS A INVIAT !

Adevarat a-nviat!!!

Adevarat a inviat!
Multa sanatate, pace si lumina in sufletele tuturor.
Multumim echipei pentru tot.

Varianta pentru tiparire   
Mergi la: