Castiga un laptop oferit de Ncp.ro

ce ma enervearza la fostul meu sef?...pai nu ma mai enerveaza,ca am demisionat,dar totusi mi-as dori ca Mos Nicolae sa-i aduca un capsator,ca era mereu cu capsa pusa.
albi
Postat pe 1 Decembrie 2008 12:57
Primul meu loc de munca...si un sef cat se poate de nebun...M-am angajat intr-o vara in timpul studentiei la un salon de infrumusetare...prima saptamana,prima sedinta...la ora 22 pana la ora 2 dimineata...asta nu a fost cel mai grav,cu toate ca nu stiu daca ati mai intalnit sedinte la asemenea ore...era nervos pe colegele mele ca nu au comandat creme suficiente si a inceput sa arunce cu creioane,pixuri,tot ce-i venea la mana de pe birou...m-am cam speriat,dar am zis ca poate a fost o iesire necontrolata,insa m-am inselat.Sedintele tarzii in noapte erau la ordinea zilei,facea crize din orice:clienta X nu a slabit cat trebuie,nu am frecat destul de bine covoarele si rosturile dintre gresie cu peria de sarma,fiindca era prea avar sa angajeze o femeie de serviciu si tot felul de chestii lipsite de importanta...si a culminat de Craciun cand de nervi si-a rupt tricoul de pe el si a aruncat cu bradul dupa noi...Atunci mi-am dat demisia si am jurat ca nu voi mai sta nici o zi daca voi mai avea un astfel de sef...totusi i-as da cadou un distrugator de documente 700CD,ca sa-l foloseasca la taiatul tricourilor rupte.
kriki
Postat pe 1 Decembrie 2008 12:58
Drept sa va spun am avut parte numai de sefi si sefe super cool ; pana cand intr-o zi ...:)) avansand, HOP BELEA sef nou............ Lucram la o inteprindere mare la depart Import, inainte de intrarea in UE, munca multa, nebuneala , marea birocratie existenta peste tot, hartii gramada pentru vama si toate cele. Seful ..un tip la vreo 40 ani (de altfel simpatic, pana sa-l apuce cate-o aiureala normal ), jumate rus - jumate roman avea o pb cu statul peste program. La ora 18.30 el dadea telefoane la toata lumea sa vada dak sunt la munca. Am tacut ce am tacut , pt ca de nu prea aveam de ales, era tipul un stres total cu telefoanele... sa vada pe unde esti , normal trebuia sa fi la birou, sau in cel mai rau caz dak nu erai la birou in fata miilor de dosare si facturi, contracte sau alte directive, LA VAMA de gat cu vamesii, pana cand a venit o reglementare in care ni se punea in vedere ca trebuie sa plecam de la munca la ora normala adik 16.10 min, pt ca nu ni se platesc ore suplimentare, (oricum nu se plateau), reglementare pe care trebuia sa o semnam ca niste copii cuminti ce eram, toti. Toata lumea fericita uraaaaa plecam acasa si noi program normal poa\\\' sa sune seful ca nu are ce sa ne faca ne-a pus sa semnam . Da de unde ? chiar credeti asta.... 2 zile nu a sunat si dupa,,,,,,,,,,, zbarnaiau telefoanele intr-un mare fel .. cine? seful normal sa vada pe unde suntem . asta e doar una dintre multele lui aberatii, alta ar fi ca ne tot critica, trebuie sa invatati rusa, e bine pt voi . HA HA HA ce sa spun .......... ne lipsea lb rusa rusa tare mult As fi vrut sa-i pot cumpara (atunci), ca acum nu mai conteaza (pt mine , poate pt el DA) un cablu de date sau o eu stiu un cip de localizare pe care sa si-l ataseze la telefon sau laptop, nu de alta da sa ne gaseasca omu cat mai repede posibil, dak facem ceva si pentru sufletul nostru si el NU STIE ?!!!!!

Postat pe 1 Decembrie 2008 13:09
Seful meu este f. haios si glumet.Nu am ce reprosa, poate doar la bani daca ne-ar creste mereu salariile cum ne dorim noi, ar fi ideal.

Caty,Craiova
catycojo
Postat pe 1 Decembrie 2008 13:12
Pana acum am schimbat destule locuri de munca, zic eu, insa cel mai tembel sef pe care l-am avut este penultimul. In fine, lucrez la un trust de presa si la un moment dat mi-a venit mie ideea sa ma mut la un alt departament, evenimente mai precis. Toti au avut grija sa imi spuna ca va fi cea mai mare greseala insa nu am ascultat evident, am vrut sa ma conving singura...

So.. m-am mutat. Mary Mary cea minunata parea foarte de treaba si la locul ei, dar avea grija sa contorizeze toate minutele pe care le petreceai la toaleta sau sau oriunde in alta parte a firmei, de obicei la xerox. Nu conta ca tu mergeai la xerox tot pt ea. Anyway toate bune si frumoase am plecat in prima mea delegatie. Eu foarte mandra de mine si de prestatia mea acolo am avut grija sa spun tuturor cat de bine a fost cat de mult mi-a placut..

Surpriza!! Imediat dupa pauza de masa ne-a chemat in birou pe amandoua, si pe mine si pe Mary Mary directorul general. Trebuia sa imi aduca la cunostinta ca de azi inainte nu voi mai lucra in acest departament pentru ca ...!! sunt prea mica si firava si nu voi putea cara pe viitor cutiile cu reviste ...

Ce puteam sa mai spun, eram de-a dreptul uluita de motiv.. si uite asa am fost sabotata de minunata de la evenimente dupa doar 2 saptamani de lucru, fara a mi se prezenta un motiv plauzibil.

Daca as putea i-as face cadou un barbat, dar pentru ca nu pot o cutie mare mare cu agrafe cat mai colorate si o linie de 30cm. Am uitat sa va precizez ca ea isi bate angajatii cu linia in palma si arunca cu agrafe dupa ei. Doar nu vroiati sa raguseasca nu?

Postat pe 1 Decembrie 2008 13:24
sunt interesante toate articolele citite...insa nu stiu daca a mai avut cineva sef ca al meu e genul de persoana care stie ceva engleza, insa e genul de engleza "asa se zice asa se scrie" =)) am avut destule faze comice in perioada in care am lucrat acolo, una din aceste faze s-a intamplat intr-o iarna in care vroia sa tina usa deschisa, si nu nimerea cu cuiul gaura din ciment ca sa blocheze usa deschisa si striga el in gura mare "ba da dobitoc mai sunt", iar eu fara sa vreau, i-am raspuns "bine ca recunosti", s-a uitat un pic cam stramb, dar nu ma putea da afara pt ca nu avea cine sa-i faca treaba pe care o faceam eu in acel birou, salarul fiind foarte prost, nu faceam curatenie in birou (spalat pe jos, sters geamuri, sters praful)iar el ne mai spunea sa facem treburile astea. La inceput le-am facu eu si colega mea, insa dupa, nu am mai vrut sa le facem, pt ca el ne folosea pe post de "multifunctionala" si daca a vazut ca nu are ce sa ne faca a luat mopul si a inceput sa spele pe jos, la care colega mea i-a facut si o poza, si radeam acuma "uite cine ne spala noua in birou", tot timpul radeam de parul lui, pt ca in varful capului avea un ciuf ridicat, si ii spuneam ca parca e ciocanitoarea Woody, insa e f "tare" sa ai un sef care nu stie decat sa inchida si sa deschida calculatorul si sa vina tot timpul si vada editarile video pe care le faci si sa spuna "da nu-mi place refa de la capat", asta intorcandu-te inapoi la o munca de 6-7 ore. Iar in legatura cu ce cadou i-as face...i-as face cadou un curs de calc, si tot ce tine de tehnica noua, pt ca a cam ramas in urmaaaaaa dar sincer imi e mile de cei care ii vor fi profesori, ca poate termina cursul si el tot nu stie nimic =)))))))))))))))
va pup si succes in a gasi cat mai buni sefi

Postat pe 1 Decembrie 2008 13:31
Sa va spun de sefa mea?
Bine, voi incepe-asa:
Sefa mea-i Unit Manager,
Te priveste... zici ca-i fulger!
Are ochii departati
Poate putin injectati...
Cand vorbeste... zici ca ploua,
Printre dinti picura roua,
Cu vocea-i de cucuvea
Suiera-n urechea ta
Prin masele distantate
Galbene si cariate.
Are ochi de vultur frate,
Vede tot ce misca-n spate,
Picioare cam cracanate,
Foarte dezorganizate.
Toata ziua da comenzi,
Nu stii cum s-o mai intinzi,
Langa ea nu e de stat,
Zilnic esti amenintat.
De te risti s-o contrazici
Face spatele arici.
Tre sa taci si sa inghiti
Ba mai mult... s-o si alinti.
Insa eu m-am saturat,
Nu mai las capul plecat.
II voi face zile fripte
Alta dat sa ia aminte.
Si-am s-o fac sa inteleaga
Cat este de pisaloaga!

Nota: De pe www.NCP.ro i-as lua cadou un Calculator 16 digits, pt ca mereu greseste la calcularea salariilor.
suzyca
Postat pe 1 Decembrie 2008 14:16
Cel mai nesuferit sef ziceti? Pai la mine este vorba de o sefa. Lucram ca ghid intr-un muzeu si aveam o directoare si pe langa ea inca 3 sefe. Nu tu liber cand aveai nevoie, nu tu liber de sarbatori, nu tu invoire daca aveai nevoie. Daca puteai sa lucrezi si sa le dai bani pentru acest lucru, era bine. Pe unde mai pui si faptul ca daca vorbei de vreo marire de salariu sau de vreo prima, riscai sa te dea in suturi afara (in cel mai bun caz),daca nu,replica ei era NU TE-A OBLIGAT NIMENI SA LUCREZI AICI. CA TINE SUNT O MIE LA POARTA.:d. O baba zbarcita, slaba ca un ciomag, plina de cosuri de colesterol, ridata pana la culme si care mai mergea si intro parte si cu parul maciuca si rosu de numai cand te uitai la ea te gandeai ca daca faci un film de groaza sigur vei castiga Oscarul. Daca te imbolnaveai si iti luai concediu medical era vai si amar de tine ca te avea in vizor o luna de zile pana cand altcineva intra in colimatorul ei. Daca aveai ghinionul sa ii pice pe tine o tinea si mai bine de jumatate de an (si credeti-ma ca eu am avut ghinionul asta
de pe http://www.ncp.ro/ i-as face cadou un distrugator de documente ca sa nu se mai teama atunci cand ii vine vreun control.:D

Asa ca dragii mei, nu cred sa existe sef mai al naibii decat al meu (ma rog sefa).:D
nefer_o
Postat pe 1 Decembrie 2008 14:33
Cel mai nesuferit sef ziceti? Pai la mine este vorba de o sefa. Lucram ca ghid intr-un muzeu si aveam o directoare si pe langa ea inca 3 sefe. Nu tu liber cand aveai nevoie, nu tu liber de sarbatori, nu tu invoire daca aveai nevoie. Daca puteai sa lucrezi si sa le dai bani pentru acest lucru, era bine. Pe unde mai pui si faptul ca daca vorbei de vreo marire de salariu sau de vreo prima, riscai sa te dea in suturi afara (in cel mai bun caz),daca nu,replica ei era NU TE-A OBLIGAT NIMENI SA LUCREZI AICI. CA TINE SUNT O MIE LA POARTA.:d. O baba zbarcita, slaba ca un ciomag, plina de cosuri de colesterol, ridata pana la culme si care mai mergea si intro parte si cu parul maciuca si rosu de numai cand te uitai la ea te gandeai ca daca faci un film de groaza sigur vei castiga Oscarul. Daca te imbolnaveai si iti luai concediu medical era vai si amar de tine ca te avea in vizor o luna de zile pana cand altcineva intra in colimatorul ei. Daca aveai ghinionul sa ii pice pe tine o tinea si mai bine de jumatate de an (si credeti-ma ca eu am avut ghinionul asta
Asa ca dragii mei, nu cred sa existe sef mai al naibii decat al meu (ma rog sefa).:D
Ups, am uitat de cadou de pe http://www.ncp.ro/ i-as lua cadou un distrugator de documente ca sa nu mai aibe motive sa se teama atunci cand apare vreun control. :D
nefer_o
Postat pe 1 Decembrie 2008 14:35
pai va spun eu ce inseamna o fosta sefa nesuferita...avansarile se faceau in functie de kiss my ass si spune-mi cat sunt de frumoasa. cativa tinerei avansasera team leaderi...acum partea interesanta, nu stiau neaparat prea multe, daar se pupau de 10 ori pe zi cu sefa, ii faceau multiple complmente, domnisorica care ocupa postul de sefa avea numai 23 de ani, si suferea de sindromul''i'm a princess, perfect and beautiful...si trebuie sa-mi aduceti ofrande''. acum nu e vorba de ranchiuna sau altceva, dar e penibil. parca acum vad imaginea...'' buna, irina, ce bine arati azi..uau..mmm..ce bine mirosi, ce bluza interesanta, vai dar ce dulce esti''acum trecem peste faptul k individa era chiar nasolica. ca barbat as lua doua viagra sa mi se ridice macar parul la vederea ei :)), k altceva slabe sanse. absolut toate avansarile se faceau pe linguseli. iar noi cei care nu-i ziceam nimic in afara de buna, se isteriza din orice. si acum cum credeti k luam eu concediu...altfel nu functiona...o pupam la venire, o pupam la plecare cu cateva zile inainte..logic, pregateam terenul...mai un compliment, sau o imbratisare..jesus..bleah, si asa imi luam si eu o sapt de concediu. acum mi-am schimbat job-ul, dumneai a avansat, avand in vedere k la actualul job am acces la niste conturi, are vreo 50 de milioane pe luna si freaca menta. pai bine, sa moara cici, sa nu te enervezi!..imi ies bube pe creier cat ma stresez eu la munca pt niste amarate de 10 milioane si maimutza asta mica cu fitze de vedeta posesoare a unui minunat colac de salvare( adik slanina pe burta ), k nu am cum sa-i zic , freaca duda pe 50 de mil? asa as freca-o si eu pe banii astia..pana la urma suntem in romania si asta ne ocupa tot timpul, nu-i asa?...acum citam din mircea :)
kitty_dana
Postat pe 1 Decembrie 2008 14:48
jobul meu de la unicredit parea sa fie ceva de durata ,cu perspective...toata lumea ma aprecia si ma placea...chiar eram propusa pt avansare. in acest timp Directoarea s-a mutat la alta corporatie si odata cu ea sansa de a avansa n-a mai fost sa fie.In locul ei a venit o alta directoare care in afara faptului ca nu ma baga in seama si nu puteam sa comunic cu ea mi-a spus verde in fata ca nu am destule relatii pt a avansa pe postul dorit de mine si ca altii pot mai mult(altii fiind niste incepatori,fara experienta care chiar au obtinut posturile )...
Atunci mi-am dat seama ca totul depinde de mine si ca si eu ca acei "altii" pot mai mult.Intr-o saptamana mi-am gasit un post mai bun,o banca mai buna si pe bani mai multi...cand am plecat s-a enervat atat de tare incat pt o jumatate de ora intarziat la munca m-a chemat din concediu inca 3 ore,m-a amenintat ca poate sa-mi faca mult rau(pt o data in 2 ani intarziat) si mi-a spus ca imi v-a da o recomandare ca sa-mi depun si eu cv-ul la posta...comportament de directoare,de femeie de afaceri cu diplome si cu prestanta ,nu?
ancaface
Postat pe 1 Decembrie 2008 15:41
De la: ancaface, la data 2008-12-01 15:41:41jobul meu de la unicredit parea sa fie ceva de durata ,cu perspective...toata lumea ma aprecia si ma placea...chiar eram propusa pt avansare. in acest timp Directoarea s-a mutat la alta corporatie si odata cu ea sansa de a avansa n-a mai fost sa fie.In locul ei a venit o alta directoare care in afara faptului ca nu ma baga in seama si nu puteam sa comunic cu ea mi-a spus verde in fata ca nu am destule relatii pt a avansa pe postul dorit de mine si ca altii pot mai mult(altii fiind niste incepatori,fara experienta care chiar au obtinut posturile )...
Atunci mi-am dat seama ca totul depinde de mine si ca si eu ca acei "altii" pot mai mult.Intr-o saptamana mi-am gasit un post mai bun,o banca mai buna si pe bani mai multi...cand am plecat s-a enervat atat de tare incat pt o jumatate de ora intarziat la munca m-a chemat din concediu inca 3 ore,m-a amenintat ca poate sa-mi faca mult rau(pt o data in 2 ani intarziat) si mi-a spus ca imi v-a da o recomandare ca sa-mi depun si eu cv-ul la posta...comportament de directoare,de femeie de afaceri cu diplome si cu prestanta ,nu?


mie imi spui tot ceva aseamanator am patit si eu cu doamna directoare de la BROM am aflat ca nici macar un masterat in management bancar nu avea, decat o facultate terminata si atat si a ajuns in acel post prin postul de pupincurista.
agny
Postat pe 1 Decembrie 2008 15:59
aaaaaa si k m-am gandit mai bine ar trebui sa ii mai fac cadou si un TFT 940 N de pe http://www.ncp.ro/ nu de alta dar cel de il are acum este plin de praf si nu vreau sa mai stiu ce altceva ca draguta de ea nu a invatat sa isi faca curatenie pe birou, are mizeria in straturi stransa, of pacat ca nu am poza sa vedeti cum arata biroul fostei sefe ca de descris nu pot sa vi-l descriu
agny
Postat pe 1 Decembrie 2008 16:07
AAAAAAA asa va sa zica e vorba despre un "cel mai nesuferit sef". ..
Eu am lucrat la o firma in Constanta unde aveam un sef ..ceva de genu.Lui nimic nu-i convenea si ii convenea tot...era genu de sef..ooo domnisoara astazi mai stati o ora in plus ca maine puteti veni de la 10.00( noi incepeam programul la 8).K ca de fiecare data...a doua zi la 7 eram in picioare..Elena te rog vino mai devreme azi adica de la 7.30 ca avem ff mult de munca...super..ziceam de fiecare data...gata de maine nu ma mai duc..ajungeam la munca la 7.30 si el nici macar nu era acolo..imi faceam cafeaua si fumam o tigara....De ce fumezi,de ce bei cafea,de ce ai venit la ora asta cand programul incepe la 8, de ce stai aici cand ai putea sa mai stai acasa inca juma'de ora acasa si chestii de genu, imi zicea cand ajungea la firma.Daca ii spuneam ca el m-a chemat mai devreme ca are treaba cu mine ,tot eu eram vinovata cum adica vb peste seful tau...pai stiti aseara am mai stat o ora in plus si azi e sambata si as vrea sa ajung mai devreme..nu se poate ..cine te-a pus sa stai peste program...deci asta era seful meu..pana intr-o zi cand a inceput cu vb de genu..luna asta nu-ti dau salariu ca nu am de unde...luna viitoare... esti cea mai buna angajata a mea dar nu pot sa-ti maresc salariu ca in ultimul timp nu ma mai asculti..lui totul ii convenea ..si nimic nu-i convenea..ba eram cea mai buna ...ba mai dute u ..undeva....intr-o zi am zis..de azi plec si el a zis poti pleca k eu numai am nevoie de tine..mi-ai fost de folos dar acu gata am castigat banuti frumosi acum....pa ...si ms mult....asta da sef..nu?
elenusk
Postat pe 1 Decembrie 2008 16:43
hmm de ce tocmai pe mine a picat norocul asta.dati-va seama fostul meu sef mirosea a transpiratie de-mi venea cu lesin,nevasta-sa la fel,plus,knd era singur mereu se dadea la mine.N se poate sa te dai la o femeie fara sa te apropii catusi de putin de ea,deci imi venea sa lesin,yeak.actualul sef seamana cu fostul meu prof de mate,yuy alt chin,vorbeste k el plus au excat acelasi stil,plus weak,aveau si au par lung amndoi,foarte stricti si fitosi weak
danushka
Postat pe 1 Decembrie 2008 16:55
Eu cred ca sunt o norocoasa, am un sef bun, dar imi amintesc ca am avut o sefa care nu era corecta. Aveantaja unele colege care nu prea le placea sa munceasca si mai grav era ca le si promova.
PS: lucrez intr-o institutie de stat
claudiadiana
Postat pe 1 Decembrie 2008 17:43
am lucrat ca reprezentant vanzari la o firma cu atv-uri scootere ,etc.mai exact faceam contracte cu diferite banci deoarece ofeream cumparatorului atat posibilitatea de a plati atat cash cat si in rate.dupa parerea mea am avut cel mai nesuferit sef,era foarte tanar dar si foarte insuportabil.cat am lucrat acolo am trait un adevarat cosmar.cea mai tare faza care s-a intamplat in timp ce am lucrat acolo a fot knd vandusem cash 2 atv-uri de cate 4000 de Euro iar el era intr-o criza de bani in aceeasi zi avand planificat sa plece la mare cu prietena sa.l-am sunat si a trebuit sa vina de la 250 de km pt a lua bani iar knd a venit din cauza unor defectiuni tehnice ne-au fost returnate atv-urile si bineinteles k am dat banii inapoi.nu mai putea de nervi m-ar fi omorat in momentul ala.a fost atat de nervos incat a dat cu piciorul intr-un scooter care era pus pe crik si i-a cazut pe picior :))))
dienuta
Postat pe 1 Decembrie 2008 17:56
Daca cineva are o sefa naspa atunci eu sunt. In meseria ei este cea mai buna , dar in felul in care se comporta cu cei din jur...nu prea. Comportamentul ei lasa de dorit. Ba te face cu ou si cu otet, ba te saluta dimineata si te invita la cafea. E genul de om fosrte... , dar....incerc sa o suport, desi e cam greu. In schimb ne-a stabilit un salar foarte mic si mi-ar prinde forte bine acest laptop pentru ami usura munca de la birou.
PaulA1234
Postat pe 1 Decembrie 2008 18:40
cel mai nesuferit sef,hmm,probabil ca exista multi in tara asta,dar sa va vb despre fostul meu sef.in urma cu 2 ani m-am dus sa ma angajez ca gestionar la un depozit en-gross,nu prea eram eu incantata de conditii dar nevoia de bani pentru a ma inscrie la facultate,m-a facut sa ma gandesc mai bine.m-am dus sa depun cv si intru in biroul respectivului,se uita lung la mine si bun ia sa vedem daca treci primul test,imi da o inmultire pe care sa o rezolv in maxim 1 min.cred ca avea un fix pt ca la toti angajatii le-a facut acelasi lucru(9876x6789)aceasta era inmultirea.am muncit timp de 2 luni pe jumatate din salariul pe care il luau ceilalti,cica eram in perioada de proba,in fine dupa aceasta a plecat o colega si eu am inlocuit-o,de aici a inceput cosmarul.ma suna din ora in ora sa vada cati bani am in casa de marcat.iar daca nu prea ii convenea raspunsul pur si simplu ma trezeam cu telefonul inchis in nas.ce e drept nu mg vanzarile deloc iar el era din ce in ce mai nemultumit,imi interzicea sa vb cu alti colegi sa vb despre firma cum ca ei ne-ar fura preturile si el nu ar mai avea vanzare,ce e drept lucram numai cu patroni care veneau la marfa si nu era vb de putin,se cumpara cu baxurile.cea mai neplacuta situatie am avut-o cand intr-o zi m-am dus pur si simplu fara nici un ban la predare,iar el s-a uitat asa la mine si mi-a zis mai fata de ce nu comunici si tu mai dulce cu patronii ca nu arati rau foloseste-ti atuurile ce e cu vanzarea pe care mi-o faci,tie iti place.de atunci a inceput nici salariul sa nu mi-l mai dea la timp intarzia cu cate o saptamana,doua uneori.prietenul meu nu avea voie sa intre la mine la birou pt ca o sa imi vada preturile la produse si poate dezvalui cuiva ce preturi are el,ce e drept un om nebun,timp de 8 ore cat aveam programul stateam lipita de scaun si nu faceam altceva decat sa servesc clientii,intr-un timp statea numai cu mine si nici nu ma lasa sa mananc,si am ajuns intr-o luna la 37 de kg de la 45,iar lucrul care m-a facut sa imi iau inima in dinti si sa plec a fost faptul ca m-a acuzat de furt,stateam intr-o zi si faceam monetarul,mai aveam obiceiul de a numara banii si de a-i aseza inainte de a pleca,ca sa ii am asezati pt a doua zi,dupa ce am facut asta mi-am deschis geanta si mi-am luat 10 lei pt a ma duce sa imi iau o sticla de apa,sa beau ,iar el intra si zice ce e mai cu banii aia in mana ta,si stai cu ei in preajma sertarului,tu asta faci,furi bani din sertar si zici ca nu ai vanzare.am inceput sa plang,nici macar nu i-a pasat,a plecat,iar de a doua zi mi-am prezentat demisia,iar el ofensat ce faci mai pleci,unde pleci tre sa stai obligat pana imi gasesc om in locul tau,eu acuma ce fac,dar norocul meu a fost ca in aceeasi dimineata m-am dus sa ma interesez daca aveam acte in regula,dar surpriza mea a fost ca nici macar contractul de munca pe care il semnasem la inceput nu era dus ,de carte de munca nici nu incapea vb,si m-am trezit ca am muncit 7 luni in zadar,si obligata sa imi platesc singura asigurarile de sanatate,pt ca dupa demisia mea am fost nevoita sa ma internez in spital,facusem o infectie puternica cu staphylococ,de la mizeria si praful in care am stat in cele 7 luni de munca.dar asta nu e tot cam la o luna si jumatate de la demisie ma trezesc ca primesc acasa o scrisoare recomandata de la el in care imi zicea ca o sa ma dea in judecata,pt ca am plecat si nu am stat in preaviz,si ca nu am respectat contractul de munca,contract care probabil il aruncase la gunoi imediat dupa ce il semnasem.
mihaela20074you
Postat pe 1 Decembrie 2008 19:18
Sefa mea este o nesuferita pentru ca mai mereu spune sa nu ne facem cine stie ce planuri dupa terminarea programului de lucru, (IN CONDITIILE IN CARE SUNT ZILE IN CARE EA NU SE DERANJEAZA SA VINA CA DOAR E SEFA, NU?) Ba chiar mi-a cerut intr-o zi sa-mi anulez programarea pe care cu greu am reusit sa o fac la un medic destul de renumit din oras. Ca sa nu mai spun ca fiind operata, mi-a cerut sa ma-ntorc la servici mai repede pentru ca aveam mult de lucru si colega nu se descurca singura, motiv pt care in loc sa stau 2 sapt in concediu medical, am stat decat una
v3lv3t
Postat pe 1 Decembrie 2008 19:53
De cateva luni am schimbat compartimentul in care am lucrat multi,multi ani.Am avut un sef care ni se parea vesnic nemultumit,orice faceam nu era destul de bine ,odata nu ne_a laudat,ceea ce ne dadea o stare de nesiguranta,de neliniste
.Dar se intampla un fenomen ciudat:sefului care pana mai ieri il detestam cel mai mult pe lume ii gasim din ce in ce mai multe calitati.si ne miram si noi ce sef bun am avut !

.
gabri
Postat pe 1 Decembrie 2008 20:05
Sefa mea nesuferita/ciudata :
- Atmosfera unei zile depindea de toanele ei, erau zile cand era bosumflata, nervoasa sau iritata si atunci tot biroul se scufunda intr-o incapere de tacere si stres palpabil."Lucram ca mutele" - vorba unei colege
- Ma intreba tot timpul cu ce lucrez. Cand eram concentrata pe ceva, ii trebuia urgent un dosar, o situatie sau ajutor la calculator, pentru ca nu era "experta". Cand lucram cu ceva care necesita atentie maxima, ma trimitea sa-i iau de la imprimanta ce listase, chiar si atunci cand singura imprimanta cu laser era la etajul inferior. Astfel erau zile cand coboram de mai mult de 20 de ori scarile, sa-i aduc - pe rand - tot ce listase.
- Tot timpul ne intreba daca a mai slabit sau daca ii stau bine hainele cumparate. Desi nu slabise nici un gram, ne arata ce bine i se formase musculatura dupa 1 luna de sport. Eu, sincer, nu vedeam nici o diferenta, dar zilnic trebuia sa-i ascult laudele de sine.
- Ea era sefa, eu munceam si faceam totul in locul ei. Nu aveam voie nici sa ma imbolnavesc. Cand totusi s-a intamplat sa ajung in spital, m-a facut sa am mustrari de constiinta pentru faptul ca zaceam pe patul de spital cu perfuzii, in loc sa fiu la servici sa fac ce trebuia sa faca de fapt ea.
- Dupa ce mi-am deschis ochii si mi-am dat seama ca nu ma aprecieaza la justa-mi valoare, mi-am dat demisia. Ea s-a suparat asa de tare ca de atunci nici nu vorbeste cu mine - reactie infantila. Ca razbunare la fel de infantila, s-a imprietenit cu mama fostului meu prieten, crezand ca-mi va face ciuda. Si acum probabil se distreaza barfindu-ma cu femeia respectiva.Sa- i fie de bine. Alta fraiera ca mine oricum nu a gasit, sa lucreze cat am lucrat eu pentru banii cat luam. Probabil din cauza asta e asa suparata pe mine. Mi-am permis sa-mi deschid ochii, in loc sa raman fraiera care trage din greu in timp ce ea culege roadele si laudele muncii mele. :)
estella81
Postat pe 1 Decembrie 2008 20:48
Pana de curand ma puteam lauda cu doua sefe super cu care puteam discuta orice problema indiferent de natura ei... de ceva timp insa au avut probleme si au renuntat la parteneriat ramanand numai una din ele sa se ocupe de afacere... pana aici toate bune, numai ca doamna in cauza este ffffff ocupata avand si o alta afacere si a stabilit ca sotul ei sa se ocupe de salonul in care lucrez. Problema e ca "seful" este total in necunostiinta de cauza si de fiecare data vine cu idei traznite... salonul este unul dedicat infrumusetarii se presupune ca totul sa fie cat mai modern, cat mai perfect, numai ca "sefului" i-a venit ideea sa aduca el un vestiar ca cele de la armata (ca doar acolo lucreaza el de fapt) si cred ca va inchipuiti cum arata vestiarul ala metalic pe langa toata aparatura aia de ultima generatie Asta nu e tot... vb mereu de parca te-ar certa si altceva nu stie decat bani, bani si iarasi bani... intr-o zi nici sa lege o propozitie nu a fost in stare, vroia sa ne intrebe de incasari si nu mai reusa sa pronunte nici un cuvintel, se balbaia mai rau decat un copil care isi spune poezia la gradinita. Pana si clientele intreaba: ce tot cauta domnul pe aici in fiecare zi? Noi, angajatele... ce sa mai zicem...
sss_forever_in_love
Postat pe 1 Decembrie 2008 22:31
seful meu...desi are nevasta...aproape in fiecare zi pare c-ar vrea sa ne faca ce nu i-a facut neveste-sii acasa

Postat pe 1 Decembrie 2008 23:36
Sefa mea este un om cu multa imaginatie ,cu un limbaj ales cu un potential intelectual deosebit dar ....ce pacat caci nu spune deloc adevarul si[ lucreza intr-oi institutie de stat ] incearca sa- i atate pe unii impotriva altora spre a distrage atentia de la toate neregulile pe care le comite si ceea ce ma doare cel mai mult este ca se foloseste du naivitaea oamenilor spre a se folosi de banii lor dar mai ales ai parintilor elevilor [care contribuie la fondul scolii]in scopuri personale faraa recunoaste nimic .Josnicia si lasitatea sunt cuvintele care o caracterizeaza ...si din pacate datorita implicarii politicului in domeniul scolar nimeni nu poate lua o masura impotriva aceea ce intreprinde ...speram ca intr-o zi sa primeasca ceea ce merita !
lianabradut
Postat pe 1 Decembrie 2008 23:47
Hm .. fostul meu shef ... Well ... sa zicem ca era in persoana. in sensul ca ... orice faceai nu era bine decat dak faceai fix cum zicea el :)) Si nici asa nu era bine pt ca dak iesea rau :)) (dupa idea lui) ... tot eu cadeam de prost ca de ce am facut asa si nu recunostea nici decum ca a zis asa ceva.
De fffff multe ori ii faceam si treaba lui in timp ce el mergea la fotbal, sauna, plimbare cu masina prin orash, probleme personale cu casa ... and so on si mno ... pleca cu orele de la job ... eo imi faceam si treaba mea ... si ii faceam si treaba lui ... pt ca facea in asa fel inkat sa para ca e teaba mea. si stateam ca ..... cate 14 ore la work doar pt ca asa vroia :) sau ma rog :)) atata statea el (incluzand orele cand era la recreere :P )
ah sa mentionez ce faceam: eram web designer si faceam site-uri pt firme din america in colaborare cu o firma de acolo. adik ei preluau comanda si noi o "realizam":)


ah si mai era o faza :)) lucram la o chestie ... :)) si venea ... "ia si fa asta acuma" ... eu: "pai acum lucrez la altceva si ai zis ca e urgent" ..." nu lasa ca asta e mai urgent decat cealalta" ... si mno ma apucam de cealalta .... dupa o vreme ... venea.... "ai terminat aia (chestia precedenta neterminata) "... eu: " pai ... n-ai zis sa las aia si sa ma apuc de asta?" ... "ce?! pai cum!?! ... n-ai avut timp atata vreme sa termiii?! ce faci toata ziua?! si tzipete si urlete la adresa mea de park eo eram de vina ca faceam munca voluntara si pt el si chestii in plus in acelasi timp.
asa ca ... n-am mai rezistat :))) si mi-am dat demisia :) si sincer ... nu regret nici o secunda

Postat pe 2 Decembrie 2008 00:46
Actualul meu sef, pot spune ca ai intrece pe toti care i-am avut inainte si probabil pe care ai voi avea in viitor. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"SA TRAITI SEFU\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", asa ai place sa ai spui daca se poate de 1000 de ori pe zi, ca nu cumva sa uiti ca tu esti un biet subaltern si el e Dumnezeu.
Are impresia ca toata lumea este la picioarele lui si el poate sa faca ce vrea cu noi (subalternii). Probabil ca are atitudinea asta datorita faptului ca ocupa o functie destul de importanta in cadrul MIRA. Este un misogin convins, are vaste cunostiinte in arta insultei si jignirii si pentru el tonul normal al vocii este undeva pe la 50 decibeli (glumeam). V-am facut o descriere ca sa va puteti da seama exact despre ce fel de persoana vorbesc.Formulariile pe care adora sa le auda sunt \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"ordin sefu\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" si m inteles sa traiti sefu\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", mai ales de la femei pe care le pune sa repete de trei ori...probabil il face sa se simta mai barbat asa, ce sa va mai povestesc este fara mila, scrupule. este un adevarat. Cateodata imi vine sa folosesc armamentul din dotare
Daca ar fi sa-i fac un cadou de Craciun de pe www.NCP.ro probabil ca i-as cumpara un tricou personalizat cu un animal asemanator lui imprimat pe el si m-as furisa in birou, l-as lasa pe masa si as fugi repede pentru ca nu as vrea sa-i vad reactia si probabil daca ar afla, eu as pati-o
aminata
Postat pe 2 Decembrie 2008 06:07
NIMENI NU-I ASA "PERFECT" CA SEFU SI SIMPATIC SI DESTEPT....UN MARE OM PE CARE "AM AVUT ONOAREA" SA IL AM DREPT SEF IAR SINGURUL MOTIV PENTRU CARE AM REUSIT SA SUPRAVIETUIESC PANA AZI SI SA DAU DE VOI PENTRU A VA SPUNE PATANIA ESTE CA ACEST INESTIMABIL SEF NE-A PARASIT.
UN OM PENTRU CARE SEFIA ERA UN MOD DE A SE AFIRMA, LUI I SE ALOCA UN BUGET PENTRU SALARIILE ANGAJATIILOR IAR EL NE EXPLOATA LA MAXIMUM , NE CHEMA DIN LIBERELE NOASTRE IAR SALARIILE NU NUMAI CA REFUZAU SA MAI CREASCA CI BA MAI MULT MAI PRIMEAM SI SANCTIUNI PE MOTIVE PUERILE! LUCRAM 5 ZILE CU 2 LIBERE TEORETIC, DOAR CA ACELE 2 ZILE LIBERE NU ERAU NICIODATA LEGATE, NE PROMITEA RECUPERARI PENTRU ZILELE IN CARE VENEAM IN PLUS LA MUNCA IAR ACELE RECUPERARI S-AU ADUNAT DE AJUNSESEM SA MA GANDESC CA AS FI PUTUT SA STAU ACASA PLATITA 4 LUNI DAR EVIDENT CA ACELE RECUPERARI NU SE DADEAU NICIOADATA ERAU DOAR PE HARTIE.....
SLAVA DOMNULUI .. EU AM AVUT NOROC SI AM SCAPAT DAR AM COLEGI CE STAU INCA SUB UMBRA ACESTUI SEF ... IMAGINATI-VA OAMENI CARE ISI DAU SILINTA SA IASA TOTUL PERFECT PENTRU CA LE PLACE CEEA CE FAC SI O FAC CU PLACERE VISAND CA POATE INTR-O ZI SEFUL LOR ACEL OM "SI SIMPATIC SI DESTEPT" II VA RECOMPENSA CU MAI MULT ...DAR...NU INTELEG ODATA PENTRU TODEAUNA CA SINGURUL RECOMPENSAT PENTRU MUNCA DEPUSA ESTE CHIAR EL LA RANDU-I DE SEFUL LUI.....PENTRU CA ASA SE FAC AFACERILE IN MOMENTE DE CRIZA .. CU BANI PUTINI SI CU OAMENI DE CALITATE ....:))
aLLexandra_love
Postat pe 2 Decembrie 2008 07:03
Buna ce pot sa spun am avut mai multii Sefii dar vreau sa ma opresc doar la unu de fapt o sefa care era ... ce sa spun chiar nu am cuvinte dar asta se intampla in Romania ...posturile sunt selectate dupa ... cred ca stiiti mai bn , deci sefa era vai de ea nu stia nici in ce data era in ziua respectiva dar ea era cineva!!!!nuu!!!in fine era buna cu directoru.... si de aceea se credea foarte desteapta . M ai sunt multe de spus dar ma opresc aici , Multa bafta

Postat pe 2 Decembrie 2008 10:22
Fostul meu sef, in general, fugea de raspundere si ar fi facut "orice" numai sa-si pastreze postul. Nu-l interesa sa-si apere oamenii, cand gresea nu recunostea sub nicio forma.
"Seful:
- Nu ma priviti ca pe un sef, ci ca pe un prieten care are mereu dreptate."
O zi minunata!

marianalupa66
Postat pe 2 Decembrie 2008 10:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bonaaa 1 De la: garbo109752 18 Aprilie 2010 08:34
Un venit posibil 2 De la: eu_geminy 2 Octombrie 2010 21:31
intalnire karmica??? 36 De la: garbo107589 24 Februarie 2011 18:47
istoria secreta a lumii-Jonathan Black 2 De la: Alexxandra 3 Mai 2010 08:49
bancuri 6 De la: fleurdelis 15 Iulie 2010 01:14
Setari Cookie-uri