ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 
Topicul anterior  /   Acest topic este inchis si arhivat!   /   Topicul urmator

Unde ne facem revelionul?


Eu inca sper sa nu lucrez pe 31, dar as vrea sa imi fac revelionul in afara Bucurestiului. Voi unde plecati? La munte, in afara, faceti la restaurant?

De la: SmaM, la data 2008-11-04 14:53:37Eu inca sper sa nu lucrez pe 31, dar as vrea sa imi fac revelionul in afara Bucurestiului. Voi unde plecati? La munte, in afara, faceti la restaurant?mi-ar placea sa merg la sighisoara ...numai ca nu sunt 100%hotarata..plus ca am nevoie si de un partener:D de incredere;)

nu m-am gandit inca la asta

...mai e "ceva timp" pana atunci... ..suntem in postul Craciunului,sa-l tinem cum se cuvine,apoi sa ne bucuram de Nasterea Domnului,de colinde,daruri,sarmale si cozonaci!.. ...apoi cu urarile de bine ,vine si REVELIONUL!...

Simte-te ca in concediu si la tine acasa! Daca reusesti sa alegi firma de curatenie perfecta, castigi mai mult timp pentru tine. Rutina casa-servici-casa trebuie sa dispara din viata femeii moderne. www.alpeclean.ro, cu siguranta nu vei regreta!

Parca era vorba de craciun,revelion......De unde pana unde ai dat-o cu firma de curatenie.........


pai cica......numai de craciun , revelion si de paste se face curatenie cu firmele specializate , dar cred si sunt sigura ca iti fac curat si in .....cont

Aha,m-am prins!Ea cred ca e stresata de pe acum cu curatenia de dupa sarbatori

Varianta pentru tiparire   
Mergi la: