Sunt foarte confuza nu stiu ce sa fac ca sa fiu fericita in viata

Am cautat de mult sa vorbesc cu cineva de specialitate pt ca de ceva timp ma confrunt cu o mare problema.
Nu stiu cum sa incep dar cred ca cel mai bine e cu unceputul.
Am cunoscut acum aproximativ 5 ani de zile un baiat mai mare cu 6 ani de cat mine eu aveam 17 ani el 23. Dupa 1 luna si ceva a plecat in armata am tinut legatura in tot acest timp, poate prea mult am tinut legatura pt ca in interval de un an de zile am reusit sa fac o suma imensa pe abonamentul telefonului. Asa au inceput si problemele cu parinti, care nu ma mai recunosteau. Eu fiind o persoana responsabila si putin cam timida, care nu a indraznit sa le raspunda pana atunci. In fine asta a trecut + piedicile parintilor de a fi impreuna, intr-un final au acceptat relatia noastra.
El dupa cum vati dat seama este si prima persoana cu care am avut relati sexuale, poate ca asta si faptul ca le-am creat parintilor probleme cu ceva timp inainte nu ma facut sa nu-l parasesc si poate ceea ce simteam pt el.
De ce il puteam parasi??? Un motiv foarte serios: gelozie extrema, obsesie lucruri care au degenerat in violenta, nu o data, nu de doua ori, nici eu nu mai stiu.
Ma gandesc de multe ori ca poate si teama de el ma impins sa raman alaturi, in certuri si batai eram amenintata si cu moartea iar amenintarile erau intarite si de un cutit sau ceva ascutit.
Asta vara am stat mai mult la el ne intelegeam cat de cat mai bine, insa eu ma simteam foarte constransa. Nu faceam nimic din ceea ce stiam ca poate il supara, nu neaparat ca sa nu ne certam ci pt ca nu-mi placea nici sa-l vad suparat. De prieteni ma ilaturasem nu mai aveam de foarte mult timp, el avea tot dreptul si asta ma deranja si poate era si un motiv de cearta.
Tot asta vara am inceput sa vorbesc cu un baiat pe mes din oras dar el era pers de legatura a mea cu nepotica lui care era plecata in italia cu mama ei si de care am avut grija cand era micuta.
Acest baiat are 25 de ani si cu timpul ne-am imprietenit si am inceput sa ma confesez lui iar el fara sa stiu prinsese drag de mine inainte sa-i spun de marea ma problema.
Uite aici incepe cea mai mare confuzie in care sunt acum.
M-am despartit de actualul prieten pt ca nu mai suportam constrangera in care traiam, poate si teama care nu cred ca mai era fiindca ma obijnuisem dar poate mai mult fiindca credeam ca o sa-mi fie mai bine langa celalalt.
Cu cel cu care vorbeam pe mes am tinut legatura prin telefon pt ca facea naveta unde lucra si nu prea avea timp, neam intalnit o sg data si am stat de vorba ,ne-am tinut in brate ,ne-am sarutat nimic mai mult, oricum ne-am simtit foarte bine.
Ce erea rau ca eu inca ma gandeam la fostul ca a ramas sg si asta a simtit si cel cu care vorbeam, defapt noi vorbeam foarte deschis si ce imi placea ca nu aveam nici o constrangere.
Intre timp a murit si pers care la crescut pe fostul, bunica lui, am fost alaturi de el si ma rugat sa vin inapoi ca se schimba, nu am vrut dar dupa o perioada de timp dupa ce am aflat ca a gasit pe altele, ca sa vagabontit si ca se poarta frumos cu ele,m-am gandit ca poate sa schimbat si nu are rost acum sa se vagabonteasca si ca poate am dat cu piciorul unei relati de lunga durata.
Iar daca vine vorba despre mine, nu mai tineam legatura cu acea persoana nici pe telefon, nu-mi mai raspundea si ce ma deranja ca se vedea clar ca ma place, chiar ma sorbea din priviri. Asa ca ma simteam sg dupa dupa o relatie de 4 ani si ceva.
M-am inpacat cu fostul, am stat despartiti cam 1 luna jumatate, neam mutat impreuna la el, evident el ramanand sg in casa, si a mers bine o perioada dar pt ca nu prea mai aveam niciunul incredere in altul, ne-am mai certat si iar a avut aceleasi reacti. Am discutat si am zis sa facem sa fie bine pt ca el are o varsta si eu nu pot sa umblu din barbat in barbat. Pt ca asa cum spunea el "toti vor un sg lucru sex, doar el ma iubeste si imi vrea binele". Asa am inceput sa gandesc si sa cred ca si persoana cu, care am vb pe mes este la fel cu toate ca nu simteam asta pt ca in disperarea de atunci de a nu ranane sg eram dispusa sa fac si sex cu acea persoana, eu gandind ca nu mai am nimic de pierdut. Ba chiar il intaratam la telefon pe acel baiat.
Acum ceva timp ma angajasem intr-un bar in oras ca chelnerita, se castiga bine si initial prietenul meu era deacord dar cand veneam acasa era foarte trist nici ca ma mai baga in seama. Am incercat sa vorbesc cu el si sa-l intreb ce are si initial a inceput sa se confeseze.
Lui nu-i placea locul ala de munca ca era bar cu toate ca era select si se castiga bine, spunand chiar ca pe el nu-l intereseaza bani. Ce nu-i placea era faptul ca eu trebuia sa fiu la cheremul altora, ca il fac de ras si ca nu era un loc potrivit pt mine. Am incercat sa-l fac sa inteleaga ca e pt o perioada de timp, ca am nevoie macar de 6 luni pe cartea de munca, eu terminand facultatea si nu avand nici carte de munca si pana gaseam ceva pe specialitatea mea era bine iar salariul lui nu ne ajunge sa ne descurcam.
In incercarea mea sa-l fac sa inteleaga a inceput iar sa reactioneze violent asta pt ca el credea ca daca luicrez acolo ma poate si pierde. Brusc a inceput sa ma loveasca iar eu nu mai stiam cum sa-l calmez. Timp de cateva zile cand ma intorceam de la sevici asta fiind pe la 3-4 dmineata ma tinea de vb ca sa-i dau explicati ce am facut toata ziua si chiar sa-mi reproseze ca acolo fac mai multa treaba decat acasa, cu toate ca in timpul serviciului mai vorbeam si la telefon si se supara chiar atunci cand il sunam mai rar. Intr-un final patronul cred ca si-a dat seama pt ca am venit o data la servici cu vanatai pe gat nu parea pronuntate, dar nu stiu sigur dak se vedea urmele de degete. M-a data afara bine si din vina mea pt ca nu eram foarte comunicativa cu personalul asta pt ca prietenul pe toti ii cataloga niste pramati si cand veneam acasa interogatorul era si legat de asta daca am vorbit cu barmanu, am ras la glumele lui etc.
Am zis mereu ca nu-i mai acept iesirile violente si dupa fiecare zic ca asta este ultima si o sa plec iar, dar daca ar fi sa fac asta imi este teama de reactia lui pt ca si daca el zice sa plec ca nu mai suporta ca eu il inebunesc iar eu daca zic "da" atunci se schimba si parca zici ca este posedat si ma loveste.Am mai dat o sansa relatie noastre dupa ultima cearta, se comporta bine si ma gandesc ca o sa fie bine, dar aici mai intra si indoiala. Am fost la un interviu pt un job pe specialitatea mea, dar este in alta localitate si o sa trebuiasca sa fac naveta si imi este teama daca sunt acceptata sa nu reactioneze iar asa. Iar acum 3 zile a intervenit alceva, am mai vorbit cu acel baiat pe mes, bine noi am mai vorbit asa putin pe ascuns evident, nu-mai ca acum am vorbit mai serios l-am intrebat ce a vrut de la mine atunci, asta pt ca a cerut sa ma vada si pe webcam si nu intelegeam de ce. Vroia sa-mi vada chipul pt ca ii place de mine si ca atunci nu mai mi-a raspuns la telefon fiindca a vazut ca eu eram meru trista si cand vorbeam cu el, a vrut sa ma lase o perioada in pace ca sa vada ce fac.Lam intrebat daca a vrut doar sex de la mine si mi-a raspus ca daca vroia asta putea sa aibe parte de multe ori. Ceea ce este adevarat. Iam zis ca daca il aveam aproape fizic nu mai eram trista sa stiu ca are cine sa ma tina in brate, sa ma iubeasca normal pot spune.
Dupa ce am vorbit cu el am inceput sa fiu rece cu prietenul meu si nu stiu de ce, asta ma inebuneste, nu-l mai iubesc, il iubesc pe celalalt, ma stiu mai insiguranta langa el de cat langa prieten.
Am nevoie mare de ajutor!!!! Nu stiu ce sa fac am inebunit eu ????
Vreau un raspuns va rog.......!!!!!






Kmmyy
Postat pe 4 Februarie 2009 13:26
bai nene...

eu crez ca cineva de la garbo baga la shto subiecte d-astea aiuristice, ca sa aiba lumea ce face si lor sa le iasa cu rating...
zambil
Postat pe 4 Februarie 2009 14:39
buna!toti suntem in masura sa dam sfaturi....de" specialitate "'sau nu !viata e numai una si nu merita nimeni sa fie umilit si sfrutat de alta persoana ,draga mea eu cred ca ti-ai dat seama destul de tarziu ca nu e persona potrivita ptr tine,....dar sti cum se spune mai bn .mai tarziu decat nici o data!acest om te-a facut sa te simnti complecsata si sa crezi ca nimeni inafara de el nu-ti poate vrea bn....draga eu cred ca acest baiat are nevoie urgenta de un control la un specialist si nu tu!nu-ti pierde increderea esti inca ft. tanara si ai sa vezi ca nu toti barbatii sunt porci...cum se spune"ci si printre ei exista persoane capabile sa daruiasca iubire si respect de care tu acum ai mare nevoie....ai incredere in decizia ta si incearca sa uiti trecutul!gadeste pozitiv si crede-ma ori ce picior in fund e pun pas inainte...ascultati inima ca doar asa vei fii fericita!te pup succes !taby
kiss72
Postat pe 12 Martie 2009 11:05
De la: zambil, la data 2009-02-04 14:39:14bai nene...

eu crez ca cineva de la garbo baga la shto subiecte d-astea aiuristice, ca sa aiba lumea ce face si lor sa le iasa cu rating...


mie mi-e lene sa si citesc!
geo32
Postat pe 12 Martie 2009 11:07
De la: geo32, la data 2009-03-12 11:07:03
De la: zambil, la data 2009-02-04 14:39:14bai nene...

eu crez ca cineva de la garbo baga la shto subiecte d-astea aiuristice, ca sa aiba lumea ce face si lor sa le iasa cu rating...


mie mi-e lene sa si citesc!


subscriu
ramo_ptk_2008
Postat pe 8 Aprilie 2009 11:20
Lupu-si skimba parul dar naravul ba.Stai cu cineva nu din mila,ci din dragoste.Bataile nu sint manifestarile dragostei ci dispretului pe care ti-l poarta si e inca tinar,mai tirziu va fi mai rau.Despre celalalt,studiaza-l cu atentie(cred ca pina acum deja ai facut-o),nu-ti fie teama sa stai singura ceva timp,iti vei limpezi ideile.
valentino
Postat pe 13 Mai 2009 08:17
1.nu-l mai iubesti pe prietenul tau
2.il iubesti pe celalalt
3.prietenul tau te bate si te ameninta cu moartea
4.celalalt se poarta frumos cu tine si te protejeaza
------------------------------------------------------
poate sunt eu ciudata, dar decizia mi se pare extrem de simpla
Ihi
Postat pe 20 Mai 2009 15:25
Pleaca cat mai repede de langa el, batausul. Intradevar, pari sa ai un tip de personalitate dependenta si iti va fi greu sa te desparti, dar cu ajutorul prietenului vei reusi. Actualul tau prieten nu te va ajuta cu nimik in viata. In afara de suferinta sunt sigura ca nu iti va aduce nimik altceva. Prin comportamentul lui te va face si mai putin sigura de tine, te va complexa, te va trage in jos pe toate planurile. Desi speri ca se va schimba, lucrul asta nu se va intampla(poate doar daca si+ar dori el si ar avea bani sa mearga la psiholog, dar nu e cazul pt ca el nu considera ca are vreo problema). I+ai dat deja prea multe sanse. Lasa+l si nu te uita in urma. Totusi sa nu ai asteptari nerealiste fata de prietenul prin telefon. El poate fi un bun prieten sau nu. Ideea e ca daca lucrurile nu vor merge sa nu te intorci la primul. Incearca sa rezisti si fara un sprijin masculin sau cauta sa gasesti un sprijin intr+o prietena, ruda. Bafta!
annya_852004
Postat pe 20 Mai 2009 15:31
kummmyy asta are nedumeriri dar ne lasa in suspans total ca, nu i-am mai vazut ochisorii pe acilea

nu am citit eu ce vrea, dar zic ca nu vrea nimic. si a scris, frate, destul la povestea asta!

creca a tinut chicioarele in apa rece, in timp ce compunea si a racit la ovare. o fi fata la tratament acum , la sovata.



si_totusi
Postat pe 20 Mai 2009 15:54
Totusico,
blanca
Postat pe 20 Mai 2009 16:02
...si ca sa nu-mi uit vorba va spun si eu asa:
io de stiut stiu dar ce stiu uneori nu pot sa fac ce pot sa fac nu ma ajuta si poate ce m-ar ajuta e altceva decat stiu si poate altceva decat pot . Mie ce sfat imi dati ??
blanca
Postat pe 20 Mai 2009 16:04
Mielu!
Mi-ai incurcat gandurile!
Dar ai exprimat foarte bine ce cred ca a spus fata care a initiat topicul. Si spun asta, pentru ca eu, sincer, n-am avut rabdare sa citesc toata polologhia aia... Pentru ca din primele randuri nu prea am inteles mai nimic!
picaturaderoua
Postat pe 20 Mai 2009 16:14
mielutzo,

esti ca magarul lu` Buridan !

io zic sa-ncerci cu zaru`, vezi ce iese
gabitzza
Postat pe 20 Mai 2009 17:55
Apai , Gabitz asta-i un raspuns incuietor . Cine-i Buridan? Si magaru' ?
blanca
Postat pe 20 Mai 2009 18:12
Pica , nu stiu daca sunt macar pe-aproape , ca n-am avut chef sa citesc diatamai mesajul ...da' mai stii
blanca
Postat pe 20 Mai 2009 19:05
Mielutzo,

hai sa-ti zic ce-i cu magaru` asta a lu` Buridan.asta a murit de foame intre doua gramezi de fan, pentru ca nu s-a putut hotara din care sa manance,, acu ` povestioara are mai multe versiuni, cum ca ar fi fost o gramada de fan si-o caldare cu apa, dar finalul e tot ala, din cauza de nehotarare..

asa ca..da-i cu zaru`, macar stii o treaba
gabitzza
Postat pe 20 Mai 2009 19:29
gabitza!!....
acu...macar spune si tu feti`...ce si cum sa faca!!!
ovidiu42
Postat pe 20 Mai 2009 19:46
Mai Gabitzu ' eu glumeam ....mai serios asaaa da' glumeam
blanca
Postat pe 20 Mai 2009 20:23
mieluto si io..
gabitzza
Postat pe 20 Mai 2009 22:28
Te regasesti perfect in caracterizarea depresivilor si a femeilor care plang o viata dupa un barbat...sau doi..Iti pierzi timpul!!!! ALEGE CEA CE IUBESTI SI IUBESTE CEA CE AI ALES!!!!!!!!!SIMPLU.DACA NU REUSESTI CONSULTA UN MEDIC PSIHOLOG PENTRU CA TE DEPASESTE PROBLEMA ASTA!NU ESTE NIMIC RUSINOS IN ASTA!AI O SINGURA VIATA!!!!!TRAIESTE O FRUMOS!!!!ASTA INCERCAM SA FACEM CU TOTII..ASTEA NU S PROBLEME...INTRA PE YOUTUBE SI URMARESTI CATEVA EXEMPLE DE CANCER IN ULTIMA FAZA SAU COPII MALFORMATI SI BOLNAVI SI ATUNCI PT CATEVA SECUNDE VEI REALIZA CA TU n ai probleme...tu esti tanara si frumoasa si poti muta muntii din loc!!!Important este sa fii optimista si sa lasi deoparte lucrurile care ....CHIAR NU CONTEAZA..... ...PAREREA MEA.... exista o balanta ...mereu le putem cantari,putem alege,hotari..nici macar perioadele sau intamplarile rele care par sa nu aiba solutie se rezolva.Deoarece nu exista sa nu fie cumva !!Stiu ca insensibilitatea mea te va jigni probabil si ca nu acest raspuns l ai fii asteptat dar invata sa fii realista si ...``Nu fugi dupa caruta care nu te ia``trebuie sa permiti sortii sa si faca drumul...fara a te agata de maruntisuri!Stiu ca este usor sa dai sfaturi atata timp cat nu esti tu cel pus in situatie...dar nu uita:o persoana neutra vede si judeca logic in comparatie cu persoana aflata in fapt.Sper ca m ai inteles!te am pupat.
klarakla
Postat pe 21 Iunie 2009 00:49
iar pt ca ti a cerut web ul, nu denota deloc faptul ca s a indragostit...am citit si recitit cea ce ai scris...socant..Dar nu faptul ca ai dat peste un dobitoc gelos ci faptul ca ai indurat atat!!!!!!!!!tinerete floare rara!!!!!!!TU,PRIMA DATA CAND TE A IMPINS TREBUIA SA I FACI VANT!!!!ASA CEVA INGHITI PROBABIL LA 35 DE ANI CU TREI COPII IN SPATE SI CONTRANSA FINANCIAR!!!NICI ATUNCI!!!DARAMITE LA 20 DE ANI....
N ARE ROST SA MA INTIND LA ROMANE CA ORICUM NU TI POT REZOLVA EU PROBLEMELE.MACAR ACUM CAND AI PIERDUT ATATA TIMP FRUMOS IA TI UNUL CARE TE ATRAGE CAT DE CAT SI SIMTE TE BINEEEE...CONCENTREAZA TE ASUPRA LUI ..APRECIAZA I CALITATIILE SI RESPECTUL FATA DE TINE ,OBSERVA CAT DE BINE ESTE SA AI UN SUFLET BUN SI FII FERICITA!!!PASIUNEA DIPARE LA FEL DE REPEDE IN TOATE CAZURILE...DAR CEA CE RAMANE ESTE DE NEDESCRIS!
klarakla
Postat pe 21 Iunie 2009 01:09
De la: ramo_ptk_2008, la data 2009-04-08 11:20:56
De la: geo32, la data 2009-03-12 11:07:03
De la: zambil, la data 2009-02-04 14:39:14bai nene...

eu crez ca cineva de la garbo baga la shto subiecte d-astea aiuristice, ca sa aiba lumea ce face si lor sa le iasa cu rating...


mie mi-e lene sa si citesc!


subscriu


lol... cred ca e vreunu care se imbata si incepe sa dea din el tot ce poate
sierra_ig
Postat pe 21 Iunie 2009 03:11
in primul rand nu am nici cea mai vaga idee ce ai ramas alaturi de el de cand a inceput sa te loveasca,tu nu te respecti pe tine insuti? daca tu nu te respecti cum ai vrea cei din jur sa te respecte? tu esti cea mai importanta. daca ai incredere in tine,asta se va vedea si in clipa aia impui respect,siguranta de sine,curaj..si lumea te va vedea altfel,in primul rand barbatii. tu faci cum crezi ca este mai bine ptr tine,dar in locul tau nu as mai sta o clipa langa el. faza cu baiatul de pe mess mie una nu mi se pare ca ai facut ceva gresit. eu in locul tau,m as angaja acolo unde vrei sau trebuie,in alt oras,cum ai specificat,nu as mai ramane cu actualul,si pe parcursul timpului iti vei da seama ce doresti,pe baiatul de pe mess,sau pe altul.. in timp capeti experienta,si te vei cunoaste mai bine,dar daca stai langa actulau si nu faci nimic,nu vei invata mare lucru din asta.. se intampla de multe ori ca un obstacol sa fie o noua sansa.. de ce il intrebai pe baiatul de pe mess daca a vrut doar sex cu tine? poate tu ai vrut..de ce sa nu faci ceva ptr distractia ta? de a iti satisface nevoia ta... nu te gandi ca ramai singura,mai devreme sau mai tarziu o sa iti fie alaturi cineva,cineva asa cum trebuie. iar fericirea o ai,dar nu ii permiti sa te bucure. fi optimista. eu sunt si pe cuv imi este bine..fi tu cu tine,da ti timp sa te cunosti : )
yoo_roxx
Postat pe 21 Iunie 2009 03:57
in primul rand nu am nici cea mai vaga idee ce ai ramas alaturi de el de cand a inceput sa te loveasca,tu nu te respecti pe tine insuti? daca tu nu te respecti cum ai vrea cei din jur sa te respecte? tu esti cea mai importanta. daca ai incredere in tine,asta se va vedea si in clipa aia impui respect,siguranta de sine,curaj..si lumea te va vedea altfel,in primul rand barbatii. tu faci cum crezi ca este mai bine ptr tine,dar in locul tau nu as mai sta o clipa langa el. faza cu baiatul de pe mess mie una nu mi se pare ca ai facut ceva gresit. eu in locul tau,m as angaja acolo unde vrei sau trebuie,in alt oras,cum ai specificat,nu as mai ramane cu actualul,si pe parcursul timpului iti vei da seama ce doresti,pe baiatul de pe mess,sau pe altul.. in timp capeti experienta,si te vei cunoaste mai bine,dar daca stai langa actulau si nu faci nimic,nu vei invata mare lucru din asta.. se intampla de multe ori ca un obstacol sa fie o noua sansa.. de ce il intrebai pe baiatul de pe mess daca a vrut doar sex cu tine? poate tu ai vrut..de ce sa nu faci ceva ptr distractia ta? de a iti satisface nevoia ta... nu te gandi ca ramai singura,mai devreme sau mai tarziu o sa iti fie alaturi cineva,cineva asa cum trebuie. iar fericirea o ai,dar nu ii permiti sa te bucure. fi optimista. eu sunt si pe cuv imi este bine..fi tu cu tine,da ti timp sa te cunosti : )
yoo_roxx
Postat pe 21 Iunie 2009 04:07
Frumos dar trist in acelasi timp,frumos pt ca viata ti-a oferit puterea de a iubi sincer,trist este ca te-ai golit de acest dar. Deznadejdea nu trebuie sa o simti atunci cand celalalt nu te poate intelege.Parerea mea este sa mergi tot timpul mai departe cand vezi ca ceva nu merge.Nu incerca sa ramai blocata intr-o situatie,cauta o iesire ,bucura-te pt tot ce ti s-a intamplat si priveste totul ca pe o lectie de viata.Tu cauti iubirea sincera si asta este bine,dar nu te agata de orice om care te strange in brate.Rezolva problema cu tine,nevoia ta de afectiune este f mare,trebuie sa ai mai multa incredere in tine si sa te iubesti pe tine mai mult.Intr-o zi vei gasi pe acel care te va merita.Zambeste vietii si viata iti va zambi...(citind cele scrise de tine am retrait fragmente din propria-mi viata).Iti doresc mult noroc in dragoste.
magdalena33
Postat pe 21 Iunie 2009 06:29
De la: zambil, la data 2009-02-04 14:39:14bai nene...

eu crez ca cineva de la garbo baga la shto subiecte d-astea aiuristice, ca sa aiba lumea ce face si lor sa le iasa cu rating...


se practica metoda asta mai peste tot . dar macar ar fi trebuit scris subiectul de o persoana avizata.

e de-a dreptul hilar sa vezi greseli de ortografie strecurate intentionat intr-un corp de text bine inchegat care are si stil .stiluuuuuul .........oare ce sa mai bag din burta in telenovela asta

dar ...drace! uite ca a avut efect ,psihologia inversa a functionat .si raspundem la subiect . nu conteaza daca pe subiect sau pe langa el...traficul e trafic.

Postat pe 21 Iunie 2009 08:02
DRAGA MEA, IN PRIMUL RAND NU TE MAI COMPROMITE IN ACEASTA RELATIE , ESTI INTR-O TREAPTA INFERIOARA A VIETII TALE. RESPECTA-TE PE TINE INSUTI, DIN CATE AM CITIT NU TE RESPECTI !!! DESTINUL TAU ARE SI SUFERINTA DAR PENTRU CA TU ACCEPTI SA TRECI PRIN ASTA.INCHIDE ACEST CAPITOL DIN VIATA TA PTR. CA DACA NU RESTUL VIETII TALE VA FII PLIN DE SUFERINTA. DE TINE DEPINDE!!!
bujori
Postat pe 21 Iunie 2009 08:20
....Uf!...Uf!..Mai fato, sa tii minte tota viata ta ca "de fiecare data cand iubesti, ti se va parea ca este pentru prima data cand iubesti cu adevarat"!! Asa ca lasa trecutu' cu ale lui si mai uita-te si-nainte!!!...daca acum esti reticenta, cu anii o sa-mi dai dreptate!!!Oricum sunt prea multe ganduri, prea multe fraze intortocheate, prea mult haos ce amesteca trecut-prezent-viitor!!!... Desteptarea!!!!!!!
baboy
Postat pe 21 Iunie 2009 09:33
Imi place de voi, m-am distrat copios! baboy esti tare!
E incalcita povestea, dar eu am citit-o toata! Dar, chiar nu stiu daca e pe bune sau cineva face misto de noi! Am mai prins cateva postari de astea si noi ajunsesem sa ne certam, iar persoana care initiase topicul nu mai scria deloc!
Eu as propune invatamantului sa le oblige pe fetele astea sa faca oarece sport de autoaparare, sa le dea in gura masculilor care stiu sa ridice "manuta" . Mama lor de dobitoci! Da pana unde sa mearga atata violenta domestica? Daca as putea, i-as strange pe toti si i-as bate pana s-ar inmuia oasele in ei! Cum pot sa bata o femeie pe care cica o iubesc? Si saracele fete, suporta, ca is debusolate! Unde-s parintii in cazuri de astea? De ce nu intervin cand fata lor e batuta? Asta e marea problema: educatia de acasa! Faci copii si ii lasi in voia sortii! Trist! Si rusine parintilor care isi lasa copilele sa le bata tampitii si incultii! Daca fata asta chiar exista, nici la scoala nu prea i-a placut, ca intradevar mai greu am citit din cauza greselilor de gramatica, dar si exprimarea e greoaie! Si cica a facut si facultate! Cati prosti pe banda mai scot scolile astea? Si mai vor bani profesorii, dar de educatia copiilor nu se ocupa prea mult! Am vazut pe net niste greseli de ortografie de sta matza in coada! Traiasca Romania!
calla
Postat pe 21 Iunie 2009 10:00
Lasa-ti timp de gandire, nu te grabi. Daca nu esti sigura ca vrei sa te desparti, nu o face. Stai cu el tau pana ce vei sti sigur ca vrei despartirea. Un al treilea nu are ce cauta intre tine si barbatul cu care esti niciodata, in nici un caz. Iti faci rau tie daca te desparti fara a fi sigura ca ai facut tot ce iti era in putere sa salvezi relatia, fara sa existe vreun altul. Pune-ti ordine in ganduri si intelege ca nu el e singurul vinovat pentru nereusita relatiei voastre ci amandoi sunteti vinovati. Cauta sa-l intelegi, si daca e gelos sa-l faci sa nu mai fie si daca nu vrea sa lucrezi intr-un bar sa-i faci pe plac. Daca nu se poate cu nici un chip sa aveti o relatie armonioasa, atunci mergi inainte fiind impacata cu tine insati.
Bony
Postat pe 21 Iunie 2009 10:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare tine q adevarat la mine?sau doar se preface........? 2 De la: Ella74 10 Ianuarie 2009 22:19
ciao 7 De la: pik_nik 21 Iunie 2009 10:22
Momente grele din viata noastra 32 De la: garbo074997 14 Februarie 2010 01:18
vreau sa divortez 39 De la: garbo080596 29 Mai 2010 09:12
AM nevoie de putin ajutor ! 3 De la: iasomia 21 Iunie 2009 08:16
Setari Cookie-uri