Zodia Balantei

Nu vad nimic scris de zodia balantei, sunt curioasa, e zodia mea,hai sa vedem ce-aveti de spus.
emagl
Postat pe 23 Iulie 2008 15:02
ei da chiar asa, nimeni nu spune nimic despre zodia mea?
emagl
Postat pe 24 Iulie 2008 21:42
o zodie f. buna
eu sunt balanta,ce sa spun si eu daca nu ca-i buna? De aceea am si intrat sa vad ce se spune descpre balanta si sincera sa fiu vroiam sa aflu pareri despre copatibilitatea balantei cu alte zodii.

Postat pe 25 Iulie 2008 11:24
hai ca ne-am nimerit si eu sint o balanta cu adevarat pot sa zic din multe puncte de vedere,sintem echilibrate si nu cadem niciodata stiim intotdeauna sa iesim din toate situatiile de aia stam bine la capitolul asta si sintem si foarte schimbatoare pina si in ulttimul moment cind trebuie sa luam o deciziie,ar fii mai multe....am sa revin

Postat pe 30 Iulie 2008 09:46
COMPATIBILITATILE ZODIEI "BALANTA"


BALANTA-BERBEC: O combinatie aproape perfecta, chiar daca uneori apar motive de cearta si lacrimi. Mandria berbecului poate ucide toata dragostea balantei, stricand echilibrul pe care aceasta il aduce in relatie. Capacitatea de intelegere a balantei il va face pe berbec sa se invete cu "narav" dar in cele din urma acesta va realiza greselile facute. O relatie frumoasa, cu suisuri si coborasuri, in care incapatanarea berbecului aduce mari prejudicii. Balanta va incerca sa educe anumite aspecte de ipocrizie ale berbecului, dar, va ajunge la concluzia ca indiferent de situatie, berbecul face tot cum vrea el.
In general cele doua semne se vor completa reciproc, balanta fiind pasionala si rationala in acelasi timp, diplomata, iar celalalt, berbecul, impulsiv si mandru.

BALANTA-TAUR: Dominati de planeta Venus si apreciind tot ceea ce este bun si frumos in viata, raporturile sunt deseori bune. Eleganta, confortul, gustul pentru frumos ii va uni. Totusi in ciuda acestor aspecte relatia nu va fi una foarte reusita. Taurul va fi uneori agasat si obosit de lipsa de exactitate a balantei, de superficialitatea acesteia, iar aceasta, chiar daca apreciaza caracterul putenic al taurului nu va accepta posesivitatea, considerandu-l de multe ori prea dintr-o bucata.

BALANTA-GEMENI: Exista toate sansele ca cei doi nativi sa stabileasca o relatie ideala. Semne de aer, ambii parteneri sunt comunicativi, spirituali si sociabili. Balanta va intelege caracterul schimbator, imprevizibil al geamanului. Diferentele dintre ei nu vor face altceva decat sa alunge monotonia din relatie. Nu se vor plictisi niciodata si se vor intelege si in momentele tensionate.

BALANTA-RAC: Chiar daca racul apreciaza stralucirea balantei iar aceasta, elementul de rezistenta a racului, intre ei pot aparea divergente datorate lipsei de comunicare si temperamentului diferit. Relatie este in mare parte nereusita si pentru ca racul este prea posesiv pentru o balanta care urmareste realizarea mai multor interese decat cele sentimentale si casnice. Desi au multe aspiratii comune este preferabil sa nu se insiste intr-o relatie incerta.

BALANTA-LEU: Ambii parteneri vor trebui sa faca concesii si compromisuri pentru ca aceasta relatie sa mearga bine. Rolul primordial il va avea balanta care va trebui sa-l maguleasca in permanenta pe orgoliosul leu si sa domoleasca extravaganta acestuia. Sunt doi nativi destul de diferiti, dar care reusesc impreuna pentru ca isi inteleg reciproc actiunile. Relatia va deveni echilibrata in momentul in care armonia balantei va fi completata de energia leului. Caracterul ferm, hotarator al leului o va ajuta in luarea deciziilor si ii va fi rampa de lansare pentru timida balanta. Amandoi sunt stralucitori, le place sa fie admirati si au inclinatii spre lux si arta. Daca balanta va fi mai fidela, casnicia lor are sanse suta la suta de a fi fericita.
BALANTA- FECIOARA: Bunul gust este comun acestor nativi, ca si colectionarea de obiecte de arta si tot ceea ce duce la un confort sporit. Relatia se va inchega in timp, pentru ca lipsa de incredere a fecioarei, scepticismul acesteia nu ii va lasa prea usor sansa balantei sa-si arate calitatile si virtutile pe care le are. Insa, in timp, dupa ce se vor cunoaste, vor descoperi frumusetea de a fi impreuna, asta numai daca criticile fecioarei la adresa superficialitatii balantei nu vor fi foarte aspre. Nici o balanta nu va rezista la asemenea critici. Fecioara va aprecia la balanta diplomatia si farmecul acesteia, iar balanta dragostea pentru curartenie si ordine a fecioarei. Romantismul fiecaruia va reusi in cele din urma sa dea culoare acestei relatii.

BALANTA-BALANTA: Se aseamana atat de mult parca ar fi unul singur, avand aceleasi calitati si defecte. Isi identifica idealurile si scopurile comune si vor descoperi si activitati similare. Diplomatia pe care o au ambii parteneri ii va ajuta sa restabileasca echilibrul relatiei in momentele mai tensionate. Nu vor inceta in a-si face complemente si se vor admira reciproc. Totul este sa nu exagereze, iar daca vor simti ca aceste aprecieri nu sunt facute din suflet vor suferi enorm. Natura sensibila si romantica, iubirea pentr frumos le va imbunatati relatia. Nu vor tolera nici unul observatiile celuilalt decat daca vor fi facute cu mult tact sau in gluma. Atentie insa, pentru ca nu de fiecare data vor gusta gluma, devenind chiar isterici si o ploaie de cuvinte jignitoare vor cadea pe celalalt. In momentele cele mai proaste pot deveni rautaciosi, aducand celuilalt reprosuri interminabile, vor fi dezordonati, aspecte care nu vor fi usor tolerate de partener.

BALANTA-SCORPION: Misteriosul scorpion va fi atras de farmecul balantei. Ambii parteneri vor avea nevoie de afectiune si tandrete, iar posesivitatea scorpionului, daca nu va fi exagerata, va satisface dorintele si idealurile maritale ale balantei. Exista o atractie sexuala intre ei, iar acest lucru ii va uni doar o perioada de timp. Daca balanta nu va incalca prea mult perimetrul scorpionului sau va incerca sa preia conducerea relatiei, acestia nu vor avea sanse prea mari sa ramana impreuna. Balanta va trebui sa fie atenta la mandria scorpionului si la posesivitatea acestuia. In situatiile conflictuale cele mai grele, cea care va ceda va fi balanta. Atentie sa nu se intimple de foarte multe ori pentru ca scorpionul nu va mai aprecia acest fapt considerand ca nu si-a gasit un partener in care el sa se increada.
BALANTA-SAGETATOR: Ambii parteneri au placerea vietii cotidiene, a calatoriilor, a lucrurilor frumoase si tendinta de a flirta des si cu oricine. Daca vor reusi sa aiba incredere unul in celalalt, sa-si franeze tentatia infidelitatii, relatia va avea sanse de reusita. Isi vor cultiva unul altuia spiritul justitiar, dragostea pentru lux si lucrurile frumoase. Superficialitatea sagetatorului poate intriga si enerva sufletista balanta. Au sanse mari de reusita, dar vor trebui sa si-o doreasca amandoi.

BALANTA-CAPRICORN: Conceptiile generale diferite despre viata si lume vor face ca apropierea sa fie foarte dificila in ciuda faptului ca se admira reciproc. Pot deveni buni prieteni sau parteneri pe plan profesional dar nu este indicata relatia sentimentala. Balanta nu va intelege firea sensibila a capricornului, fiind chiar ea o romantica si o sensibila. Va suferi la orice problema a capricornului, complacandu-se in aceasta stare si nereusind sa-i fie alaturi in momentele dificile. Comunicarea intre ei nu este foarte buna, iar balanta se va plictisi repede de rigoarea capricornului.

BALANTA-VARSATOR: Semne de aer, care se pot intelege excelent. Ambii parteneri iubesc frumosul, libertatea si le place sa fie inconjurati de prieteni. Varsatorul o va fascina pe romantica balanta. Pot aparea unele dificultati din exuberanta balantei care nu va intelege nevoia de singuratate a varsatorului. Intelectuali si stralucitori, vor starni in anturaj multa admiratie si invidie.

BALANTA-PESTI: O atractie mare la inceput, dar ca orice scanteie va disparea repede pentru ca relatia nu are o baza solida. In ciuda sensibilitatii ambilor parteneri, balanta va sfarsi prin a nu intelege de ce pestele are mereu nevoie de un umar pe care sa planga si de ce trebuie sa-si jertfeasca in acest fel preocuparile si planurile sociale la care tine atat de mult. Pentru inceput va accepta, dar daca pestele nu va invata ca nu si-a gasit partenerul la care sa se jeleasca, relatia nu va avea nici o sansa. Balanta nu suporta cicaleala si lipsa de fermitate a pestelui, ea are nevoie de un caracter puternic, care sa o echilibreze, nu de unul care are aceleasi metehne ca si ea. Balanta este prea sociabila pentru casnicul si exclusivistul peste si nu va dori sa preia conducerea doar pentru ai oferi confortul dependentei.





Postat pe 31 Iulie 2008 20:19
Ascendent in Balanta


Sociabilitate, romantism, spirit justitiar, dar si nehotarare, iar uneori nerealism. O femeie cocheta si supla, cel mai adesea, sau un barbat cu mult sex-appeal. Le place dragostea, desi sunt putini imaturi pe plan afectiv. Fraza cheie a unei Balante este: " Eu echilibrez". Deoarece Balanta este un semn cardinal, cei marcati de ea sunt preocupati de prezent si gata sa initieze activitati. Insa ei vor cauta cooperarea celorlalti in loc sa continue singuri. De fapt, Balanta are o nevoie speciala de insotire pentru a se simti implinita. Casatoria si parteneriatul sunt de prim interes pentru Balante. Activitatile tipice implica relatiile sociale si contactul cu publicul, arta, muzica si parteneriatul ce reclama cooperare stransa. Au un simt puternic al fairplay-ului rezultat din exaltarea lui Saturn in acest semn. Ele cer ca partenerii lor sa lucreze tot atat de mult ca ele insele. Cum Balanta este semn de aer, cei nascuti sub influenta ei pun pret pe valorile intelectuale si cauta activ cunoasterea, ideile noi si stimularea mentala. Ei sunt in special adeptiianalizeia ceea ce se intampla in societate, in jurul lor. Ii intereseaza toate subiectele in legatura cu psihologia si cu relatiile umane. Din acest motiv sunt buni sfatuitorisi adesea cauta sa ajute oamenii in problemele personale. Balantele joaca frecvent rolul pacificatorului, dorind intotdeauna echilibrul, armonia, dupa cum spune si fraza cheie a acestui semn. Balantele rareori exprima manie, dar cand o fac dezlantuie adevarate uragane emotionalle care lovesc totul in cale lor. Iti vor spune exact ce ai de spus cu ani inainte si in ce circumstante ai spus-o. Dar furia lor trece repede, ca o gurtuna de vara. Balantele au un simt al aprecierii si al compararii. Ele sunt atrase
catre tot ceea ce este frumos, tot ceea ce flameaza dorinta lor de placere care este insa mai elevata, mai rafinata decat a celuilalt semn venusian, Taurul.
Cei nascuti in Balanta isi iubesc familia, fiind in stare de orice jertfa ca sa asigure confortul lor si al celor din familie. Caracteristica firii lor este miscarea si oscilatia. Schimbarile lor sunt repezi si extremiste, ei se pot lega de o manie ca si cum viata le-ar depinde de ea si apoi fara motiv, o parasesc si se orienteaza spre partea opusa. Fiind o fire schimbatoare, se adapteaza de minune la toate schimbarile, nu pun la inima neajunsurile, isi revin repede si se apuca iute sa dreaga pierderile suferite. Se poate spune despre Berbec si Balanta ca sunt campul de batalie al Soarelui si al lui Saturn, al vietii, al bucuriei si al durerii. Soarele este amplificat in Berbec si il biruie pe Saturn, de aici apare curajul celor nascuti in Berbec. In Balanta talgerele inclina pe partea opusa, acolo Saturn este mai puternic decat Soarele. Aceasta da celor nascuti n Balanta o purtare blanda si o politete binevoitoare care contrasteaza cu a celor din Berbec. Venus guverneaza Balanta, genereaza gusturi artistice, in timp ce Saturn inclina mentalul spre directia stiintelor. Cei cu Ascendent in Balanta, se remarca printr-o atitudine plina de idealism, insa marea majoritate isi petrec timpul liber facand planuri si iluzii despre viata. Sunt firi extremiste pentru? ca se manifesta pana la capat in orice situatie, de aceea tind sa exagereze cam toate situatiile prin care sunt obligati sa treaca. Traiesc intens orice senzatii si de aici pot pleca multe probleme interioare. Majoritatea sunt foarte instabili, orice ii atinge si se simt ofensati cand se fac glume nevinovate pe seama lor. In schimb, se stiu distra pana la exces si pot fi seriosi atunci cand trebuie. Cand sunt antipatici, isi fac o multimede dusmani, cand sunt simpatici aduna in jurul lor o gramada de prieteni. Au un simt inalt al justitiei si dreptatii, nu suporta ilegalitatea sau incalcarea drepturilor sale, se doreste respectat iar daca nu primeste acest lucru, il impune cu duritate. In acelasi timp, le place sa traiasca inconjurati de prieteni, isi doresc multe relatii si contacte sociale, se implica in politica, arta dar oscileaza intre doua puncte de vedere. Balanta lor e mereu echilibrata si de putine ori inclina in sensul nedorit. Sunt persoane duale, ca si Gemenii, si pot privii viata din doua puncte de vedereCa aspect fizic, Balantele indica o inaltime medie, tendinta spre ingrasare, aspect bonom, pasnic si linistit. Particularitatile fizice ale persoanelor nascute in acest semn exprima eleganta. Corpul este zvelt, gratios in tinerete; el se ingrasa cu varsta, dar isi pastreaza tinuta nobila si incantatoare. Au mainile si picioarele bine formate si sunt tare mandrii de ele. Tenul este limpede, pielea neteda, ochii albastrii si blanzi au o expresie binevoitoare. Gura este de obicei de un desen pur, dintii sunt deosebit de frumosi si regulati

Postat pe 31 Iulie 2008 20:22
Zodiacul defectelor - Balanta

Aproape orice va trebui sa recunoasca faptul ca, de-a lungul vremii cat a cunoscut o Balanta, au existat doua perioade mari in care nativul din Balanta si-a aratat doua fete opuse una alteia: prima - minunata, vaporoasa, admirabila; a doua - incarcata de revelatii nefericite in privinta caracterului, obiceiurilor, calitatilor Balantei.

De unde aceasta involuntara capacitate a Balantei de a rezista, o buna bucata de vreme, privirilor iscoditoare? Este un mister. Cert este ca Balanta, oricat de pura, de dezinteresata sau de morala ar parea, este in stare sa rezerve surprize de neimaginat. E drept, multi nu scormonesc prea adanc in sufletul Balantei, si se lasa pacaliti toata viata. Din pacate, cine o va face, va avea un soc: exact defectul la care nu se asteptau, pe acela il va gasi cuibarit cu nevinovatie unde ii era Balanta mai draga.

Zodia Balantei, in plus, nu are un defect dominant. De la individ la individ, un nativ al acestei zodii, poate fi stupid sau rau, zgarcit sau mincinos, las sau agresiv: exact ceea ce nu parea a fi la inceput. Chiar daca unul dintre aceste defecte, odata descoperit, se dovedeste a nu fi foarte avansat, ci corijabil si usor de stapanit, nenorocirea va consta in dezamagirea ce o va suferi partenerul. Pe cand, la inceput, Balanta era fiinta ideala, cea langa care te poti simti minunat fara rezerve, intr-un tarziu te poti trezi ca ai ajuns la o concluzie catastrofala: daca nici aici nu exista Paradisul, atunci nu exista nicaieri.

Balanta este naiva si dezinteresata, se zice. Asa este, dar naivitatea ei o poti gasi adesea in inconstienta si nevinovata postura a cozii unui topor foarte violent. Balanta poate sluji din iresponsabilitate morala celei mai marsave cauze fara sa isi dea seama ce face. Principalul este sa nu vada sange sau pumni in gura. Daca numai in cabinetul lui Stalin s-ar putea asculta muzica buna, ar exista acolo o Balanta visatoare executand auditie muzicala si asasinate in masa. Se mai spune ca Balanta este umanitara si plina de scupule - motiv de nenoroc si saracie. Cum procedeaza insa o Balanta care vrea sa zicem, sa se imbogateasca? Pe cat de simplu pe atat de perfid: se lasa provocata si lovita de vreun tip cu interese materiale, se enerveaza deci si spune: "Vreti sa ma dezbrac de caracter? Ei, lasa ca vedeti voi cu cine aveti de-a face!" Apoi, simuland un tur de forta impotriva adversarilor, se imbogateste pretinzand ca s-ar fi imbogatit doar demonstrativ ca sa arate ca e si ea in stare sa-si abandoneze scrupulele morale. De fapt aceste scrupule nici nu prea existau.

Material vorbind, Balanta nu trebuie sa prinda gustul banilor, caci daca o va face, se va schimonosi cu totul. Nu va exista defect si pacat in care sa nu intre cu zambetul pe buze. Ar putea astfel ajunge si la o joviala megalomanie. Placandu-i sa fie in centrul atentiei se va lasa "tapata" de bani pentru a-si sponzoriza pozitia centrala. Cine nu ii va recunoste tronul si suveranitatea, va fi exclus, cu orice pret, prin ura, violenta, barfa, calomnie, istericale.

Balanta mai este visatoare. Este adevarat, dar combinata cu lenea, puterea de a visa cu ochii deschisi se transforma intr-un cocktail penibil in care planurile infierbantate se ineaca intr-o zacere morbida in care divina lene este zdruncinata zadarnic de inutile indemnuri la actiune. Aceasta este cea mai rusinoasa postura in care se poate afla o Balanta. In aceast situatie, multi o evita. Ea vine, se tolaneste si izbucneste, planificand investitii supra-rentabile, lovituri care sa zdruncine toti banditii, proiecte faraonice la indemana oricui. Mergand pe acesta panta poate deveni mitomana sau dezaxata. Intr-o tara saxona, nebunii satului ar proveni din Balante ruginite
Balanta nu este in stare sa aiba o parere ferma. Se bucura enorm cand opinia ei este respectata, dar nu crede in nici un adevar definitiv. De aceea, de multe ori emigreaza de la o ideologie la alta, orientandu-se dupa culoare ochilor celui care o propavaduieste.
Daca pui o Balanta sa argumenteze o cauza iti dai seama cat este de naiva. Poate ca nu este chiar asa, dar oricum nu este in stare sa sustina verbal aproape nimic. Atata timp cat putem sa ne admiram unii pe altii in voie, ce rost mai au vorbele? De veti vedea o Balanta slaba iesind cu mana intinsa la un capat de pod, sa stiti ca a absolvit dreptul si a practicat avocatura. Daca e inca avocat, ii puteti solicita serviciile numai in cazul in care va iubiti nebuneste dusmanii.

Sexual, barbatii nativi raman toata viata niste nepriceputi, iar femeile se plac atat de mult incat pot deveni narcisiste.



Postat pe 31 Iulie 2008 20:25
daca vreti sa aflati mai exact despre voi imi da-ti aici datele cind v-ati nascut,ziua,luna,anul si ora(daca stiti)numele sincer eu m-am testat (rezultatul m-a lasat fara cuvinte) sigur o sa va placa

Postat pe 31 Iulie 2008 20:34
30.09.1969-emilia, ora n-o stiu.
emagl
Postat pe 1 August 2008 00:55
PAPUCUL-DOAMNEI PT.EMILIA
persoanele nascute in zilele de: 3, 12, 21, 30

Culoarea galben-purpuriu a acestei flori semnifica pe de o parte, exuberanta si timiditate in masuri egale, agitatie si veselie, pe de alta parte. Ca singura specie din familia orhideelor de pe teritoriul tarii noastre, papucul-doamnei confera supusilor sai un aer de delicatete si de fragilitate usor exotice, care de multe ori pot ramane doar la nivelul aparentelor.
LATURA SENTIMENTALA: E de remarcat gustul dumneavoastra pentru noutate in jocul iubirii, in caz contrar partenerul fiind considerat necorespunzator. Ar fi naiv din partea lui sa considere ca o relatie cu dumneavoastra va dura, pentru ca niciodata nu va implicati total, iar fidelitatea nu va caracterizeaza.

CE-L DEFINESTE: Instabilitate

COMPATIBILITATE: Mac, trandafir, papucul-doamnei

NUMERE NOROCOASE: 6, 9, 15, 18, 24, 27

ZILE FAVORABILE: Sambata, duminica, luni

DESCRIERE: Nu suportati sa stati multa vreme intr-un loc; decorurile, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe mereu pentru a va simti bine.

Programele si regulamentele nu sunt pentru dumneavoastra, caci vi se pare ca ele va rapesc libertatea pe care puneti mare pret.

Ceea ce va marcheaza fundamental este o mare si nestinsa curiozitate, ce are in permanenta nevoie de lucruri noi care sa o alimenteze.

Va dauneaza foarte mult faptul ca, instabila cum sunteti, tinde-ti sa fiti superficiala si sa va comportati ca atare, in special in ce priveste viata sentimentala si erotica; sunteti foarte imprastiata si ceva mai multa rigoare nu poate decat sa va foloseasca; in sfarsit, mizati uneori prea mult pe o singura carte, iar riscurile pe care vi le asumati va pot duce la esec.

Toate aceste trasaturi ies in evidenta in domeniul experientelor amoroase, dar ele exista si va saboteaza si in alte situatii ale existentei.

Postat pe 1 August 2008 01:13
Femeile din aceasta zodie se remarca prin puritate, frumusete, dar mai ales prin respingerea pronuntata a tot ce nu este atractiv. Au un instinct pentru distinctie, pentru forme de comportament deosebit, pentru imbracaminte. Folosesc parfumuri subtile si scumpe, iubesc bijuteriile si se inconjoara cu placere de lux. Admira frumusetea in toate manifestarile ei: muzica, sculptura, arhitectura, oameni. Locuinta lor are intotdeauna o nota de eleganta. Aceasta conceptie de viata pretentioasa se manifesta si in alegerea barbatilor.

Pentru ea barbatul insotitor trebuie sa fie asemenea unui inel cu briliante, care sa-i ridice propria valoare. Cel care nu se simte in stare de asa ceva sa nu-i iasa in cale. Ea se vede ca pe un ecran, observandu-si toate miscarile si bucurandu-se de propria frumusete.
Este foarte critica. Doreste ca imaginea ei sa corespunda celui mai perfect etalon si recurge in acest sens la imbunatatiri. Ea a devenit un simbol al sarmului.

Nestatornicia ei este de necombatut. Stie sa atraga barbatii, dar foarte curand se va dedica unei noi cuceriri. Poate sa uite mai repede decat o oglinda. Simtamintele ei sunt destul de superficiale. Si pentru ca Venus domina semnul ei zodiacal, este foarte priceputa in arta dragostei. Sa nu se uite niciodata respingerea ei pentru tot ce nu este atractiv. Barbatii iesiti din forma, cu burta, cu brate lipsite de vlaga, cu piept feminin sau prea scheletic cad in dizgratie atunci cand se dezbraca.
Femeia balanta va pretexta atunci o migrena sau se va inchide in baie. Pretentiile ei estetice se intind pana la organul sexual al barbatului. In general prefera artistii, scriitorii, cantaretii, pictorii, muzicienii si mai putin oamenii de afaceri. O femeie balanta cu limba ascutita a afirmat odata "Oamenii de afaceri au fost creati de Dumnezeu numai pentru ca avea nevoie de cineva care sa rezolve problemele plicticoase". Ea nu se intereseaza de barbatul in sine. Ceea ce doreste este sa fie admirata.

Ea doreste un barbat pentru mangaierea egoului sau, caci in centrul atentiei trebuie sa fie ea insasi. Toate ocaziile sunt pentru ea cadrul in care trebuie sa fie admirata, sa straluceasca precum piatra pretioasa in montura. Nu-i place sa fie grabita, este inutil sa i se atraga atentia ca invitatia a fost stabilita pentru o anumita ora, deoarece cu un sfert de ora inainte ea este in fata oglinzii, linistita si fara panica. Orice pretext social nu este altceva decat ocazia de a straluci.

Din orice ocazie stie sa faca un eveniment. Isi face aparitia ca o cometa, iar entuziasmul ei declanseaza la ceilalti o reactie asemanatoare. Daca nu reuseste sa se impuna, devine artagoasa, capricioasa. Asteapta de la toate perfectiunea si atunci gaseste toate lipsurile care i-ar putea zadarnici dorinta. O sperietoare o constitutie cuvantul bani. Dupa parerea ei banii exista pentru a fi cheltuiti si despre acest lucru nu se discuta. Problema banilor o plictiseste, banul o intereseaza numai atunci cand poate sa-si cumpere bijuterii, haine sau blanuri.
Banul in sine nu o intereseaza. Ii plac cartile distractive, cartile cu happy-end, camerele impodobite cu flori, muzica lirica. In general fiind realizata, vesela, se poate desfasura in toate imprejurarile cu buna dispozitie. Dar starile de buna dispozitie alterneaza cu cele de depresiune si atunci nu deosebeste decat negrul de alb. In lucrurile marunte este perfecta. Ordinea superficiala o enerveaza. Nu trebuie sa-i poruncim sau sa-i dam sfaturi caci nu le va urma. Sunt incapatinate innascute. Este feminina dar si vicioasa si cu mult sange rece. Depinde mult de pozitia astrelor, caci poate fi si pasiva asteptand pe cel care sa o conduca. Este multilaterala si fascinanta, cuceritoare.
Viata sexuala a femeii balanta:
Cuvantul cheie: dramatism. Cand isi face aparitia intr-o camasa de noapte transparenta va avea grija ca lumina sa cada din spate. Ea tinde spre efect pentru ca savureaza reactia iubitului. Dupa idila vrea sa auda placerile traite de el. Savureaza orice fel de preambul, chiar si numai in cuvinte. Barbatul poate recita poezii de dragoste, dar sa o faca intr-un mod convingator. Seducerea este o arta nu un atac. Ea este sigura de sex-appeal-ul ei si prin aceasta il accentueaza si devine si mai provocatoare.

Ii plac oglinzile pe tavan si efectele speciale de lumina. Succes se poate avea si prin masajul lasciv al intregului corp. Ele au un control pronuntat asupra muschilor vaginali. Ei pot sa se contracteze si sa prinda organul barbatului ca intr-o capcana, capcana lui Venus. Este atat de indemanatica incat il poate aduce la orgasm pe barbat fara a mai misca nici un alt muschi. Daca iti petreci o noapte cu ea nu ai voie sa o trezesti sub nici un motiv.

Scularea este acceptata doar pentru un pahar de sampanie sau pentru ai spune ce noapte minunata ai petrecut cu ea. Pentru reluare poate fi stimulata in baie. O avertizare: chiar si in pat, mainile departe de par, caci este supersensibila. Sa nu se procedeze animalic. Ea spune intotdeauna "da" daca stii sa te apropii de ea. Dar va sti sa spuna "nu" daca ai un comportament de urs. Chiar daca corpul ei cere excese sexuale, spiritul ei cere temporizare. Este foarte feminina. Din cauza naturii ei exhibitioniste este cea care va prefera bluze transparente si care nu va purta sutien. Va cauta sa arate cat mai mult. Isi daruieste cu placere frumusetea atunci cand stie ca este apreciata.
Este indragostita de corpul ei, ceea ce poate duce la narcisism. Ii plac jocurile de dragoste bizare si va sti intotdeauna sa dubleze placerile. Va fi preferata de barbatii fetisisti. Are multa intelegere pentru cei care ii adora mainile si genunchii.


Postat pe 1 August 2008 01:19
Cum "agati" o Balanta:
Au nevoie de complimente, cu ele sunt usor dezarmati. Dar sa nu-i complimentam prea grosolan. Complimentele sa fie discrete. Ii place sa i se spuna ce bine arata sau ce inteligenta are si nu neaparat in mod direct. Se pot discuta fel de fel de noutati. Chiar daca avem puncte de vedere diferite sa ni le sustinem. Le plac controversele, simpatizeaza cu minoritatile, cu neprivilegiatii sau cu nedreptatitii. Le place luxul, le place ceva ce nu este trecator: aurul, argintul, cristalul. Problema banilor nu trebuie discutata. Important este mediul. Le place frumosul si vor sa iubeasca intr-o atmosfera frumoasa.

Cum scapi de o Balanta:
Nu este greu de realizat. Ingrasarea, imbracatul neglijent, localuri zgomotoase, discutii neinteresante, duc la certuri. Ne plangem de cheltuieli extravagante, intarziem la intalnire, le deschidem scrisorile - toate acestea sunt pentru ei de neiertat. Schimbam rar lenjeria de pat, in timpul actului ne aratam fara chef si grabim partenerul. Balanta va fugi imediat.

Postat pe 1 August 2008 01:20
Pentru cei nascuti in ziua de marti, planeta dominanta este Marte (de la care vine si numele zilei).

Acest lucru inseamna clar ca sunteti, in primul rand, niste luptatori perseverenti, cu multa energie si rezistenta, dar si curajosi in acelasi timp. Insa, atentie, sunteti impulsivi si imprevizibili.

Culorile care va sunt favorabile sunt rosu si negru (uni sau combinate), ziua de marti si numarul zilei de nastereNumarul destinului: 1


Despre cei care au numarul destinului 1 se spune ca sunt nascuti lideri. Tipul insistent in dreptul sau de a fi propriul stapan asupra mintii si clamati permanent libertatea gandului si actiunii. Aveti capacitate de conducere si determinare. Nu va place sa va stea nimeni si nimic in cale o data ce ati apucat spre un anumit drum care ar trebui sa se finalizeze cu o tinta precisa. Va asumati responsabilitatea de a fi protector si prevazator cu cei pe care ii iubiti.
Ascendentul in Rac

Schimbator, sensibil, timid, trece prin multe schimbari si succese sau esecuri in plan social si profesional. Au o imaginatie bogata, sunt oarecum sentimentali, intelegatori si vorbareti. �in la casa si la familie; au o memorie prodigioasa, mai ales pentru evenimentele istorice sau familiale; sunt harnici, frugali, strangatori si grabiti sa acumuleze cele necesare vietii.

Aceste persoane sunt niste creaturi foarte tandre. Au ceva care ii face sa vi se para foarte familiari - de parca ar fi chiar baiatul sau fata din vecini. Atunci cand intra intr-o incapere n-o fac intr-un mod evident. Mai degraba, se dau intr-o parte si isi croiesc drum inauntru. Pentru ca in general sunt destul de emotivi, pot sa devina nelinistiti foarte repede, mai ales in public.

Atunci cand se simt amenintati sau se afla pe un teren necunoscut, primul lor instinct este de a se apara. Cand sunt pusi in fata unor situatii noi se retrag imediat sau dau dovada de timiditate. In general aceste persoane se dovedesc a fi foarte grijulii. Par destul de prietenoase, chiar inocente. De obicei acesti nativi sunt destul de modesti si pot fi abordati cu usurinta. Totusi unele persoane cu Ascendentul in Rac sunt atat de introvertite incat reprezinta exact opusul.
Din moment ce au descendentul in Capricorn, persoanele cu Ascendentul in Rac cauta stabilitate si siguranta in partenerul pe care il au si in prietenii lor. Aceste persoane se descurca cel mai bine atunci cand partenerul da dovada de putere, stabilitate financiara si emotionala si indemanare. De fapt, nativii cu Ascendetul in Rac prefera relatiile in care exista niste reguli bine definite. In anumite cazuri, acesti nativi pot sa isi surprinda partenerul. De ce? Pentru ca se dovedesc a fi niste persoane la locul lor, orientate spre familie. Atunci cand vine vorba de casatorie abordeaza lucrurile intr-un mod practic si realist.

Aspect fizic

De obicei nu depaseste statura medie, manifesta tendinta spre corpolenta, are un mers uneori apasat sau neindemanatic; fata este rotunda, obrajii plini, barbia aparent ingrosata, nasul scurt uneori mai proeminent catre varf; ochii caprui sau albastru deschis, tenul este palid, pieptul este larg, mainile si picioarele mici; miscarea si pozitia mainilor seamana cu cea a racului.

Predispozitii mentale

Apetenta catre schimbare, noutate si calatorie, dar de obicei este dependent de casa si familie, deschis catre viata publica. Dornic de a poseda bunuri, este precaut, prudent, atent cu banii, desi uneori este inselat; este intelegator si schimbator. De obicei manifesta inclinatii psihice sau oculte.
Nume celebre cu Ascendentul in Rac:

Ben Affleck, Anne Archer, Tyra Banks, Lisa Bonet, Cher, Tony Curtis, Salvador Dali, Cameron Diaz, Albert Einstein, Farrah Fawcett, Judy Garland, M.C. Hammer, Angelina Jolie, Lisa Kudrow, Jerry Lewis, Steve McQueen, John Ratzenberger, Julia Roberts, Kurt Russell, Steven Spielberg, John Travolta, Vincent Van Gogh.
DRAGA EMILIA ACESTEA SINT REZULTATELE TALE DUPA DATELE PE CARE MI LE-AI DAT,SPER SA ITI PLACA

Postat pe 1 August 2008 01:25
Draga Baghera,
Ma numesc Mita si sant o Balanta nascuta pe 13.10.1967 la 0ra 5.
As fi tare Bucuroasa daca mi-ai spune si mie ce stii despre o balanta ca mine.
Multumesc!
MMMF
Postat pe 1 August 2008 06:00
Si eu sunt tot o balanta!Balanta cu ascendent in balanta - 17.10.1967, ora nasterii (aproximativa) - 7. Multumesc pentru informatii, baghera! Sa aveti o zi minunata!
iuliatazz
Postat pe 1 August 2008 08:53
Si eu sunt o balanta veritabila! Ma cam regasesc in tot ceea ce se spune despre aceasta zodie! In trecut credeam ca-i o zodie proasta insa cu trecerea timpului mi-am dat seama ca nu e asa si ca avem toate atuurile pentru a fi considerate cele mai bune din zodiac!
Gaby211081
Postat pe 1 August 2008 12:35
Buna, sincer sunt o pasionata de-ale astrologiei si chiar m-au facut foarte curioasa textele postate de tine. Eu sunt berbec, nascuta pe 4.4.1987, la ora 6:35 a.m. Ai putea, te rog, sa postezi si pt mine macar pe scurt? Sau poate sa ne spui si noua sursa? :)
Mersi anticipat!
O zi buna!
praetoria
Postat pe 1 August 2008 20:30
buna baghera,
ma cheama mirela si sunt nascuta pe 05.10.1983( ora nu o stiu)
poti sa-mi spui si mie cate ceva?
rimelutza
Postat pe 1 August 2008 21:59
REZULTATELE PT MITA......ALBASTREA
persoanele nascute in zilele de : 4, 13, 22, 31

Albastreaua, asimilata si cu "Floarea de nu-ma-uita", exprima bine aceasta constanta care-l caracterizeaza cel mai bine pe nativul semnului, anume consecventa in sentimente si in atasamentele fata de alte persoane. Albastrul ne evoca o fire profunda si sensibila, ce nu ni se va sterge curand din memorie.

LATURA SENTIMENTALA: Atunci cand credeti ca ati gasit persoana ce corespunde cel mai bine idealului propriu, ea se va bucura de o netarmurita loialitate si va putea fi sigura ca gelozia e fara sens intr-o astfel de relatie. A ajunge aici este destul de greu, deoarece aveti o mare dificultate in a va exprima clar simtamintele si acest lucru va va aduce multe amaraciuni si tristeti.

CE-L DEFINESTE: Fidelitate

COMPATIBILITATE: Albastrea, margareta, bujor

NUMERE NOROCOASE: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29

ZILE FAVORABILE: Sambata, duminica, luni.



DESCRIERE: Cea mai de seama trasatura este fidelitatea si persoanele care va cunosc pot confirma acest lucru.

Poate ca aceasta calitate este o prelungire a marii nevoi de stabilitate pe care o aveti in permanenta si care va impiedica sa va aventurati in actiuni nesabuite.

Ceea ce va place mult si va procura tocmai acel sentiment de care era vorba mai sus este ordinea, avand acest simt intr-atat de dezvoltat incat incepeti de multe ori sa organizati si existentele celorlalti.

Punctele dumneavoastra de vedere sunt in general juste, dar ar trebui mai mult tact uneori cand vi le impuneti.

Veti reusi sa va asigurati o viata armonioasa doar prin abandonarea rigiditatii ce va caracterizeaza si dand dovada de intelegere fata de ceilalti.

Femeile din aceasta zodie se remarca prin puritate, frumusete, dar mai ales prin respingerea pronuntata a tot ce nu este atractiv. Au un instinct pentru distinctie, pentru forme de comportament deosebit, pentru imbracaminte. Folosesc parfumuri subtile si scumpe, iubesc bijuteriile si se inconjoara cu placere de lux. Admira frumusetea in toate manifestarile ei: muzica, sculptura, arhitectura, oameni. Locuinta lor are intotdeauna o nota de eleganta. Aceasta conceptie de viata pretentioasa se manifesta si in alegerea barbatilor.

Pentru ea barbatul insotitor trebuie sa fie asemenea unui inel cu briliante, care sa-i ridice propria valoare. Cel care nu se simte in stare de asa ceva sa nu-i iasa in cale. Ea se vede ca pe un ecran, observandu-si toate miscarile si bucurandu-se de propria frumusete.
Este foarte critica. Doreste ca imaginea ei sa corespunda celui mai perfect etalon si recurge in acest sens la imbunatatiri. Ea a devenit un simbol al sarmului.

Nestatornicia ei este de necombatut. Stie sa atraga barbatii, dar foarte curand se va dedica unei noi cuceriri. Poate sa uite mai repede decat o oglinda. Simtamintele ei sunt destul de superficiale. Si pentru ca Venus domina semnul ei zodiacal, este foarte priceputa in arta dragostei. Sa nu se uite niciodata respingerea ei pentru tot ce nu este atractiv. Barbatii iesiti din forma, cu burta, cu brate lipsite de vlaga, cu piept feminin sau prea scheletic cad in dizgratie atunci cand se dezbraca.
Femeia balanta va pretexta atunci o migrena sau se va inchide in baie. Pretentiile ei estetice se intind pana la organul sexual al barbatului. In general prefera artistii, scriitorii, cantaretii, pictorii, muzicienii si mai putin oamenii de afaceri. O femeie balanta cu limba ascutita a afirmat odata "Oamenii de afaceri au fost creati de Dumnezeu numai pentru ca avea nevoie de cineva care sa rezolve problemele plicticoase". Ea nu se intereseaza de barbatul in sine. Ceea ce doreste este sa fie admirata.

Ea doreste un barbat pentru mangaierea egoului sau, caci in centrul atentiei trebuie sa fie ea insasi. Toate ocaziile sunt pentru ea cadrul in care trebuie sa fie admirata, sa straluceasca precum piatra pretioasa in montura. Nu-i place sa fie grabita, este inutil sa i se atraga atentia ca invitatia a fost stabilita pentru o anumita ora, deoarece cu un sfert de ora inainte ea este in fata oglinzii, linistita si fara panica. Orice pretext social nu este altceva decat ocazia de a straluci.

Din orice ocazie stie sa faca un eveniment. Isi face aparitia ca o cometa, iar entuziasmul ei declanseaza la ceilalti o reactie asemanatoare. Daca nu reuseste sa se impuna, devine artagoasa, capricioasa. Asteapta de la toate perfectiunea si atunci gaseste toate lipsurile care i-ar putea zadarnici dorinta. O sperietoare o constitutie cuvantul bani. Dupa parerea ei banii exista pentru a fi cheltuiti si despre acest lucru nu se discuta. Problema banilor o plictiseste, banul o intereseaza numai atunci cand poate sa-si cumpere bijuterii, haine sau blanuri.
Banul in sine nu o intereseaza. Ii plac cartile distractive, cartile cu happy-end, camerele impodobite cu flori, muzica lirica. In general fiind realizata, vesela, se poate desfasura in toate imprejurarile cu buna dispozitie. Dar starile de buna dispozitie alterneaza cu cele de depresiune si atunci nu deosebeste decat negrul de alb. In lucrurile marunte este perfecta. Ordinea superficiala o enerveaza. Nu trebuie sa-i poruncim sau sa-i dam sfaturi caci nu le va urma. Sunt incapatinate innascute. Este feminina dar si vicioasa si cu mult sange rece. Depinde mult de pozitia astrelor, caci poate fi si pasiva asteptand pe cel care sa o conduca. Este multilaterala si fascinanta, cuceritoare.
Viata sexuala a femeii balanta:
Cuvantul cheie: dramatism. Cand isi face aparitia intr-o camasa de noapte transparenta va avea grija ca lumina sa cada din spate. Ea tinde spre efect pentru ca savureaza reactia iubitului. Dupa idila vrea sa auda placerile traite de el. Savureaza orice fel de preambul, chiar si numai in cuvinte. Barbatul poate recita poezii de dragoste, dar sa o faca intr-un mod convingator. Seducerea este o arta nu un atac. Ea este sigura de sex-appeal-ul ei si prin aceasta il accentueaza si devine si mai provocatoare.

Ii plac oglinzile pe tavan si efectele speciale de lumina. Succes se poate avea si prin masajul lasciv al intregului corp. Ele au un control pronuntat asupra muschilor vaginali. Ei pot sa se contracteze si sa prinda organul barbatului ca intr-o capcana, capcana lui Venus. Este atat de indemanatica incat il poate aduce la orgasm pe barbat fara a mai misca nici un alt muschi. Daca iti petreci o noapte cu ea nu ai voie sa o trezesti sub nici un motiv.

Scularea este acceptata doar pentru un pahar de sampanie sau pentru ai spune ce noapte minunata ai petrecut cu ea. Pentru reluare poate fi stimulata in baie. O avertizare: chiar si in pat, mainile departe de par, caci este supersensibila. Sa nu se procedeze animalic. Ea spune intotdeauna "da" daca stii sa te apropii de ea. Dar va sti sa spuna "nu" daca ai un comportament de urs. Chiar daca corpul ei cere excese sexuale, spiritul ei cere temporizare. Este foarte feminina. Din cauza naturii ei exhibitioniste este cea care va prefera bluze transparente si care nu va purta sutien. Va cauta sa arate cat mai mult. Isi daruieste cu placere frumusetea atunci cand stie ca este apreciata.

Este indragostita de corpul ei, ceea ce poate duce la narcisism. Ii plac jocurile de dragoste bizare si va sti intotdeauna sa dubleze placerile. Va fi preferata de barbatii fetisisti. Are multa intelegere pentru cei care ii adora mainile si genunchii.

Zone erogene:
Spatele si fundul sunt zonele lor erogene. Pot fi astfel dezarmati in timpul dansului. Se excita foarte tare cand simt pe spate sfarcurile partenerei. Este cel mai sensibil la fund. Femeile balanta se recunosc dupa forma deosebit de rotunjita a acestei parti.

Cum "agati" o Balanta:
Au nevoie de complimente, cu ele sunt usor dezarmati. Dar sa nu-i complimentam prea grosolan. Complimentele sa fie discrete. Ii place sa i se spuna ce bine arata sau ce inteligenta are si nu neaparat in mod direct. Se pot discuta fel de fel de noutati. Chiar daca avem puncte de vedere diferite sa ni le sustinem. Le plac controversele, simpatizeaza cu minoritatile, cu neprivilegiatii sau cu nedreptatitii. Le place luxul, le place ceva ce nu este trecator: aurul, argintul, cristalul. Problema banilor nu trebuie discutata. Important este mediul. Le place frumosul si vor sa iubeasca intr-o atmosfera frumoasa.

Cum scapi de o Balanta:
Nu este greu de realizat. Ingrasarea, imbracatul neglijent, localuri zgomotoase, discutii neinteresante, duc la certuri. Ne plangem de cheltuieli extravagante, intarziem la intalnire, le deschidem scrisorile - toate acestea sunt pentru ei de neiertat. Schimbam rar lenjeria de pat, in timpul actului ne aratam fara chef si grabim partenerul. Balanta va fugi imediat.



Postat pe 1 August 2008 23:46
VINERI

Planeta dragostei, a generozitatii si a frumusetii este dominanta celor nascuti in ziua de vineri. Adica planeta Venus.

Acesta influenteaza indeosebi oameni cu succes in viata, oameni cunoscuti avand o finete deosebita, dar si un talent artistic deosebit. Chiar si atunci cand aveti parte de ele sunteti in continua cautare a armoniei, a linistii si a echilibrului.

Culorile care va sunt favorabile sunt culorile maro si gri, alaturi de ziua de vineri si numarul zilei in care v-ati nascut.

Ascendentul in Balanta

Iubesc dreptatea, curatenia, armonia, pacea, ordinea si sunt curtenitori, placuti si agreabili; desi se infurie repede, sunt usor de calmat. Sunt iubitori de frumusete in toate formele ei: in natura, arta, muzica, literatura etc. si se pot implica plini de zel in indeletniciri si divertismente rafinate sau culturale; iubesc societatea si compania oamenilor curajosi, senini, veseli.

Toata lumea pare sa placa persoanele cu Ascendent in Balanta. Ele ne apra ca niste persoane dragute, placute si cinstite. Daca te uiti mai in detaliu la viata lor, ai putea descoperi ca si aceste persoane dragalase au probleme in ceea ce priveste relatiile. Multi dintre ei au avut multe relatii nereusite si nu pot intelege de ce. Multi nativi atrag persoanele din jur foarte usor. De asemenea ei pur si simplu nu ar sti ce sa faca cu ei insisi in cazul in care nu ar avea pe nimeni alaturi.

Persoanele cu Ascendent in Balanta par sa linisteasca apele in jurul lor. Au zambete atragatoare, se apropie foarte usor de ceilalti si au o prezenta foarte toleranta. Chiar daca nu au fost inzestrati cu o infatisare extraordinara, sunt niste persoane atragatoare. Majoritatea acorda imaginii lor personale o foarte mare atentie. Sunt atenti la culorile hainelor, a parului, la felul in care merg.
Persoanele cu Ascendent in Balanta pot fi extrem de convingatoare, desi acestea vor folosi aproape intotdeauna o abordare "cu pasi marunti" atunci cand vor sa castige in fata cuiva, si asta se intampla cam de fiecare data. Desi de multe ori incearca sa faca pe bunul samaritean, o calitatea nu foarte buna. In orice caz reusesc totusi sa fie niste buni mediatori si vor fi primele persoane cu care va obisnuiti intr-un grup.

Pe cei cu Ascendent in Balanta ii atrag partenerii competenti si activi. Relatiile lor sunt de multe ori caracterizate de ciondaneli sau competitie intre parteneri, pana invata sa-si mai ascunda din cand in cand imaginea dragalasa si sa nu ii mai acuze pe partenerii lor de tot ce nu merge bine.

Talentele isi gasesc cea mai buna expresie in profesia lor si sunt inclinati catre domeniile care necesita bun gust, simt artistic si o intregire armonioasa. Sunt temperamente vitale si rationale.

Aspect fizic

Corpul bine format, inalt, subtire in tinerete, dar cu tendinta de ingrasare la varsta de mijloc. Parul este moale, castaniu spre negru, ochii caprui sau albastri. Nasul este grecesc, fata rotunda sau ovala cu trasaturi regulate; adesea au gropite; infatisare placuta, aparenta tanara, tenul sanatos.

Predispozitii mentale

Capacitati intelectuale bune, simt perceptiv ascutit, clarviziune si discernamant; firi imaginative sau artistice, amabile, increzatoare, vesele, firesti, omenoase, drepte, ordonate; de obicei sunt iubitori, dar sunt schimbatori, dornici de socializare si divertisment. Le place sa viziteze si sa se implice, sa fie la moda si la curent cu toate. Prefera vestimentatia eleganta si bijuteriile



Postat pe 1 August 2008 23:51
REZULTATELE PT IULIA.......MARGARETA
persoanele nascute in zilele de: 8, 17, 26

Margareta semnifica inocenta, candoare, ori faptul de a se sti iubita. Timiditatea si puritatea ce caracterizeaza aceste flori sunt justificate prin compatibilitatea culorilor, de mijlocul lor galben si de petalele albe si delicate. Multor fete li s-au dat numele lor, dintr-o evidenta dorinta de a le semana.
LATURA SENTIMENTALA: Sunteti tandra si va asteptati la reciprocitate, lucru care va conta foarte mult pentru dumneavoastra. Desi nu ignorati viata sexuala, aceasta nu va fi hotaratoare in raporturile sentimentale. Este foarte probabil ca-l veti cauta vreme indelungata pe barbatul visurilor dumneavoastra pana sa-l gasiti si ca veti trai multe dezamagiri in tot acest timp.

Ce mai conteaza insa ca au trecut atatia ani pana sa va impliniti idealul? Ceea ce e important e fericirea ce va umple inima si trebuie sa fiti recunoscatoare stelei dumneavoastra norocoase.

CE-L DEFINESTE: Fragilitate

COMPATIBILITATE CU: Albastrea, bujor, mac, floarea-soarelui

NUMERE NOROCOASE: 4, 8, 22, 24, 26, 31

ZILE FAVORABILE: Sambata



DESCRIERE: Dati dovada de multa perseverenta in a va sustine punctele de vedere, nefiind insa o persoana agresiva ci dimpotriva
Aceasta trasatura se coreleaza cu temeritatea pe care in mod sigur o aveti in toate imprejurarile. Va mai caracterizati prin modestie si uneori printr-o usoara rezerva in raporturile cu ceilalti.

Prietenii dumneavoastra nu sunt numerosi, dar sunt de nadejde. Fiind in permanenta defensiva pe plan existential, se intampla uneori sa capitulati prea usor.

Calitatile pe care vi le dezvoltati continuu sunt prudenta si clarviziunea.

MARTI

Pentru cei nascuti in ziua de marti, planeta dominanta este Marte (de la care vine si numele zilei).

Acest lucru inseamna clar ca sunteti, in primul rand, niste luptatori perseverenti, cu multa energie si rezistenta, dar si curajosi in acelasi timp. Insa, atentie, sunteti impulsivi si imprevizibili.

Culorile care va sunt favorabile sunt rosu si negru (uni sau combinate), ziua de marti si numarul zilei de nastere.
Ascendentul in Balanta

Iubesc dreptatea, curatenia, armonia, pacea, ordinea si sunt curtenitori, placuti si agreabili; desi se infurie repede, sunt usor de calmat. Sunt iubitori de frumusete in toate formele ei: in natura, arta, muzica, literatura etc. si se pot implica plini de zel in indeletniciri si divertismente rafinate sau culturale; iubesc societatea si compania oamenilor curajosi, senini, veseli.

Toata lumea pare sa placa persoanele cu Ascendent in Balanta. Ele ne apra ca niste persoane dragute, placute si cinstite. Daca te uiti mai in detaliu la viata lor, ai putea descoperi ca si aceste persoane dragalase au probleme in ceea ce priveste relatiile. Multi dintre ei au avut multe relatii nereusite si nu pot intelege de ce. Multi nativi atrag persoanele din jur foarte usor. De asemenea ei pur si simplu nu ar sti ce sa faca cu ei insisi in cazul in care nu ar avea pe nimeni alaturi.

Persoanele cu Ascendent in Balanta par sa linisteasca apele in jurul lor. Au zambete atragatoare, se apropie foarte usor de ceilalti si au o prezenta foarte toleranta. Chiar daca nu au fost inzestrati cu o infatisare extraordinara, sunt niste persoane atragatoare. Majoritatea acorda imaginii lor personale o foarte mare atentie. Sunt atenti la culorile hainelor, a parului, la felul in care merg.
Persoanele cu Ascendent in Balanta pot fi extrem de convingatoare, desi acestea vor folosi aproape intotdeauna o abordare "cu pasi marunti" atunci cand vor sa castige in fata cuiva, si asta se intampla cam de fiecare data. Desi de multe ori incearca sa faca pe bunul samaritean, o calitatea nu foarte buna. In orice caz reusesc totusi sa fie niste buni mediatori si vor fi primele persoane cu care va obisnuiti intr-un grup.

Pe cei cu Ascendent in Balanta ii atrag partenerii competenti si activi. Relatiile lor sunt de multe ori caracterizate de ciondaneli sau competitie intre parteneri, pana invata sa-si mai ascunda din cand in cand imaginea dragalasa si sa nu ii mai acuze pe partenerii lor de tot ce nu merge bine.

Talentele isi gasesc cea mai buna expresie in profesia lor si sunt inclinati catre domeniile care necesita bun gust, simt artistic si o intregire armonioasa. Sunt temperamente vitale si rationale.

Aspect fizic

Corpul bine format, inalt, subtire in tinerete, dar cu tendinta de ingrasare la varsta de mijloc. Parul este moale, castaniu spre negru, ochii caprui sau albastri. Nasul este grecesc, fata rotunda sau ovala cu trasaturi regulate; adesea au gropite; infatisare placuta, aparenta tanara, tenul sanatos.
Capacitati intelectuale bune, simt perceptiv ascutit, clarviziune si discernamant; firi imaginative sau artistice, amabile, increzatoare, vesele, firesti, omenoase, drepte, ordonate; de obicei sunt iubitori, dar sunt schimbatori, dornici de socializare si divertisment. Le place sa viziteze si sa se implice, sa fie la moda si la curent cu toate. Prefera vestimentatia eleganta si bijuteriile.






Postat pe 2 August 2008 00:00
REZULTATELE PT PRAETORIA...BERBEC...ALBASTREA
persoanele nascute in zilele de : 4, 13, 22, 31

Albastreaua, asimilata si cu "Floarea de nu-ma-uita", exprima bine aceasta constanta care-l caracterizeaza cel mai bine pe nativul semnului, anume consecventa in sentimente si in atasamentele fata de alte persoane. Albastrul ne evoca o fire profunda si sensibila, ce nu ni se va sterge curand din memorie.


LATURA SENTIMENTALA: Atunci cand credeti ca ati gasit persoana ce corespunde cel mai bine idealului propriu, ea se va bucura de o netarmurita loialitate si va putea fi sigura ca gelozia e fara sens intr-o astfel de relatie. A ajunge aici este destul de greu, deoarece aveti o mare dificultate in a va exprima clar simtamintele si acest lucru va va aduce multe amaraciuni si tristeti.

CE-L DEFINESTE: Fidelitate

COMPATIBILITATE: Albastrea, margareta, bujor

NUMERE NOROCOASE: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29

ZILE FAVORABILE: Sambata, duminica, luni.



DESCRIERE: Cea mai de seama trasatura este fidelitatea si persoanele care va cunosc pot confirma acest lucru.

Poate ca aceasta calitate este o prelungire a marii nevoi de stabilitate pe care o aveti in permanenta si care va impiedica sa va aventurati in actiuni nesabuite.

Ceea ce va place mult si va procura tocmai acel sentiment de care era vorba mai sus este ordinea, avand acest simt intr-atat de dezvoltat incat incepeti de multe ori sa organizati si existentele celorlalti.
Punctele dumneavoastra de vedere sunt in general juste, dar ar trebui mai mult tact uneori cand vi le impuneti.

Veti reusi sa va asigurati o viata armonioasa doar prin abandonarea rigiditatii ce va caracterizeaza si dand dovada de intelegere fata de ceilalti.
SAMBATA

Pentru cei care sunt nascuti intr-o zi de sambata trebuie sa stie ca sunt dominati de planeta Saturn. Acesta planeta va confera aerul unor singuratici, chiar tristi si bolnaviciosi.

Multi dintre voi se caracterizeaza si printr-o invidie evidenta. Cu toate acestea multi dintre cei nascuti sambata se caracterizeaza printr-o fire artistica, iar unii au succes in stiintele exacte si in ezoterism.

Chiar daca, aparent, aceasta zi de sfarsit de saptamana nu este buna nu disperati pentru ca cei nascuti sambata au un mare noroc in viata. La acestia culorile care le sunt favorabile sunt culorile rosu-negru, la fel cum si ziua de sambata si numarul zilei de nastere

Ascendentul in Taur

O fire increzatoare in sine si consecventa, capabila de activitate de durata sustinuta pentru a-si atinge scopurile. Amabil cand nu este provocat, dar naravas ca un taur cand se infurie, devine incapatanat si intransigent cand intampina opozitie. De obicei este rezervat, principial si oarecum secretos in privinta chestiunilor personale.
Adjectivele pe care le putem atribui cu usurinta acestor indivizi nascuti cu Ascendentul in Taur sunt lent, stabil si capabil. Acesti nativi au o rezistenta strasnica si o putere remarcabila. Sunt adesea foarte loiali fata de cei la care tin. Cu toate ca in general nu par a-si arata puterea, prezenta lor este remarcata si emana stabilitate cu adevarat.

De obicei Ascendentul zodiei dezvaluie schimbarile care vor avea loc. Insa, Taurii, prin natura lor, sunt rezistenti la schimbare. Poate fi dificil sa ii influentezi pe nativii cu Ascendentul in Taur, pentru ca sunt adesea incapatanati si nu se abat de la drumul lor. Primele lor reactii sunt de a incerca sa simta lucrurile, nu in acelasi mod cum un nativ in zodia Pesti poate sa se adapteze la mediul inconjurator, ci cu toate cele 5 simturi. Au foarte dezvoltate mirosul si simtul tactil si reactioneaza la ceea ce se intampla in lumea reala. Au o abordare realista asupra vietii. Inainte de a incepe o noua activitate pun intotdeauna siguranta pe primul loc.

Adesea, nativii cu Ascendentul in Taur sunt adesea foarte precauti si grijulii. Pentru ca semnul Ascendentului are si calitatea de "fix", atunci acest nativ nu este caracterizat ca un personaj flexibil. Mai degraba el poseda o unitate de intentie hotarata.
Mai mult decat majoritatea oamenilor, persoanele cu Ascendetul in Taur prefera "lucrurile bune" din viata. Ingaduinta prea mare fata de sine poate fi o slabiciune pentru multi dintre cei care au acest Ascendent. Adesea, nativii cu ascendetul in Taur colectioneaza diferite lucruri si isi investesc economiile in bunuri materiale.

Persoanelor cu Ascendentul in Taur le place sa poarte haine de calitate si in care se simt confortabil. Rareori se imbraca ostentativ. Multi dintre ei au un fizic puternic si robust.

Destul de posesivi in relatia de cuplu, acesti nativi nu renunta usor la relatiile pe care le au. Cu toate ca nu sunt foarte gelosi, isi considera partenerul o proprietate personala. Intensitatea si loialitatea sunt extrem de importante pentru nativii cu Ascendentul in Taur. Acestia sunt persoane foarte senzuale care prefera confortul pe care il ofera o relatie stabila. Cu toate ca nativii cu Ascendentul in Taur pretuiesc armonia si calmul, relatia de cuplu poate fi foarte pasionala.

Au capacitatea de a castiga bani in beneficiul celorlalti si sunt buni in orice activitate executiva. Sub supravegherea lor se desfasoara cu succes activitatile privind pamantul si produsele sale. Sunt temperamente vitale.

Este placut sa ai in preajma nativi cu Ascendentul in Taur. Stabilitatea lor este foarte linistitoare, iar armonia lor interioara este foarte atragatoare.
Aspect fizic

De statura scunda spre mijlocie, predispusi la ingrasare si adesea cu bustul mic; au fata si constructia corpului patrate; gatul scurt si puternic; fruntea, nasul, obrajii, buzele si gura proeminente; maxilare puternice; ochi negri; parul ondulat sau cret, inchis la culoare; ochii mari si rotunzi; mainile plinute, scurte si puternice.

Predispozitii mentale

Perseverent, constant, conservator, hotarat, incapatanat, mandru si ambitios sa obtina puterea, sociabil totusi, afectuos si iubitor, dar poate fi si foarte nerezonabil, plin de prejudecati si incapatanat ca un taur. Cand este infuriat, nimic nu-i poate sta in cale. Munceste incet, dar bine. Tipurile nedezvoltate sunt de obicei foarte indolente si senzuale.


Postat pe 2 August 2008 00:11
REZULTATELE PT MIRELA.....IRIS
persoanele nascute in zilele de: 5, 14, 23

Irisul (sau stanjenelul) este o floare mare si foarte deschisa, caracteristica graitoare pentru nativul subordonat ei, sociabil si lipsit de mistere fata de ceilalti. Felul placut de a fi al acestei persoane este ilustrat exemplar de faptul ca in Japonia irisul este o floare venerata si un simbol national.
LATURA SENTIMENTALA: Multi barbati vor intra in raza de actiune a farmecului dumneavoastra, iar umorul pe care-l aveti va da sare si piper acestor relatii multe intretinute doar la nivelul flirtului, altele ajungand la nivele mai profunde.

Ceea ce va va subjuga, nu intotdeauna cu urmari fericite, va fi gustul pentru jocul seductiei, cat si cel pentru placerile sexuale. Conteaza pentru dumneavoastra decisiv ca celalalt sa fie in permanenta capabil de a purta o discutie interesanta, in caz contrar veti fugi repede de langa el.

CE-L DEFINESTE: Dinamism

COMPATIBILITATE: Toate florile

NUMERE NOROCOASE: 1, 10, 19, 28, 30, 38

ZILE FAVORABILE: Miercuri, vineri

DESCRIERE: Va caracterizati printr-o mare adaptabilitate la medii, persoane noi si acest lucru implicand in acelasi timp un spatiu de activitate destul de extins si de divers.

Sunteti simpatica, aveti o inteligenta remarcabila si va dovediti o fire foarte sociabila. Desi de regula apareti ca o persoana agreabila, puteti deveni uneori un vulcan in plina activitate daca aveti impresia ca cineva va jigneste profund si pe neasteptate.
Cel mai rau lucru care vi se poate intampla este sa vi se incalce libertatea in mod iremediabil si asta in special prin dependenta dumneavoastra fata de placeri, pe care, odata ce le-ati gustat, vi le faceti definitiv stapane.

Ar trebui deci sa aveti in vedere foarte serios acest lucru si sa dovediti mai multa clarviziune si retinere.
MIERCURI

Planeta dominanta pentru cei care s-au nascut intr-o zi de miercuri este Mercur.

Acest lucru face ca, in viata de zi cu zi, sa va adaptati usor oricarei situatii. Va guverneaza un acut spirit de ingeniozitate, dar sunteti si destepti. La toate acestea se adauga spiritul de convingere si intuitia.

Pentru voi culorile care va favorizeaza sunt cele alb-verde. Aveti succes in actiunile incepute intotdeauna miercurea, daca atunci debutati o actiune importanta. Numarul norocos este numarul zilei de nastere.

Ascendentul in Rac

Schimbator, sensibil, timid, trece prin multe schimbari si succese sau esecuri in plan social si profesional. Au o imaginatie bogata, sunt oarecum sentimentali, intelegatori si vorbareti. �in la casa si la familie; au o memorie prodigioasa, mai ales pentru evenimentele istorice sau familiale; sunt harnici, frugali, strangatori si grabiti sa acumuleze cele necesare vietii.

Aceste persoane sunt niste creaturi foarte tandre. Au ceva care ii face sa vi se para foarte familiari - de parca ar fi chiar baiatul sau fata din vecini. Atunci cand intra intr-o incapere n-o fac intr-un mod evident. Mai degraba, se dau intr-o parte si isi croiesc drum inauntru. Pentru ca in general sunt destul de emotivi, pot sa devina nelinistiti foarte repede, mai ales in public.

Atunci cand se simt amenintati sau se afla pe un teren necunoscut, primul lor instinct este de a se apara. Cand sunt pusi in fata unor situatii noi se retrag imediat sau dau dovada de timiditate. In general aceste persoane se dovedesc a fi foarte grijulii. Par destul de prietenoase, chiar inocente. De obicei acesti nativi sunt destul de modesti si pot fi abordati cu usurinta. Totusi unele persoane cu Ascendentul in Rac sunt atat de introvertite incat reprezinta exact opusul.

Din moment ce au descendentul in Capricorn, persoanele cu Ascendentul in Rac cauta stabilitate si siguranta in partenerul pe care il au si in prietenii lor. Aceste persoane se descurca cel mai bine atunci cand partenerul da dovada de putere, stabilitate financiara si emotionala si indemanare. De fapt, nativii cu Ascendetul in Rac prefera relatiile in care exista niste reguli bine definite. In anumite cazuri, acesti nativi pot sa isi surprinda partenerul. De ce? Pentru ca se dovedesc a fi niste persoane la locul lor, orientate spre familie. Atunci cand vine vorba de casatorie abordeaza lucrurile intr-un mod practic si realist.
Aspect fizic

De obicei nu depaseste statura medie, manifesta tendinta spre corpolenta, are un mers uneori apasat sau neindemanatic; fata este rotunda, obrajii plini, barbia aparent ingrosata, nasul scurt uneori mai proeminent catre varf; ochii caprui sau albastru deschis, tenul este palid, pieptul este larg, mainile si picioarele mici; miscarea si pozitia mainilor seamana cu cea a racului.

Predispozitii mentale

Apetenta catre schimbare, noutate si calatorie, dar de obicei este dependent de casa si familie, deschis catre viata publica. Dornic de a poseda bunuri, este precaut, prudent, atent cu banii, desi uneori este inselat; este intelegator si schimbator. De obicei manifesta inclinatii psihice sau oculte.



Postat pe 2 August 2008 00:19
REZULTATELE PT CRYLE....SAGETATOR...ORHIDEE
persoanele nascute in zilele de: 7, 16, 25

Frumusetea exotica a orhideeei va aparea intotdeauna ca un simbol aparte, iar nativul va fi mereu pe o pozitie distincta (chiar daca uneori discreta) si nu se va amesteca decat arareori cu ceilalti. Aspectul inconfundabil al acestei flori princiare, aristocratice, consta in sentimentele contradictorii pe care le inspira de eteric, de fragilitate, de detasare de nuantele terestre ale existentei, iar in acelasi timp de frumusete concreta, izbitoare. Din cele peste o mie de specii de orhidee raspandite pe glob, cea mai frumoasa se gaseste in Filipine, ori se afla chiar langa dumneavoastra asteptand sa o culegeti.

LATURA SENTIMENTALA: Foarte pretentioasa in alegerea partenerului (pe baza unor criterii intime), in momentul in care va veti decide asupra lui, el va putea conta pe faptul ca-i veti fi fidela si ca veti deveni concesiva in scopul realizarii unei armonii in cadrul cuplului. Stiti sa iubiti si profunzimea sentimentelor ce le nutriti va fi resimtita ca o binecuvantare de partener.

CE-L DEFINESTE: Intransigent sentimental

COMPATIBILITATE: Floarea-soarelui, papucul-doamnei

NUMERE NOROCOASE: 12, 20, 21, 29, 30, 40

ZILE FAVORABILE: Duminica, luni

DESCRIERE: Sensibila, aveti un simt al datoriei foarte dezvoltat si acest lucru va face sa fiti expusa unor frustrari si dezamagiri, in cazul in care veti sesiza abateri de la regulile de onestitate din partea celorlalti fata de dumneavoastra.

Evitati in genere conflictele care va consuma foarte mult nervos, in schimb sunteti genul de persoana gata oricand sa ajute pe cei din jur intr-un mod total dezinteresat.

Va marcheaza foarte mult in viata de zi cu zi o tristete ce va este familiara, dar care trebuie tinuta sub control pentru a nu fi vreodata nevoie sa ajungeti intr-o clinica de psihiatrie.

Cum tot va place mult sa calatoriti, o solutie ar putea consta in a va bruia melancolia excesiva in glasul rotilor de tren.

Caminul pe care vi-l doriti este unul bine organizat si avand tot ceea ce-i trebuie.Femeia sagetator:
Ea este un "Don Juan" al zodiilor. In alegerea amantilor ei este marinimoasa. Fara griji, ea trece de la o aventura sexuala la alta, deoarece totul la ea ramane pe baza de prietenie. Nu este in stare de o legatura mai adanca. Se joaca cu dragostea. Fiecare partener este un jeton pe care il arunca pe o ruleta acolo unde crede ea ca se afla numarul norocos. Cand o iubire nu reusaste, gandeste filozofic: de ce sa plang dupa o iubire pierduta? in curand va veni alta. Este vanitoasa, iar cand atinge varsta mijlocie este posibil sa ajunga la chirurgie estetica.

Femeia aceasta vrea sa se conserve si sa se amuze. Nu poate suporta plictiseala. Este directa, sincera, buna la suflet si marinimoasa. Iubeste libertatea si trebuie sa aiba posibilitatea de a calatori. Are nevoie de variatiuni si stimulare. Chiar daca este fericita, nu poate fi singura, are nevoie de martori care sa-i vada fericirea. Se leaga de un partener sexual promitator dar mai mult o intereseaza un schimb de idei si o aventura romantica. De multe ori un barbat nu stie ce vrea caci este greu de decis: face un avans sexual sau cauta un prieten.

Intrebarea: "Putem sa ramanem doar prieteni?" a fost precis pusa pentru prima oara de o sagetatoare. nimic nu raceste mai mult ca o astfel de intrebare. Pare a nu-si gasi locul niciodataLocuinta ei arata de parca s-ar muta. Un lucru care nu o mai intereseaza il schimba si la fel face si cu amantii. Exista atatea de facut... de ce sa te plictisesti? Este o partenera ideala pentru o convietuire din care in orice moment iti poti da demisia. Este o buna ascultatoare, si barbatului caruia ii place sportul si aventura, o buna camarada. Inainte de a cauta o asemenea femeie trebuie sa te gandesti ca ea este neschimbata, o jucarie careia ii place sa surprinda. Se face ca stie totul dar de obicei nu stie despre anumite lucruri nici macar cat sa poata conversa. Sinceritatea ei in unele lucruri sentimentale ii zapaceste pe barbatii pe care i-a avut, iar daca un amant o dezamageste i-o spune direct. Firea ei nerabdatoare, impulsiva, ii face chiar ei greutati. I-ar merge mult mai bine daca si-ar intelege partile slabe si cele puternice.

Se avanta fara sa se asigure si niciodata nu va asculta de sfatul nimanui. Daca iubeste totusi un barbat, devine dependenta, iar daca acesta o paraseste se prabuseste. Un barbat o poate cuceri fara probleme si astfel ea va deveni victima unor barbati fara scrupule, iar pe barbatul adevarat il pierde. Necoapta, nesigura, usuratica si instabila este greu de inteles si imposibil de dominat.
Viata sexuala a femeii sagetator:
Locul desfasurarii pentru actul sexual este natura libera. Nu poate fi nimic mai frumos pentru ea decat a face dragoste in cort, in rulota sau la strand. Probabil de aceea gasim atatea femei sagetator la nudism. Savureaza actul sexual dar nu-i plac uverturile lungi. Interesul principal la ea este terminarea. Nu are nimic impotriva unei excitatii uverturice dar vrea sa inceapa reprezentatia principala cat mai repede. Poate ajunge la orgasm de mai multe ori, dar superficial. Unii barbati o gasesc fara tact in pat si este adearat ca uneori pot deveni foarte dure cu amantii.

Daca nu primeste ceea ce vrea se satisface singura. Ii place sa-si ia partenerul peste picior pana cand acesta isi pierde stapanirea de sine. Nu-i pasa daca barbatul termina inaintea ei. Gaseste mijloace si drumuri de a se satisface. Ii place mult acel "dupa-aceea" cand sta alaturi de el cu o tigara sau cu o bautura si discuta despre fericirea avuta mai inainte. Sexul este frumos dar ei nu-i plac amantii care se manifesta ca si cand s-ar schimba tot universul. Problema sa de vaza consta in aceea ca nu se poate dedica unui singur amant. Fara prea multa alegere zboara de la unu la altul.

Nu opune prea multa rezistenta, dar nici nu gaseste prea multa multumire. Nu-i plac experimentele, vibratoarele sau alte jocuri asemanatoare. Nu este o cunoscatoare a eroticii, prefera formele verticale. Variatiunile o scarbesc. Poate avea relatii si cu femei si atunci preia rolul masculin cand poate devenii cruda si sadica. O va interesa numai stisfacerea sa.
Zone erogene:
Soldurile si coapsele sunt cele mai erogene zone. La femei si parul. Daca te joci cu parul ei, va toarce ca o pisica. Daca treaba asta o faci timp indelungat ii poti trezi patima. La barbat partea cea mai sensibila a corpului este aproape de organele genitale. Amandoi savureaza ungerea coapselor cu creme. La solduri se fac miscari rotunde. Asta face ca cel mai obosit sagetator sa-si intinda arcul.
Cum "agati" un Sagetator:
Deoarece ii place sa vorbeasca este bine sa-l asculti si sa-i pui intrebarile necesare. Trebuie sa ai spirit treaz si sa fi mereu pe faza pentru ca el sa-si poata etala inteligenta si spiritualitatea. Are un adanc simt al umorului. Refuza sa se intretina cu oamenii care nu au ce sa-i spuna. Cei care iubesc cainii si caii vor avea ce discuta. Chiar si pisicile pot fi un subiect de discutie cu toate ca aceste animale nu stau pe primul loc, deoarece nu sunt animale doritoare de natura, de viata in aer liber. Ar fi bine ca prima intalnire sa fie in aer liber.

Sagetatorul reactioneaza la lucruri neconventionale si indraznete. Un picnic, o calatorie, tenis, schi, excursii in munti. Dar trebuie sa se tina cont de rezistenta sagetatorului, sa poti tine pasul cu el. Va accepta cu placere o invitatie pentru o excursie in week-end. In privinta actului sexual este foarte deschis si liber... Ceva neobisnuit si plin de aventura. Iubeste miscarea combinata cu muzica. O petrecere sa fie facuta intr-un cerc restrans pentru a face impresie. Primeste cadouri: cele mai bune lucruri sportive, tot ceea ce poate fi folosit in aer liber sau ceva care sa-i corespunda sangelui tiganesc - geanta de voiaj. Nu uita ca este mereu pregatit pentru a fi un prieten. depinde de altii daca din aceasta relatie va iesi mai mult decat o prietenie
Cum scapi de un Sagetator:
Cand pneurile s-au uzat nu trebuie sa cauti o cale de iesire. Sagetatorul va fi suprasatul si relatia se va termina fara probleme. Sfarsitul il poti urgenta fiind dictator, facand critici la imbracaminte, esti grabit, vezi totul in negru. Sagetatorul este un optimist care crede ca dupa fiecare colt se va ivi o noua ocazie. Il dezamageste faptul ca vrei sa-l deziluzionezi. De o femeie sagetator un barbat poate scapa devenind grav, preferand sa stea mai mult in casa, refuzand sa faca 50m pentru a vedea un film, cochetand cu alte femei si bagandu-si nasul in munca ei. Cine vrea sa scape de un sagetator organizeaza o petrecere mai mare si invita oameni imposibili. Critica planurile sale prea idealiste. Intr-o dimineata te vei trezi cu o scrisoare pe perna unde scrie ca de acum incolo esti tot atat de liber ca si el.LUNI

Cei nascuti in prima zi a saptamanii, luni, sunt dominati de vecina Pamantului, Luna.

Acest lucru determina cateva caracteristici importante cum ar fi faptul ca sunteti o persoana schimbatoare dupa cum sunt fazele lunii; sunteti usor de impresionat, romantici , visatori, intuitivi, imaginatie bogata, timizi.

Succesul in viata il obtineti daca aveti asezamantul undeva pe langa o apa, ziua cea mai bune este luni, culoarea care va avantajeaza este alb-argintiu, iar numarul zilei in care v-ati nascut este cel norocosAscendentul in Balanta

Iubesc dreptatea, curatenia, armonia, pacea, ordinea si sunt curtenitori, placuti si agreabili; desi se infurie repede, sunt usor de calmat. Sunt iubitori de frumusete in toate formele ei: in natura, arta, muzica, literatura etc. si se pot implica plini de zel in indeletniciri si divertismente rafinate sau culturale; iubesc societatea si compania oamenilor curajosi, senini, veseli.

Toata lumea pare sa placa persoanele cu Ascendent in Balanta. Ele ne apra ca niste persoane dragute, placute si cinstite. Daca te uiti mai in detaliu la viata lor, ai putea descoperi ca si aceste persoane dragalase au probleme in ceea ce priveste relatiile. Multi dintre ei au avut multe relatii nereusite si nu pot intelege de ce. Multi nativi atrag persoanele din jur foarte usor. De asemenea ei pur si simplu nu ar sti ce sa faca cu ei insisi in cazul in care nu ar avea pe nimeni alaturiPersoanele cu Ascendent in Balanta par sa linisteasca apele in jurul lor. Au zambete atragatoare, se apropie foarte usor de ceilalti si au o prezenta foarte toleranta. Chiar daca nu au fost inzestrati cu o infatisare extraordinara, sunt niste persoane atragatoare. Majoritatea acorda imaginii lor personale o foarte mare atentie. Sunt atenti la culorile hainelor, a parului, la felul in care merg.

Persoanele cu Ascendent in Balanta pot fi extrem de convingatoare, desi acestea vor folosi aproape intotdeauna o abordare "cu pasi marunti" atunci cand vor sa castige in fata cuiva, si asta se intampla cam de fiecare data. Desi de multe ori incearca sa faca pe bunul samaritean, o calitatea nu foarte buna. In orice caz reusesc totusi sa fie niste buni mediatori si vor fi primele persoane cu care va obisnuiti intr-un grup.

Pe cei cu Ascendent in Balanta ii atrag partenerii competenti si activi. Relatiile lor sunt de multe ori caracterizate de ciondaneli sau competitie intre parteneri, pana invata sa-si mai ascunda din cand in cand imaginea dragalasa si sa nu ii mai acuze pe partenerii lor de tot ce nu merge bine.

Talentele isi gasesc cea mai buna expresie in profesia lor si sunt inclinati catre domeniile care necesita bun gust, simt artistic si o intregire armonioasa. Sunt temperamente vitale si rationale.
Aspect fizic

Corpul bine format, inalt, subtire in tinerete, dar cu tendinta de ingrasare la varsta de mijloc. Parul este moale, castaniu spre negru, ochii caprui sau albastri. Nasul este grecesc, fata rotunda sau ovala cu trasaturi regulate; adesea au gropite; infatisare placuta, aparenta tanara, tenul sanatos.

Predispozitii mentale

Capacitati intelectuale bune, simt perceptiv ascutit, clarviziune si discernamant; firi imaginative sau artistice, amabile, increzatoare, vesele, firesti, omenoase, drepte, ordonate; de obicei sunt iubitori, dar sunt schimbatori, dornici de socializare si divertisment. Le place sa viziteze si sa se implice, sa fie la moda si la curent cu toate. Prefera vestimentatia eleganta si bijuteriile

Postat pe 2 August 2008 00:33
Trebuie sa va spun ca cele care sinteti in zodia balantei,ZODIACUL EROTIC este la fel asa cum am postat la primul(puteti sa cititi acolo)iar pt celelalte este diferit in functie de datele pe care mi le-ati dat.Daca vreti raspunsuri pe masura,conteaza datele voastre foarte mult:numele,ziua,luna,anul in care v-ati nascut si ora daca o stiti..........sper ca v-a placut

Postat pe 2 August 2008 00:43
Multumesc Baghera!
Este interesant. Mi se si potriveste, dar fiind rationala, de multe ori imi curmez dorinta de perfectiune (ma refer la bani, lux ..). Am nevoie tot timpul de echilibru.
MMMF
Postat pe 2 August 2008 07:29
Si eu sunt o balanta nascuta pe 26-09-1976 si pot spune ca m-am regasit in ceea ce ai scris despre aceasta zodie, desi rar recunosc cum sunt de fapt.Ce-mi poti spune despre data nasterii? Habar n-am ce zi a saptamanii a fost.
irina2007
Postat pe 2 August 2008 10:29
inca o balanta printre alte balante
baghera: 03.10.1985 violeta - 11.30
andda85
Postat pe 2 August 2008 12:33
Multumesc, baghera!....Adevarat....
iuliatazz
Postat pe 2 August 2008 16:44
REZULTATELE PT IRINA...MARGARETA
persoanele nascute in zilele de: 8, 17, 26

Margareta semnifica inocenta, candoare, ori faptul de a se sti iubita. Timiditatea si puritatea ce caracterizeaza aceste flori sunt justificate prin compatibilitatea culorilor, de mijlocul lor galben si de petalele albe si delicate. Multor fete li s-au dat numele lor, dintr-o evidenta dorinta de a le semana.

LATURA SENTIMENTALA: Sunteti tandra si va asteptati la reciprocitate, lucru care va conta foarte mult pentru dumneavoastra. Desi nu ignorati viata sexuala, aceasta nu va fi hotaratoare in raporturile sentimentale. Este foarte probabil ca-l veti cauta vreme indelungata pe barbatul visurilor dumneavoastra pana sa-l gasiti si ca veti trai multe dezamagiri in tot acest timp.

Ce mai conteaza insa ca au trecut atatia ani pana sa va impliniti idealul? Ceea ce e important e fericirea ce va umple inima si trebuie sa fiti recunoscatoare stelei dumneavoastra norocoase.

CE-L DEFINESTE: Fragilitate

COMPATIBILITATE CU: Albastrea, bujor, mac, floarea-soarelui

NUMERE NOROCOASE: 4, 8, 22, 24, 26, 31

ZILE FAVORABILE: Sambata

DESCRIERE: Dati dovada de multa perseverenta in a va sustine punctele de vedere, nefiind insa o persoana agresiva ci dimpotriva.

Aceasta trasatura se coreleaza cu temeritatea pe care in mod sigur o aveti in toate imprejurarile. Va mai caracterizati prin modestie si uneori printr-o usoara rezerva in raporturile cu ceilalti.

Prietenii dumneavoastra nu sunt numerosi, dar sunt de nadejde. Fiind in permanenta defensiva pe plan existential, se intampla uneori sa capitulati prea usor.

Calitatile pe care vi le dezvoltati continuu sunt prudenta si clarviziuneaDUMINICA

Ultima zi a saptamanii! si cea mai stralucitoare, mai ales ca planeta care ii guverneaza pe cei nascuti duminica este insusi Soarele.

Stralucirea lui ete imprimata in caracteristica acestora ceea ce conduce, in viata, la mari succese. Este si normal pentru ca aveti o personalitate puternica, dublata de orgoliu, mandrie, dar dispuneti de capacitati excelente de conducere. De aici rasar aristocratii, boemii si indivizii plini de sine.

Trebuie sa stiti ca va sunt favorabile culorile galben-portocaliu, si, evident, ziua de duminica si numarul zilei de nastereAscendentul in Rac

Schimbator, sensibil, timid, trece prin multe schimbari si succese sau esecuri in plan social si profesional. Au o imaginatie bogata, sunt oarecum sentimentali, intelegatori si vorbareti. �in la casa si la familie; au o memorie prodigioasa, mai ales pentru evenimentele istorice sau familiale; sunt harnici, frugali, strangatori si grabiti sa acumuleze cele necesare vietii.

Aceste persoane sunt niste creaturi foarte tandre. Au ceva care ii face sa vi se para foarte familiari - de parca ar fi chiar baiatul sau fata din vecini. Atunci cand intra intr-o incapere n-o fac intr-un mod evident. Mai degraba, se dau intr-o parte si isi croiesc drum inauntru. Pentru ca in general sunt destul de emotivi, pot sa devina nelinistiti foarte repede, mai ales in public.
Atunci cand se simt amenintati sau se afla pe un teren necunoscut, primul lor instinct este de a se apara. Cand sunt pusi in fata unor situatii noi se retrag imediat sau dau dovada de timiditate. In general aceste persoane se dovedesc a fi foarte grijulii. Par destul de prietenoase, chiar inocente. De obicei acesti nativi sunt destul de modesti si pot fi abordati cu usurinta. Totusi unele persoane cu Ascendentul in Rac sunt atat de introvertite incat reprezinta exact opusul.

Din moment ce au descendentul in Capricorn, persoanele cu Ascendentul in Rac cauta stabilitate si siguranta in partenerul pe care il au si in prietenii lor. Aceste persoane se descurca cel mai bine atunci cand partenerul da dovada de putere, stabilitate financiara si emotionala si indemanare. De fapt, nativii cu Ascendetul in Rac prefera relatiile in care exista niste reguli bine definite. In anumite cazuri, acesti nativi pot sa isi surprinda partenerul. De ce? Pentru ca se dovedesc a fi niste persoane la locul lor, orientate spre familie. Atunci cand vine vorba de casatorie abordeaza lucrurile intr-un mod practic si realist.
Aspect fizic

De obicei nu depaseste statura medie, manifesta tendinta spre corpolenta, are un mers uneori apasat sau neindemanatic; fata este rotunda, obrajii plini, barbia aparent ingrosata, nasul scurt uneori mai proeminent catre varf; ochii caprui sau albastru deschis, tenul este palid, pieptul este larg, mainile si picioarele mici; miscarea si pozitia mainilor seamana cu cea a racului.

Predispozitii mentale

Apetenta catre schimbare, noutate si calatorie, dar de obicei este dependent de casa si familie, deschis catre viata publica. Dornic de a poseda bunuri, este precaut, prudent, atent cu banii, desi uneori este inselat; este intelegator si schimbator. De obicei manifesta inclinatii psihice sau oculte.


Postat pe 2 August 2008 20:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de un sfat. 1 De la: garbo034802 4 August 2009 22:55
femeie gemeni barbat pesti 12 De la: eu_geminy 30 Octombrie 2011 02:05
Ea sagetator - el balanta 4 De la: mhlrsc 2 Mai 2011 18:35
CE SANSE AU :UN CAPRICORN SI O VARSATOARE ? 9 De la: garbo060457 2 Ianuarie 2012 17:03
barbatul sagetator 32 De la: ancutsam 28 Iulie 2016 11:43
Setari Cookie-uri