Zodia Balantei

REZULTATELE PT t maryyana(MARIA)...RAC...TRANDAFIR
persoanele nascute in zilele de: 9, 18, 27

Simbolul dragostei este, dintotdeauna, trandafirul; floare care caracterizeaza exemplar pe nativa semnului prin involburarea rosie a petalelor ce corespunde sangelui infierbantat si pasiunii tumultoase. Si chiar daca uneori aceasta floare este simbol al prea multor iubiri, nu putem ramane indiferenti la frumusetea si farmecul sau majestuos si nu putem sa nu ne amintim mereu de nu mai putin celebrul refren: L important, c est la rose.
LATURA SENTIMENTALA: Este o latura unde nu sunteti niciodata loiala pentru multa vreme unei singure persoane, desi dovediti o receptivitate extrem de ascutita la stimulii sentimental-erotici si o pasiune clocotitoare, de nestavilit. Aveti experiente numeroase inca din tinerete, iar prudenta nu e ceea ce va caracterizeaza in aceste imprejurari. Va place mult sa faceti dragoste si va daruiti fara retineri, asteptand sa vi se raspunda la fel.

CE-L DEFINESTE: Pasiune

COMPATIBILITATE: Papucul-doamnei, mac

NUMERE NOROCOASE: 9, 15, 18, 24, 27, 30

ZILE FAVORABILE: Marti, joi, vineri

DESCRIERE: Temperamentala si impulsiva, sunteti adesea expusa unor consecinte neplacute ale actelor dumneavoastra.

Nu va dati inapoi din fata sarcinilor dificile si manifestati un curaj demn de admiratie, curaj ce merge de multe ori in mod firesc pana la a face mari sacrificii si a indura mari privatiuni.

Familia si prietenii se pot bizui pe dumneavoastra, caci sunteti ca o leoaica ce-si apara puii atunci cand acestia sunt amenintati. in nici o imprejurare nu se poate trece prea usor peste interesele dumneavoastra vitale si adesea ii veti deranja pe multi prin simtul moral foarte dezvoltat, chiar sever.
Veti urmari in viata idealuri mai apropiate sau mai indepartate, carora le veti consacra intreaga dumneavoastra energie.

Recomandarea care vi se poate face este de a fi foarte prevazatoare si atenta la relatia de cuplu, caci ati putea ramane singura pentru totdeauna in cazul in care va veti neglija partenerul in propria casa.
LUNI

Cei nascuti in prima zi a saptamanii, luni, sunt dominati de vecina Pamantului, Luna.

Acest lucru determina cateva caracteristici importante cum ar fi faptul ca sunteti o persoana schimbatoare dupa cum sunt fazele lunii; sunteti usor de impresionat, romantici , visatori, intuitivi, imaginatie bogata, timizi.

Succesul in viata il obtineti daca aveti asezamantul undeva pe langa o apa, ziua cea mai bune este luni, culoarea care va avantajeaza este alb-argintiu, iar numarul zilei in care v-ati nascut este cel norocos.
Ascendentul in Taur

O fire increzatoare in sine si consecventa, capabila de activitate de durata sustinuta pentru a-si atinge scopurile. Amabil cand nu este provocat, dar naravas ca un taur cand se infurie, devine incapatanat si intransigent cand intampina opozitie. De obicei este rezervat, principial si oarecum secretos in privinta chestiunilor personale.

Adjectivele pe care le putem atribui cu usurinta acestor indivizi nascuti cu Ascendentul in Taur sunt lent, stabil si capabil. Acesti nativi au o rezistenta strasnica si o putere remarcabila. Sunt adesea foarte loiali fata de cei la care tin. Cu toate ca in general nu par a-si arata puterea, prezenta lor este remarcata si emana stabilitate cu adevaratDe obicei Ascendentul zodiei dezvaluie schimbarile care vor avea loc. Insa, Taurii, prin natura lor, sunt rezistenti la schimbare. Poate fi dificil sa ii influentezi pe nativii cu Ascendentul in Taur, pentru ca sunt adesea incapatanati si nu se abat de la drumul lor. Primele lor reactii sunt de a incerca sa simta lucrurile, nu in acelasi mod cum un nativ in zodia Pesti poate sa se adapteze la mediul inconjurator, ci cu toate cele 5 simturi. Au foarte dezvoltate mirosul si simtul tactil si reactioneaza la ceea ce se intampla in lumea reala. Au o abordare realista asupra vietii. Inainte de a incepe o noua activitate pun intotdeauna siguranta pe primul loc.

Adesea, nativii cu Ascendentul in Taur sunt adesea foarte precauti si grijulii. Pentru ca semnul Ascendentului are si calitatea de "fix", atunci acest nativ nu este caracterizat ca un personaj flexibil. Mai degraba el poseda o unitate de intentie hotarata.

Mai mult decat majoritatea oamenilor, persoanele cu Ascendetul in Taur prefera "lucrurile bune" din viata. Ingaduinta prea mare fata de sine poate fi o slabiciune pentru multi dintre cei care au acest Ascendent. Adesea, nativii cu ascendetul in Taur colectioneaza diferite lucruri si isi investesc economiile in bunuri materiale.

Persoanelor cu Ascendentul in Taur le place sa poarte haine de calitate si in care se simt confortabil. Rareori se imbraca ostentativ. Multi dintre ei au un fizic puternic si robust.
Destul de posesivi in relatia de cuplu, acesti nativi nu renunta usor la relatiile pe care le au. Cu toate ca nu sunt foarte gelosi, isi considera partenerul o proprietate personala. Intensitatea si loialitatea sunt extrem de importante pentru nativii cu Ascendentul in Taur. Acestia sunt persoane foarte senzuale care prefera confortul pe care il ofera o relatie stabila. Cu toate ca nativii cu Ascendentul in Taur pretuiesc armonia si calmul, relatia de cuplu poate fi foarte pasionala.

Au capacitatea de a castiga bani in beneficiul celorlalti si sunt buni in orice activitate executiva. Sub supravegherea lor se desfasoara cu succes activitatile privind pamantul si produsele sale. Sunt temperamente vitale.

Este placut sa ai in preajma nativi cu Ascendentul in Taur. Stabilitatea lor este foarte linistitoare, iar armonia lor interioara este foarte atragatoare.
Aspect fizic

De statura scunda spre mijlocie, predispusi la ingrasare si adesea cu bustul mic; au fata si constructia corpului patrate; gatul scurt si puternic; fruntea, nasul, obrajii, buzele si gura proeminente; maxilare puternice; ochi negri; parul ondulat sau cret, inchis la culoare; ochii mari si rotunzi; mainile plinute, scurte si puternice.

Predispozitii mentale

Perseverent, constant, conservator, hotarat, incapatanat, mandru si ambitios sa obtina puterea, sociabil totusi, afectuos si iubitor, dar poate fi si foarte nerezonabil, plin de prejudecati si incapatanat ca un taur. Cand este infuriat, nimic nu-i poate sta in cale. Munceste incet, dar bine. Tipurile nedezvoltate sunt de obicei foarte indolente si senzuale.





Postat pe 13 August 2008 00:03
REZULTATELE PT MERYYY(PRIETENUL)...CAPRICORN...MAC
persoanele nascute in zilele de: 6, 15, 24

O floare a carei culoare rosie, mai ales in lumina orbitoare a soarelui de vara, semnifica senzualitatea calda ce va invaluie, caldura mangaietoare si atmosfera de reverie si ambiguitate specifica lungilor zile linistite de vara. Un mac dezradacinat ori lovit de furtuna isi pierde usor petalele, mai inainte chiar de a avea timp sa se ofileasca.
LATURA SENTIMENTALA: Foarte romantica, partenerul dumneavoastra trebuie sa aiba toate caracteristicile unui Fat-Frumos, lucru care probabil ca nu se va realiza decat foarte greu; urmarirea acestui ideal este motivul care va sta la baza mai multor casatorii.

E posibil ca in cele din urma el sa apara in carne si oase sau poate ca dumneavoastra v-ati mai schimbat intre timp. Dati dovada de multa senzualitate in alegeri si in raporturile cu partenerul.

CE-L DEFINESTE: Senzualitatea

COMPATIBILITATE: Trandafir, papucul-doamnei

NUMERE NOROCOASE: 3, 6, 9, 21, 24, 27, 30

ZILE FAVORABILE: Marti, joi, vineri

DESCRIERE: Aveti o buna intuitie care va ajuta sa anticipati anumite situatii si chiar sa faceti profetii in toata regula.

Nici o persoana nu are secrete fata de dumneavoastra, caci dispuneti de o buna psihologie pe care o aplicati asupra gandurilor si sentimentelor celor ce va inconjoara.

Sunteti sensibila, rafinata si va cufundati in reverii adanci.
Trebuie corectata totala lipsa de aplecare spre o mai buna organizare si disciplinare a fortelor proprii in confruntarea cu viata de zi cu zi, deoarece aici sunteti complet rupta de realitate, in compensatie, e posibil sa alunecati pe panta alcoolismului, ori a drogurilor.

Pentru a evita aceste cai ruinatoare, este deci necesar sa va rationalizati contactul cu realitatea in asa maniera incat sa puteti face fata cenusiului cotidian.
Barbatul capricorn:
Dragostea este tot atat de importanta ca si mancatul si dormitul. Dupa prima intalnire se simte ca acest barbat pamantean, serios, asteapta ca femeia sa se supuna dorintelor sale. Dupa parerea sa nu exista femei serioase. Capricornul nu are brutalitatea scorpionului dar sexualitatea sa acentuata il face sa actioneze fara scrupule. Naivitatea si lipsa de experienta vor fi exploatate la maxim. Se simte atras de partenere tinere. Este pasional si nu suporta refuzul. Va arata intelegere numai daca femeia ii expune? motive serioase. Atentie, acestea trebuie sa fie adevarate, caci are instinct pentru a citi printre randuri.

Are nevoie de siguranta ca este iubit. Cere mult caci doreste iubirea totala. Complimentele ii plac; numai cu acestea poate fi castigat. Este credincios, caci nu intelege de ce ai nevoie de alte femei cand ti-ai ales-o pe cea potrivita. Prefera sa stea acasa decat sa alerge de la o petrecere la alta. Acasa nu se plictiseste caci se dedica activitatii sexuale in care devine tot mai bun odata cu varsta. Femeia trebuie sa il satisfaca nu numai in sex, ci si in alte domenii. Asteapta de la ea calitati de buna gospodina, gazda buna, colega de munca, prieten credincios. Ii plac banii dar este foarte calculat si nu face compromisuri. Isi face totdeauna datoria. este deosebit de incapatanat si nu-i place sa fie contrazis. Niciodata nu sti ce are de gand, caci masca nu are figuri, dar sub aceasta masca se ascunde un foc secret.
Avansarea sa catre un scop propus este navalnica, fara scrupule si este convins ca talentul nu valoreaza fara munca si harnicie. Aceasta este cheia succesului sau in viata si in iubire. Este, practic, hotarat si ambitios. Cine il ajuta in drumul sau catre succes va fi recompensat princiar. Insuccesele nu il demoralizeaza, este intotdeauna pregatit pentru a o lua de la inceput. Se va casatori in general din interes, asa ca nu vede de ce iubirea nu ar corespunde intereselor sale. Este totusi in esenta un om al pasiunilor.Va cauta iubirea mai ales in activitatea fizica. Intr-o relatie sentimentalava cere mult si va da foarte putin. Nu se straduie sa placa, sa fie sarmant.aceste lucruri nu conteaza pentru a avea succes in dragoste.

Viata sexuala a barbatului capricorn:
Sexul este tot ce poate oferi mai bun. el crede ca un om poate intelege pasiunea cu adevarat numai daca intelege pasiunea fizica. Actul sexual este un act impulsiv, dar isi planifica si aceasta activitate ca si intreaga viata. Prefera femeile care simt ce doreste si care nu-l silesc sa faca primul pas sau sa se straduie prea mult. Femeia trebuie sa cunoasca trucurile care il excita si sa-i faca multe surprize. Este mandru de potenta sa sexuala si de capacitatea de a satisface o femeie fara sa se consume prea mult.
Dragostea trebuie sa se desfasoare intr-un loc comod, cu multe perne, lumina difuza, muzica discreta si o bautura mai speciala. Iubeste dansul si ii place sa-si legene partenera in ritmul muzicii. Nu suporta sa fie dirijat, sa i se spuna ce si cum sa procedeze,caci se mandreste cu capacitatea sa de a satisface partenera. In tinerete este complexat in comportamentul sau fata de fete si de aceea prezinta tendinta spre masturbare, tehnica de care nu scapa nici mai tarziu. Prezinta inclinatie si spre perversitate. Cand se loveste de opozitie foloseste forta.

Zone erogene:
Barbatul capricorn se excita usor cand partenera il mangaie cu sanii. Femeia capricorn prefera mangaieri usoare pe burta si sarutari in zona genunchilor. Ambii reactioneaza la mangaieri pe spate. Prezinta de asemenea mare sensibilitate in zona de sub brat.
Cum "agati" un Capricorn:
Capricornul este muncitor si ambitios. Il intalnim de aceea la cursuri de specializare si la biblioteci. Este inteligent si stie sa recunoasca sinceritatea chiar si in cazul complimentelor. Nu suporta scrisorile prea incarcate si declartiile prea entuziaste. Capricornul se intereseaza de teatru si arta, se simte atras de oameni spirituali. Putem discuta cu el despre carti, pictura, politica daca suntem bine pregatiti. Sa nu prezentam o conceptie sau o parere pe care nu o avem cu adevarat. Pe de alta parte capricornului ii place rolul de profesor. In societate va participa mai ales ca spectator si nu se numara printre oamenii asa-zisi simpatici.

Va participa numai la discutii serioase caci este la curent cu evenimentele zilei si asteapta de la partener acelasi lucru.?Cunoaste valoarea banului si colectioneaza cu placere lucruri de valoare. Femeia capricorn se bucura daca primeste un briliant, dar se va bucura si mai mult pentru un obiect antic a carui valoare creste cu timpul. Barbatul capricorn se va bucura de o carte rara sau de un tablou interesant al carui autor se bucura de succes. Atentie, tine foarte mult la familia lor (parinti sau frati). Mananca cu placere si mai ales in mediu bun. Nu suporta lucrurile ieftine sau chiciurile. Pentru ei totul trebuie sa fie de buna calitate sau cel putin asa sa arate.
Cum scapi de un Capricorn:
Atunci cand capricornul este satul, dispare pur si simplu. Fara brutalitati. Pentru a-l aduce in aceasta stare nu este greu.Ne amuzam de faptul ca este greoi si-i reprosam ca este politicos. Ei nu suporta sa fie tinta ironiei, desi au simtul ironiei nu suporta sa fie indreptat impotriva lor. Nu suporta de asemenea sa li se faca o festa. Critica nu o suporta deloc. Cheltuim bani pentru lucruri fara valoare. Jucam rolul gelosului, caci capricornul nu suporta sa fie dominat. Provocam dezordine in orarul sau zilnic si dam dovada de indisciplina. Capricornul traieste dupa un program si are nevoie de o viata calculata. Il inconjuram cu multa veselie, glume, spirit: il va face nenorocit daca mai ales se si bea mult.LUNI

Cei nascuti in prima zi a saptamanii, luni, sunt dominati de vecina Pamantului, Luna.

Acest lucru determina cateva caracteristici importante cum ar fi faptul ca sunteti o persoana schimbatoare dupa cum sunt fazele lunii; sunteti usor de impresionat, romantici , visatori, intuitivi, imaginatie bogata, timizi.

Succesul in viata il obtineti daca aveti asezamantul undeva pe langa o apa, ziua cea mai bune este luni, culoarea care va avantajeaza este alb-argintiu, iar numarul zilei in care v-ati nascut este cel norocosAscendentul in Fecioara

Manifesta dorinta de imbogatire, dar aceasta necesita un efort considerabil. Sunt firi foarte active, nu sunt usor de multumit, invata repede, au o rezistenta buna si nu-si arata varsta. Au inclinatii speculative si adesea isi manifesta necenzurat nelinistea si ingrijorarea; sunt sensibili la ceea ce-i inconjoara si la nevoile celorlalti.

Persoanele cu Ascendent in Fecioara sunt adesea un pic mai atenuati in privinta manierelor si a imaginii pe care o au in fata celorlalti, desi acest lucru depinde de multe ori de pozitia lui Marte in aceasta schema. In general, Ascendentii in Fecioara au o aura inteligenta si rezervata, evidenta aproape la majoritatea. Aceste persoane sunt de obicei persoane timide carora le trebuie timp sa analizeze ce se intampla in jurul lor inainte de a actiona. Aceasta calitate poate fi perceputa de ceilalti exact asa cum este ea in realitate, sau poate fi perceput ca o persoana retrasa, rece sau chiar critica.
Una dintre cele mai importante trasaturi ale acestor presoane este cunoasterea foarte buna a propriului corp. Cei cu Ascendent in Fecioare sunt sensibili la orice disconfort sau semnal pe care corpul li-l da. Multi dintre ei sunt preocupati de sanatatea lor fizica, unii putand fi interesati exercitii din alte "sfere" cum ar fi yoga. Persoanele cu Ascendent in Fecioara sunt foarte atente la ce mananca. Desi sunt niste gurmanzi raman foarte atenti la fiecare aliment pe care il consuma.

Cei nascuti cu ascendetul in Fecioara au tendinta de a se ingrijora foarte mult, mai ales cand se confrunta cu situatii noi. Observa cele mai mici detalii pe care altii le ignora total.

Foarte multi oameni din acesata categorie au tendinta de a atrage sau de a fi atrasi de oameni care au nevoie de ajutor. Astfel pot avea parte de niste relatii destul de confuze. Desi tind sa para organizati si profesionisti, relatiile lor se pot transforma foarte usor in dezordine si asta in special pentru ca nu isi vad partenerii cum sunt ei de fapt in realitate.

Persoanele cu Ascendent in Fecioara au un sarm ascuns. Odata ce incep sa se acomodeze cu persoane pe care tocmai le-au cunoscut, se va dovedi ca au foarte multe de oferit. Te vor ajuta cand ai probleme, vor veni sa te ajute si intr-un picior, si te vor surpinde cu o modestie naturala intr-o maniera critica si distanta.
Sub supravegherea lor atenta se desfasoara cu succes afaceri, activitati comerciale sau legate de cultivarea pamantului. De obicei au un temperament schimbator in plan mental.

Aspect fizic

Statura medie sau putin peste, tendinte moderate de ingrasare, bine facuti; fata este ovala, parul, ochii si tenul sunt inchise la culoare; nasul este drept, iar mersul este dinamic.

Predispozitii mentale

Apetenta pentru invatare, au o gandire dinamica, abilitati intelectuale bune, sunt critici, prevazatori, metodici, precisi, ingeniosi; uneori sunt mai degraba indecisi, nervosi si fara incredere in ei insisi.




SE PARE CA TE DISTREZI PE BUNE,DE RIZI ASA CU FOC meryyy

Postat pe 13 August 2008 00:18
De la: vanghelis007, la data 2008-08-12 21:25:55Uneori se intampla sa pierzi.Alteori se intampla sa castigi.Dar de cele mai multe ori nu se intampla nimic.
aparu-si in club azi si fugisi repede mai Mogly,avuram petrecere si nu venisi, sper ca data viitoare sa nu lipsesti de la party ca doar faci parte din club

Postat pe 13 August 2008 00:30
sunt o fire mai vesela , sunt mereu cu zambetul pe buze.
multumesc pentru raspuns
meryyy
Postat pe 13 August 2008 14:30
Draga, jungla este mare.Ma misc eu din craca in craca, dar totusi, nu sunt Orient expres, si nici rapidul de Ciulnita.Dar tu botisor, ce mai faci?Mi-e dor de ochisorii tai si de codita ta perversa.

Postat pe 13 August 2008 16:58
De la: vanghelis007, la data 2008-08-13 16:58:28Draga, jungla este mare.Ma misc eu din craca in craca, dar totusi, nu sunt Orient expres, si nici rapidul de Ciulnita.Dar tu botisor, ce mai faci?Mi-e dor de ochisorii tai si de codita ta perversa.
sa ma fac ca n-am vazut si te iertammmmmmmmmmm draga MOGLY de data asta,dar dataaaaaaaa viitoareeeeeee dacaaaaaaaaaa nu viiiiii te pedepsimmmmmmmmm frumossssssssss asa cum numai noi stimmmmmmm so facem pt prieteniiiiiiii nostriiiiiiiiii

Postat pe 13 August 2008 19:42
Buna! Am citit mesajul tau si as vrea sa te rog daca esti atat de amabil si ai timp, sa-mi spui si mie cate ceva despre mine.
Ma numesc Alexandra si sunt nascuta pe 25 mai 1977 la ora 11:50 (ziua).
De asemenea, as vrea stiu, daca imi poti spune, care este compatibilitatea mea cu un anume Eduard, nascut pe 10 octombrie 1971 (dar nu stiu ora)

Multumesc mult!
Adresa mea de e-mail este : alexandrakids@yahoo.com
alexandrakids
Postat pe 13 August 2008 21:09
De la: alexandrakids, la data 2008-08-13 21:09:50Buna! Am citit mesajul tau si as vrea sa te rog daca esti atat de amabil si ai timp, sa-mi spui si mie cate ceva despre mine.
Ma numesc Alexandra si sunt nascuta pe 25 mai 1977 la ora 11:50 (ziua).
De asemenea, as vrea stiu, daca imi poti spune, care este compatibilitatea mea cu un anume Eduard, nascut pe 10 octombrie 1971 (dar nu stiu ora)

Multumesc mult!
Adresa mea de e-mail este : alexandrakids@yahoo.com
draga alexandrakids eu nu sint un el sint o ea,iar raspunsul il voi posta aici pe site il poti citi,ca toata lumea pt ca nu trimit e-mail-uri intelegi? iti pot da raspuns numai pt fiecare zodie in parte , compatibilitati intre zodii nu am informatii

Postat pe 14 August 2008 03:50
Draga Baghera, colega are dreptate.Trebuie sa cautam sa ne convingem.Ca in ziua de astazi, nu numai Bagherele isi schimba sexul si umbla travestiti.Eu unul sunt totusi indulgent, si te-am recunoscut dupa felul in care iti misti codita.Sa stii ca risc, dar tot te pup pe ochisorii tai scanteietori ca doua stelute, si pe varful mustatilor tale catifelate.Apropo, de ce nu ti-ai luat si tu un nume mai feminin, ca Leul, Scorpionul,Sagetatorul?Macar asa nu se mai facea confuzie.Pai unde ai vazut tu ca o femeie serioasa sa-si zburleasca mustatile cand se supara ?

Postat pe 14 August 2008 19:31
De la: vanghelis007, la data 2008-08-14 19:31:08Draga Baghera, colega are dreptate.Trebuie sa cautam sa ne convingem.Ca in ziua de astazi, nu numai Bagherele isi schimba sexul si umbla travestiti.Eu unul sunt totusi indulgent, si te-am recunoscut dupa felul in care iti misti codita.Sa stii ca risc, dar tot te pup pe ochisorii tai scanteietori ca doua stelute, si pe varful mustatilor tale catifelate.Apropo, de ce nu ti-ai luat si tu un nume mai feminin, ca Leul, Scorpionul,Sagetatorul?Macar asa nu se mai facea confuzie.Pai unde ai vazut tu ca o femeie serioasa sa-si zburleasca mustatile cand se supara ?
lasa asa ca e mai bine cind derut lumea draga Mogly mi-e imi convinehai ca ne-am luat cu alte alea si ne-am indepartat de subiect

Postat pe 14 August 2008 20:09
Care subiect, iubita mea Baghera?Nu stii ca tu esti subisctul?Eu sunt numai predicatul.

Postat pe 15 August 2008 23:39
Cantecul lui Mowgli pentru Baghera.
Cand vad viata in negru, ma gandesc la Baghera.
Cand viata capata culoare, ma gandesc la Baghera.
Nu este fiinta din jungla, care sa nu o iubeasca,
Pentru ca ea este cea care aduce noaptea si scoate umbrele din noi.
Eu sunt umbra ta Baghera,
Sunt cantecul privighetorii sau al lunii, care bate in fereastra colibei mele de paie.
Si-n cantecul meu, este-o flacara, este-o umbra, este frumoasa mea felina, care sta in fata pragului si toarce incetisor, frecandu-si labele mari si negre , ca un cantec de iubire.

Postat pe 16 August 2008 08:32
Buna.Despre zodia leului ce stii??Sunt nascuta 11.08.1975 ora 07.15.
blonda292000
Postat pe 16 August 2008 11:18
Buna ziua,
Ma numesc Gabriela si sunt nascuta pe 5.10.la ora 1 dimineata ...imi spuneti si mie ce ascendent am.....Multumesc!!!
tomarugabi
Postat pe 16 August 2008 16:16
De la: vanghelis007, la data 2008-08-15 23:39:26Care subiect, iubita mea Baghera?Nu stii ca tu esti subisctul?Eu sunt numai predicatul.
stii cum e vorba aia de ce ti-e frica de aia nu scapi,asta mai imi lipsea sa fiu eu subiectul,eheeeeeeeee nici chiar asa,vrei sa fuga lumeaaaaaaaaaaaaa draga Mogly cu asa subiect,sigur vor fugiiiiiiiiiiiii cit ii tin piciorele

Postat pe 16 August 2008 20:36
De la: vanghelis007, la data 2008-08-16 08:32:15Cantecul lui Mowgli pentru Baghera.
Cand vad viata in negru, ma gandesc la Baghera.
Cand viata capata culoare, ma gandesc la Baghera.
Nu este fiinta din jungla, care sa nu o iubeasca,
Pentru ca ea este cea care aduce noaptea si scoate umbrele din noi.
Eu sunt umbra ta Baghera,
Sunt cantecul privighetorii sau al lunii, care bate in fereastra colibei mele de paie.
Si-n cantecul meu, este-o flacara, este-o umbra, este frumoasa mea felina, care sta in fata pragului si toarce incetisor, frecandu-si labele mari si negre , ca un cantec de iubire.
MyHotComments MyHotComments MyHotComments

Postat pe 16 August 2008 20:41
REZULTATELE PT blonda292000....LEU...BUJOR
persoanele nascute in zilele de : 2,11,20,29

Bujorul, asa cum e el rosu ca focul, semnifica sangele infierbantat al nativei si dorinta ei devoratoare de a iubi, de a se darui in trairile cele mai nobile si de a inflori la caldura acestor sentimente. Caracterul sau este exprimat foarte bine de expresia a se imbujora in urma unei actiuni navalnice ori a unui fior de dragoste si care reda in aceeasi masura elanul sufletesc, sfiiciunea si sentimentul unui nou inceput, specifice unei atari situatii.LATURA SENTIMENTALA:Nu poate trai singura, acest lucru ar fi o absurditate pentru ea si ar dezechilibra-o complet si definitiv. E pasionata si foarte posesiva, uneori sufocanta in manifestarile de tandrete. Are o fire romantica si iubirea o va intelege doar in acest fel. in tinerete indeosebi, va fi cam nestatornica.

CE-L DEFINESTE: Pasiune extrema

COMPATIBILITATE: Bujor, albastrea, orhidee, mac, margareta

NUMERE NOROCOASE: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42

ZILE FAVORABILE: Duminica, luni, vineri

DESCRIERE: Este de apreciat in mod deosebit la nativa acestui semn perseverenta de care da dovada in orice situatie, oricat de grea. Uneori, insa, aceasta calitate se poate transforma in inflexibilitate si incapatanare si n-ar fi rau, pentru o mai buna comunicare cu ceilalti, sa incerce sa-si corecteze aceste defecte.

Loialitatea deosebita a nativei va fi evidenta in situatiile in care e vorba in mod explicit de datoria ei. Ii place foarte mult natura, iar activitatile sale practice sunt indreptate catre asigurarea unui trai confortabil si fara probleme.

Trebuie sa-si supravegheze tot timpul tendintele de a-i nesocoti (chiar jigni) pe ceilalti si sa dea dovada de rabdare si intelegere in acest sens. Ar trebui sa fie mai curajoasa in tot ce face.

Numai respectand aceste principii va fi impacata cu sine.

Femeia leu:
Se expune continuu - o piatra pretioasa intr-o vitrina in fata careia se opresc trecatorii sa o admire. In societate se considera ornamentul feminin cel mai stralucit, chiar daca sta vremelnic in culise asteptand semnalul prin care este chemata la rampa. Pentru ea nimic nu este mai important decat sa fie admirata si dorita de barbati. Propriile sentimente nu sunt atinse intotdeauna. Intr-o oarecare masura ofera spre vanzare sexul, al carui onorariu se rezuma doar la satisfactia de a sti care este valoarea ei.

Ea nu trebuie sa insemne mult pentru partener, ci trebuie sa fie doar unica si singura. Pentru ea in schimb nu exista aceasta restrangere. Isi doreste libertatea sa umble de colo-colo si sa isi gaseasca victimele - de obicei nu e necesar sa caute prea departe... Este cel mai agreat vanator din anturaj. Iubeste oamenii dar este egocentrica. Domina, dar cu prestanta si este cocheta dar blajina. Fiinta plina de contraste, priveste problemele altora dar raportate la ale ei. Este temperamentala, necalculata si ademenitoare. Sentimentele ei sunt adesea superficiale. In putine cazuri se indragosteste cu adevarat. Ii lipseste putinta daruirii, nu se poate subordona cuiva.

Daca o relatie se desfasoara fara griji si prea comod, devine lenesa si in blazarea ei abia se mai preocupa de a fi activa la pat. Ca urmare adesea se stinge focul pe care l-a aprins in partener. Fara stimularea necesara din partea partenerului, dorintele ei se estompeaza. Spre a-si desfasura laturile ei cele mai bune, are nevoie de variatie. Asa ia nastere un baraj in care se impotmoleste deoarece este indolenta. Poate fi fidela celor care o iubesc dar daca aceasta dragoste slabeste se simte indreptatita sa hoinareasca. Adesea o poti intalni intr-o relatie de trio cu doi barbati, inselandu-l pe unul cu celalalt. Ea troneaza ca o regina. Este fericita doar cand este in centrul atentiei. Daca cineva nu corespunde asteptarilor ei, nu cauta niciodata vina la ea.
Daca sufera un esec sufletesc, dramatizeaza si se complace in rolul de tragediana. Vaneaza efecte, nu sentimente autentice. In realitate cele mai multe tragedii care i se intampla sunt provocate chiar de ea. Se considera idealista si acesta este motivul pentru care ar avea deceptii. In realitate tinde sa-l prefere pe cel nepotrivit si sa-l indeparteze pe cel potrivit printr-un comportament necugetat si extrem de pretentios. Are un mare talent de a se face nefericita. In chestiuni pecuniare este o usuratica, cheltuieste cu placere in special pentru ea insasi, ca o fiinta careia ii place luxul. Prefera un partener care poseda mijloacele care ii permit sa toarca fara grija. Este o clienta obisnuita a confortului. Isi cumpara cu fervoare rochii tipatoare, iubeste bijuteriile, blanurile, isi impodobeste interiorul locuintei folosind exclusiv culoarea rosie. Face cadouri costisitoare si invitatii extravagante. Gazda primitoare nu se sfieste de costuri pentru a-si distra musafirii.

Nu-i convine, insa, sa fie surprinsa de un musafir nepoftit. Cum poate indrazni cineva sa vina la ea neanuntat? Alte femei o invidiaza pentru ca este observata imediat de catre barbati. Atrage barbatii usor, considerand probabil ca este dreptul ei ca acestia sa-i cada la picioare. Zambetul ei acordat unui barbat poate fi inselator. Nu inseamna neaparat ca acela ar impresiona-o. Are doar dorinta fierbinte, incurabila de a fi admirata si va cocheta mereu pentru a obtine acest lucru. Insotitorul ei nu trebuie sa-si permita nici macar o clipa?sa o faca sa se indoiasca de faptul ca ea este soarele care straluceste pe cerul vietii lui. Altfel situatia devine insuportabila. Lipsa de tact? Bineinteles. Dar asa stau lucrurile si barbatul care o doreste va trebui sa inteleaga aceasta mica ciudatenie.
Are o predispozitie sanatoasa spre umor. Iar cand cineva va insista in explicatii va rade din rasputeri. Rade cu glas tare, iar daca se transpune in rolul povestitorului de glume va fi un clown excelent. Are o foarte mare intelegere pentru poante. Daca semnul ei are relatii favorabile cu altii, ea poate devenii creatoare. In domeniul intelectual este indrazneata si plina de fantezie. Este mereu dornica de escapade. Profesional excelenta, dar colaborarea este dificila. Pretinde ca ceilalti sa se comporte asa cum vrea ea. Este talentata dar adesea se prezinta cu foarte putin. Orice rutina o plictiseste, se va stradui mereu sa evite monotonia. O atrag departarile, ii este dor de locurile romantice de pe afisele agentiilor turistice, iar daca este vorba de calatorie, savureaza mai mult placerile premergatoare voiajului. In tot ceea ce face se opune criticii.

Nici autocritica nu o practica. Pentru anturajul ei este adesea greu de suportat.

Viata sexuala a femeii leu:
Ea nu il astepta pe barbat in mijlocul drumului, avand cnvingerea ca orice barbat trebuie sa se considere fericit ca o va avea. Ea nu vede de ce ar trebui sa-l ademeneasca. Ii place ceea ce se numeste jocul nevinovat de-a dragostea. Nu tanjeste dupa barbat, este prea multumita de sine, spre a deveni agresiva sexual. Urmareste un singur scop: sa fie admirata. Comportamentul ei lasciv, seducator este si greoi. Se pare ca are constiinta intuitiva ca ar influenta puternic barbatii. Un mic semn cu degetul si ei se vor grabi sa-i faca pe plac.
De fapt sa-i stea la ordine, nefiind vorba de o invitatie, pentru ca nu-si poate imagina ca un barbat ar indrazni sa nu-i stea la ordine. Daca un iubit inseamna ceva pentru ea, poate sa se astepte sa fie tratat regeste. In propriul ei camin creaza o atmosfera de stralucire si frumusete in care-si trateaza cu marinimie musafirii. Desi se imbraca strident nu o face cu scopuri seducatoare, ci pentru a-si manipula iubitul si asta este ceva diferit. Cand a sosit momentul incepe sa se dezbrace cu miscari lenese, cu voluptate - mai putin pentru placerea lui decat pentru a ei. Vai de cel care intelege gresit sau care incearca sa o posede repede cu forta.

Leoaica isi va arata ghearele. Nu are dorinta de a fi originala sau inventiva la pat. Este pentru drumul lung si conventional. Asa i se pare simplu si just. Daca pasiunea ei se trezeste deodata, devine o partenera cu reactii sexuale puternice si cicatricele multor barbati dovedesc asta. Atunci ea asteapta sa fie laudata. Ea stie ca este o fiinta cu o voluptate sanatoasa - regina pisicilor salbatice. In actul sexual incearca sa domine, dar se multumeste in final cu egalitatea. Ca introducere ii place sa-i fie atinse usor obrazul, urechile si gatul. Ii place daca barbatul atinge cu limba interiorul coapselor ei.
Metoda ei preferata este de a-l lasa pe partener sa strabata singur jumatate din drum pentru a se adapta apoi ritmului lui. Lumina trebuie sa arda pentru ca iubitul sa-i vada trupul si sa se exprime in cuvinte de lauda. Dorinta ei bolnavicioasa de a se expune are ca urmare preferinta ei pentru pozitiile in care sta deasupra barbatului, ca acesta sa admire frumusetea trupului ei. In pozitia aceasta ii place sa se aplece astfel incat partenerul sa apuce cu gura cat poate din sanii ei. Admiratia partenerului e pentru ea o parte esentiala a actului sexual. Isi alege cu grija sutienul si chilotii ca sa fie sigura ca arata provocator.

Pozitia ei naturala: pozitiva fata de actul sexual, are o influenta linistitoare asupra unui partener lipsit de siguranta pe barbatia lui. Este atat de convinsa ca totul va merge bine, incat in final nu poate fi decat asa. Doar norocosul o va poseda pe ea. Egoismul ei poate lua si forme extreme. Este suparata ca traieste intr-o lume de barbati, de aceea ea preia adesea rolul barbatului in actul sexual. Nu este greu de inteles de ce multe dintre femeile leu sunt lesbiene. Savureaza daca barbatul ii introduce limba, atunci ea dicteaza ritmul pana la orgasm. Dorinta ei de dominare o impinge adesea spre adolescenti care vor fi rasplatiti prin a fi initiati in minunile vietii sexuale, facand din ei adevarati prizonieri ai dragostei.
Zone erogene:
Sa presupunem ca se afla intr-un anturaj adecvat. Cum s-ar putea incepe? De exemplu in baie. I se freaca spatele cu un burete pana i se inroseste pielea. Spatele este la leu deosebit de sensibil. Miscarile se fac de sus in jos, cu grija. Se insista pe sira spinarii. Leule va toarce si-si va invita probabil partenera in vana. Ii place sa i se treaca usor cu unghiile peste spate. Asta il stimuleaza la efort sporit si la performante de maestru.

Femeii leu trebuie sa i se treaca cu franjurile unui fular pe spate, de la omoplat spre mijloc. Acelasi tratament cu o perie usoara se dovedeste foarte eficent. Spatelui sensibil trebuie sa i se acorde o atentie deosebita, numai asa va deveni o leoaica pasionata. O leoaica excitata se poate cunoaste dupa usoara roseala care incepe la burta si se extinde spre sani si gat.

Cum "agati" un Leu:
La iesirea in scena doreste sa puna in umbra pe oricine care se afla cu el in aceeasi incapere, trebuie deci sa te arati cat mai impresionat posibil. Leul are nevoie de lumina rampei pentru ca unicitatea si superioritatea sa sa fie recunoscute. Sa i se dea deci, orice posibilitate sa straluceasca. Sa-i spui ca nu ai mai cunoscut un asemenea om ca el. Dezmierdarea este obligatorie. El are un apetit pentru aplauze.
Sa nu-l gonesti nicodata din mijlocul scenei. Trebuie sa aiba uficient spatiu pentru a-si desfasura stralucirea. Se recomanda supunere. Este bine sa-l faci sa creada ca esti dependent de el. Ca propria-ti fericire, ba chiar viata se afla in mana lui. Atentie insa la exagerari. El ia totul drept confirmare a unei realitati modeste. Daca ti se pare ca esti ridicol cu un astfel de compliment il poti cizela usor, dar sa nu renunti definitiv la el. Daca se isca o cearta, unde neaparat ai dreptate si nu poti ceda in nici un caz, atunci singura iesire e sa apelezi la umorul lui.

El rade cu placere, dar niciodata pe cont propriu. Le place arta, literatura, teatrul, le place sa fie acolo unde se intampla ceva. Vernisajul unei expozitii, premiera cinematografica.... sunt oricand de castigat pentru asemenea actiuni. La iesiri comune nu trebuie sa te arati zgarcit. Cine vrea sa cucereasca o leoaica sa nu-si ascunda banii. Ea admira lucrurile extravagante. Sa nu te duci dupa ea cu o masina rablagita. Are o slabiciune pentru lux, pentru scoaterea in evidenta a propriei persoane si nutreste convingerea adanca ca locul ei se afla printre cei de sus, indiferent cat de mare e numarul acestora.
Un cadou pentru ea trebuie sa fie ceva ce sare in ochi. Cel mai bine ceva care se preteaza la o iesire teatrala. Piatra ei pretioasa este rubinul. Femeia care va vrea sa castige un barbat leu, sa-l invite la o petrecere ca oaspete de onoare. Cine nu-si permite asa ceva... il invita la niste prieteni unde el va sta in centrul atentiei. Discutia va fi indreptata spre persoana lui, spre realizarile lui. Leul nu cere mai mult de atat. Si nu costa prea mult, in afara de nervi.

Cum scapi de un Leu:
Cum sa intrerupem o relatie? Nici o problema. Sa vorbesti numai despre tine, sa monopolizezi discutia, contrazicand leul, cand incepe sa discute problemele sale, incepi sa casti. Sa uiti de ziua lui de nastere si de toate aniversarile, sa-i trimiti o felicitare intarziata cu elocventul "Mai bine mai tarziu decat niciodata". Sa-i dai de inteles ca propria-ti persoana, propria cariera, propria satisfactie sexuala?stau pe primul loc. Sa devi delasator, sa porti lucruri vechi, sa umbli neglijent, sa nu te schimbi pentru iesiri.

Sa te duci la un cinematograf de mana a doua si sa vizionezi un film sexy. Sa te pronunti dspre arta de a iubi a eroului de pe ecran si sa-i dai de inteles leului ca ar avea multe de invatat de la el. In pat sa faci observatii asupra vesnicei monotonii, sa provoci voit gelozie, sa zambesti pe marginea vanitatii leului. Leul va pleca curand pentru a juca in alt loc al stepei.LUNI

Cei nascuti in prima zi a saptamanii, luni, sunt dominati de vecina Pamantului, Luna.

Acest lucru determina cateva caracteristici importante cum ar fi faptul ca sunteti o persoana schimbatoare dupa cum sunt fazele lunii; sunteti usor de impresionat, romantici , visatori, intuitivi, imaginatie bogata, timizi.

Succesul in viata il obtineti daca aveti asezamantul undeva pe langa o apa, ziua cea mai bune este luni, culoarea care va avantajeaza este alb-argintiu, iar numarul zilei in care v-ati nascut este cel norocos.
Ascendentul in Fecioara

Manifesta dorinta de imbogatire, dar aceasta necesita un efort considerabil. Sunt firi foarte active, nu sunt usor de multumit, invata repede, au o rezistenta buna si nu-si arata varsta. Au inclinatii speculative si adesea isi manifesta necenzurat nelinistea si ingrijorarea; sunt sensibili la ceea ce-i inconjoara si la nevoile celorlalti.

Persoanele cu Ascendent in Fecioara sunt adesea un pic mai atenuati in privinta manierelor si a imaginii pe care o au in fata celorlalti, desi acest lucru depinde de multe ori de pozitia lui Marte in aceasta schema. In general, Ascendentii in Fecioara au o aura inteligenta si rezervata, evidenta aproape la majoritatea. Aceste persoane sunt de obicei persoane timide carora le trebuie timp sa analizeze ce se intampla in jurul lor inainte de a actiona. Aceasta calitate poate fi perceputa de ceilalti exact asa cum este ea in realitate, sau poate fi perceput ca o persoana retrasa, rece sau chiar critica.
Una dintre cele mai importante trasaturi ale acestor presoane este cunoasterea foarte buna a propriului corp. Cei cu Ascendent in Fecioare sunt sensibili la orice disconfort sau semnal pe care corpul li-l da. Multi dintre ei sunt preocupati de sanatatea lor fizica, unii putand fi interesati exercitii din alte "sfere" cum ar fi yoga. Persoanele cu Ascendent in Fecioara sunt foarte atente la ce mananca. Desi sunt niste gurmanzi raman foarte atenti la fiecare aliment pe care il consuma.

Cei nascuti cu ascendetul in Fecioara au tendinta de a se ingrijora foarte mult, mai ales cand se confrunta cu situatii noi. Observa cele mai mici detalii pe care altii le ignora total.

Foarte multi oameni din acesata categorie au tendinta de a atrage sau de a fi atrasi de oameni care au nevoie de ajutor. Astfel pot avea parte de niste relatii destul de confuze. Desi tind sa para organizati si profesionisti, relatiile lor se pot transforma foarte usor in dezordine si asta in special pentru ca nu isi vad partenerii cum sunt ei de fapt in realitate.

Persoanele cu Ascendent in Fecioara au un sarm ascuns. Odata ce incep sa se acomodeze cu persoane pe care tocmai le-au cunoscut, se va dovedi ca au foarte multe de oferit. Te vor ajuta cand ai probleme, vor veni sa te ajute si intr-un picior, si te vor surpinde cu o modestie naturala intr-o maniera critica si distanta.
Sub supravegherea lor atenta se desfasoara cu succes afaceri, activitati comerciale sau legate de cultivarea pamantului. De obicei au un temperament schimbator in plan mental.

Aspect fizic

Statura medie sau putin peste, tendinte moderate de ingrasare, bine facuti; fata este ovala, parul, ochii si tenul sunt inchise la culoare; nasul este drept, iar mersul este dinamic.

Predispozitii mentale

Apetenta pentru invatare, au o gandire dinamica, abilitati intelectuale bune, sunt critici, prevazatori, metodici, precisi, ingeniosi; uneori sunt mai degraba indecisi, nervosi si fara incredere in ei insisi.





Postat pe 16 August 2008 20:56
REZULTATELE PT tomarugabi...BALANTA...IRIS
persoanele nascute in zilele de: 5, 14, 23

Irisul (sau stanjenelul) este o floare mare si foarte deschisa, caracteristica graitoare pentru nativul subordonat ei, sociabil si lipsit de mistere fata de ceilalti. Felul placut de a fi al acestei persoane este ilustrat exemplar de faptul ca in Japonia irisul este o floare venerata si un simbol national.
LATURA SENTIMENTALA: Multi barbati vor intra in raza de actiune a farmecului dumneavoastra, iar umorul pe care-l aveti va da sare si piper acestor relatii multe intretinute doar la nivelul flirtului, altele ajungand la nivele mai profunde.

Ceea ce va va subjuga, nu intotdeauna cu urmari fericite, va fi gustul pentru jocul seductiei, cat si cel pentru placerile sexuale. Conteaza pentru dumneavoastra decisiv ca celalalt sa fie in permanenta capabil de a purta o discutie interesanta, in caz contrar veti fugi repede de langa el.

CE-L DEFINESTE: Dinamism

COMPATIBILITATE: Toate florile

NUMERE NOROCOASE: 1, 10, 19, 28, 30, 38
ZILE FAVORABILE: Miercuri, vineri

DESCRIERE: Va caracterizati printr-o mare adaptabilitate la medii, persoane noi si acest lucru implicand in acelasi timp un spatiu de activitate destul de extins si de divers.

Sunteti simpatica, aveti o inteligenta remarcabila si va dovediti o fire foarte sociabila. Desi de regula apareti ca o persoana agreabila, puteti deveni uneori un vulcan in plina activitate daca aveti impresia ca cineva va jigneste profund si pe neasteptate.

Cel mai rau lucru care vi se poate intampla este sa vi se incalce libertatea in mod iremediabil si asta in special prin dependenta dumneavoastra fata de placeri, pe care, odata ce le-ati gustat, vi le faceti definitiv stapane.

Ar trebui deci sa aveti in vedere foarte serios acest lucru si sa dovediti mai multa clarviziune si retinere.
VINERI

Planeta dragostei, a generozitatii si a frumusetii este dominanta celor nascuti in ziua de vineri. Adica planeta Venus.

Acesta influenteaza indeosebi oameni cu succes in viata, oameni cunoscuti avand o finete deosebita, dar si un talent artistic deosebit. Chiar si atunci cand aveti parte de ele sunteti in continua cautare a armoniei, a linistii si a echilibrului.

Culorile care va sunt favorabile sunt culorile maro si gri, alaturi de ziua de vineri si numarul zilei in care v-ati nascut.
Ascendentul in Leu

Persoanele nascute acum sunt amabile, generoase, binevoitoare, cu inclinatii filozofice si o fire nobila. Nativii Leului sunt sinceri, liberi, transanti in exprimare, independenti, impulsivi, plini de energie si cu atitudini demonstrative. Sunt o fire focoasa si insufletita.

Persoanele cu Ascendentul in Leu nu pot trece neobservate. Emana o energie speciala si un magnestism care atrage atentia celorlalti. Cateodata este din cauza ca sunt niste persoane galagioase, care acorda o atentie sporita felului in care arata (in special parului); alteori este datorita felului lor de a fi care pur si simplu starneste interesul celorlati.

Nativii cu Ascendentul in Leu stiu foarte bine ceea ce pot si sunt constienti de modul in care arata. Isi dau extrem de bine seama cum sunt alte persoane si ceea ce vor sa para. De fapt, pe acesti nativi ii intereseaza foarte mult sa pastreze aparentele - se gandesc daca persoanele cu care se intalnesc sau locurile pe care le frecventeaza ar putea sa le afecteze imaginea. Adesea nativii cu Ascendetul in Leu se simt ca si cum ar fi pe scena, chiar si in intimitatea casei lor.
Au tendinta de a lua decizii pripite, de a avea accese de furie si de a face excese. Totusi, dispun de o rabdare foarte mare si de energie, iar datorita caracterului lor idealist nu intra in prea multe necazuri. Dorinta de a controla tot ce se intampla in cercul lor prieteni ii poate transforma cateodata in niste persoane autoritare. Daca nu exagereaza cu aceasta autoritate, vor aparea ca nioste persoane care vor ca oamenii pe care ii iubesc se simt bine. Multi dintre nativii cu Ascendentul in Leu sunt conducatori, fie prin profesia pe care o au, fie prin caracter.

Tendinta de a supraaprecia unele lucruri sau chiar pe ei insisi este prezenta in majoritatea cazurilor. Acest lucru se datoreaza entuziasmului si optimismului natural pe care le au atunci cand incep o noua activitate. Cateodata sunt ca niste reclame care ruleaza una dupa alta. De fapt, persoanele cu Ascendentul in Leu au toate calitatile necesare pentru a fi buni promotori.

In general persoanele cu Ascendentul in Leu isi sustin demonstratiile si au tendinta de a face gesturi ample. In fapt, unii dintre ei sunt atat de absorbiti de fictiune, incat le este putin cam greu sa vada realitatea. Acesti nativi simt o nevoie extraordinara de a fi admirati.

Adesea pesoanele cu Ascendentul in Leu au o constitutie fizica puternica. Acorda o atentie deosebita aspectului fizic si manierelor. In general adopta stiluri vestimentare si tunsori tineresti. Felul lor de a fi este autoritar si puternic.
Indiferent de varsta pe care o au, persoanele cu ascendetul in Leu vor avea intotdeauna o inima ca de copil. Le place sa se distreze, sunt prietenosi, generosi si spirituali.

Oricat de marinimos si prietenos este nativul cu ascendetul in Leu, acesta va fi schimbat de pozitia Soarelui in zodie si casa. Acest lucru se intampla deoarece planeta care guverneaza Ascendentul in Leu este soarele. De exemplu, o persoana cu Ascendentul in Leu, care are Soarele in Fecioara, poate sa nu fie la fel de puternica cum este o persoana cu Ascendetul in Leu care are Soarele in Berbec. Oricum, indiferent de pozitia Soarelui, nativii cu Ascendetul in Leu se recunsoc ca fiind constienti de propria valoare si sunt optimisti. Sunt inzestrati cu simt estetic, recunosc calitatea si au un stil prietenos caruia este greu sa ii rezisti. Vor sa faca astfel incat lucrurrile sa se intample si creaza valva.

Se intrec pe ei insisi acolo unde au autoritate sau o pozitie responsabila in domeniile executive sau in sferele de conducere. Temperament schimbator.

Aspect fizic

Umeri largi, oase si muschi puternici, partea superioara mai bine conturata decat cea inferioara; talie subtire, genunchi proeminenti, tinuta verticala; parul este moale si ondulat, de obicei de culoare deschisa cu tendinta de a cheli; fata mare si rotunda, ochii caprui, tenul rosiatic.


Predispozitii mentale

Ambitios, generos, demn, sincer, cald, increzator in sine, curajos, impulsiv, hotarat, perseverent, scrupulos; cu apetenta de putere si onoruri; inclinatii artistice; vesel, optimist.




Postat pe 17 August 2008 06:38
draga Baghera
Eu sunt scorpion si sotul meu balanta. Suntem casatoriti de 6 ani si inca imi mai rezerva surprize. El e nascut in 18.10.1961 la 5.00 am. Eu in 02.11.1963 la ora 11.50 am.
Oare ce surprize pot sa mai am?
multumesc.
getat
Postat pe 17 August 2008 14:55
REZUTATELE PT getat(sotul)...BALANTA...TRANDAFIR
persoanele nascute in zilele de: 9, 18, 27

Simbolul dragostei este, dintotdeauna, trandafirul; floare care caracterizeaza exemplar pe nativa semnului prin involburarea rosie a petalelor ce corespunde sangelui infierbantat si pasiunii tumultoase. Si chiar daca uneori aceasta floare este simbol al prea multor iubiri, nu putem ramane indiferenti la frumusetea si farmecul sau majestuos si nu putem sa nu ne amintim mereu de nu mai putin celebrul refren: L important, c est la rose.
LATURA SENTIMENTALA: Este o latura unde nu sunteti niciodata loiala pentru multa vreme unei singure persoane, desi dovediti o receptivitate extrem de ascutita la stimulii sentimental-erotici si o pasiune clocotitoare, de nestavilit. Aveti experiente numeroase inca din tinerete, iar prudenta nu e ceea ce va caracterizeaza in aceste imprejurari. Va place mult sa faceti dragoste si va daruiti fara retineri, asteptand sa vi se raspunda la fel.

CE-L DEFINESTE: Pasiune

COMPATIBILITATE: Papucul-doamnei, mac

NUMERE NOROCOASE: 9, 15, 18, 24, 27, 30

ZILE FAVORABILE: Marti, joi, vineri

DESCRIERE: Temperamentala si impulsiva, sunteti adesea expusa unor consecinte neplacute ale actelor dumneavoastra.

Nu va dati inapoi din fata sarcinilor dificile si manifestati un curaj demn de admiratie, curaj ce merge de multe ori in mod firesc pana la a face mari sacrificii si a indura mari privatiuni.

Familia si prietenii se pot bizui pe dumneavoastra, caci sunteti ca o leoaica ce-si apara puii atunci cand acestia sunt amenintati. in nici o imprejurare nu se poate trece prea usor peste interesele dumneavoastra vitale si adesea ii veti deranja pe multi prin simtul moral foarte dezvoltat, chiar sever.

Veti urmari in viata idealuri mai apropiate sau mai indepartate, carora le veti consacra intreaga dumneavoastra energie.

Recomandarea care vi se poate face este de a fi foarte prevazatoare si atenta la relatia de cuplu, caci ati putea ramane singura pentru totdeauna in cazul in care va veti neglija partenerul in propria casa.
Barbatul balanta:
Tinde spre echilibru si armonie. Viata este un balansoar si el poate accepta aceasta. Va alerga de colo-colo pentru a-si realiza echilibrul. Sensibil, va simti fericirea daca lumea din jurul sau va fi in ordine si vesela. Nu este un tip atletic si nu se prea sinchiseste de manifestarile sportive. Este un bun partener de discutie si pretinde de la celalalt acelasi lucru. Cine nu stie sa-l deosebeasca pe Picasso de Beethoven, sa nu se apropie de el. Este prietenos, are simt al dreptatii deosebit de dezvoltat si da tuturor o sansa.

Este plin de tact diplomatic si are un dezvoltat simt al umorului. Nu va accepta nedreptatea. In meserie este un coleg si un sef minunat. Se adapteaza usor si este gata pentru compromisuri atunci cand trebuie sa impace partide invrajbite. Ii vine greu sa se hotarasca imediat si in mod direct asa ca va anula hotararile mai dificile. De multe ori are nevoie de un partener care sa-i rezolve problemele spinoase. Vrea sa se impuna dar o face in asa fel incat sa nu hotarasca asta de unul singur. Are intuitii exact, sa nu incercam sa-l mintim.

Cand a inteles un om va incerca sa-i cunoasca si motivatiile. Are multa rabdare si nu sufera scenele dramatice. Iubeste in general frumosul. La cucerirea unei femei va apela la sarmul sau. Stie sa cucereasca o femeie dar cand a reusit nu mai stie daca o vrea sau nu. Cauza acestei nehotarari vine de la faptul ca incearca sa fie perfect. La cel mai mic dubiu o ia de la capat. Multor femei le place acest chin. Cea care reuseste sa ademeneasca un barbat balanta va intelege ca a meritat efortul. In pat este foarte hotarat caci vrea sa-si satisfaca iubita.
Chiar daca va fi nevoie de intreaga noapte considera ca ambii parteneri sunt egali in drepturi in viata si pat si are rabdare in satisfacerea acestor lucruri. Luminile sa fie estompate. Comportamentul vulgar nu este acceptat. Femeia doar trebuie sa sugereze ce doreste si cum doreste. Reactioneaza la complimente si la laude, nu poate suferi sa raneasca sentimentele altcuiva si de aceea este dezarmat in fata unei femei agresive. Pentru femeia care stie ce vrea cucerirea lui este o joaca de copil.

Se indragosteste foarte usor dar se elibereaza foarte greu. Tocmai pentru ca uraste scenele, femeia care a facut o scena l-a castigat deja. Fetele ii suscita interesul dar el este nascut pentru o casatorie. Poti usor sa-i sucesti capul dar nunta o planifici singura pentru ca nu-i plac detaliile. Este fericit atunci cand femeia este constanta, fara oscilatii afective. Ii vine greu sa diferentieze prietenia de iubire pentru ca in cuplu este un adevarat prieten. Lasa libertate de miscare femeii dar ii place sa o stapaneasca. Ea nu trebuie sa flirteze cu altii. Ii place ca sotia sa fie bine imbracata sa aibe parul lung si buzele umede. Daca ii usurezi dezbracatul nu mai poate rezista decat cu greu.

Viata sexuala a barbatului balanta:
Femeia trebuie sa preia comanda dar nu trebuie sa uite ca el trebuie consultat in toate. Este foarte grijuliu ca ea sa ajunga la orgasm. Reactioneaza daca i se mangaie testiculele. Nu trebuie sa ne pierdem rabdarea, grabit el se va inhiba. Cu cat femeia este mai temperamentala cu atat mai grijulie trebuie sa fie. El prefera preambulul prelungit, palpitant. Combinarea artei de a iubi cu linistea, garanteaza satisfacerea sa. Este un bun cunoscator al anatomiei femeii. Are o fantezie bogata si intuitii erotice perfecte.

Are rezistenta, este incet dar constant. Savureaza dragostea numai atunci cand aceasta nu cade in banal si in obisnuit. Se pricepe la mangaieri. In timpul preambulului este rabdator. Actul sexual este pentru el eveniment. Stie ce simte o femeie cand i se mangaie trupul. Partenera sa ideala este femeia relaxata si rabdatoare. Daca totusi preambulul i se pare prea lung trebuie sa ia ea comanda, dar in mod discret. Nu este prea credincios pentru ca sentimentele sale sunt superficiale. Nu vede nimic rau in a avea relatii cu doua persoane deodata. Ii plac picturile corporale.

Este erotic rafinat, ii plac variatiunile neobisnuite. Sunt foarte atragatori si de aceea multi dintre ei ajung gigolo sau homosexuali. Un barbat balanta poate fi bisexual. Caracteristica de baza este fantezia.
Zone erogene:
Spatele si fundul sunt zonele lor erogene. Pot fi astfel dezarmati in timpul dansului. Se excita foarte tare cand simt pe spate sfarcurile partenerei. Este cel mai sensibil la fund. Femeile balanta se recunosc dupa forma deosebit de rotunjita a acestei parti.

Cum "agati" o Balanta:
Au nevoie de complimente, cu ele sunt usor dezarmati. Dar sa nu-i complimentam prea grosolan. Complimentele sa fie discrete. Ii place sa i se spuna ce bine arata sau ce inteligenta are si nu neaparat in mod direct. Se pot discuta fel de fel de noutati. Chiar daca avem puncte de vedere diferite sa ni le sustinem. Le plac controversele, simpatizeaza cu minoritatile, cu neprivilegiatii sau cu nedreptatitii. Le place luxul, le place ceva ce nu este trecator: aurul, argintul, cristalul. Problema banilor nu trebuie discutata. Important este mediul. Le place frumosul si vor sa iubeasca intr-o atmosfera frumoasa.

Cum scapi de o Balanta:
Nu este greu de realizat. Ingrasarea, imbracatul neglijent, localuri zgomotoase, discutii neinteresante, duc la certuri. Ne plangem de cheltuieli extravagante, intarziem la intalnire, le deschidem scrisorile - toate acestea sunt pentru ei de neiertat. Schimbam rar lenjeria de pat, in timpul actului ne aratam fara chef si grabim partenerul. Balanta va fugi imediat.MIERCURI

Planeta dominanta pentru cei care s-au nascut intr-o zi de miercuri este Mercur.

Acest lucru face ca, in viata de zi cu zi, sa va adaptati usor oricarei situatii. Va guverneaza un acut spirit de ingeniozitate, dar sunteti si destepti. La toate acestea se adauga spiritul de convingere si intuitia.

Pentru voi culorile care va favorizeaza sunt cele alb-verde. Aveti succes in actiunile incepute intotdeauna miercurea, daca atunci debutati o actiune importanta. Numarul norocos este numarul zilei de nastere.
Ascendentul in Balanta

Iubesc dreptatea, curatenia, armonia, pacea, ordinea si sunt curtenitori, placuti si agreabili; desi se infurie repede, sunt usor de calmat. Sunt iubitori de frumusete in toate formele ei: in natura, arta, muzica, literatura etc. si se pot implica plini de zel in indeletniciri si divertismente rafinate sau culturale; iubesc societatea si compania oamenilor curajosi, senini, veseli.

Toata lumea pare sa placa persoanele cu Ascendent in Balanta. Ele ne apra ca niste persoane dragute, placute si cinstite. Daca te uiti mai in detaliu la viata lor, ai putea descoperi ca si aceste persoane dragalase au probleme in ceea ce priveste relatiile. Multi dintre ei au avut multe relatii nereusite si nu pot intelege de ce. Multi nativi atrag persoanele din jur foarte usor. De asemenea ei pur si simplu nu ar sti ce sa faca cu ei insisi in cazul in care nu ar avea pe nimeni alaturi.

Persoanele cu Ascendent in Balanta par sa linisteasca apele in jurul lor. Au zambete atragatoare, se apropie foarte usor de ceilalti si au o prezenta foarte toleranta. Chiar daca nu au fost inzestrati cu o infatisare extraordinara, sunt niste persoane atragatoare. Majoritatea acorda imaginii lor personale o foarte mare atentie. Sunt atenti la culorile hainelor, a parului, la felul in care merg.
Persoanele cu Ascendent in Balanta pot fi extrem de convingatoare, desi acestea vor folosi aproape intotdeauna o abordare "cu pasi marunti" atunci cand vor sa castige in fata cuiva, si asta se intampla cam de fiecare data. Desi de multe ori incearca sa faca pe bunul samaritean, o calitatea nu foarte buna. In orice caz reusesc totusi sa fie niste buni mediatori si vor fi primele persoane cu care va obisnuiti intr-un grup.

Pe cei cu Ascendent in Balanta ii atrag partenerii competenti si activi. Relatiile lor sunt de multe ori caracterizate de ciondaneli sau competitie intre parteneri, pana invata sa-si mai ascunda din cand in cand imaginea dragalasa si sa nu ii mai acuze pe partenerii lor de tot ce nu merge bine.

Talentele isi gasesc cea mai buna expresie in profesia lor si sunt inclinati catre domeniile care necesita bun gust, simt artistic si o intregire armonioasa. Sunt temperamente vitale si rationale.

Aspect fizic

Corpul bine format, inalt, subtire in tinerete, dar cu tendinta de ingrasare la varsta de mijloc. Parul este moale, castaniu spre negru, ochii caprui sau albastri. Nasul este grecesc, fata rotunda sau ovala cu trasaturi regulate; adesea au gropite; infatisare placuta, aparenta tanara, tenul sanatos.

Predispozitii mentale

Capacitati intelectuale bune, simt perceptiv ascutit, clarviziune si discernamant; firi imaginative sau artistice, amabile, increzatoare, vesele, firesti, omenoase, drepte, ordonate; de obicei sunt iubitori, dar sunt schimbatori, dornici de socializare si divertisment. Le place sa viziteze si sa se implice, sa fie la moda si la curent cu toate. Prefera vestimentatia eleganta si bijuteriile.

Postat pe 17 August 2008 18:53
REZULTATELE PT getat...SCORPION...BUJOR
persoanele nascute in zilele de : 2,11,20,29

Bujorul, asa cum e el rosu ca focul, semnifica sangele infierbantat al nativei si dorinta ei devoratoare de a iubi, de a se darui in trairile cele mai nobile si de a inflori la caldura acestor sentimente. Caracterul sau este exprimat foarte bine de expresia a se imbujora in urma unei actiuni navalnice ori a unui fior de dragoste si care reda in aceeasi masura elanul sufletesc, sfiiciunea si sentimentul unui nou inceput, specifice unei atari situatii.
LATURA SENTIMENTALA:Nu poate trai singura, acest lucru ar fi o absurditate pentru ea si ar dezechilibra-o complet si definitiv. E pasionata si foarte posesiva, uneori sufocanta in manifestarile de tandrete. Are o fire romantica si iubirea o va intelege doar in acest fel. in tinerete indeosebi, va fi cam nestatornica.

CE-L DEFINESTE: Pasiune extrema

COMPATIBILITATE: Bujor, albastrea, orhidee, mac, margareta

NUMERE NOROCOASE: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42

ZILE FAVORABILE: Duminica, luni, vineri

DESCRIERE: Este de apreciat in mod deosebit la nativa acestui semn perseverenta de care da dovada in orice situatie, oricat de grea. Uneori, insa, aceasta calitate se poate transforma in inflexibilitate si incapatanare si n-ar fi rau, pentru o mai buna comunicare cu ceilalti, sa incerce sa-si corecteze aceste defecte.

Loialitatea deosebita a nativei va fi evidenta in situatiile in care e vorba in mod explicit de datoria ei. Ii place foarte mult natura, iar activitatile sale practice sunt indreptate catre asigurarea unui trai confortabil si fara probleme.

Trebuie sa-si supravegheze tot timpul tendintele de a-i nesocoti (chiar jigni) pe ceilalti si sa dea dovada de rabdare si intelegere in acest sens. Ar trebui sa fie mai curajoasa in tot ce face.
Numai respectand aceste principii va fi impacata cu sine.
Femeia scorpion:
Ea ar putea scrie o carte despre cum trebuie sa se poarte sau sa se miste, sa vorbeasca sau sa arate o femeie atunci cand vrea sa cucereasca un barbat. In ea innoata dorinta dupa placere si doar un barbat lipsit de libidou poate sa i se impotriveasca. Daca intalneste un barbat atractiv, stie cum sa-l scoata din turma, sa-l inebuneasca intr-atat incat el sa nu mai doreasca alta femeie. Nu ar fi bine sa i sa impotriveasca. Chiar daca nu este frumoasa, in ochii ei exista ceva irezistibil, hipnotic.

Viata sexuala a femeii scorpion:
Barbatul afla cum se simte un iepure in momentul in care este hipnotizat de o cobra. Nu accepta un partener zgarcit, vrea sa mearga intotdeauna cu clasa intai. El nu trebuie sa-i arate ca nu-i place felul ei de a risipi banii. Astfel va pierde rapid, va fi uitat impreuna cu banii lui cu tot. Are putere de actiune pentru mai multe femei. Lucreaza si joaca tare. Este fascinanta, excesiva - poate fi si obositoarea, dar nu te poti plictisi niciodata de ea. Eventual sa ai o viata pasnica. Dragostea este ceva serios pentru ea. Este patimasa. Va depinde de barbat nu numai in sex, si asta o va face irezistibila. Putini pot ajunge la adevarata ei adancime erotica.
Este pretentioasa in pat si putini barbati ar reusi sa o satisfaca. Nu are rabdare pentru oamenii care nu corespund si care sunt inselatori. Iar oamenii importanti psihic traiesc minuni in preajma ei. Nu face asta din altruism ci spre propria ei satisfactie. Are un cap perfect, o intuitie minunata. Foarte critica isi analizeaza partenerul si prietenii pana cand ei ajung sa joace un rol important in viata ei, vede, analizeaza, in timp ce ea ramane de nepatruns... Adevarata ei fata este greu de descifrat si poate ramane un vesnic secret. E incapatanata, isi calculeaza bine telul si nu se lasa pana nu l-a atins. Trebuie multa putere si darzenie sa i te opui.

Stie ce vrea si reuseste cu o putere de nestavilit. Nu se lasa oprita de la o treaba si nu se poate acomoda usor. Daca i se frustreaza viata sentimentala devine razbunatoare si destructiva. O femeie scorpion inselata este un dusman periculos. Nici o alta femeie nu este mai furioasa decat ea. Daca vrea sa se razbune nu are scrupule. Nu vrea decat razbunare si degradarea adversarului. Gelozia este greseala ei cea mai mare. Asteapta de la un amant admiratie toatala. Gaseste rivale si intrigi acolo unde nu sunt. Daca partenerul ei discuta intr-o societate cateva clipe cu o femeie se crede deja tradata si reactioneaza ca atare. Nu este tipul de femeie care se face ca nu vede, ea devine de o furie razbunatoare. Dispretuieste slabiciunea si pe cei care cedeaza din slabiciune, pentru ei are doar mila.

Cine vrea sa stea langa ea trebuie sa inghita multe. Cand este bine dispusa isi trateaza prietenii domestic. Cand te desparti in cearta de ea nu incerca sa-i dai telefon a doua zi, de parca nimic nu s-a intamplat. Ai avea impresia ca esti gresit cuplat. Intr-un punct poti fi sigur - ii este credinciasa barbatului pe care il iubeste, si acestuia ii aduce sacrificii. Daca un barbat o ajuta si o intampina la jumatatea drumului, ea ii va apartine pe veci. Este o amanta devotata care isi apara partenerul. Lupta pentru el si nu se intereseaza de gura lumii. El, insa, nu are voie sa fie instabil caci nu-l va ierta niciodata. Casatoria cu ea - daca-ti poti imagina iadul si raiul impreuna. Alta cale de mijloc nu exista. Este zodia cea mai extremista. Este o femeie de stil mare, cei slabi mai bine sa o ocoleasca.

Viata sexuala a femeii scorpion:
Te asteapta o noapte grea, imparte-ti bine puterile. Ar putea incepe sa-ti spuna lucruri obscene in ureche. Chiar si discutii despre sex o pot duce la orgasm. Ii plac paturile mari, in care poti sta in orice pozitie. Va face totul ca aceasta noapte sa devina de neuitat. Are un puternic spirit de cercetare si experimentare. Indiferent de experienta partenerului, ea ii va face o surpriza. Ea doreste ca si partenerul sa simta actul la fel ca si ea.
Nici o zodie nu este mai erotica decat a scorpionului. Pentru ca este atat de pretentioasa, pentru desfasurare si terminare, are nevoie de un partener asemenea ei. N-o domolesti cu tehnica, la ea totul este instinct. Nu o va convinge nici o carte ca actul sexual este un exercitiu yoga. Mai bine ar merge cu un amant rau in pat decat cu o carte buna. Stie sa-i struneasca eul unui barbat. Daca este excitata, arata acest lucru. Ii plac jocurile de dragoste si poate domina chiar si un partener impulsiv. Stie ca actul sexual este mai putin important decat erotica. Chiar daca arata ca o doamna, in pat va fi alta si va savura totul. Daca un barbat o intereseaza, il va seduce si nu va admite un nu! Controlul asupra terminarii este foarte important si ea va folosi toate metodele spre a mentine potenta barbatului.

Nu este mofturoasa, vrea sa-si atinga scopul, este insa placerea ei in primul rand. Focul aprins in ea se stinge greu. Iar ea il va face sa dea si mai mult. Este nefericita daca crede ca barbatul nu-i face jocul. Doreste sa-l domine si de aceea va face chiar jocuri lesbiene cu el. Doreste un partener ascultator. Uneori devin lesbiene si vor indeplini functia barbateasca nu numai in privinta sexuala dar si in alte domenii ale vietii indiferent cum. Ea dicteaza partenerului dorintele ei sexuale si de obicei acestea intrec masura.
Zone erogene:
Cele mai sensibile parti ale corpului sunt organele genitale. Pe un barbat il duci la extaz doar atingandu-i usor un membru. Un chilot stramt il poate excita. Femeia scorpion se poate excita daca-si pune picior peste picior. O placere mai mare pentru barbatul scorpion decat o limba trasa usor peste penis nici nu poate exista. Daca te joci cu organele sexuale ale unui scorpion il si ai in mana.

Cum "agati" un Scorpion:
Pentru o relatie cu scorpionul exista reguli definitive. Trebuie sa-l iei in serios. Doreste complimente si atentie. Este foarte mandru. Indiferent ce spune sa nu-l cotrazici prea mult. Asta nu inseamna sa fi "lingau". El are o intuitie formidabila, care da in ocultism, asa ca foarte usor simte adevarul. Cu toate ca nu-l poti insela asculta cu placere complimentele. Niciodata sa nu fi zgarcit cu ele in fata unei femei scorpion. Cu toate ca toaletele ei sunt putin extravagante, despre cum arata nu se comenteaza. Daca scorpionul face glume, sa se rada, altfel s-ar simti jignit. Peste greselile sale trebuie trecut cu mare diplomatie. nu va sfatuim sa mergeti in excursii, la teatru sau la un party-jour, caci scorpionul isi iubeste cei patru pereti ai sai, un program bun la el acasa.
Trebuie sa-i ceri sfaturi fara a face propuneri. Poti sa-l pastrezi pornind de la ideea ca stie totul ceva mai bine decat tine. Trebuie sa fi tandru cu el, are nevoie de multa dragoste si ti-o va da si el. Doreste sa fie tratat cu multa atentie, daca nu i-o acorzi devine artagos si gelos. Accepta planurile lui deoarece nu-i pace sa fie contrazis. Eventual accepta cu mici schimbari. Cine iese cu o femeie scorpion nu are voie sa fie zgarcit. Cea mai buna sampanie ar fi doar o mica atentie pentru ea. Le place umorul. Cine vrea sa cucereasca un scorpion, sa se imbrace exagerat, lucruri mulate pe corp, un parfum bun. Nu este buna modestia si timiditatea.

Cadouri: amulete mexicane sau africane. Ii place sa se impodobeasca. Ea iubeste ceva in rosu. El, saluri aparte si curele tipatoare. Topazul este piatra pretioasa care le aduce noroc si ar fi bine sa tina cont de aceste lucruri. Ca sa-i aduci intr-o stare romantica ar fi bine sa ai flori, muzica si mirosuri imbatatoare. Dar in fond nu asta este important caci el fae dragoste si pe ciment, si intr-un garaj care miroase a benzina.

Cum scapi de un Scorpion:
Poate fi periculos deoarece este furios si daca il pui in fata faptului implinit; te poti astepta de la el la orice. Mai bine procedezi altfel. Nu-i dai dovezi de dragoste, nu-l saruti, nu-l imbratisezi. interesele tale sunt mai presus de ale lui. Te plangi ca nu este atent cu tine. Esti posomarat si jignit. Arati ce mult a gresit scorpionul, conduci o discutie chiar daca spui numai prostii, in pat nu-l lasi sa domine si nu-l lauzi.

Barbatul care vrea sa scape de o femeie scorpion devine neglijent, lasa peste tot scrumul, hainele, ziarele. sa-i neglijezi casa este tot ce poate fi mai grav. Il faci gelos, apoi iti bati joc de el. Daca cere explicatii ii spui povesti. Nu va mai ramane nici atat cat un hot de buzunare. Poti sa sfarsesti repede cu el, dar s-ar putea pe o targa. Sa nu te increzi in el.
SAMBATA

Pentru cei care sunt nascuti intr-o zi de sambata trebuie sa stie ca sunt dominati de planeta Saturn. Acesta planeta va confera aerul unor singuratici, chiar tristi si bolnaviciosi.

Multi dintre voi se caracterizeaza si printr-o invidie evidenta. Cu toate acestea multi dintre cei nascuti sambata se caracterizeaza printr-o fire artistica, iar unii au succes in stiintele exacte si in ezoterism.

Chiar daca, aparent, aceasta zi de sfarsit de saptamana nu este buna nu disperati pentru ca cei nascuti sambata au un mare noroc in viata. La acestia culorile care le sunt favorabile sunt culorile rosu-negru, la fel cum si ziua de sambata si numarul zilei de nastere.
Ascendent in Capricorn

Fire serioasa, tacuta, ganditoare, contemplativa, avand atata demnitate si stima de sine incat incearca sa-si urmareasca eficient interesele. Sunt prudenti, precauti, strangatori si practici si actioneaza numai dupa indelungi premeditari.

Sunt ambitiosi si perseverenti si pot munci din greu si mult fara a se descuraja. Sunt capabili sa indure multe cand interesul le-o cere, mai ales in afaceri.

Cei nascuti cu Ascendentul in Capricorn au o seriozitate inconfundabila. Chiar si cand glumesc, acest lucru este foarte vizibil. De fapt, foarte multi dintre oamenii cu simtul umorului au Ascendent in Capricorn. La ei totul tine de planificare. Si faptul ca nu rad inainte de gluma face tot farmecul.

Persoanele cu Ascendent in Capricorn proiecteaza competenta. Pur si simplu degaja acest lucru. Au o imagine de sine la care tin foarte mult. Hainele pe care le poarta si felul in care se comporta sunt o mare preocupare pentru ei. Vor sa para niste persoane pline de succes si de foarte multe ori le reuseste.
De multe cei cu Ascendent in Capricorn sunt persoane puternic influentate de conditiile familiale. De exemplu, parintii isi pot numi copilul cu Ascendent in Balanta ca fiind "dragut", cel in Berbec ca fiind "independent". In cazul celor cu Ascendent in Capricorn, acestia sunt copii care intotdeauna au fost considerati responsabili. Cateodata, sunt chiar ei care se uita in jurul lor si simt nevoia de a fi cei organizati, cei de nadejde si cei mai responsabili membri ai familiei.

De aceea, adesea, persoanele cu Ascendent in Capricorn adopta un puternic simt al traditiei, al familiei si al responsabilitatii de la varste fragede. Ei ne apar ca extrem de muncitori, competenti si persoane de nadejde. Ceea ce altii nu vad sub aspectul rece, cateodata suav este agitatia interioara: de multe ori se intreaba: "Oare fac destul?", "Merit toate astea?", "Cum pot sa fac lucrurile mai bine?". Sunt foarte preocupati de viitor.

Desi pare ca acesti oameni ajung sa fie de succes foarte usor, acest lucru e doar aparent. Ei fac sa para asa. Multi dintre cei cu Ascendent in Capricorn traiesc intr-o lupta continua si o negare continua cu ei insisi. Stiu sa nu fie frivoli, totusi cheltuiesc bani pe haine pe care si le doresc (cele de firma, bineinteles) si pe alte simboluri ale statutului. Desi nu le place sa se afiseze si sa iasa in evidenta, reusesc sa fie remarcati prin succesul pe care il au.
De foarte multe ori, povestile celor cu ascendent in Capricorn sunt unele de succes. Desi au avut o copilarie grea, au stiut sa se orienteze astfel incat sa le fie bine. Saturn guverneaza aceasta zodie si asta inseamna ca in timpul copilariei au fost seriosi si foarte responsabili, dar in timp ce cresc, cresc si imbatranesc frumos si invata cum sa traisca viata mai relaxat.

Sunt harnici, increzatori si cumpatati; respecta religia, se consacra cercetarii teologice si analizeaza cu mare atentie fiecare subiect sau stiinta aleasa. Pot fi limitati in actiunile lor de o sanatate deficitara. Altfel, se descurca bine in chestiunile privitoare la pamant si cultivarea acestuia, dar referitoare si la marile asociatii sau la preocuparile de utilitate publica. Temperament afectiv sau afectiv-rational.

Aspect fizic:

Inalt, subtire, cu o statura bine facuta, predispusa spre garbovire; cu fata in general lunga sau ovala, fruntea rotunda, cu ochi albastri sau caprui expresivi, cu tenul curat, parul castaniu predispus la chelie mai ales pe la tample; tendinta de a tropai sau de a tarai picioarele.

Predispozitii mentale:

Generos, amabil, temperat, drept, sincer, liber, vesel, milos si prietenos, activ si intreprinzator, intelegator, omenos si oarecum impulsiv. Predispozitie catre filozofare, practicarea dreptului, medicinii sau religiei; Dornic sa calatoreasca si sa practice sporturi si exercitii in aer liber.





Postat pe 17 August 2008 19:04
Multumesc Baghera pentru raspuns.Iti mai dau o data de nastere a partenerului meu....daca ai timp.10.09.1967.ora 14.15.Ma potrivesc cu el???Mersi.
blonda292000
Postat pe 18 August 2008 13:44
sunt balanta, nascuta pe 04.10.1972
denisanitu
Postat pe 18 August 2008 19:07
REZULTATELE PT blonda292000(EL)....FECIOARA...FLOAREA-SOARELUI
persoanele nascute in zilele de: 1, 10, 19, 28

Acest semn evidentiaza nevoia dumneavoastra de stralucire, de a fi in centrul atentiei, precum si o anume continuitate a actiunilor de urmarire a unui scop ori ideal (in ciuda unei aparente instabilitati), asemeni florii soarelui ce isi improspateaza florile din caldura astrului si-l urmareste toata ziua.
LATURA SENTIMENTALA: Aici trebuie sa va lasati calauzita de instinct, de ceea ce simtiti, caci e greu de presupus ca va aduce cineva in postura de victima. Aveti experiente numeroase in acest domeniu. Va plac persoanele mai slabe decat dumneavoastra.

CE-L DEFINESTE: Generozitate

COMPATIBILITATE: Bujor, albastrea, orhidee

NUMERE NOROCOASE: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31

ZILE FAVORABILE: Duminica si luni

DESCRIERE: Sunteti o persoana dinamica, expansiva, placuta, iar felul dumneavoastra de a va comporta in societate va confera un anume magnetism in raza caruia vor intra multe persoane.

Uneori puteti deveni tiranica cu ceilalti (prin ascutirea la extrem a unui simt al autoritatii ce va este propriu), sau o puteti apuca pe o cale care nu duce nicaieri, indeosebi in tinerete.

Trebuie sa invatati sa va invingeti si alte defecte (daca doriti sa aveti parte de o existenta armonioasa), cum ar fi: impulsivitatea si imprudenta, severitatea excesiva, sau nesinceritatea.
LATURA SENTIMENTALA: Aici trebuie sa va lasati calauzita de instinct, de ceea ce simtiti, caci e greu de presupus ca va aduce cineva in postura de victima. Aveti experiente numeroase in acest domeniu. Va plac persoanele mai slabe decat dumneavoastra.

CE-L DEFINESTE: Generozitate

COMPATIBILITATE: Bujor, albastrea, orhidee

NUMERE NOROCOASE: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31

ZILE FAVORABILE: Duminica si luni

DESCRIERE: Sunteti o persoana dinamica, expansiva, placuta, iar felul dumneavoastra de a va comporta in societate va confera un anume magnetism in raza caruia vor intra multe persoane.

Uneori puteti deveni tiranica cu ceilalti (prin ascutirea la extrem a unui simt al autoritatii ce va este propriu), sau o puteti apuca pe o cale care nu duce nicaieri, indeosebi in tinerete.

Trebuie sa invatati sa va invingeti si alte defecte (daca doriti sa aveti parte de o existenta armonioasa), cum ar fi: impulsivitatea si imprudenta, severitatea excesiva, sau nesinceritatea.
Va descurcati in cele mai dificile situatii si capacitatea dumneavoastra de a gasi mereu calea spre lumina in astfel de imprejurari va starni admiratia si va impune celorlalti.

DUMINICA

Ultima zi a saptamanii! si cea mai stralucitoare, mai ales ca planeta care ii guverneaza pe cei nascuti duminica este insusi Soarele.

Stralucirea lui ete imprimata in caracteristica acestora ceea ce conduce, in viata, la mari succese. Este si normal pentru ca aveti o personalitate puternica, dublata de orgoliu, mandrie, dar dispuneti de capacitati excelente de conducere. De aici rasar aristocratii, boemii si indivizii plini de sine.

Trebuie sa stiti ca va sunt favorabile culorile galben-portocaliu, si, evident, ziua de duminica si numarul zilei de nastere.
Ascendentul in Sagetator

Sunt predispusi sa fie joviali, stralucitori, optimisti, generosi, milosi. Iubesc libertatea, sunt firi foarte independente si nu vor permite nimanui sa le comande sau sa-i conduca. De obicei au simtul umorului si al demnitatii. Dispozitia este variabila, pot fi sinceri, curajosi, impulsivi, deschisi, nervosi, energici.

Pentru aceste persoane lumea e plina de aventura, lucruri noi de experimentat si in primul rand, speranta. La ei gasesti o inconfundabila credinta si entuziasm.

Acesti nativi sunt cumva fara odihna si adesea persoane active. De multe ori cauta lucruri iesite din comun si multi dintre ei fac asta toata viata. Pot fi niste persoane directe, desi deseori iarta fara niciun fel de problema. Au foarte multe de spus si de oferit. Perspicacitatea si opiniile lor sunt, de obicei, interesante , desi cateodata ofera foarte putine detalii.
Persoanele cu Ascendent in Sagetator au intotdeauna o opinie despre orice si le place sa le spuna celorlalti exact ce simt si cred. Nu se fac mereu placuti de ceilalti, dar cu totii au un fel de a se misca ce ofera, intr-un final, un anumit nivel de incredere. Unii i-ati putea numi naivi sau prea optimisti. Chiar si cei mai linistiti nu se dau in laturi de la actiune si experiente.

Una dintre caracteristicile cel mai des intalnite si evidente, in acelasi timp, ale celor cu Ascendentul in Sagetator, este simtul umorului pe care vor sa il transmita si celorlalti. Chiar si atunci cand nu se simt extraordinar, reusesc sa gaseasca partea nostima a lucrurilor si sa se bucure de orice fac. Pozitia lui Jupiter, guvernatorul acestui semn, ne poate oferi, insa, unele indicii despre cum acesti nativi se manifesta. Jupiter in Capricorn, de exemplu, ii poate da un mod de abordare sarcastic, dar in interiorul lor, dincolo de aparente, o inconfundabila speranta si spirit de viata.

In activitatile sau domeniile comerciale, cei cu ascendentul Sagetatorului sunt in general agresivi, militanti, tenaci, grabiti sa obtina avantaje de pe urma facilitatilor si sa incheie proiectele de afaceri. In discurs merg direct la tinta, fara menajamente. Le plac vanzarile angro, afacerile mari si initiativele financiare de proportii. Temperament afectiv si rational.
Aspect fizic

Inalt, subtire, cu o statura bine facuta, predispusa spre garbovire; cu fata in general lunga sau ovala, fruntea rotunda, cu ochi albastri sau caprui expresivi, cu tenul curat, parul castaniu predispus la chelie mai ales pe la tample; tendinta de a tropai sau de a tarai picioarele.

Predispozitii mentale

Generos, amabil, temperat, drept, sincer, liber, vesel, milos si prietenos, activ si intreprinzator, intelegator, omenos si oarecum impulsiv. Predispozitie catre filozofare, practicarea dreptului, medicinii sau religiei; Dornic sa calatoreasca si sa practice sporturi si exercitii in aer liber.
DESPRE COMPATIBILITATEA DINTRE TINE SI EL NU AM ACEASTA INFORMATIE.








Postat pe 18 August 2008 21:18
REZULTATELE PT DENISANITU...BALANTA...ALBASTREA
persoanele nascute in zilele de : 4, 13, 22, 31

Albastreaua, asimilata si cu "Floarea de nu-ma-uita", exprima bine aceasta constanta care-l caracterizeaza cel mai bine pe nativul semnului, anume consecventa in sentimente si in atasamentele fata de alte persoane. Albastrul ne evoca o fire profunda si sensibila, ce nu ni se va sterge curand din memorie.
LATURA SENTIMENTALA: Atunci cand credeti ca ati gasit persoana ce corespunde cel mai bine idealului propriu, ea se va bucura de o netarmurita loialitate si va putea fi sigura ca gelozia e fara sens intr-o astfel de relatie. A ajunge aici este destul de greu, deoarece aveti o mare dificultate in a va exprima clar simtamintele si acest lucru va va aduce multe amaraciuni si tristeti.

CE-L DEFINESTE: Fidelitate

COMPATIBILITATE: Albastrea, margareta, bujor

NUMERE NOROCOASE: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29

ZILE FAVORABILE: Sambata, duminica, luni.



DESCRIERE: Cea mai de seama trasatura este fidelitatea si persoanele care va cunosc pot confirma acest lucru.

Poate ca aceasta calitate este o prelungire a marii nevoi de stabilitate pe care o aveti in permanenta si care va impiedica sa va aventurati in actiuni nesabuite.

Ceea ce va place mult si va procura tocmai acel sentiment de care era vorba mai sus este ordinea, avand acest simt intr-atat de dezvoltat incat incepeti de multe ori sa organizati si existentele celorlalti.
Punctele dumneavoastra de vedere sunt in general juste, dar ar trebui mai mult tact uneori cand vi le impuneti.

Veti reusi sa va asigurati o viata armonioasa doar prin abandonarea rigiditatii ce va caracterizeaza si dand dovada de intelegere fata de ceilalti.
MIERCURI

Planeta dominanta pentru cei care s-au nascut intr-o zi de miercuri este Mercur.

Acest lucru face ca, in viata de zi cu zi, sa va adaptati usor oricarei situatii. Va guverneaza un acut spirit de ingeniozitate, dar sunteti si destepti. La toate acestea se adauga spiritul de convingere si intuitia.

Pentru voi culorile care va favorizeaza sunt cele alb-verde. Aveti succes in actiunile incepute intotdeauna miercurea, daca atunci debutati o actiune importanta. Numarul norocos este numarul zilei de nastere.
Ascendentul in Rac

Schimbator, sensibil, timid, trece prin multe schimbari si succese sau esecuri in plan social si profesional. Au o imaginatie bogata, sunt oarecum sentimentali, intelegatori si vorbareti. �in la casa si la familie; au o memorie prodigioasa, mai ales pentru evenimentele istorice sau familiale; sunt harnici, frugali, strangatori si grabiti sa acumuleze cele necesare vietii.

Aceste persoane sunt niste creaturi foarte tandre. Au ceva care ii face sa vi se para foarte familiari - de parca ar fi chiar baiatul sau fata din vecini. Atunci cand intra intr-o incapere n-o fac intr-un mod evident. Mai degraba, se dau intr-o parte si isi croiesc drum inauntru. Pentru ca in general sunt destul de emotivi, pot sa devina nelinistiti foarte repede, mai ales in public.
Atunci cand se simt amenintati sau se afla pe un teren necunoscut, primul lor instinct este de a se apara. Cand sunt pusi in fata unor situatii noi se retrag imediat sau dau dovada de timiditate. In general aceste persoane se dovedesc a fi foarte grijulii. Par destul de prietenoase, chiar inocente. De obicei acesti nativi sunt destul de modesti si pot fi abordati cu usurinta. Totusi unele persoane cu Ascendentul in Rac sunt atat de introvertite incat reprezinta exact opusul.

Din moment ce au descendentul in Capricorn, persoanele cu Ascendentul in Rac cauta stabilitate si siguranta in partenerul pe care il au si in prietenii lor. Aceste persoane se descurca cel mai bine atunci cand partenerul da dovada de putere, stabilitate financiara si emotionala si indemanare. De fapt, nativii cu Ascendetul in Rac prefera relatiile in care exista niste reguli bine definite. In anumite cazuri, acesti nativi pot sa isi surprinda partenerul. De ce? Pentru ca se dovedesc a fi niste persoane la locul lor, orientate spre familie. Atunci cand vine vorba de casatorie abordeaza lucrurile intr-un mod practic si realist.

Aspect fizic

De obicei nu depaseste statura medie, manifesta tendinta spre corpolenta, are un mers uneori apasat sau neindemanatic; fata este rotunda, obrajii plini, barbia aparent ingrosata, nasul scurt uneori mai proeminent catre varf; ochii caprui sau albastru deschis, tenul este palid, pieptul este larg, mainile si picioarele mici; miscarea si pozitia mainilor seamana cu cea a racului.

Predispozitii mentale

Apetenta catre schimbare, noutate si calatorie, dar de obicei este dependent de casa si familie, deschis catre viata publica. Dornic de a poseda bunuri, este precaut, prudent, atent cu banii, desi uneori este inselat; este intelegator si schimbator. De obicei manifesta inclinatii psihice sau oculte.





Postat pe 18 August 2008 21:24
CINE VREA TOATE INFORMATIILE LEGATE DE ZODIAC SI COMPATIBILITATI INTRATI PE SITE-UL EVA.RO pt ca eu nu voi mai avea timp sa va dau aceste informatii

Postat pe 19 August 2008 01:34
sunt curiaosa sa aflu si eu care imi e ascendentul, daca se poate, si cum se afla...
marisitoianu
Postat pe 5 Septembrie 2008 14:41
Doar un lucru pot spune despre balanta.Nu cunoaste cuvantul"loialitate".!!!
walkiria
Postat pe 12 Octombrie 2008 10:34
ma numesc ioana cristina si sunt nascuta pe 10 Octombrie 1981. M-as bucura mult sa aflu mai multe detalii despre mine. Multumesc anticipat, Baghera
catza
Postat pe 17 Octombrie 2008 14:23
De la: catza, la data 2008-10-17 14:23:40ma numesc ioana cristina si sunt nascuta pe 10 Octombrie 1981. M-as bucura mult sa aflu mai multe detalii despre mine. Multumesc anticipat, Baghera
bia_ioana
Postat pe 18 Octombrie 2008 21:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
compatibilitati 4 De la: jeanette40 2 Noiembrie 2010 11:40
COMPATIBILITATE BAIAT SCORPION SI FATA TAUR??? 6 De la: Good_Boy 17 Noiembrie 2012 12:58
femeia - fecioara si barbatul-peste 42 De la: milady41 4 Octombrie 2012 12:36
barbat pesti ,femeie scorpion 52 De la: garbo034499 6 Octombrie 2009 23:01
anul 2012-Sfarsitul sau un nou inceput 20 De la: garbo158123 26 Aprilie 2011 12:26
Setari Cookie-uri