ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 
Topicul anterior  /   Acest topic este inchis si arhivat!   /   Topicul urmator

Zodia fecioara


....ce sa mai stiu...suntem cele mai dragute fete..cele mai cochete..cele mai cu mot..si cele mai..modeste...shic!!!!

De la: coca_mm, la data 2009-06-05 08:32:59....ce sa mai stiu...suntem cele mai dragute fete..cele mai cochete..cele mai cu mot..si cele mai..modeste...shic!!!!


Lauda-ma gura/c-altii nu se-ndura...shic...

De la: valentino, la data 2009-06-05 08:42:35
De la: coca_mm, la data 2009-06-05 08:32:59....ce sa mai stiu...suntem cele mai dragute fete..cele mai cochete..cele mai cu mot..si cele mai..modeste...shic!!!!


Lauda-ma gura/c-altii nu se-ndura...shic...
Ba da !!!!asa sint fecioarele !Si mai sint si pudice ...!!!Si mai sit si frumoase , sau frumosi !!!!Vai ! Ce mindra sint de zodia fecioarei !Restul ??Ce spun.........?????

Restul spun ca au cunoscut si barbati si femei din aceasta zodie si fug ca de dracu'. Gizas!!! nu-mi mai doresc asa ceva-n preajma. Poate dupa ce implinesc frumoasa varsta de treij de ani, cica mai mult descendentu' conteaza. Altfel, numai de bine

De la: tulipe, la data 2009-06-05 20:04:35Restul spun ca au cunoscut si barbati si femei din aceasta zodie si fug ca de dracu'. Gizas!!! nu-mi mai doresc asa ceva-n preajma. Poate dupa ce implinesc frumoasa varsta de treij de ani, cica mai mult descendentu' conteaza. Altfel, numai de bine
Ba nuuuuuu!De ce esti rea ???

buna tuturor,

am si eu o rugaminte.. imi puteti da si mie link-ul unde sunt postate aceste descrieri ale zodiei, cele inintiale?
multumesc anticipat!


Stie cineva cum functioneaza "combinatia" capricoarna-fecior?

Eu sunt fecioara si am ascendent in rac iar soarele in scorpion, am tot ce imi trebuie ca sa ma decurc in viata si ca sa descurc multe ite si am o intuitie de speriat, unii zic chiar ca eu cobesc...in rest sunt normala, am bucurii dar si deceptii si sunt sananatoasa tun daca nu fac excese iar daca totusi le fac le dreg cu somnic si ceaiuri pentru ficat cat mai amare posibile. Cu deceptiile si depresiile se rezolva tot cu somnic la orice ora si cu ras: haz de necaz.

De la: cristina_claudia, la data 2009-08-04 18:24:11Eu sunt fecioara si am ascendent in rac iar soarele in scorpion, am tot ce imi trebuie ca sa ma decurc in viata si ca sa descurc multe ite si am o intuitie de speriat, unii zic chiar ca eu cobesc...in rest sunt normala, am bucurii dar si deceptii si sunt sananatoasa tun daca nu fac excese iar daca totusi le fac le dreg cu somnic si ceaiuri pentru ficat cat mai amare posibile. Cu deceptiile si depresiile se rezolva tot cu somnic la orice ora si cu ras: haz de necaz.
am gresit si am zis soarele in scorpion, am nodul nord in scorpion.

Fecioara cu as.Fecioara!Nici ca se poate mai bine!Neimplinire in dragoste.Serviciul ia-l de unde nu-i.Despre prieteni,ce sa mai zic?
Dar viata te invata sa razi de toate si sa mergi inainte.Optimismul sa traiasca!Am inclinatii catre psihologie,mai nou.Telefonul suna din ce in ce mai rar la diferitele ocazii de peste an.Asa ca,"astept provinci" !Horoscopul este doar informativ,nimic nou sub soare.Doar descrierea completa a zodiei ma defineste.

Exista doua tipuri de fecioara la aceasta zodie...adica ce animal din tine,l-ai hranit...pe cel pozitiv sau pe cel negativ,,asa se explica faptul ca unii se regasesc si unii,nu.Sa aveti o viata frumoasa.PS.De fapt la toate zodiile se intimpla acest lucru,dar aici e vorba de zodia fecioarei.

De la: teodor_el, la data 2009-05-30 20:32:40
De la: persidadamian, la data 2009-05-29 23:18:51Mie una mi se pare amuzant, dar maine daca am timp, am sa le iau pe toate in ordine si-ti zic ce mi se potriveste si ce nu.

Pana atunci mai ziceti ce mai stiti de fecioare, sunt chiar curioasa, oricum maniaca nu sunt si nici nu-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala. In viate reala ma refer nu asta virtuala, pentru ca pe-aici( va spun la ureche) cred ca toti facem la fel.
Acuma , nu ca vreau sa ma laud ca sint nascuta in aceasta zodie , dar cei nascuti in fecioara , sint frumosi , destepti , inteligenti , afectuosi , norocosi in concluzie , ce mai , nativii din fecioara sint cei mai , cei mai !!!Asta asa, sa-i necajim putin pe cei din alte zodii
au 1000 de calitati si tot atitea defecte

Fecioarele au o singura calitate !ca au mai multe calitati,dragilor!Una e sigura din toate!

ai aparut, fetito?

iaca pozna

atentie - poza e aceeasi, contul e altul - fara 68!

0721. 2

da unde-i calu ?

si-a facut cont separat - nu stiu care-i - ala cu buchetul sau asta cu poza lui Piersic

calu' lui gheorghita? ...paste, priponit de-o garofita...

Nu al lui Gheorghita - al lui Margica

Margica...adica EA...adica ...asa...Margicuta, Margicuticuca...dc s-ar da drept un EL...ahaaa...stiu...e cool sa ai balls!

..io cred ca ala cu buchetul e calu - nu gasi iarba verde de acasa

tot ce se poate - da' hai ca m-a luat durerea de cap

daca, saraca, n-are o viata - eu n-am sa renunt la a mea ca sa-i citesc aberatiile

Varianta pentru tiparire   
Mergi la: