ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 
Topicul anterior  /   Acest topic este inchis si arhivat!   /   Topicul urmator

Inot


as vrea sa slabesc si o prietena imi recomandase inotul. totusi am gasit cateva informatii contradictorii pe internet si as vrea sa stiu daca a incercat cineva, la ce varsta si daca are intr-adevar rezultate.

iti spun eu...am verificat....nu numai ca slabesti...dar slabesti si uniform...
eu fac inot in fiecare an din mai pana in septembrie....si de fiecare data imi recapat silueta....cu regim ....binenteles!!!!!!

Inotul nu are nici o preferinta de varsta, copii de mici pot sa invete sa inoate de la 5 ani uni chiar mai repede, pana la batranete,cat poate un om in varsta sa stea in picioare, sa mearga si la 80 de ani, am crescut langa Bega ,si erau batrani care inotau mai bine decat tinerii. Problema e sa nu le fie frica de apa. Dar sunt bazine de inot unde se poate invata. Daca ai ocazia nu rata sansa. E bun ptr. sanatate.

e super Ok ,poti incerca si aquagym ,e mai usor si mai placut ! o dieta de sanatate te-ar ajuta eneorm,un masaj manual si unul cu CELLU M6 SI IN FUNCTIE DE PROBLEME TALE ,UN DRENAJ SI O REFLEXOTERAPIE www.dermavital-med.ro SUCCES !!!!!!!!

Stie cineva unde as putea invata sa inot in Galati?Astept raspunsuri ......O seara buna tuturor!

in dunare, nu?
acasa, in vana, e cam greu

am zis sa ma invat sa inot .. nu sa stau in apa sau sa ma joc cu focul(adica in dunare)..

De la: , la data 2008-10-31 17:30:45as vrea sa slabesc si o prietena imi recomandase inotul. totusi am gasit cateva informatii contradictorii pe internet si as vrea sa stiu daca a incercat cineva, la ce varsta si daca are intr-adevar rezultate.


Da..evident are efect, daca il practici constant...asta iti spune cineva care a facut de performanta..DAR...conteaza foarte mult si ce mananci..calculeaza-ti BMI(body mass index) si in funtie de el iti calculezi caloriile pe care sa le consumi intr-o zi ..in funtie de cat vrei sa slabesti..Pentru slabit poti face exercitii pentru anumite grupe de muschi...innotul iti solicita cam toata musculatura corpului .Succes!

eu am facut inot de performanta si iti pot spune ca vei slabi daca inoti 6-8 ore pe saptamana si mai faci si acasa cateva exercitii.Eu am slabir in 6 luni 20 de kg fara regim,doar cu inot si exercitii,mananci intr-o zi mai mult te misti mai mult SUCCES

Varianta pentru tiparire   
Mergi la: