Barbatul Pesti

hmmmmmmm... barbatii pesti te fac sa vibrezi de placere, sa razi, sa simti ca traiesti viata la maxim. Sunt cei mai dulci si mai sexy barbati din toate zodiile dar......... ca intotdeauna pentru ce este atat de bun se plateste un pret imens......... sunt incapabili sa iubeasca pe altcineva decat pe ei insusi, nu stiu ce inseamna aprecierea, recunostinta, prietenia. Ei traiesc doar pentru ei si pentru placerile lor. Atata timp cate le vei fi de folos vor fi cei mai minunati dar in momentul in care se vor plictisi (si credema ca va veni momentul acesta curand) sau cand vor considera ca nu le mai esti de folos vor trada si vinde fara pic de regrete. Sunt cei mai mincinosi, dar niste mincinosi atat de draguti. Toate femeile ar trebui sa aiba in viata lor un peste la un moment dat si atunci vor vedea diferenta intre ei si ceilalti barbati... dar pestii ar trebui tratati ca o jucarie. Nu trebuie niciodata sa astepti ceva serios de mla ei.
garbo014825
Postat pe 6 Martie 2010 09:56
app dau cu piciorul unei persoane dupa ce m am plictisit de ea pentru ca probabil nu am simtit nimic pentru ea nu am vrut poate decat o chestie ... ca ea probabil s a visat mireaasa cum probabil multe de pe aici dupa forum v ati visat asta e ... uneori viata e dura ... toti trecem prin dastea ... si eu ca peesti trec acum la ora actuala am fost "folosit" si atat (cu toate ca m am visat ginere) :)) Cum am eu o vorba SOARTA ASTA E >>>
garbo099510
Postat pe 8 Martie 2010 00:21
eu sunt in zodia balanta si prietenul meu e in zodia pesti... ma inteleg super cu el, ne completam unul pe altul, cand gresete din contra imi spune iarta-ma si isi recunoaste greseala, asta daca stii sa te impui. Intradevar sunt mincinosi dar trebuie sa stii sa ii ghicesti si sa le anticipezi gandirea si nu vor avea sanse in fata ta, insa superficiali nu sunt, e o alta chestie cu ei, faptul ca fac promisiuni dar daca nu esti pe aceeasi unda cu ei nu se tin de ceea ce spun. Sunt dulci si romantici si stiu sa pretuiasca foarte mult pe cine au langa ei daca esti si tu la fel si pot suferi dupa o persoana la care au tinut foarte mult timp dupa aceea. E o zodie foarte buna daca stii cum sa ii iei, sa ii percepi si sa discuti cu ei
chaosdesign
Postat pe 8 Martie 2010 11:03
Ce am uitat sa spun este faptul ca educatia , mediul si familia din care provin barbatii pesti conteaza foarte mult. Daca e educat si are cei 7 ani de acasa se va comporta cum am descris adineori, insa daca e genu libertin care si-a luat viata in propriile maini intradevar sunt mincinosi, ascund multe fetze, cunosc cateva cazuri... Insa tot rmantici si iubitori raman :)
chaosdesign
Postat pe 8 Martie 2010 11:07
e o mare greseala sa te orientezi dupa zodie.persoanele care fac acest lucru sunt slabe inteligibil.fiecare on este o entitate ne tinind cont de zodie . educatia si caracterul pe care si la format conteaza la toata lumea.la fel de vulnerabil este si un peste si o alta zodie daca nu e educata.fa comparatia intre un golan si un om educat si un on al srazii.ininte de a te aventura in pareri si a scrie ceva gindeste. asta e important.
iuliaav
Postat pe 8 Martie 2010 14:30
iulishca~ ce-o fi aia "on"...ca bash la
`problema~ asta...eu ma
"sfatui" cu un nenea
vezi...Zambil, baiat cuminte
mai sunt pe aici "sentinte"
de viteza refutate...
nu-s eu unicat pe terra
cum speram ...............
keks
Postat pe 8 Martie 2010 14:39
Sunt cu un peste de 1 an si se incadreaza perfect in descrieri. E las- fuge si de cele mai mici responsabilitati,mincinos, niciodata nu-l gasesti cand ai treaba cu el, toate discutiile pe care vrei sa le porti cu el le ia in gluma sau chiar nu asculta ce ai de spus.
Nu ma prea iau dupa zodii dar aici chiar se potriveste rau de tot.
garbo013319
Postat pe 8 Martie 2010 18:03
Am avut o relatie cu un barbat in zodia pesti si din pacate multe din cele scrise aici se potrivesc.......Intr-adevar fiecare individ este unic si nu te poti orienta dupa zodie, dar trebuie sa recunosc ca generalitatile notate pentru zodia pesti se cam aplica....Babrbatul din zodia pesti este egoist si egocentric, in relatia dintre "el si sine" nu mai este loc pentru nimeni.
Garbo013319 are dreptate, barbatul pesti fuge de responsabilitati si nu il gasesti cand ai nevoie de el. Cauta mereu o alta femeie, eventual una ideala,fuge de ceea ce inseamna realitati, traieste doar pentru sine,mereu are dreptate,iti acorda atentie doar cand are nevoie de tine si lista ar putea continua.....Educatia si experientele conteaza foarte mult in definirea unui individ dar se pare ca si zodia influenteaza !
ariadna06
Postat pe 9 Martie 2010 09:13
aveti mare dreptate despre barbatul pesti...sunt casatorita cu un asemenea specimen si mai mult nefericita sunt decat fericita...in afara de partea sexuala care este super in rest e foarte greu sa convietuiesti cu el...se iubeste enorm pe sine,asa zisii amici sunt mai imp decat familia,sunt secretosi,au o parte intunecata,sunt delasatori si lista poate continua la nesfarsit...iar ce ma deranjeaza cel mai mult este ca nu stiu sa-si arate dragostea fata de persoana iubita...sunt cam incapabili sa ofere afectiune...doar sex..nu e de-ajuns ptr o femeie.
dora27
Postat pe 9 Martie 2010 10:42
Eu nu stiu cum de al meu nu se incadreaza in tiparele descrise de voi... Adica stie sa-si manifeste sentimentele, nu este inchis in el, decat poate cand e f trist sau deprimat ( dar nu-l tine prea mult), intotdeauna ma pune pe mine pe primul loc, nu fuge de responsabilitati, ba chiar nu ma lasa pe mine sa ma ocup de multe ca sa le rezolve el, nu se iubeste prea tare pe sine si se pune mereu pe ultimul loc, delasator recunosc ca mai este din cand in cand, ofera afectiune cu carul, uneori prea multa, ia in serios chiar si cea mai neimportanta discutie, de mintit nu stiu ce sa zic....mai are scapari, ca orice om:) dar nu cred ca e un mincinos notoriu:p Mie mi se pare destul de stabil psihic, emotional, nu "fuge de realitate", chiar daca mai are momente de visare. Nu stiu, caracterizarile voastre mi se par asa de rele de parca barbatul pesti ar fi ultimul om! Dar nu e chiar asa...si depinde de varsta lui, de cat este de matur, de educatie si, daca tot vorbim despre zodii, poate conteaza si ascendentul foarte mult sau decada in care e nascut etc.
Just_a_girl
Postat pe 9 Martie 2010 15:22
Dorinta lui e lege DA ASA ESTE...10+ ESTE O-ZODIE FINUTA SARMANTA...DAR NU-O SUPARATI,,DEVIN URAGAN,,MAI ALES AN DRAGOSTE.
garbo010450
Postat pe 9 Martie 2010 16:24
Cauta mereu o alta femeie...DA ASA ESTE DAR AI-PLACE CASSA,FAM AI YUBITOR...ATENTIE LA,SEX NUL ANTRECE NIMENI SUPPER DOTAT.VOI FEMEILE CE-CAUTATI DEFAPT....
garbo010450
Postat pe 9 Martie 2010 16:33
De la: garbo010450, la data 2010-03-09 16:33:54 Cauta mereu o alta femeie...DA ASA ESTE DAR AI-PLACE CASSA,FAM AI YUBITOR...ATENTIE LA,SEX NUL ANTRECE NIMENI SUPPER DOTAT.VOI FEMEILE CE-CAUTATI DEFAPT....


Adevarat voi ce cautati?
Barbati buni la pat care sa nu minta care sa nu insele care sa fie devreme acasa care sa faca de mancare curat poate sa aibe grija de copil etc etc etc ... Deci duceti va dupa SCLAVA Izaura pe bune :))))
garbo099510
Postat pe 9 Martie 2010 17:35
pai o sa ne ducem dupa sclavul IZAURUL

si io vreau sa-mi faca si masaj
garbocatalyna
Postat pe 9 Martie 2010 17:37
Mai greu mai devreme sau mai tarziu se trezeste crede ma, app masaj eu unu cel putin sunt destul de laudat :P deci stim si dastea ...
garbo099510
Postat pe 10 Martie 2010 18:23
Eeeeeh...fetelor...aveti atata dreptate...INSA!!!...nu trebuie sa va pripiti...nu e prea bn sa tragi concluzii prea rpd...si nici sa generalizam.Sa va spun eu dc toate aceste probleme cu "pestisorul " vostru:D.E adevaratca avem multe personalitati...sau cel putin asa pare....toate acestea datorita emotiilor profunde.Ziceati ca nu prea vorbeste??? poate e greu de crezut dar un peste poate raane oarecum timid fata de iubita sa indiferent de cat timp se cunosc.Au o gramada de secrete, sunt misteriosi, aparent ciudati.Dar au mare nevoie de o fata care sa stie sa ii asculte.Trebuie sa stiti sa ii faceti sa vorbeasca.Suntem o fire foarte complexa, si foarte schimbatoare, traim emotii puternice.Avem probleme reale sau chiar imaginare care nu ne lasa "liberi".Incercati sa va apropiati cat mai mult, aflati un subiect despre care le place sa vorbeasca f mult (si va recomand sa vb cu el despre sentimente, dragoste sau sex :D ).Trebuie , preiodic, sa ii "zguduiti" putin, nu prea sunt cu picioarele pe pamant, ci cu capul in nori:D.Dar aveti grija cum o faceti , sa nu fiti pre iritante.Oirce barbat din zodia pesti cauta o fata care IN PRIMUL RAND sa stie sa iubeasca!@!!, dar nu este de ajuns, trebuie sa fiti cat mai intelegatoare, trebuie sa fiti inzestrate cu o rabdare de otel.Atunci cand sunt retrasi si nu vor deloc sa vorbeasca lasatzi-i putin singuri, chiar daca acest "putin" ar insemna o zi , doua, o saptmanca chiar.Au mare nvoie de singruatate deoarece au o gramada de probleme.Dar nu ii lasati mereu sa fie singuri, incercati sa ii inveseliti, facetzi lucruri care va distreaza,scoteti-i din monotonie.De multe ori nici ei nu stiu ce isi doresc.
Dar va spun k de cele ma multe ori merita.Sunt cei mai mari iubaretzi, cei mai senzuali, profunzi si sentimentli.Le place mult sa faca sex, dar muuult mai mult le place sa faca DRAGOSTE.In relatia sexuala pun pe primul loc satisfacerea partenerei.
DAca stii cum sa ii iei sunt niste oameni impresionanti.Au un curaj nebunesc(chiar daca voi spuneti ca sunt lasi).Sunt in stare de orice cand e vorba de persoana iubita.Fac orice sacrificiu pentru iubita lor.Dardaca nu se intampla acest lucru...inseamna ca nu sunteti un cuplu prea potrivit.
Pushky
Postat pe 22 Aprilie 2010 09:46
Corect, asa cred si eu, daca exista un cuplu sudat, compatibil, exista comunicare , barbatii pesti sunt cei mai buni barbati. Sotul meu este peste dar nu ma minte, nu fuge de responsabilitate, copilulsi eu suntem pe primul loc, ma face iubita si incearca sa-mi faca toate pofetele. Suntem casatoriti de 10 ani dar in fiecare an avem o cearta furtunoasa in care ne descarcam si fiecare soune tot ce-l deranjeaza. Nu ne propunem chestia aceasta dar se intampla. Cred ca este un lucru bun pentru astfel ne "golim " de toate problemele si pornim de la inceput.
garbo051100
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:09
Eu am impresia ca ar trebui sa renunti simpaticutzo. Parerea mea este ca unele femei chiar nu au capacitatea sa inteleaga asa un spirit,voi fiind cele care vor sa fie batute,jicnite si injosite la fiecare cuvant scos din gura,si cum altfel ati putea fi daca nu aveti capacitatea de a intelege,de a simti compasiune si de a fi lipsite de egoism. Nu e putin lucru sa incercati sa ne intelegeti,in masura in care uneori nici noi nu putem,dar de regula un peste reactioneaza asa atunci cand simte ca nu esti cea potrivita,si daca nu esti potrivita pentru un peste nu vei fi potrivita pentru nimeni. Noi putem fi cei mai toleranti si cei mai imposibili oameni.Tu ai reusit sa scoti raul din el, el nemaipercepandu-te de mult ca fiindu-i aleasa sufletului. Nu mai ai nici o sansa.De regula un peste nu mai linge unde scuipa.Un peste te poate face sa te simti sublima sau te va face sa te simti oribil depinde de tine scumpiko. Tu ai esuat,alta la rand.
garbo113977
Postat pe 24 Aprilie 2010 02:30
Se pare ca nici tu nu ai inteles nimic.Intelege ca nu esti ceea ce cauta el.Cand un peste se comporta asa,vede el ce vede si se retrage.Dar cand un peste iubeste sa sti ca nimeni nu este capabil sa iubeasca ca el,o sa va aduceti aminte toata viata.Poate ai invatat cateva valori ale lui:corectitudine,bunatate,compasiune,respect,incredere. Cine stie poate iti sunt de folos. Ce zici?
garbo113977
Postat pe 24 Aprilie 2010 02:42
Nu inteleg ce vrei sa spui. Fi mai explicit. Chiar ma iubeste si-l iubesc. Noi suntem foarte sinceri si comunicam. Am trecut prin foarte multe timp de 10 ani, prin bune si rele.
garbo051100
Postat pe 26 Aprilie 2010 09:38
Mie pestii mi se par cam alunecosi, si parca nu intotdeauna stiu ce vor
hot_coffee
Postat pe 26 Aprilie 2010 15:56
Hmmm...alunecoshi???...nu prea cred...nu suntem alunecosi cu o fata decat in cazul in care simtim k nu e fata potrivita pentru noi.Stii...barbatul pesti esste genul de barbat care cauta femeia ideala...s-ar putea sa fim alunecosi in cazul daca fata respectiva ni se pare a fi departe de "fata ideala".
Pushky
Postat pe 31 Mai 2010 14:35
"ride it" are dreptate...hai sa fim seriosi...doar nu suntem ultimii oameni...nu toti pestii sunt la fel (...stitzi voi..."semn dual":D)si in plus zodia nu poate caracteriza o persoana in totalitate...mai depinde si de mediul in care traieste...educatia, bunele maniere...si nu numai!
Pushky
Postat pe 31 Mai 2010 14:42
App...e FOARTE ADEVARAT!!! barbatul pesti cauta "FEMEIA IDEALA" !!!!...la urma urmei multzi dintre ei chiar merita...cine iubeste mai mult decat un "peste"???...si in plus...dece sa te multumesti cu putin, cand poti avea totul???(cu asta sunt de acord doar cand e vb de dragose:D)
Pushky
Postat pe 31 Mai 2010 14:46
De la: garbo051100, la data 2010-02-22 16:04:24Cred ca depinde foarte mult si de oameni, nu neaparat de zodii. Sotul meu (el-peste, eu -rac) este omul care se descurca in orice situatie, daca nu are ceea ce-i trebuie inventeaza si tot rezolva. Dpdv al romantismul este deosebit. Afiseaza o masca de dur dar sub aceasta masca se ascunde un suflet sensibil. Stie sa ma faca sa ma simt cea mai iubita, frumoasa si apreciata femeie de pe pamant.
Nu este tot timpul lapte si mieere dar comunicam tot timpul despre tot ceea ce nu ne convine. Suntem doi colerici care se aprind imediat si ies scantei. Impacarile sunt cele mai frummoase momente.



Sunt f sigur de ceea ce spui....nu e adevarat ca toti pestii se incadreaza in descrierile rautacioase...pt ca nu toti sunt la fel.De exemplu pot spune fara emotii ca ma incadrez intrutotul in descrierea ta:D (ee...ma mai laud si eu:)) )
Pushky
Postat pe 31 Mai 2010 15:11
as vrea sa-i raspund domnului garbo113977 ca se ionseala amarnic. Nu stiu de unde stie dansul ceea ce afirma. Pestisorul meu este sufletul meu pereche si asat crede si el. De foarte multe ori vorbim si ne gandim la acelasi lucru. Ne trezim ca rostim aceleasi cuvinte. e de ajuns sa ma gandesc ca vreau sa-l sun si ma suna el, fara sa stie ca asta vroiam si eu. Fiecare cfrede ce vrea despre barbatii pesti dar eu racusorul mi-am gasit pestele meu pereche.
garbo051100
Postat pe 31 Mai 2010 15:33
Este o zodie super daca cel/cea de langa el/ea respecta:
1. este coresct cu un peste
2. bunatate, blandete
3. ofera incredere - si aici .. in momentul in care simtim ca cineva a ne minte sau inseala... ne schimbam.
Razvan
Postat pe 2 Iunie 2010 17:44
buna ce pot s zic despre peti e ca eu am o relatie de 3anicu un peste.sant f senbsibilisi daca vrei sa i lasi se agta de tine sidace le faci voia fug uneori .sant in lumea lor dar sant barbati buni si sufletisti daca sti saiascultie ok.eu snt rac sipoater de iaa ne intelegem super
andra_miha
Postat pe 27 Iulie 2010 15:27
De la: andda85, la data 2008-07-27 23:38:31buna, tuturor!
Am o intrebare pentru voi care ati cunoscut barbati pesti, prietenul meu e in aceasta zodie imi puteti spune ceva despre barbatii din zodia pesti?..eventual in relatia cu o balanta?
andra_miha
Postat pe 27 Iulie 2010 15:27
Barbatii pesti??Pentru mine sunt oarecum cei mai buni si intelegatori barbati din zodiac..
Eu am o relatie cu un peste(eu sunt scorpion) si ne intelegem extraordinar..E adevarat ca ei au nevoie de cineva care sa aibe initiativa care sa fie spontan si sa aibe o frumusete spirituala(nu e de ajuns numai frumusetea exterioara cu un peste)..Eu iti urez numai bine cu prietenul tau pentru ca sunt niste persoane exceptionale si sunt inainte de a fi amanti buni,sunt niste prieteni de incredere,gata oricand sa fie langa tine atunci cand suferi sau te bucuri!
Dedy
Postat pe 18 Octombrie 2010 16:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Doresc sa aflu ce anse de izbinda exista intre EL berbec EU Scorpion 17 De la: garbo213343 12 Aprilie 2013 09:06
eu scorpion el berbec 10 De la: alexandra_871104 2 Martie 2012 08:09
anul 2012-Sfarsitul sau un nou inceput 20 De la: garbo158123 26 Aprilie 2011 12:26
sunt nou aici 61 De la: Persia 14 Noiembrie 2011 21:20
Un alt fel de zodiac-ZODIA BALANTA 1 De la: raul27 21 Martie 2009 21:29
Setari Cookie-uri