Dieta lui Catalin Crisan

Hallo!
Vreau sa va spun ca in zilele de legume, fructe si lactate am mancat multe ciuperci la gratar si cu branza in ele au fost f. gustoase.Astazi e ultima zi de legume, fructe si lactate din etapa 2-a de maine iarasi carnita de abia astept eu sunt o carnivora si imi face bine carnea.
Pupici!
info
Postat pe 4 Martie 2009 14:45
De la: info, la data 2009-03-04 14:45:18Hallo!
Vreau sa va spun ca in zilele de legume, fructe si lactate am mancat multe ciuperci la gratar si cu branza in ele au fost f. gustoase.Astazi e ultima zi de legume, fructe si lactate din etapa 2-a de maine iarasi carnita de abia astept eu sunt o carnivora si imi face bine carnea.
Pupici!

Ai grija cu carnea si mai ales cu mezelurile.Si eu sunt o carnivora si m-am bucurat de tote periodele "carnivore", dar la sfarsitul curei eram cu toate analizele (colesterol, trigliceride, acid uric) la pamant.Nici acum, dupa 2 ani, nu mi-am revenit complet.Nu vreau sa va descurajez pentru ca se slabeste cu adevarat, dar eu am ramas cu multe belele si cu 25 kg la loc in 2 ani (am slabit 19 kg in 66 zile, dar am tinut regimul cu mare stictete).Succes tuturor!
eburchiu
Postat pe 4 Martie 2009 15:51
Mi-e personal mi se pare aceasta dieta ok.Sa nu crezi ca daca sunt carnivora bag in mine ca o sparta carne si mezeluri ca de abia mai mananc cate un gratar la o masa si nu numai carne si mezeluri mananc, mai mananc si mult peste.Acum depinde si de organismul fiecaruia cat de rezistent este,si sa fim seriosi ce e sanatos pe lumea asta ca nici mancarea pe care o mancam nu e sanatoasa.Eu sunt foarte abitioasa si vreau sa duc pana la capat aceasta dieta, acum dupa ce fiecare om a slabit dupa o dieta egal care este ea, normal ca daca mananci numai dulciuri si mancare care te ingrasa in viitor pui dublu kg.Eu am facut experienta pe mine si am ajuns la concluzia ca tot ce bagi in gura te ingrasa NU AERUL SI APA IN GRASA CI MANCAREA BUNA CARE NE PLACE TUTUROR.Personal nu am nimic cu nimeni si fiecare face ce vrea cu viata lui, dar nu am mai auzit pe nimeni sa se vaite de aceasta dieta.

Va doresc ambitie multa si multe kg. minus
info
Postat pe 4 Martie 2009 21:45
Buna va urmaresc de mult timp am citit toate comentariile voastre si ma bucur ca reusesc in sfirsit sa va scriu.Va felicit pentru relizarile care le aveti in legatura cu pierderea kg.Astazi fac trei saptamini de cind am inceput dieta dar nu ma pot lauda ca am dat multe kg vineri am zii de cintar.In 2saptamini amreusit sa dau jos doar 3kg dar tot raul spre bine.Cred ca o sa ma primiti sa pierdem kg impreuna si sa ne incurajam unii pe altii.Am uitat sa va spun ca locuiesc in Portugalia. Deci sa continuam dieta forta
sorina17
Postat pe 5 Martie 2009 00:05
Salutare tuturor!
Ca o completare la ce s-a discutat inainte... Eburchiu, problemele pe care le ai tu cu colesterolul si trigliceridele (sunt convinsa) ca le-ai avut si inainte de a tine dieta. Normal ca in etapele de carne ale dietei ti s-au accentuat. Iar pentru ca sa nu creasca nivelul de acid uric (in perioadele de carne) este recomandat sa bei 2 litri de apa, chiar si mai mult, cine poate (dealtfel e trecut si in dieta). Este foarte clar ca totul depinde de fiecare organism in parte, iar pentru cei care se stiu cu probleme e nevoie de un set de analize in acest sens. Dar dupa cum se observa in acest forum, fiecare face ce poate sa scape de kg in plus, si majoritatea si reusesc datorita acestei diete. Si cum am mai spus si alta data, cel mai important este ca atunci cand termini dieta sa reusesti sa iti mentii greutatea. Iar celor care cred ca aceasta dieta nu e sanatoasa sau nu le face bine au posibilitatea de a alege intre atatea altele.
La revedere pana pe curand si la mai putine kg.
carmend_08
Postat pe 5 Martie 2009 00:34
Buna!

