ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 
Topicul anterior  /   Acest topic este inchis si arhivat!   /   Topicul urmator

Relatia robotizata


Totul planificat,tot ca la carte dar FARA VIATA. De ce tindem spre anormal,de ce fugim de natura din noi?spuneti-mi.

ehe, eu ti-as spune daca as sti!!
cred ca suntem prea obsedati sa facem totul cum trebuie, sa ne integram in societatea asta nebuna si bolnava, dar cu atatea standarde...incat uitam de noi, uitam sa ne mai urmam visele!!
totul se reduce la serviciu( ca doar azi, femeile au cariera), obligatii zilnicie, copii, mancare, curatenie...incat ajungi epuizat si fata pofta de viata, faci totul din inertie!!

off, uneori asa imi vine dimineata cand ma trezesc sa fac altceva, sa nu mai duc la lcuru, sa ies sa fac altceva, sa nu ma mai intereseze parerea altora!!
am ajuns niste roboti manipulati...de altii, de noi insine!! nu mai conteaza daca suntem sau nu fericiti, important e sa ne incadram in standarde!! pacat....

zambilica,

stiu ca este o postare fara "pohta"de nimic..si ai dreptate,dar este o stare care o sa-ti treaca repede...

pana atunci am ras cu lacrimi...


"sa nu mai duc la lcuru"..unde sa nu te duci iubirea mea?...


era si cantecu' ala.."cucu-ru-cucu" cine draq il canta,ca nu mai stiu....

offf, iar ai luat-o si tu mot-a-mot!!!
promit ca o sa-mi previzualizez postarile de acum incolo!
nu mai poate omu sa zica nimic, sa se enerveze, ca gata, se gasesc niste greseli!
julio canta melodia aia!!
si apropo, cred ca am si gasit o modalitate de a ne cenzura...daca eu am reusit....

razi putin ca-ti sade bine...

trebuia sa te scot din starea aia...

Daca faci revizia la timp, si ungi periodic partile care sunt in miscare...uzura apare greu si toul merge ca uns.

Doar pentru ca unii nu mai accepta ca totul sa fie planificat si fara viata si incearca sa schimbe ceva...sunt in viziunea altora...nesanatosi! Nu de putine ori, am auzit expresia:ai de toate, ce-ti mai trebuie????. Desigur, in "de toate" nu este inclusa si dorinta aceea de a fi tu insuti si a spune lucrurilor pe nume...Asa ne-am invatat si ne este teama sa schimbam ceva, dar si cand vom face asta, vom realiza cat de mult am pierdut ignorand multe...Oricum, in viata niciodata nu e prea tarziu si mai bine mai tarziu decat niciodata!!!!!!

De ce s'au inventat condimentele ? Raspunsul il gasim mereu in noi. Sta in puterea noastra sa trezim ceea ce ne'a atras.

mda. Da' iti trebuie ceva curaj sa iesi din rutina, ca doar am fost invatati ca daca nu mergem o zi la lucru... ajungem niste fiinte demne de dispret.
Nah, ca sa fii cucoana respectabila si integrata in societate, asta e...

Ma amuza, oricum, "robotismele". Ma amuzau de cind eram mica, cind o vedeam pe maica-mea cu face ochii cit cepele cind ii povesteam, senina, ca de la 10 la 1 am chiulit de la scoala -"asa".

De la: cercelmarilena, la data 2009-01-14 18:17:04Totul planificat,tot ca la carte dar FARA VIATA. De ce tindem spre anormal,de ce fugim de natura din noi?spuneti-mi.

..pentru ca stim ca e gresita..natura din noi..si nu vrem sa ajungem ..unde nu vrem sa ajungem..vrem sa ajungem..unde vrem noi sa ajungem..nu unde ne.ar conduce natura...hai sa nu mai punem la rang de absolut..natura..am putea avea o natura gresita..care ne/ar putea conduce la dezastru...natural suntem firi geloase..stiind ca ne/am manifesta..ar dauna relatiei nu?deci nu pot sa imi ascult natura..ca ma distruge.

adinc...
Nu-ti asculta natura, fii fata cuminte si nu face pipi in lift.

Oricand se poate schimba ceva,in bine.

Varianta pentru tiparire   
Mergi la: