Castiga un laptop oferit de Ncp.ro

Si eu am avut un sef grozav de nesuferit.In ospatarie am lucrat ceva vreme si la acest restaurant chiar eram veche.Imi amintesc intr-o seara pe la 2 noaptea cand sa in chidem si noi sa plecam acasa(era interzis sa nu mai primim clienti cu toate ca programul era pana la ora 24)am intrat in bai sa stingem luminile si era totul maro,toaleta,pe jos,chiar si faianta.Yac.I-am aratat sefului si el a zis k pana nu facem curat nu mergem acasa.Plus k lucram pana la 17 ore pe zi la program de 12/24.Si nu aveam voie sa vorbim si sa radem,chiar am montat camere pentru acest lucru.Mai rau era ca locuia deasupra restaurantului si cum vedea pe camera ceva miscare cobora la noi.A,si nu aveam voie sa stam jos.17 ora numai in picioare.Si de mancat iarasi numai cate o persoana in interval de jumate de ora si atat.Si la restaurant tot din mancarea adusa la pachet.Nu aveam voie nici sa iesim la magazinul din colt sa ne cumparam cate ceva.Si curatenia tot noi o faceam dupa program.Stateam si pana la 3 noaptea.Dar de exemplu daca spalam parchetul aveam la indemana doar un mop,galeata si apa.Normal ca nu il speli ca lumea asa.Daca nu il spalai bine,trebuia sa mai speli odata si inca odata.Astea mi le mai amintesc dar au mai fost.Bine ca am scapat.
mihaha
Postat pe 1 Decembrie 2008 04:30
Hmm!Fostul meu sef cred ca le intrece pe toate.S-a purtat frumos cu mine si a fost un gentleman pana cand a vazut ca nu o sa-i "cad in plasa" niciodata(adica sa ma culc cu el).Si daca n-a reusit cu mine ,a reusit cu colega mea, iar dupa toata treaba asta au inceput "chinurile" nu-mi mai faceam treaba cum trebuia,nu mai eram la fel de matinala(asta in viziunea lui),si m-a tot tachinat pana m-a facut sa-m dau demisia ca sa nu "le mai stau in cale".
Nu pot sa cred ca exista astfel de barbati!Cadoul meu pt el ar fi 100 de prostituate care sa-l satisfaca in fel si chip si sa se sature o data pt totdeauna de femei.
papusikM
Postat pe 1 Decembrie 2008 04:31
Unul din sefii pe care i-am avut ma enerva extrem pentru ca habar nu avea ce sa ceara de la subalterni, stia doar ca vrea sa facem mult si bine dar nu avea nici o solutie, nici o idee.

Un cadou potrivit ar fi un biblioraft cartonat marmorat 7cm(2020)
in care sa-si arhiveze ideile. Oare ii va ajunge o viata sa-l umple macar pe sfert?
diana123
Postat pe 1 Decembrie 2008 06:54
...sefa mea era total agramata..dar avea pretentii de mare doamna...se imbraca ca o tata si vorbeste folosind cuvinte care habar nu are ce inseamna...pentru a se "educa" mai asculta la radio programul cultural de unde sustine ca a invatat foarte multe cuvinte frumoase..cadou ias lua un reportofon pentru a se inregistra si a se asculta si ea pe urma sa vada cam ce poate iesi pe gura ei...
mimosa
Postat pe 1 Decembrie 2008 07:59
Milioane de multumuri sper sa incapa in aceast mesaj fostului meu sef drag, frumos si iubit.
Iti multumesc foarte mult pentru tot binele facut, acum putem sa vorbim despre probleme la timpul trecut.
O multumire sincera pentru carduri si bani pentru ca aveam buzunarul plin mereu.
Nu stiu daca prin mesaje de multumiri am sa ma revansez, dar stiu ca atunci cand vei avea nevoie de mine o sa fiu la tine mereu.
Multumesc inca o data, esti un om bun si nu mai trebuie sa-mi dovedesti, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si Dracu bani cati doresti.
Mi-ai castigat increderea.
Sa nu te miri cand o sa primesti in fiecare zi mesaje de multumiri invelite-n trandafiri.
In lumea asta de vis un mesaj de multumire e greu de dat in cuvinte, iti promit ca am sa ma schimb si o sa fiu mai cuminte.
Multumesc sincer pentru tot binele facut si ajutorul acordat.
Esti tot ce se poate esti primavara in viata mea si iti dau mesaje de multumire direct din inimioara mea.
Ai fost langa mine in clipele cele mai grele si nu am sa uit asta cat am sa traiesc.
Mi-ai aratat ce inseamna speranta si pentru asta tin sa-ti multumesc.
Un sincer "multumesc" pentru ca ai renuntat la masina in favoarea mersului pe jos,de-am face toti ca tine am fi mai sanatosi.
Iti multumesc pentru vacanta de vis.
Iti multumesc ca m-ai schimbat si m-ai facut sa fiu asa, cu tine reincepe viata mea.
Felicitari si multumiri scumpului meu sef care cu banii arunca.
Multumesc din inima pentru ca mor de foame..dar am carte de munca.
Mesajul acesta de multumire nu inseamna nimic pentru momentele cand imi era sufletul greu si nu eram in stare de nimic.
Iti multumesc pentru clipele minunate petrecute impreuna si promit ca atunci cand o sa am bani am sa-ti cumpar un hectar de pamant pe Luna.
Ne esti ca un frate mai mare si ne-ai ajutat pe toate, La Multi Ani cu sanatate si sa-ti mearga bine-n toate!
Primeste acest mesaj de dragoste sau de multumire pentru ca tu mi-ai dat toti banii tai si eu ti-am dat iubire.
Multumesc pentru tot...esti un om bun si ma inselam cand zicam ca ai un suflet de gheata, imi pare rau pentru ce ti-am spus...mi-ai dat o lectie de viata.
Te rog sa primesti acest mesaj de multumire in numele dreptatii pentru ca mi-ai luminat viata si m-ai scos din ghearele singuratatii,si deja mi-e dor de tine.
Stiu ca te gandesti in fiecare minut la mine, hai mai repede la mine,ma plictisesc de moarte si mi-e tare dor de tine.
Mi-e dor de surasul tau, mi-e dor de tine mereu, in inima mea trista tu o sa zambesti mereu.
Nu mai avem timp de nimic si suntem mereu pe drum, mi-e dor de vacanta de iarna,de bradul de Craciun.
Iti doresc din suflet multa sanatate sa te bucuri de bani, inca doi ani si o sa ai mai multi dusmani decat bani.
Iti dau un mesaj despre bani si ti-l zic asa: Sa ai mai multi bani decat Becali si sa-i bem pe toti pana om crapa...
Sa n-ai bani de merdenele.
Sper sa ai multi bani, multa sanatate, multa fericire.
Misto, este?Dragului si iubitului meu fost mare sef.



mihasportiva
Postat pe 1 Decembrie 2008 09:34
Patronii ca patronii, sunt din toate clasele sociale; fiind studenta am avut parte si de cazuri mai interesante; te astepti catusi de putin ca intrand intr-un domeniu cultural si educativ, toate acele neplaceri sa dispara si in sfarsit sa fi tratata cum se cuvine, dar stupoare; asa cum in Romania mai nou toate persoanele ce au depasit varsta de 18-19 ani isi incep studiile in vederea unei cariere in cadrul unei universitati, iar profesorii raman aceiasi, in concluzie se realizeaza un raport tineri-persoane in varsta. Am avut neplacerea sa am o materie interesanta, la care nu ni se preda mai nimic, facultatea fiind la o universitate de stat, se presupune si un prestigiu mai mare. Cu toate acestea, am invatat singura sa-mi trec examenele, exigentele erau foarte mari, ma intrebam cu ce drept, dar "capul plecat, sabia nu-l taie" asa ca nu am zis nimic. Ajunsa in anul doi, ne pomenim, eu si colegii mei, ca aceeasi persoana de peste 65 de ani, ne era acum indrumator de practica, eu fiind organizatoare la una din grupe. Nu parea genul de om care sa respecte sacrificiul depus de un student pentru examenul lui, el considerand ca doar niste titluri de carti ne vor face sa razbatem in cariera, si ca de altfel, facultatea prevede studiu individual. Ca organizator, trebuia sa vorbesc si mai mult cu respectiva persoana; am vorbit mai sus de cazuri interesante, iar acesta este unul, cel putin din perspectiva mea, nu ma asteptam ca o persoana ce a facut parte dintr-un domeniu instructiv-educativ, in momentul in care vorbeste cu o alta persoana, de sex opus, sa o pipaie, sa o mangaie, sa o alinte prin cuvinte.
In momente de genul eram la limita rabdarii, si i-as fi zis poate tot ce credeam despre el si despre toata evolutia lui vazuta prin ochii mei de la inveputul facultatii si pana atunci, dar gandindu-ma ca mai am de stat in facultate, am lasat iar de la mine.
V-am adus in fata un caz care mi se pare mult mai grav decat un sef nervos si irascibil; dintre acestia am vazut in ultimii ani o groaza, de obicei muncesc in fiecare vara. Cand intalnesc un sef docil si intelegator.. am intrebarea pregatita pe buze, "si totusi, de ce sef?"
Daca in domenii inalte nu se cultiva bunul simt, in celelalte sa ne asteptam la alte produse? In Romania lucrurile sunt cum sunt, si vor mai trece foarte multi ani pana cand insasi populatia acestei tari se va educa.

Postat pe 1 Decembrie 2008 09:49
Seful meu e un experiment genetic era 90kg si 1.60 cu alte cuvinte mai degraba il sari decat sa-l ocolesti... ne impune sa il respectam .."ca doar el e sefu"...iar cand se inerveaza e balbait si daca nu-i raspunzi(pt ca nu-l intelegi) se face rosu ca racu i se ridca parul pe chelie si ne ameninta ca destui ar vrea sa faca ceea ce facem noi(asta atunci cand va afla ceea ce facem).....ne spune zilnic ce se intampla in telenovele si ii dau lacrimile cand ajunge ca personajele principale se impace. El e un om al culturi : asculta Salam si Guta si inca se mai crede ca "fortuit" insemana "a avea liniste"..Cadou ii dau o buretiera ca sa numere banii sotiei sale(de care zilnic se intereseaza daca s-au inmultit).
Pollyanna
Postat pe 1 Decembrie 2008 09:51
Ce sa va spun despre fostul meu sef? Mai bine, cu ce sa incep? La vreo 50 de ani, garbovit de entuziasmul comunist, (cu siguranta a fost membru de partid), acest om a reusit sa ne faca zile fripte mie si colegilor mei. In primul rand, cand intra in unitate, se retragea imediat in biroul lui, de unde nu iesea decat foarte rar. Dar si cand iesea.eram vreo suta de angajati, dar nu ne cunostea dupa nume, acceptabil la varsta lui.mai rau era ca nici nu ne raspundea la salut. (cel putin pe strada, daca il intalneai in timpul liber, parca se uita prin tine, cu toate ca tipai in gura mare un silit buna ziua). Dar sa revin la birou. Cand sosea dimineata, isi curata prin birou cu spirt, cu toate ca nimeni nu intra pe-acolo ca sa improspateze aerul, cred. Apoi se pornea la munca. Chiar daca aveam calculatoare de ceva timp, vreo 4-5 ore, aproape in fiecare dimineata se auzea masina de scris. Toata lumea se gandea oare ce mai visase in noaptea precedenta. Si aflam in curand: ori atributiuni de lucru, ori cate un afis USA Nr. 1, USA Nr. 2, CABINA Nr. 1, CABINA Nr. 5, toate batute la masina care ne tacanea in cap in fiecare dimineata, si astea erau schimbate in fiecare saptamana, dupa bunul lui plac. Au fost si perioade infernale la munca, cand nimeni nu reusea sa termine ce avea de facut. Daca ii spuneam ceva sefului, ne raspundea daca nu esti in staresunt o groaza la coada, care vor locul tau. Cu probleme de serviciu nu prea aveai ce cauta la el, ca nu prea avea habar de cum functioneaza toate cele, si in primul rand trebuia sa faci raport daca aveai ceva de comentat: scrisul ramane. Intr-un timp inventase biletelele de invoire. Adica, daca te duceai pana la colt sa-ti iei un calmant sau un covrig, trebuia sa scrii o invoire. Cladirea in care lucram avea 2 usi de acces, dar din cauza curentului, numai una ramanea deschisadar, de la o zi la alta, nu stiai care e deschisa si care nu. Dar avea si iesiri violenteimi aranjeasem si eu un birou (la inceput nu prea aveam un loc fix de munca), si i-a placut sefului atat de mult incat l-a dezmembrat, si ca sa fie sigur ca nu mai putea fi folosit, a inceput sa calce-n picioare si tabliile ce odata formasera biroul, rupandu-le, ca sa fie sigur ca nu mai putea fi folosit. Altadata, le-a dat drumul colegilor mai devreme (se lucra pe doua ture), si pana sa vina tura urmatoare, a luat toate canile, cestile de cafea, sau apa si le-a spart. Posterele de pe pereti le-a scos si le-a rupt, au scapat totusi iconitele, dar care au fost date jos, ca si pozele copiilor colegilor. Orice facea, numai meseria lui nu. Cand am demisionat, nu mai era el sef, dar la cateva saptamani dupa ce plecasem, a revenit pe functie. Mai tin legatura cu fostii mei colegi, cu care am patimit 8 ani, si imi spun cu un oftat : Iar a venit boul ala
ileanastoica
Postat pe 1 Decembrie 2008 10:00
Uitasem...ce sa-i fac cadou sefului meu?????
021 Hartie scris 60 g/mp , alb, 500 coli/top...ii trebuie pentru noile atributiuni de serviciu.
ileanastoica
Postat pe 1 Decembrie 2008 10:13
La mine la birou scrie asa frumos cu litere din alea inflorite cum se cuvine " Daca dimineata ajungi la birou si seful se poarta frumos cu tine, te respecta si iti apreciaza ideileinseamna ca... ai gresit biroul" cam asa si cu sefa mea....are zile in care iti vine pur si simplu sa dai cu ea de toti peretii. in momenele ei " de glorie" nici nu iti vine sa o mai intrebi deva de frica sa nu te alegi cu vreo replica de genu' " da' ce sunteti tampiti, mai ganditi si voi" desi respectiva chestiune nu avea nici o treaba cu capacitatea noastra de a gandi wathever.. culme o ating sedintele (de tortura) cand dupa ce isi expune "teoria" juma de ora intreaba "ati inteles " si nu indrazneste nimeni sa zica ceva.daca zicem ceva zice" da ce nu ati inteles e la mintea cocosului". daca nu zice nimeni nimic "ma da destepti sunteti voi nu aveti nici unu intrebari".
deci nu mai bine nu intrebam noi nimik, facem ce stim, si cand o veni raportul de sfarsit de luna ne luam castanele de la seful ce mare, decat sa luam zilnic cate una??
In consecinta ne bucuram de fiecare zi in care lipseste de la birou ( 2-3 p an maxim) si in special de faptul ca sarbatorile vor fi linistite la noi pt ca "madame" e in concediu
Pestisor
Postat pe 1 Decembrie 2008 10:16
Doamne!!
Numai cand ma gandesc ma apuca crizele!
Am fost asistenta celui mai groaznic sef! Si o spun cu mana pe inima! Din cauza lui am intrat in depresie si am ajuns la psiholog! Din cauza lui am plecat de la locul de munca respectiv, lasand in urma un colectiv dupa care regret si acum! Ce pot sa spun este ca eram transformata in sclava de fiecare data cand venea in tara (o sapt pe luna). Trebuia sa ma pregatesc temeininc pentru zilele in care stiam ca o sa vina si de-abia asteptam sa plece. De fiecare data incercam sa fiu mai buna, mai buna... Dar de fiecare data ceva era in neregula...Cafeaua nu era din care dorea el, soferul nu venea la timp din cauza mea, avionul il pierdea din cauza mea, femeia de serviciu nu ii curata biroul cum dorea el si ajunsesem sa fac si asta. Pe langa toate acestea eram obligata sa raman peste program cu el (veneam la 8 si plecam la 8 seara) doar ca sa ii tin companie pt ca nu dorea sa raman singur in firma. Salariul bineinteles ca nu avea de ce sa creasca pentru ca nu aveam "what it takes" spunea el. Mi-a marit dupa un an cu 200 ron si aveam 1000 ron. In conditiile in care deja ma implicasem in diverse licitatii si trebuia sa stau chiar si pana la 2 noaptea pentru a le termina fara alte beneficii bineinteles. Nu puteam sa ma hotarasc sa plec din cauza colegilor mei care ma sustineau cum puteau si la care tineam ca la o familie! Intr-un final mi-am facut curaj sa plec desi simteam ca nu o sa ma descurc nicaieri, avand in vedere ca respectul si increderea de sine erau la un nivel ft jos. Si asta in urma unui ultim scandal in care a fost implicat si avocatul nostru, un las cat un munte de om care a putut sa dea vina pe mine pentru greseala lui de a pierde un contract.
Ma simt insa mandra ca mi-am recapatat increderea, ca am plecat pe un salariu triplu, ca sunt respectata pentru ceea ce sunt si ceea ce fac si ca am avut curajul sa renunt la teroarea care a fost provocata de seful meu israelian!
luizastan
Postat pe 1 Decembrie 2008 10:16
el e un om putin dereglat in comportament,jigneste se crede deasupra tuturor,atat il urasc ...doar pumnii ar merita cel putin din partea mea.viata lui e mai nou lumea virtuala,ce gaseste aici nu stiu,e de neinteles.stiu ca netul e un nou mod de a comunica,dar ce e prea mult strica uneori.zice ca da merge la munca si sta ca doar el este sef,cea mai mare prostie!pe langa cadou i-as trimite si o multime de pumnii,na

Postat pe 1 Decembrie 2008 10:19
cadou tot un laptop...sa-i fac viata si mai frumoasa,asta virtuala care o adora atat!

Postat pe 1 Decembrie 2008 10:27
pai.....fiecare cu seful ei...dar parca sheful meu ii intrece pe toti/toate.Eu lucrez operator calculator la o firma .de obicei cand vine seful in vizita estei imposibil sa nu aibe ceva de comentat..ba ca este lumina aprinsa si ca se consuma mult curent ..si ca s-a scumpit curentul in ultimul timp...ba ca din cauca crizei economice n-o sa vedem nici prima de craciun...ba ca il duc la faliment chiar daca profitul ii intra lunar in cont(am posibiliatea sa vad cat profit se produce lunar)si foarte multe alte chestii....in principiu cred ca sufera de mania persecutiei si ii este teama ca sa care cumva sa ramana fara bani in cont.....cred ac toti sefii sufera de acelasi sindrom si anume avarismul..si de cele mai multe ori uita de unde au plecat....pentru ca acum hai sa fim serioase nu cred ca s-a nascut vreunul in puff.....asa ca dragii nostri sefi GIVE US A BREAK

Postat pe 1 Decembrie 2008 10:35
Buna. Eu am avut o experienta nefericita cu o .......asa zisa sefa. Si azi cand imi amintesc, nu pot decat sa ma bucur ca am scapat de nenorocita. Inainte de angajare, i-am spus ca sunt inscrisa la doctorat si ca intr-o anumita perioada am examene. a zis ok, munceste ore suplimentare pentru ca atunci cand va trebui sa pleci sa putem compensa. zis si facut, am lucrat si sambete si duminici, ca sa am de unde recupera. dar cand a trebuit sa imi iau libere......pa si pusi. si scandal cat casa, le interzicea colegilor sa mai imi vorbeasca, o punea pe secretara sa ma urmareasca, sa ma "controleze"......ce mai, zilnic scandal, invidie si alte cele. imi dadea si munca celorlalti de facut, iar la un moment dat nu am mai rezistat si am trimis-o la dracu.

Postat pe 1 Decembrie 2008 10:47
:)... sunt studenta, dar am lucrat vara aceasta, si as putea sa va descriu in cateva cuvinte seful meu "adorabil" era un nene de vreo 45 de ani care dom'le avea firma si avea dreptul sa se comporte cu noi, angajatii ca niste sclavi... si vorba aia salariul era de nimic. in fiecare dimineata cand ajungeam la acel birou trebuia sa facem curatenie, dar nu asa sa fie ordin ci sa fie curat. eu la 18 ani jumatate ai mei normal ca ma adaptam ca nu aveam ce face aveam nevoie de banuti si de experienta. cand intra in biroul meu daca un amanunt nu era pus la locul lui atat mi'a trebuit :(... incepea sa tipe la mine de parca el ar fi fost tata (nici tata nu tipa la mine) acumde sarbatori daca as avea ocazia, cadoul pe care as putea sa il fac ar fi un set de banda adeziva pentru ca cei pe care ii enerveaza sa ii lipeasca gura lui.... ca nu va puteti imagina cat de mult vorbea si vocea lui "suava" se auzea in toata firma.... cred ca ar fi cadoul perfect pe "adorabilul" meu sef!!!
crisuliciu
Postat pe 1 Decembrie 2008 10:55
Fostul meu sef era nesuferit pentru ca se scarpina in nas ,in fund fara jena,mai tragea cate un vant si se facea ca ploua,tipa ca istericul fara motiv ....De cand nu mai imi e sef(am plecat la alta firma)suntem prieteni buni....
keekee
Postat pe 1 Decembrie 2008 11:04
Eu am avut o experienta tare nefericita cu un sef , de care ma bucur ca am scapat in sfarsit.Era tare posesiv trebuia tot timpul sa ii faci pe plac si sa fii acolo indiferent de starea in care te aflai , adica si bolnav.Oricum , experienta cea mai dura a fost cand a trebuit sa il anunt ca trebuie sa fac o operatie de deviatie de sept, bineinteles si eu nimerit in momentul cand era cu " capsa pusa", respectiv consumase ceva, si in loc sa ma inteleaga a aruncat cu scaunul din birou dupa mine.Nu pot sa uit nici acum acel moment si din cauza lui am renuntat si la operatie, de frica sa nu ma dea afara. Si acum sufar din aceasta cauza, avand probleme de sanatate. Oricum ma bucur si ma rog la Dummnezeu ca am scapat de el, plecand din societatea unde lucrez si acum . A trebuit sa plece din societate din cauza comportamentului lui indecent.

Postat pe 1 Decembrie 2008 11:12
Pe mine ma enerveaza la culme seful meu pt ca ma pune sa stau toata ziua intr-un birou, sa citesc si sa-i fac prezentari.... Uneori uita de mine acolo.... Mi-a promis un calculator de 4 luni insa de fiecare data apare cate ceva. Ma simt ca in epoca de piatra; daca am nevoie de ceva de pe net tre sa fug la colega, in biroul alaturat. Uneori am senzatia ca ma ignora complet si ca sunt un fel de fantoma acolo. Urasc sa stau si sa pierd vremea cu prostii, pt ca sunt o fire dinamica. Noroc cu colegii mei :D
Regina_de_Negru
Postat pe 1 Decembrie 2008 11:14
Nici nu stiu cu ce sa incep descrierea sefei mele.....E complicat! Nu am vazut in viata mea o femeie mai nesuferita si mai frustata ca sefa mea!Nu ii convine nimic din ce fac eu,toate realizarile mele si aportul meu benefic in firma sunt un motiv de cearta pentru EA ....ma suna dimineata la prima ora si seara tarziu inclusiv duminica seara pe la ora 21.00 sa ma intrebe de ce nu sunt la servici....(eu fiind manager la unu din bussines-urile ei,adica un restaurant)DACA II ZIC CA AM MUSAFIRI,...(CA DEH,E DUMINICA SEARA SI PENTRU MINE),ZBIARA CAT O TINE GURA CA DE CE NU IMI IAU PRIETENII SA MANANCE SI SA BEA LA EA LA RESTAURANT NU L MINE ACASA!!!! CEA MAI TARE FAZA E CA DIN 10 TELEFOANE PE CARE MI LE DA PE ZI,9 SUNT MONOLOGURI SI SE TERMINA CU INCHIS TELEFONUL "IN NAS"!!!!...Ce sa mai zic,...7 ani de acasa ....!Cat despre cadou,...cu mare drag i-as lua o banda adeziva de 12x10 de pe site-ul Ncp.ro sa nu ii mai aud vocea aia isterica!Va pup....Sper ca altii sa aiba mai mult noroc decat mine la "SEFE"......Sa va fereasca D-zeu fetelor de femei frustrate ca astea!
iulyanew
Postat pe 1 Decembrie 2008 11:26
De la: ConcursGarbo, la data 2008-11-12 12:00:53Garbo si Ncp.ro te invita la concurs. Ai sansa de a castiga un laptop Acer Aspire Celeron daca ne convingi ca tu ai avut cel mai nesuferit sef si daca alegi un cadou pentru el de pe site-ul www.ncp.ro.


Concursul se desfasoara in perioada 12 noiembrie 3 decembrie 2008. Pentru a te inscrie la concurs trebuie sa postezi mesajul aici. Trebuie sa ne spui de ce te enerveaza seful tau sau un fost sef. De asemenea, trebuie sa alegi de pe site-ul www.ncp.ro un cadou inspirat pentru seful cu capsa pusa. Apreciem mesajele originale si haioase. Pe 4 decembrie vom selecta mesajele finaliste, iar pe 8 decembrie 2008 vom publica numele castigatoarei.
ADN
Postat pe 1 Decembrie 2008 11:45
Hmm pana acum nu am avut curajul sa va scriu dar acum ma atrage atat de mult subiectul si vreau sa va impartasesc din experienta mea...
Povestea e cam lunga si incepe de anul trecut de prin octombrie. Eu eram in ultimul an la facultate si directoarea de la banca la care facusem eu practica ma sunase sa mai ma duc pe la ea sa fac un fel de voluntariat sa sigur se va gasi un job si pentru mine ca doar am uimiti-o cu cat de bine ma descurc si cat sunt de silitoare. Toate buna si frumoase. In fiecare zi dupa cursuri sau inainte ma duceam frumos la banca, imi luam locul la "biroul" meu si faceam tot ce mi se zicea, cand doream sa plec si eu mai devreme(5-6) draguta directoare urla la mine: ce s-a terminat programul? . In ianuarie m-am hotarat sa nu mai ma duc ca dupa 3 luni nu se gasise post pt mine si parca nici nu dorea sa se gaseasca chiar dc se angajau lunar diferite exemplare care nici sa deschida calculatorul nu stiau.
Anul asta in mai am fost sunata de "dragutza" de ea si mi se ofera un post de teller la western union (asta dupa ce refuzase postul si femeia care se ocupa de curatenie,posta si alte astfel de servicii in banca si nepoata unei angajate). II spun k din iunie pot lucra ea zice ok, mai vb. In iunie o sun eu si o intreb dc mai e vacant postul, ea zice da dar sa astept de la Bucuresti confirmarea. Astept, trece iunie, trece iulie, trece august...intre timp ma duc la alte interviuri insa de fiecare data refuz ca fix atunci se nimerea ea sa sune si sa-mi zica :in 3 zile sa te pregatesti ca incepi serviciul si lasa k e mai bine sa lucrezi intr-o banca, salarii mai mari, program ok. Mai astept si deabi in septembrie ma suna si imi zice sa vin neaparat in ziua respectiva la banca sa discutam k a venit ok-ul de la bucuresti. Ma duc si acolo ma ia, tu ai 3 sefi, eu, colegul meu (un barbatla 50 de ani fffffff nesuferit) si o alta "Draguta" doamna.Programul e in felul urmator: de la 9 la 1:00 si de la 16:00 la 20:00, cand faci seara a doua zi dimineatza nu lucrezi, oferta de salariu de la buc a venit de 15 mil. Eu ma gandesc ca e super bine, oricum eu aveam sa fac si masteratul. Incep serviciul dupa 3 zile si inca de la ora 8 aflu ca am fost mintita: salariul nu era de 15 era de 9 mil, programul nu era asa de lejer era in felul urmator: de la 8:00 la 13:00 si de la 12:00 la 21:00 sau 22:00, directoarea a plecat in concediu fix cu o zi inainte, sefa mea directa a inceput: vezi sa nu atingi butonul de panica ca tu platesti deplasarea, vezi sa nu lasi geamul deschis ca porneste alarma si tu platesti, vezi sa nu gresesti ceva, sa dai mai multi bani ca de la tine din buzunar pui (chiar dc mi se oprea un mil fix pentru a acoperi astfel de greseli), de mancat manaci in wc . Apoi eram verificata din 30 in 30 de ea si de directorul ajunct sa vada daca ma descurc, nu am fost lasata sa plec acasa macar dupa program ci am stat de la 8:00 la 21:00 zilnic, ca vai domnule tb sa invatz, dar eu invatasem tot intr-o singura zi.Apoi aflu ca lucram singura pe tura chit ca era nevoie de cel putin 2 persoane si mi se si urla: miscate nu vezi cati sunt?!, colegul avea sa plece in concediu si asta insemna zilnic de la 8 la 9-10 seara. I-am spus directorului ca mie nu-mi convine ca eu invatz si a inceput: auzi draga eu cand eram de varsta ta lucram ziua si invatam noaptea (da creca) . Ma enervez si ma duc intr-o zi de la 12 ca ma saturasem cate ore lucram si cum ajung ma ia "Sefa" da ce faci draga, ti s-a urcat la cap? tu unde te crezi? .Deja ma saturasem sa se uite urat toti la mine, sa raman de una singura in banca la ore tarzii, de minciunile zilnice, de urlat la mine, de amenintari. Cand ajungeam acasa nu eram in stare nici sa manac si am zis GATA nu ma mai duc. Inca nu semnasem nk (de ce nu stiu) si ma duc frumusel la "Sefa" si ii zic ca eu din acest moment nu mai vin la servici iar acum plec acasa, ea zice :bine domnisoara. Hmmm sa scap asa usor?! nici gand, in 30 de min au inceput acasa sa sune toate telefoanele, ma suna directoarea din concediu din turcia: ce faci draga tu crezi ca eu nu aflu, unde te crezi tu, treci dracu inapoi la servici, asa se face, altfel sta treaba in banca, vrei sa pleci? bine dupa 15 zile de preaviz...dar stati eu nu am semnat nimic, m-ati mintit legat de program si salariu...ce zici ca te-am mintit, cum iti permiti tu cu mine? tu nu ai vazut in banca aia se lucreaza 8 ore (in pod dupa usa 8 ore ca in septembrie un angajat de 50 de ani, super dragutz m-a luat deoparte si mi-a zis sa fac bine sa nu mai vin acolo ca imi distrug viata si familia). Ii mai zic ca eu am terminat o facultate si fac si masteratul si ca sunt prea pregatita pentru un post de teller si imi zice da ce colegii tai nu au terminat facultatea uite andreea isi ia concediu sa dea examenele, nu doamna nu e asa eu am terminat o facultate la stat cu bursa nu un spiru haret unde se dau examenele tip grila si treci prin facultate precum gasca prin apa plus ca tipa avea 31 de ani si deabi acum facea facultatea. Cand vede ea ca nu ma face din vorbe incheie cu: multumesc domnisoara ca ai fost foarte draguta si nu m-ai lasat la greu, lasa ca o sa am eu grija de tine sa te angajezi la alta banca...in visele tale!...
Of sincer si acum dupa 3 luni cand trec pe langa banca ma trec fiorii pe sirea spinarii si caut sa lucrez oriunde altundeva dar nu intr-o banca .eu acum suflu si in iaurt si cand ma duc la un interiu ii miros pe "Stimabilii directori" de la o posta si fug de ei cat ma tin picioarele.:P
pupici si aveti grija cu sefii
agny
Postat pe 1 Decembrie 2008 11:46
Dat fiind ca am doar 22 ani, nu am lucrat decat intr-un singur loc pana acum, si am avut doar 2 sefi(erau asociati). Am lucrat la ei aproape 3 ani si pot spune ca au fost cei mai buni sefi pe care ii poate avea cineva:) Eram practic prieteni, le povesteam toate traznaile care imi treceau prin cap, glumeam tot timpul si eram ca intr-o familie acolo...ne distram teribil!! Insa atunci cand i-am anuntat ca imi dau demisia s-au suparat pe mine si au inceput sa se poarte foarte urat cu mine . M-au facut sa-mi doresc sa plec cat mai repede de acolo. Astfel au devenit...nu foarte...ci putin nesuferiti, din pacate Ce am inteles eu din toata povestea asta este ca toata lumea profita de toata lumea cat de mult se poate si ca nu e bine sa ai o relatie de prietenie cu seful tau :(
flory_m5
Postat pe 1 Decembrie 2008 11:49
A am uitat sa adaug cum ca drept cadou i-as face un portret in care nasul sefei ar fi de un metru lungime si l-as inrama frumos si i l-as trimite prin curier frumos impachetat drept cadou de craciun si cu urari de bine normal
agny
Postat pe 1 Decembrie 2008 11:49
Buna....Ce pot spune despre seful meu este ca pe langa faptul ca ne rupe cu munca, este cel mai zgarcit om pe care l-am intalnit, de ce spun asta . Pai dupa ce ca sunt angajata ca agent de vanzari... ma mai cheama si Duminik la munk ca sa asezam marfa in depozit - ore suplimentare si zi in care se plateste dublu lucrand doar 4 ore ( nu si pentru el), iar pe langa asta nu are cuvant absolut deloc. De cand ne tot mareste salariul- Doamne nici nu vreau sa ma gandesc cate luni au trecut, dar asta este situatia cand lucrezi la un patron , iar pana ce mi se va ivi ocazia sa lucrez in alta parte muuult mai bine, trebuie sa mai rezist un pic, avand in vedere "criza financiara" care a dat buzna peste noi . Atat. Va puop si sunteti cei mai buni...Tineti-o tot asa

Postat pe 1 Decembrie 2008 11:59
Fostul meu sef care are 23 de ani si arata ca un barbat de 40 ani, cocoshat si cu o carie foarte mare chiar pe dintele din fatza, nu avea deloc stofa de sef... Ce-i drept nu stiu cum facea dar avea succes la colegele mele, pentru ca am observat ca nu niciuna dintre ele nu se supara cand le lua in brate si filtra cu ele. In afara de asta profita de faptul ca a ajuns sef si se lua de mine din orice motiv. Din pacate pt el, pe mine chiar nu ma interesa si o luam in gluma de fiecare data si asta il oftica la culme. Mai tarziu am aflat si de ce se lua de mine din orice motiv si ma invinuia pentru orice se intampla rau acolo de la un baiat care lucra si el acolo si aflase chiar de la seful meu: incercase sa aibe o relatie cu mine si eu ii dadeam peste nas de fiecare data cand incerca ceva, si cum stim toate ca orgoliul de barbat este foarte mare s-a gandit sa se razbune pe mine.
Cel mai nepotrivit sef el este! Si cel mai potrivit cadou pt el este un set de pioneze pe scaunul lui puse chiar inainte sa se aseze, ca poate se mai trezeste din visul lui de mare cuceritor.
Margarete
Postat pe 1 Decembrie 2008 12:00
Eu pana acum am avut sefi foarte buni...dar sincer nu mai dramatizati atat un om daca nu a-ti place il ignori cati pot de mult...sau a-ti cauti un alt loc de munca...nu toata lumea este pe placul vostru...mie mi-au placut sefii mei...daca nu ami placeau plecam de munca gasesti daca vrei....si daca ar fi sa ai iau ceva ias lua niste hartie ca stie el ce sa faca cu ia....va pu sper sa castig
camy_blonda
Postat pe 1 Decembrie 2008 12:02
pai...eu sunt eleva la liceu ...si profii formeaza un sef asa colectiv ....si sincer sunt foarteee multe lucruri care ma enerveaza la ei .....notele care se mai pun pe ochi frumosi sau pe decolteuri...lucrarile neanuntate si foarte grele ....cerintele mereu prea mari de la elevi..mai ales ca sunt la matematica informatica intensiv ...trebuie sa fiu mereu pregatita la orice obiect indiferent k pe profil sau ca e de profil unam...deoaece sunt la matematica informatica intensiv ....sau nu mai zic de cate ori vin profii nervosi la ore shi incep sa toarne cu 2 shi 3 k au ei nervi ...tezele sunt moarte curata..la fel cum sunt si recapitularile ...si mai am norocul si de o diriginta...cu care nu prea am ce vorbi...cand iti explica ceva nu vorbeste..tipa la urechea ta ...si cand avem o problema in clasa...ne trezim cu faimosul ei sfat....descurcati va... ....si nu mai zik de directorul liceului...de care fugim ca dracu de tamaie ...si etc....sunt foarte multe alte lucruri care pur si simplu ma enerveaza la culme....

Postat pe 1 Decembrie 2008 12:07
Este vorba de o fost ... "ef" ... femeie, ce mai!!! (ajuns i ea prin nite mprejurri, c ... nu era cine). O tip care nu fcea ea nu tiu ce, dar se ddea EF, c, deh! cnd competenele manageriale i lipsesc, mcar atitudine de torionar s ai.
Pe mine una m-a obosit psihic. Divergenele cu ea erau rezultate din complexele ei ... par exemple: m ncarc cu responsabilitatea NC UNUI dosar (cnd mai aveam i altele, iar alii nu aveau nici un gnd...), dosar pe care l avusese n grij i nu micase un ac la el, ca mai apoi pe mine s m pistoneze sptmnal.
Ar mai fi i alte exemple (la fel de superficiale, dar crora "tanti" le dadea o monstruoas amploare).
Profesional nu putea aduce reprouri, nu din alt motiv dect c nu o ajuta competena.
(i-a alege un ... 010 Capsator cu bra lung, e suficient de sugestiv? )
odrida_dragomara
Postat pe 1 Decembrie 2008 12:41
Primul meu loc de munca...si un sef cat se poate de nebun...M-am angajat intr-o vara in timpul studentiei la un salon de infrumusetare...prima saptamana,prima sedinta...la ora 22 pana la ora 2 dimineata...asta nu a fost cel mai grav,cu toate ca nu stiu daca ati mai intalnit sedinte la asemenea ore...era nervos pe colegele mele ca nu au comandat creme suficiente si a inceput sa arunce cu creioane,pixuri,tot ce-i venea la mana de pe birou...m-am cam speriat,dar am zis ca poate a fost o iesire necontrolata,insa m-am inselat.Sedintele tarzii in noapte erau la ordinea zilei,facea crize din orice:clienta X nu a slabit cat trebuie,nu am frecat destul de bine covoarele si rosturile dintre gresie cu peria de sarma,fiindca era prea avar sa angajeze o femeie de serviciu si tot felul de chestii lipsite de importanta...si a culminat de Craciun cand de nervi si-a rupt tricoul de pe el si a aruncat cu bradul dupa noi...Atunci mi-am dat demisia si am jurat ca nu voi mai sta nici o zi daca voi mai avea un astfel de sef...
kriki
Postat pe 1 Decembrie 2008 12:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
in plimbare prin padurea Google :) 53 De la: delia_diana 11 Ianuarie 2013 23:43
Vrei sa faci bani din cumparaturi? 1 De la: Jasmine_delly 30 Octombrie 2010 02:35
Hitler si Napoleon si numarul fatidic 129 2 De la: garbo172018 24 Octombrie 2010 03:08
e-Tzatza 62 De la: iasomia 29 Iulie 2010 10:16
maxime, citate, expresii... 35 De la: garbo011441 7 Octombrie 2012 23:06
Setari Cookie-uri