La mine a trecut doar o saptamana de cand am inceput dieta si am slabit 4,900 kg; eu nu ma pot abtine si ma cantaresc in fiecare zi, am un calendar in care imi notez in fiecare dimineata cat am slabit. Sunt hotarata sa duc dieta pana la capat, cel putin pana pe 19 aprilie. Eu am o problema, nu sunt carnivora si mai mult mananc carne in sila, in primele 3-4 zile eram cat pe ce sa ma las, dar cand am vazut ca slabesc...am zis, fie ce-o fi, nu mor daca mananc mai multa carne:) Am mai luat si niste supliment alimentar Bee Pollen, de la Forever pe baza de plante de aloe vera si miere de albina pentru ca aveam caderi de glicemie, la mine asta a fost intotdeauna o problema, daca nu mancam ceva dulce dimineata aveam ameteli, in rest...totul e bine:)...abia astept sa mai treaca o saptamane de carne si sa trec la fructe, chiar daca sunt numai 3 zile:)

Mult succes tuturor!!
simona_lacry
Postat pe 5 Martie 2009 08:30
Buna fetelor eu am ajuns in a 6 saptamana si am slabit 10 kilograme, mai am inca 27 de zile de dieta, dar deja mi se pare ceva normal sa mananc numai carne, fructe, legume, lactate, parca de cand ii lumea mananc asa ceva. Cand imi trebuie ceva dulce mananc o guma si imi trece. Am pornit de la 72 de kilograme iar acum am 62 la 1.68 inaltime.Vreau sa ajung la 58 eu zic ca ii suficient, ma simt excelent si acum, toata lumea ma intreaba ce am patit...is bolnava...sau ce ii cu mine. Daca ai ambitie si vointa reusesti sa duci dieta pana la capat.
Mult succes va doresc
ralu_ralu
Postat pe 5 Martie 2009 09:52
Eu imi fac analizele de 2 ori pe an si, crede-ma, nu aveam nici un fel de probleme.2l (si chiar mai mult) de apa beau zilnic (obicei ramas tot de la curele de slabire).Este adevarat ca depinde de comportamentul alimentar si de organism (apropo de ce se intampla dupa cura).Am precizat mai sus ca eu m-am lasat si de fumat dupa cura, dar de ingrasat am inceput la un timp relativ scurt dupa finish.Si sa nu credeti ca am mancat ciocolata sau alte chestii de tipul asta.Pur si simplu am revenit la o alimentatie normala (fara excese extraordinare).Si v-am spus: se slabeste absolut spectaculos.Va doresc mult succes (mai ales dupa!!!!!)
eburchiu
Postat pe 5 Martie 2009 15:27
Buna tuturor va pup pe toti as vrea sa intreb daca stie cineva in a 3a etapa primele 3 zile se poate minca ciorbita? de legume normal. Organismul meu accepta foarte bine dieta nu ma simt rau deloc ;este adevarat ca eu sint cu toate analizele la zi pentru ca in ianuarie am facut o operatie foarte dificila dar am trecut cu succes peste ea iar dupa operatie stind acasa m-am hotarit sa incep aceasta dieta.Va multumesc pentru timpul acordat va pup si mai vorbim.
sorina17
Postat pe 5 Martie 2009 18:38
Hallo!

sorina 17 eu chiar ieri am terminat cu legume, fructe si lactate.
Eu mi-am fiert multe legume si am facut o ciorba si in farfurie am pus putin iaurt si sare, eu nu folosesc deloc vegeta si am mai mancat castravete, ardei rosii cu branza.

eburchiu: eu m-am lasat de fumat pe toata perioada cand am fost insarcinata, dar dupa sarcina m-am apucat iar de fumat sincer sa iti spun imi place sa fumez.Ce aceasta dieta te face sa te lasi de fumat ca eu nu am auzit?
A si sa va mai spun in cele 3 zile de legume, fructe si lactate nu am slabit un gram nu stiu de ce ca am respectat dieta.In kg. nu am mai dat jos, dar am dat jos in centimetri. Am probat o fusta care nu incapeam deloc si acum este foarte buna. De 2 sapt. si ceva tot la 5 kg. am ramas, sper sa mai dau mult jos.

Pupici!
info
Postat pe 5 Martie 2009 21:25
Ciao!
Eu sunt acum la zilele de dupa,adica cele 3 zile de carne si oua.Eu n-am mancat supe pt. ca ,daca ai observat sunt 2 mese pe zi de legume cu pigment verde si nu prea ai cum sa le gatesti ciorba,eventual amestecate si fierte cu apa,sare si......cam atat.Eu am mancat asa:dimineata- ou,pranz-cam 1kg de spanac fiert condimentat cu lamaie si sare,la 16 branza la 19-o alta portie de spanac.nu reusesc sa mananc mai mult de 4 ori pe zi din cauza crizei de timp (am 3 locuri de munca ,ajung pe la 20 acasa ,de dimineate de la 8).A doua zi am inlocuit spanacul cu broccoli fierti,iar a treia zi iar am mancat spanac pt. ca imi place f. mult si dupa atata carne...........as fi mancat o caruta de spanac.Oricum timpul zboara si dieta merge inainte.Micile neplaceri care le acuza fizicul pot fi si o manifestare psiho-somatica,adica ne vin in minte cine stie ce pofte ,nu mancam pt. ca ne gandim la sacrificiul facut pana acum si intervin tot felul de simptome care sa ne dea motiv sa abandonam dieta.Daca cedam tentatiilor putem sa ne autoconvingem ca dieta nu e buna,nu ne foloseste...dar ........noua ne e de mare folos.
Forta si curaj ,totul va fi bine!

Postat pe 5 Martie 2009 22:14
buna fetelor,

ma bucur sa aud ca toate sunt cu moralul ok si ca nu este foarte greau , pt ca sa fim tentate sa renuntam. eu acum termin a saptea saptamana si vreau sa spun ca am avut o prima cadere. cele 2 zile urmate de o zi de lactate si urmate de inca 2 zile de legume nu am reusit sa le tin...nu ma prea impac cu lactalele asa ca am renuntat la ziua cu lactate si am mancat tot legume...5 zile a fost cam mult sia bia asteptam sa ajung la carne. dar din pacate dupa prima zi de carne deja duceam dorul legumelor...of simt ca ma lasa nervi deja. am facut aciditate mare de la carne, probabil si sunt cam deprimata, nici cintarul parca nu vrea sa se mai miste si urmeaza iar cele 2 zile de legume, o zi lactate, etc etc. eu nu mai poooottttt...dar parca nici nu pot sa spun ca imi doresc in sa mananc o friptura cu cartofi prajiti si ceva maioneza sau alte chesti din aste tare bune
ma pune pe ganduri si ceea ce ne-a spus eburchiu, si este o chestie pe care toate trebuie sa o avem in vedere.sincera sa fiu eu am mai tinut o cura acum 3 ani, am slabit de la 99 la 78 kg numai cu salata si ton, iar dupa ce am terminat-o am avut si eu ceva probleme cu acidul uric( cu toate ca am baut multa apa). am vorbit cu doctorul de familie, care binenteles ca m-a felicitat, si mi-a spus foarte clar ca e de la abuzul de ton in ulei. am incetat imediat sa mai maninc conserve si mezeluri si problema s-a rectificat in cateva luni. dar acidul uric a fost singura analiza rea, in rest trigliceride, colesterol etc erau beton. sincer imi pare rau pt tine, probabil ca existau la tine dinainte probleme si daca le aveai era evident ca nu trebuia sa ti o cura hiperproteica, care probabil ti-a facut mai mult rau decit bine. pur si simplu nu ti-a fost potrivita, probabil iti trebuie o cura cu multe legume , fructe etc.asa...intre timp am pus si eu 8 kg(in 2 ani), si pt ca oricum nu eram acolo unde as fi vrut sa fiu acum tin cura aceasta ...e oke, pana acum, sper sa mai rezist cele 2 saptamani altfel o sa incep mai repede zilele care alterneaza pt ca mi se par mai putin monotone si poate nu imi ma mai venii sa urlu cind mananc carne de dorul legumelor si invers.
va pup si sincera sa fiu dupa ce v-am scris parca m-am mai descarcat putin
baaaaaaafta
dorateo
Postat pe 6 Martie 2009 10:24
Salut,va multumesc pentru raspuns astazi am avut zi de cintar in 3saptamini am pierdut 5kg nu este mult dar se vad rezultate si sint multumita,am un sustinator pe cinste care ma incurajeaza:sotul meu Cred ca dorateo are nevoie de sustinere gindeste bine nu trebuie sa renunti ai trecut de 7sapatamini nu lasa totul balta incearca acel kilo calo-nu poti decit 1data pe sptamina nici la mine in prima etapa-a 2saptamina cintarul nu a miscat dar,te rog nu renunta.Si eu am fost marti la un magazin unde faceau aprovizionarea cu bomboane iapurasi si toate cele pentru Paste si toata noaptea am visat ca maninc bomboane de ciocolata dar nu simt nevoia am in casa dulciuri de tot felul dar ma pot abtine.Daca te simti mai bine dupa ce scrii,aici te poti descarca si noi te putem incuraja sa mergi mai departe . DECI PRIETENI SI COLEGI DE SUFERINTA O COLEGA ARE NEVOIE DE INCURAJARI SI SUSTINERI CRED CA IMPREUNA O SA REUSIM va pup pe toti si mai vorbim si la mai putine kg la revedere
sorina17
Postat pe 6 Martie 2009 20:15
hai dorateo,nu te descuraja,mergi inainte ca noi te sustinem.si eu sint la o dieta,dar nu asta care o tineti voi,mi-am facut-o eu singura si vad ca da rezultate,cand ma gandesc ca vine 8 martie si acum sora mea ma intreaba pe mess ce dulciuri facem imi vine rau,dar nu maninc nici de a naibi.eu mai am de dat jos vreo 5 kg si dupa aceea sa incerc sa ma mentin,deci BATFA IN CONTINUARE,CAPUL SUS CA MERGE.
ana_fleur72
Postat pe 6 Martie 2009 21:52
Ciao,Dorateo!
Sper ca n-o sa ne dezamagesti.....nu renunta acum la sfarsit ,gandeste-te cat te-ai sacrificat in lunile astea.Ca sa treaca mai usor astea doua saptamani gaseste-ti vreo preocupare pentru timpul liber ca sa uiti sau sa nu-ti treaca prin cap tot felul de bunatati.Scrie mai des pe net,vorbeste cu prietenele tale dar nu ne abandona acum.Continua ca pana azi si va fi totul bine.

Postat pe 6 Martie 2009 23:25
Hallo!
Ptr.Dorateo: nu te lasa pe ultima suta de metri.De ex am fost astazi la cumparaturi si mi-am cumparat o fusta si m-am bucurat ca mi-a fost buna nr. 38 si eu acum 3 sapt. avem 42.Cand esti dezamagita trage o fuga pana la magazin si cumpara-ti ceva ptr. tine de ex: un ruj, o bluza si ai sa vezi ce bine te vei simti.

Te pup si fi tare ca toti trecem prin aceasta dieta!
info
Postat pe 6 Martie 2009 23:32
Ciao tuturor!


Mi-am dat seama de ceva vreme ca sprijinul si incurajarile celorlalti"colegi de dieta" ne fac sa mergem inainte.Fiecare manca nesanatos si se ingrasase un anumit numar de kilograme apoi a hotarat ca vrea sa arate mai bine sau sa faca ceva pentru sanatatea lui....Nu ne cunoastem dar ajungem sa ne impartasim lucruri pe care poate nu le spunem apropiatilor nostri.Maine e 8 Martie si pentru toate doamnele si domnisoarele o zi frumoasa ( sigur toate sunt multumite de dieta si au macar 1 kg mai putin ) si..."La multi ani!"
Va pup si...bafta in continuare !!!
Cristina
cris240775
Postat pe 7 Martie 2009 14:10
si un la toate mamicile care vor sa devina siluete si tuturor colegelor de dieta, cu ocazia zilei e 8 MARTIE!

Postat pe 7 Martie 2009 18:45
LA MULTI ANI FETELOR DE 8 MARTIE,E ZIUA NOASTRA SI TREBUIE SA FIM RASFATATE CA NU STIU CE S-AR FACE BARBATII FARA NOI!!!
ana_fleur72
Postat pe 7 Martie 2009 19:00
Buna fetelor va urez LA MULTI ANI DE 8 MARTIE si va trimit de departe multe flori tuturor doamnelor indiferent ca sint mame sau nu si sper sa primiti din partea celor dragi si care va iubesc ce va doriti si aveti grije cu sampania cred ca de ciocnit avem voie va pup pe toate si la mai putine kilograme aveti grije de voi si de cei dragi
sorina17
Postat pe 7 Martie 2009 21:06
Hallo!

De 8 Martie va doresc la toate mamicile si femeile de pe forum sa aveti o primavara frumoasa si plina de dragoste!
info
Postat pe 7 Martie 2009 22:08
va pup pe toate , si va doresc o primavara frumoasa.
multumesc , tare tare pentru incurajari sunteti tare dragute si pe langa ca m-ati incurajat, m-ati binedispus tare tare. nu renunt, oricum nu renuntam , era chiar rusinica rau de tot, sa renunt dupa 7 saptamani. atat ca am avut o zi in care am zis ca nu mai pot(hai vreo 3-4 zile).O sa treaca si saptamana asta si or sa vina zilele care alterneaza si o sa mai dispara monotonia asta. parca s-a miscat si acul cantarului am ajuns la 10 kg...mult, putin, habar nu am ...e mai bine decat deloc.
va pup inca o data si va multumesc din suflet pt incurajari.- am nevoie acum pt ca urmeaza iar cele 5 zile...2 zile legume, 1 zi lactate si 2 zile legume( eu voi manca 5 zile legume )
bafta la toata lumea!!!
dorateo
Postat pe 9 Martie 2009 12:16
Ciao tuturor!

Am incheiat si a cincea saptamana cu 66.7 kg (cu 6.8 kg mai putin decat aveam la inceputul dietei).Observ din ceea ce scriu colegii ca se slabeste tot mai putin pe masura ce trec saptamanile Cred ca ne dezamagim putin dar trebuie sa mergem inainte!AMR 31 de zile (cum ziceau pe vremuri soldatii )
Va pup si bafta la slabit!!!!

Cristina
cris240775
Postat pe 10 Martie 2009 13:43
Buna,tuturor dar nu mai vrea nimeni sa spuna nimic cum a fost ziua de 8Martie sper ca a-ti petrcut cum se cuvine deci continuam nu?Nu mai vad nici un mesaj de la cei care au terminat dieta chiar nu ii inereseaza de cei mici care vor sa duca diet la sfirsit.Daca totusi citesc aceste mesaje lasate de noi as vrea sa ne dea citeva sfaturi cum a decurs viata dupa dieta au continuat sa se mentina au continuat cu alta dieta as vrea sa stiu.Cred ca ma preocupa mai mult cum va fi dupa,cum ne vom mentine cea ce am cistigat Va pup pe toate, va tin la curent cum decurge dieta la mine.
sorina17
Postat pe 11 Martie 2009 00:25
Hallo!
astazi am incheiat a 2 a etapa pana acum am slabit 6 kg.De maine incep a 3 a etapa.
Ce mai faceti nu mai este nici o miscare aici pe forum?

Pupici!
info
Postat pe 11 Martie 2009 21:24
Ciao,belle!
Eu sunt bine si in fiecare zi sunt mai decisa ca sa reiau dieta dupa Pasti (asta o termin pe 10 aprilie).Nu ma deprima si ma simt bine.Mai am o zi de carne si trec iar la legume si lactate.Cred ca vara este mai usor sa tii aceasta dieta.Ca si dieta de mentinere probabil voi folosi DIETA MONICAI ANGHEL.Va si tineti aproape

Postat pe 12 Martie 2009 02:05
of fetelor, ar fi bine macar odata sa o ducem pana la capat...sincer acum cateva saptamani ma gandeam si eu ca dupa Paste o sa incep din nou sa o tin macar 4-5 saptamani dar sincer acum nu mai cred ca pot. eu sunt in a 8-a saptamana si am tot mai des caderi. ieri a fost o petrecere la firma si am avut chiar una serioasa si am si cedat...am mancat niste alune(eram la zilelele de legume si fructe) dar seara chiar m-au lasat nervii, f greu mi-a fost. sigur e din cauza monotoniei dar de genul de regim aproximativ disociat. eu o sa termin regimul in 25 martie si chiar mi-am propus pana la Paste sa mananc in continuare la fel..in sensul o zi legume o zi carne...dar nu mai cred ca pot, chiar daca astazi ma simt mai bine si cred din nou. sper sa am putere, oricum ar fi inca 3 saptamani in plus. din pacate sunt slabite si nici la sala nu mai merg de vreo 2 saptamani si asta se vede la ritmul in care slabesc(mult mai lent). tot spun ca peste citeva zile o sa-mi fac putere sa merg...din pacate nu pot sa merg decit seara tarziu si atunci la ora aia sunt franta de oboseala si nu mai merg.
va pup ...si lasa ca zile grele mai sunt...totul e sa trecem peste ele.
dorateo
Postat pe 12 Martie 2009 13:00
Hallo!
dorateo : si eu m-am simtit rau intr-o zi am avut furnicaturi in maini si am luat un calciu si un magneziu efervescente cu apa si mi-am revenit. E bine de tine ca mai ai 3 sapt. eu termin dieta in 23 aprilie.
Cate kg. ai slabit pana acum?
Te pup si fi tare ca mai ai putin si termini!
Dupa a 2 a etapa cam cate kg. in mare se slabeste pe sapt.?
info
Postat pe 12 Martie 2009 15:39
ciao, info
deci....MAI AM DOAR 2 SAPTAMANI... ...nu o lungi, te roooogggg am zis eu asa ca din proprie initiativa o sa o tin inca 3 saptamani in plus , adica pana la Paste...asta daca pot
eu am slabit cite 2 kg pe saptamana in primele 2 saptamani(atunci la carne ) , dupa care 1 kg /saptamana. nu stiu ce sa zic...sunt multumita, tinand cont de faptul ca sunt 10 in total. dar cred ca daca nu trageam chiulul de la sala slabeam mai mult...sau habar nu am. oricum astazi merg la sala, numai bine vine wekeendul deci nu mai am nici o scuza, ca sunt obosita etc, si sper pana la Paste sa mentin macar ritmul, adica 1kg/saptamana. as ajunge la 15 kg si chiar as fi multumita.
va pup pe toate si va doersc tarie multa.
dorateo
Postat pe 12 Martie 2009 17:39
Salut fetelor,si eu ma simt bine dar cintarul nu se mai misca deloc .Si eu ma gindesc dupa ce termin (17 aprilie )sa o incerc din nou.Nu stiu daca este bine sau nu sa o reluam dar asta este mergem inainte usor .Conteaza foarte mult miscarea dar cum nu o facem zi de zi se vede totusi capul sus si vedem ce o sa iasa pina la urma ,va pup pe toate si fiti tari mai ales cele care sint aproape sa termine dieta nu va lasati tocmai acum
sorina17
Postat pe 12 Martie 2009 20:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mariana39 7 De la: pik_nik 21 Iunie 2009 20:49
Dansul ritmic ajuta la silueta 1 De la: IOANIDE 13 Februarie 2012 02:06
dieta de 13 zile ... pt schimbare de metabolism 65 De la: iulia__ 8 Iunie 2017 14:13
dieta lui catalin crisan 1 De la: garbo258769 9 Ianuarie 2012 12:23
dieta 9/9 25 De la: garbo072499 8 Decembrie 2009 11:45
Setari Cookie-uri