Zodia Balantei

REZULTATELE PT MERYYY....TRANDAFIR
persoanele nascute in zilele de: 9, 18, 27

Simbolul dragostei este, dintotdeauna, trandafirul; floare care caracterizeaza exemplar pe nativa semnului prin involburarea rosie a petalelor ce corespunde sangelui infierbantat si pasiunii tumultoase. Si chiar daca uneori aceasta floare este simbol al prea multor iubiri, nu putem ramane indiferenti la frumusetea si farmecul sau majestuos si nu putem sa nu ne amintim mereu de nu mai putin celebrul refren: L important, c est la rose.
LATURA SENTIMENTALA: Este o latura unde nu sunteti niciodata loiala pentru multa vreme unei singure persoane, desi dovediti o receptivitate extrem de ascutita la stimulii sentimental-erotici si o pasiune clocotitoare, de nestavilit. Aveti experiente numeroase inca din tinerete, iar prudenta nu e ceea ce va caracterizeaza in aceste imprejurari. Va place mult sa faceti dragoste si va daruiti fara retineri, asteptand sa vi se raspunda la fel.

CE-L DEFINESTE: Pasiune

COMPATIBILITATE: Papucul-doamnei, mac

NUMERE NOROCOASE: 9, 15, 18, 24, 27, 30

ZILE FAVORABILE: Marti, joi, vineri

DESCRIERE: Temperamentala si impulsiva, sunteti adesea expusa unor consecinte neplacute ale actelor dumneavoastra.

Nu va dati inapoi din fata sarcinilor dificile si manifestati un curaj demn de admiratie, curaj ce merge de multe ori in mod firesc pana la a face mari sacrificii si a indura mari privatiuni.

Familia si prietenii se pot bizui pe dumneavoastra, caci sunteti ca o leoaica ce-si apara puii atunci cand acestia sunt amenintati. in nici o imprejurare nu se poate trece prea usor peste interesele dumneavoastra vitale si adesea ii veti deranja pe multi prin simtul moral foarte dezvoltat, chiar sever.
Veti urmari in viata idealuri mai apropiate sau mai indepartate, carora le veti consacra intreaga dumneavoastra energie.

Recomandarea care vi se poate face este de a fi foarte prevazatoare si atenta la relatia de cuplu, caci ati putea ramane singura pentru totdeauna in cazul in care va veti neglija partenerul in propria casa.
LUNI

Cei nascuti in prima zi a saptamanii, luni, sunt dominati de vecina Pamantului, Luna.

Acest lucru determina cateva caracteristici importante cum ar fi faptul ca sunteti o persoana schimbatoare dupa cum sunt fazele lunii; sunteti usor de impresionat, romantici , visatori, intuitivi, imaginatie bogata, timizi.

Succesul in viata il obtineti daca aveti asezamantul undeva pe langa o apa, ziua cea mai bune este luni, culoarea care va avantajeaza este alb-argintiu, iar numarul zilei in care v-ati nascut este cel norocos.
Ascendentul in Sagetator

Sunt predispusi sa fie joviali, stralucitori, optimisti, generosi, milosi. Iubesc libertatea, sunt firi foarte independente si nu vor permite nimanui sa le comande sau sa-i conduca. De obicei au simtul umorului si al demnitatii. Dispozitia este variabila, pot fi sinceri, curajosi, impulsivi, deschisi, nervosi, energici.

Pentru aceste persoane lumea e plina de aventura, lucruri noi de experimentat si in primul rand, speranta. La ei gasesti o inconfundabila credinta si entuziasm.

Acesti nativi sunt cumva fara odihna si adesea persoane active. De multe ori cauta lucruri iesite din comun si multi dintre ei fac asta toata viata. Pot fi niste persoane directe, desi deseori iarta fara niciun fel de problema. Au foarte multe de spus si de oferit. Perspicacitatea si opiniile lor sunt, de obicei, interesante , desi cateodata ofera foarte putine detalii.
Persoanele cu Ascendent in Sagetator au intotdeauna o opinie despre orice si le place sa le spuna celorlalti exact ce simt si cred. Nu se fac mereu placuti de ceilalti, dar cu totii au un fel de a se misca ce ofera, intr-un final, un anumit nivel de incredere. Unii i-ati putea numi naivi sau prea optimisti. Chiar si cei mai linistiti nu se dau in laturi de la actiune si experiente.

Una dintre caracteristicile cel mai des intalnite si evidente, in acelasi timp, ale celor cu Ascendentul in Sagetator, este simtul umorului pe care vor sa il transmita si celorlalti. Chiar si atunci cand nu se simt extraordinar, reusesc sa gaseasca partea nostima a lucrurilor si sa se bucure de orice fac. Pozitia lui Jupiter, guvernatorul acestui semn, ne poate oferi, insa, unele indicii despre cum acesti nativi se manifesta. Jupiter in Capricorn, de exemplu, ii poate da un mod de abordare sarcastic, dar in interiorul lor, dincolo de aparente, o inconfundabila speranta si spirit de viata.

In activitatile sau domeniile comerciale, cei cu ascendentul Sagetatorului sunt in general agresivi, militanti, tenaci, grabiti sa obtina avantaje de pe urma facilitatilor si sa incheie proiectele de afaceri. In discurs merg direct la tinta, fara menajamente. Le plac vanzarile angro, afacerile mari si initiativele financiare de proportii. Temperament afectiv si rational.
Aspect fizic

Inalt, subtire, cu o statura bine facuta, predispusa spre garbovire; cu fata in general lunga sau ovala, fruntea rotunda, cu ochi albastri sau caprui expresivi, cu tenul curat, parul castaniu predispus la chelie mai ales pe la tample; tendinta de a tropai sau de a tarai picioarele.

Predispozitii mentale

Generos, amabil, temperat, drept, sincer, liber, vesel, milos si prietenos, activ si intreprinzator, intelegator, omenos si oarecum impulsiv. Predispozitie catre filozofare, practicarea dreptului, medicinii sau religiei; Dornic sa calatoreasca si sa practice sporturi si exercitii in aer liber.





Postat pe 11 August 2008 12:32
REZULTATELE PT ANABALAN....FECIOARA...IRIS
persoanele nascute in zilele de: 5, 14, 23

Irisul (sau stanjenelul) este o floare mare si foarte deschisa, caracteristica graitoare pentru nativul subordonat ei, sociabil si lipsit de mistere fata de ceilalti. Felul placut de a fi al acestei persoane este ilustrat exemplar de faptul ca in Japonia irisul este o floare venerata si un simbol national.
SENTIMENTALA: Multi barbati vor intra in raza de actiune a farmecului dumneavoastra, iar umorul pe care-l aveti va da sare si piper acestor relatii multe intretinute doar la nivelul flirtului, altele ajungand la nivele mai profunde.

Ceea ce va va subjuga, nu intotdeauna cu urmari fericite, va fi gustul pentru jocul seductiei, cat si cel pentru placerile sexuale. Conteaza pentru dumneavoastra decisiv ca celalalt sa fie in permanenta capabil de a purta o discutie interesanta, in caz contrar veti fugi repede de langa el.

CE-L DEFINESTE: Dinamism

COMPATIBILITATE: Toate florile

NUMERE NOROCOASE: 1, 10, 19, 28, 30, 38

ZILE FAVORABILE: Miercuri, vineri

DESCRIERE: Va caracterizati printr-o mare adaptabilitate la medii, persoane noi si acest lucru implicand in acelasi timp un spatiu de activitate destul de extins si de divers.
Sunteti simpatica, aveti o inteligenta remarcabila si va dovediti o fire foarte sociabila. Desi de regula apareti ca o persoana agreabila, puteti deveni uneori un vulcan in plina activitate daca aveti impresia ca cineva va jigneste profund si pe neasteptate.

Cel mai rau lucru care vi se poate intampla este sa vi se incalce libertatea in mod iremediabil si asta in special prin dependenta dumneavoastra fata de placeri, pe care, odata ce le-ati gustat, vi le faceti definitiv stapane.

Ar trebui deci sa aveti in vedere foarte serios acest lucru si sa dovediti mai multa clarviziune si retinere.Femeia fecioara:
In aceasta zodie exista cele mai multe femei nemaritate si aceasta pentru ca rareori isi gasesc barbatul care sa corespunda pretentilor lor. Fecioara judeca oamenii destul de superficial, adica mai mult dupa aspectul lor (curati, bine imbracati, apetisanti) ca urmare, nu vor intelege, sau pur si simplu vor trece pe langa personalitati valoroase apartinand ambelor sexe. Daca vrem sa o intelegem nu trebuie sa o judecam ca pe un om rational, ci ca pe o femeie cu multa stapanire de sine.

Dorurile ei raman de cele mai multe ori secrete. Este serioasa si plina de prestanta. Modestia i-a fost pusa in leagan si rareori o vom surprinde laudandu-se. Are maniere excelente si se comporta ca o adevarata doamna daca nu este provocata. Daca este jignita ataca salbatic cu cuvinte si reuseste sa-l ingenuncheze si pe cel mai puternic. Tine mult la autoperfectionare si se straduieste mereu sa-si imbunatateasca pozitia sociala. Se intereseaza in mod deosebit de literatura, muzica si pictura iar multe dintre fecioare dezvolta un puternic talent critic. Isi face prea mult griji si aceasta pentru ca este convinsa ca toate problemele se pot rezolva in mod rationalSe increde mai mult in intelect decat in intuitie. Poate fi generoasa, rabdatoare si buna dar in esenta este foarte rece. Are o mare putere de munca preluand toate sarcinile fiindca este convinsa ca numai singura le poate rezolva bine. Domeniul ei este casa. Aici domina si conduce, iar un barbat excelent trebuie s-o accepte. Casa ei arata ca si cum n-ar sta nimeni in ea. Fiecare lucrusor trebuie sa fie la locul sau stabilit pentru totdeauna. Este extrem de econoama. Stie ce-si doreste un barbat. il va ajuta in toate problemele pentru ca este o maestra in analiza. Daca se casatoreste o va face destul de tarziu.

Va deveni o gospodina perfecta si o buna mama, (poate putin prea severa) iar pentru sot o partenera interesanta. Sexul este pentru ea o problema a inmultirii speciei si nu o placere si acest lucru se manifesta frustrant caci in general este draguta si isi mentine formele la batranete. Ii plac micile petreceri pe care le organizeaza pana in cele mai mici detalii, dar nu invita oameni care nu stiu sa se comporte si sa manance frumos, nu se imbraca ordonat si care au obiceiul de a imprastia scrumul de tigara peste tot. In meserie va fi tot atat de exacta. Stie sa socoteasca bine, este o contabila buna sau o secretara practic excelenta. Va cere salariul care-i permite sa ramana independenta.
Desi judeca rational si la rece are totusi un punct slab: prietenul-amantul. Nu va vedea greselile sau slabiciunile sale ci va ramane credincioasa imaginii pe care si-a faurit-o despre el. Trateaza barbatul ca pe un pamant virgin care trebuie cercetat, aparat, dezvoltat si imbunatatit. Se descurca foarte bine in psihologia barbateasca, dar ea trebuie sa fie stapana. Asteapta de la ceilalti sa fie tot atat de curati, ordonati si corecti ca si ea.

Viata sexuala a femeii fecioara:
Nu-si face iluzii in privinta sexului si considera ca prea mult se discuta despre acest subiect. Nu-i plac barbatii salbatici si asaltanti. Prefera pe aceia care dau dovada de stapanire de sine, care stiu sa astepte pana sexul este necesar. Ea considera ca sufletul este mai important si cel care pune accentul pe aspectul fizic nu cunoaste adevarata valoare a dragostei. Dormitorul ei va mirosi a flori si nu a parfum greu. De asemenea nu este de acord cu goliciunea corpului omenesc caci dragostea nu este o scena de film. Odata ce s-a hotarat sa se dea, nu-si va dezamagi partenerul.

Va discuta in prealabil unde va avea loc actul, va propune chiar un dus inainte, patul sa fie proaspat imbracat, camera curata si telefonul scos din priza. Barbatul poate face cu ea ce doreste cu conditia de a nu cadea in grotesc sau animalic. Va accepta si pozitii mai extravagante daca i se va explica dinainte.
MIERCURI

Planeta dominanta pentru cei care s-au nascut intr-o zi de miercuri este Mercur.

Acest lucru face ca, in viata de zi cu zi, sa va adaptati usor oricarei situatii. Va guverneaza un acut spirit de ingeniozitate, dar sunteti si destepti. La toate acestea se adauga spiritul de convingere si intuitia.

Pentru voi culorile care va favorizeaza sunt cele alb-verde. Aveti succes in actiunile incepute intotdeauna miercurea, daca atunci debutati o actiune importanta. Numarul norocos este numarul zilei de nastere.
Ascendentul in Leu

Persoanele nascute acum sunt amabile, generoase, binevoitoare, cu inclinatii filozofice si o fire nobila. Nativii Leului sunt sinceri, liberi, transanti in exprimare, independenti, impulsivi, plini de energie si cu atitudini demonstrative. Sunt o fire focoasa si insufletita.

Persoanele cu Ascendentul in Leu nu pot trece neobservate. Emana o energie speciala si un magnestism care atrage atentia celorlalti. Cateodata este din cauza ca sunt niste persoane galagioase, care acorda o atentie sporita felului in care arata (in special parului); alteori este datorita felului lor de a fi care pur si simplu starneste interesul celorlati.

Nativii cu Ascendentul in Leu stiu foarte bine ceea ce pot si sunt constienti de modul in care arata. Isi dau extrem de bine seama cum sunt alte persoane si ceea ce vor sa para. De fapt, pe acesti nativi ii intereseaza foarte mult sa pastreze aparentele - se gandesc daca persoanele cu care se intalnesc sau locurile pe care le frecventeaza ar putea sa le afecteze imaginea. Adesea nativii cu Ascendetul in Leu se simt ca si cum ar fi pe scena, chiar si in intimitatea casei lor.
Au tendinta de a lua decizii pripite, de a avea accese de furie si de a face excese. Totusi, dispun de o rabdare foarte mare si de energie, iar datorita caracterului lor idealist nu intra in prea multe necazuri. Dorinta de a controla tot ce se intampla in cercul lor prieteni ii poate transforma cateodata in niste persoane autoritare. Daca nu exagereaza cu aceasta autoritate, vor aparea ca nioste persoane care vor ca oamenii pe care ii iubesc se simt bine. Multi dintre nativii cu Ascendentul in Leu sunt conducatori, fie prin profesia pe care o au, fie prin caracter.

Tendinta de a supraaprecia unele lucruri sau chiar pe ei insisi este prezenta in majoritatea cazurilor. Acest lucru se datoreaza entuziasmului si optimismului natural pe care le au atunci cand incep o noua activitate. Cateodata sunt ca niste reclame care ruleaza una dupa alta. De fapt, persoanele cu Ascendentul in Leu au toate calitatile necesare pentru a fi buni promotori.

In general persoanele cu Ascendentul in Leu isi sustin demonstratiile si au tendinta de a face gesturi ample. In fapt, unii dintre ei sunt atat de absorbiti de fictiune, incat le este putin cam greu sa vada realitatea. Acesti nativi simt o nevoie extraordinara de a fi admirati.

Adesea pesoanele cu Ascendentul in Leu au o constitutie fizica puternica. Acorda o atentie deosebita aspectului fizic si manierelor. In general adopta stiluri vestimentare si tunsori tineresti. Felul lor de a fi este autoritar si puternic.
Indiferent de varsta pe care o au, persoanele cu ascendetul in Leu vor avea intotdeauna o inima ca de copil. Le place sa se distreze, sunt prietenosi, generosi si spirituali.

Oricat de marinimos si prietenos este nativul cu ascendetul in Leu, acesta va fi schimbat de pozitia Soarelui in zodie si casa. Acest lucru se intampla deoarece planeta care guverneaza Ascendentul in Leu este soarele. De exemplu, o persoana cu Ascendentul in Leu, care are Soarele in Fecioara, poate sa nu fie la fel de puternica cum este o persoana cu Ascendetul in Leu care are Soarele in Berbec. Oricum, indiferent de pozitia Soarelui, nativii cu Ascendetul in Leu se recunsoc ca fiind constienti de propria valoare si sunt optimisti. Sunt inzestrati cu simt estetic, recunosc calitatea si au un stil prietenos caruia este greu sa ii rezisti. Vor sa faca astfel incat lucrurrile sa se intample si creaza valva.

Se intrec pe ei insisi acolo unde au autoritate sau o pozitie responsabila in domeniile executive sau in sferele de conducere. Temperament schimbator.
Aspect fizic

Umeri largi, oase si muschi puternici, partea superioara mai bine conturata decat cea inferioara; talie subtire, genunchi proeminenti, tinuta verticala; parul este moale si ondulat, de obicei de culoare deschisa cu tendinta de a cheli; fata mare si rotunda, ochii caprui, tenul rosiatic.

Predispozitii mentale

Ambitios, generos, demn, sincer, cald, increzator in sine, curajos, impulsiv, hotarat, perseverent, scrupulos; cu apetenta de putere si onoruri; inclinatii artistice; vesel, optimist.





Postat pe 11 August 2008 12:50
sper sa nu-se supere emaql pe mine ca posta-i atit de mult,ca doar ea este initiatoarea acestui topic foarte bun,iar daca te-ai suparat draga emaql pe mine,imi cer scuze cu fata de tine emaql si tept ca ne da-i voie sa-ne distram si noi aici

Postat pe 11 August 2008 12:55
dragilor va rog eu daca vreti sa-va distrati si sa aflati informati cu privire la horoscopul ce va reprezinta,posta-ti aici,nu mai trimite-ti pe privat pt ca imi este mai greu ok,HAVE FUN

Postat pe 11 August 2008 13:07
MULTUMESC FRUMOS PT RASPUNS!
florinamadalina
Postat pe 11 August 2008 13:27
Bagheruto, vad ca-ti place jobul asta asa ca te rog tare frumos trimite-mi si mie ceva pt o scorpiutza piticutza nascuta la 11.11.2002( ce data simetrica nu ?? m-am mirat si eu ) ora 17,15.
multzumesc tare mult
blanca
Postat pe 11 August 2008 13:46
Bagherutza, fugit cu Mowgli in insula Galapagos.Sau invers.Toate zodiile sunt aproape la fel.Feriti-va numai voi sa nu calcati in strachini.Si nu veniti dupa noi, pentru ca va papa rechinii.

Postat pe 11 August 2008 14:12
buna Baghera.Poate ai timp si pentru mine sa-mi scrii ceva.Sunt nascuta pe 7 octombrie 1969,in jurul orei 5,30-6,00,Laura.Mersi mult.
lauramino
Postat pe 11 August 2008 14:21
REZULTATELE PT MIELUTZA....SCORPION...BUJOR
persoanele nascute in zilele de : 2,11,20,29

Bujorul, asa cum e el rosu ca focul, semnifica sangele infierbantat al nativei si dorinta ei devoratoare de a iubi, de a se darui in trairile cele mai nobile si de a inflori la caldura acestor sentimente. Caracterul sau este exprimat foarte bine de expresia a se imbujora in urma unei actiuni navalnice ori a unui fior de dragoste si care reda in aceeasi masura elanul sufletesc, sfiiciunea si sentimentul unui nou inceput, specifice unei atari situatii.
LATURA SENTIMENTALA:Nu poate trai singura, acest lucru ar fi o absurditate pentru ea si ar dezechilibra-o complet si definitiv. E pasionata si foarte posesiva, uneori sufocanta in manifestarile de tandrete. Are o fire romantica si iubirea o va intelege doar in acest fel. in tinerete indeosebi, va fi cam nestatornica.

CE-L DEFINESTE: Pasiune extrema

COMPATIBILITATE: Bujor, albastrea, orhidee, mac, margareta

NUMERE NOROCOASE: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42

ZILE FAVORABILE: Duminica, luni, vineri

DESCRIERE: Este de apreciat in mod deosebit la nativa acestui semn perseverenta de care da dovada in orice situatie, oricat de grea. Uneori, insa, aceasta calitate se poate transforma in inflexibilitate si incapatanare si n-ar fi rau, pentru o mai buna comunicare cu ceilalti, sa incerce sa-si corecteze aceste defecte.

Loialitatea deosebita a nativei va fi evidenta in situatiile in care e vorba in mod explicit de datoria ei. Ii place foarte mult natura, iar activitatile sale practice sunt indreptate catre asigurarea unui trai confortabil si fara probleme.

Trebuie sa-si supravegheze tot timpul tendintele de a-i nesocoti (chiar jigni) pe ceilalti si sa dea dovada de rabdare si intelegere in acest sens. Ar trebui sa fie mai curajoasa in tot ce face.
Numai respectand aceste principii va fi impacata cu sine.
Femeia scorpion:
Ea ar putea scrie o carte despre cum trebuie sa se poarte sau sa se miste, sa vorbeasca sau sa arate o femeie atunci cand vrea sa cucereasca un barbat. In ea innoata dorinta dupa placere si doar un barbat lipsit de libidou poate sa i se impotriveasca. Daca intalneste un barbat atractiv, stie cum sa-l scoata din turma, sa-l inebuneasca intr-atat incat el sa nu mai doreasca alta femeie. Nu ar fi bine sa i sa impotriveasca. Chiar daca nu este frumoasa, in ochii ei exista ceva irezistibil, hipnotic.

Viata sexuala a femeii scorpion:
Barbatul afla cum se simte un iepure in momentul in care este hipnotizat de o cobra. Nu accepta un partener zgarcit, vrea sa mearga intotdeauna cu clasa intai. El nu trebuie sa-i arate ca nu-i place felul ei de a risipi banii. Astfel va pierde rapid, va fi uitat impreuna cu banii lui cu tot. Are putere de actiune pentru mai multe femei. Lucreaza si joaca tare. Este fascinanta, excesiva - poate fi si obositoarea, dar nu te poti plictisi niciodata de ea. Eventual sa ai o viata pasnica. Dragostea este ceva serios pentru ea. Este patimasa. Va depinde de barbat nu numai in sex, si asta o va face irezistibila. Putini pot ajunge la adevarata ei adancime erotica.
Este pretentioasa in pat si putini barbati ar reusi sa o satisfaca. Nu are rabdare pentru oamenii care nu corespund si care sunt inselatori. Iar oamenii importanti psihic traiesc minuni in preajma ei. Nu face asta din altruism ci spre propria ei satisfactie. Are un cap perfect, o intuitie minunata. Foarte critica isi analizeaza partenerul si prietenii pana cand ei ajung sa joace un rol important in viata ei, vede, analizeaza, in timp ce ea ramane de nepatruns... Adevarata ei fata este greu de descifrat si poate ramane un vesnic secret. E incapatanata, isi calculeaza bine telul si nu se lasa pana nu l-a atins. Trebuie multa putere si darzenie sa i te opui.

Stie ce vrea si reuseste cu o putere de nestavilit. Nu se lasa oprita de la o treaba si nu se poate acomoda usor. Daca i se frustreaza viata sentimentala devine razbunatoare si destructiva. O femeie scorpion inselata este un dusman periculos. Nici o alta femeie nu este mai furioasa decat ea. Daca vrea sa se razbune nu are scrupule. Nu vrea decat razbunare si degradarea adversarului. Gelozia este greseala ei cea mai mare. Asteapta de la un amant admiratie toatala. Gaseste rivale si intrigi acolo unde nu sunt. Daca partenerul ei discuta intr-o societate cateva clipe cu o femeie se crede deja tradata si reactioneaza ca atare. Nu este tipul de femeie care se face ca nu vede, ea devine de o furie razbunatoare. Dispretuieste slabiciunea si pe cei care cedeaza din slabiciune, pentru ei are doar mila.
Cine vrea sa stea langa ea trebuie sa inghita multe. Cand este bine dispusa isi trateaza prietenii domestic. Cand te desparti in cearta de ea nu incerca sa-i dai telefon a doua zi, de parca nimic nu s-a intamplat. Ai avea impresia ca esti gresit cuplat. Intr-un punct poti fi sigur - ii este credinciasa barbatului pe care il iubeste, si acestuia ii aduce sacrificii. Daca un barbat o ajuta si o intampina la jumatatea drumului, ea ii va apartine pe veci. Este o amanta devotata care isi apara partenerul. Lupta pentru el si nu se intereseaza de gura lumii. El, insa, nu are voie sa fie instabil caci nu-l va ierta niciodata. Casatoria cu ea - daca-ti poti imagina iadul si raiul impreuna. Alta cale de mijloc nu exista. Este zodia cea mai extremista. Este o femeie de stil mare, cei slabi mai bine sa o ocoleasca.

Viata sexuala a femeii scorpion:
Te asteapta o noapte grea, imparte-ti bine puterile. Ar putea incepe sa-ti spuna lucruri obscene in ureche. Chiar si discutii despre sex o pot duce la orgasm. Ii plac paturile mari, in care poti sta in orice pozitie. Va face totul ca aceasta noapte sa devina de neuitat. Are un puternic spirit de cercetare si experimentare. Indiferent de experienta partenerului, ea ii va face o surpriza. Ea doreste ca si partenerul sa simta actul la fel ca si ea.
Nici o zodie nu este mai erotica decat a scorpionului. Pentru ca este atat de pretentioasa, pentru desfasurare si terminare, are nevoie de un partener asemenea ei. N-o domolesti cu tehnica, la ea totul este instinct. Nu o va convinge nici o carte ca actul sexual este un exercitiu yoga. Mai bine ar merge cu un amant rau in pat decat cu o carte buna. Stie sa-i struneasca eul unui barbat. Daca este excitata, arata acest lucru. Ii plac jocurile de dragoste si poate domina chiar si un partener impulsiv. Stie ca actul sexual este mai putin important decat erotica. Chiar daca arata ca o doamna, in pat va fi alta si va savura totul. Daca un barbat o intereseaza, il va seduce si nu va admite un nu! Controlul asupra terminarii este foarte important si ea va folosi toate metodele spre a mentine potenta barbatului.

Nu este mofturoasa, vrea sa-si atinga scopul, este insa placerea ei in primul rand. Focul aprins in ea se stinge greu. Iar ea il va face sa dea si mai mult. Este nefericita daca crede ca barbatul nu-i face jocul. Doreste sa-l domine si de aceea va face chiar jocuri lesbiene cu el. Doreste un partener ascultator. Uneori devin lesbiene si vor indeplini functia barbateasca nu numai in privinta sexuala dar si in alte domenii ale vietii indiferent cum. Ea dicteaza partenerului dorintele ei sexuale si de obicei acestea intrec masura.
Zone erogene:
Cele mai sensibile parti ale corpului sunt organele genitale. Pe un barbat il duci la extaz doar atingandu-i usor un membru. Un chilot stramt il poate excita. Femeia scorpion se poate excita daca-si pune picior peste picior. O placere mai mare pentru barbatul scorpion decat o limba trasa usor peste penis nici nu poate exista. Daca te joci cu organele sexuale ale unui scorpion il si ai in mana.

Cum "agati" un Scorpion:
Pentru o relatie cu scorpionul exista reguli definitive. Trebuie sa-l iei in serios. Doreste complimente si atentie. Este foarte mandru. Indiferent ce spune sa nu-l cotrazici prea mult. Asta nu inseamna sa fi "lingau". El are o intuitie formidabila, care da in ocultism, asa ca foarte usor simte adevarul. Cu toate ca nu-l poti insela asculta cu placere complimentele. Niciodata sa nu fi zgarcit cu ele in fata unei femei scorpion. Cu toate ca toaletele ei sunt putin extravagante, despre cum arata nu se comenteaza. Daca scorpionul face glume, sa se rada, altfel s-ar simti jignit. Peste greselile sale trebuie trecut cu mare diplomatie. nu va sfatuim sa mergeti in excursii, la teatru sau la un party-jour, caci scorpionul isi iubeste cei patru pereti ai sai, un program bun la el acasa.
Trebuie sa-i ceri sfaturi fara a face propuneri. Poti sa-l pastrezi pornind de la ideea ca stie totul ceva mai bine decat tine. Trebuie sa fi tandru cu el, are nevoie de multa dragoste si ti-o va da si el. Doreste sa fie tratat cu multa atentie, daca nu i-o acorzi devine artagos si gelos. Accepta planurile lui deoarece nu-i pace sa fie contrazis. Eventual accepta cu mici schimbari. Cine iese cu o femeie scorpion nu are voie sa fie zgarcit. Cea mai buna sampanie ar fi doar o mica atentie pentru ea. Le place umorul. Cine vrea sa cucereasca un scorpion, sa se imbrace exagerat, lucruri mulate pe corp, un parfum bun. Nu este buna modestia si timiditatea.

Cadouri: amulete mexicane sau africane. Ii place sa se impodobeasca. Ea iubeste ceva in rosu. El, saluri aparte si curele tipatoare. Topazul este piatra pretioasa care le aduce noroc si ar fi bine sa tina cont de aceste lucruri. Ca sa-i aduci intr-o stare romantica ar fi bine sa ai flori, muzica si mirosuri imbatatoare. Dar in fond nu asta este important caci el fae dragoste si pe ciment, si intr-un garaj care miroase a benzina.

Cum scapi de un Scorpion:
Poate fi periculos deoarece este furios si daca il pui in fata faptului implinit; te poti astepta de la el la orice. Mai bine procedezi altfel. Nu-i dai dovezi de dragoste, nu-l saruti, nu-l imbratisezi. interesele tale sunt mai presus de ale lui. Te plangi ca nu este atent cu tine. Esti posomarat si jignit. Arati ce mult a gresit scorpionul, conduci o discutie chiar daca spui numai prostii, in pat nu-l lasi sa domine si nu-l lauzi.
Barbatul care vrea sa scape de o femeie scorpion devine neglijent, lasa peste tot scrumul, hainele, ziarele. sa-i neglijezi casa este tot ce poate fi mai grav. Il faci gelos, apoi iti bati joc de el. Daca cere explicatii ii spui povesti. Nu va mai ramane nici atat cat un hot de buzunare. Poti sa sfarsesti repede cu el, dar s-ar putea pe o targa. Sa nu te increzi in el.LUNI

Cei nascuti in prima zi a saptamanii, luni, sunt dominati de vecina Pamantului, Luna.

Acest lucru determina cateva caracteristici importante cum ar fi faptul ca sunteti o persoana schimbatoare dupa cum sunt fazele lunii; sunteti usor de impresionat, romantici , visatori, intuitivi, imaginatie bogata, timizi.

Succesul in viata il obtineti daca aveti asezamantul undeva pe langa o apa, ziua cea mai bune este luni, culoarea care va avantajeaza este alb-argintiu, iar numarul zilei in care v-ati nascut este cel norocos.
Ascendentul in Taur

O fire increzatoare in sine si consecventa, capabila de activitate de durata sustinuta pentru a-si atinge scopurile. Amabil cand nu este provocat, dar naravas ca un taur cand se infurie, devine incapatanat si intransigent cand intampina opozitie. De obicei este rezervat, principial si oarecum secretos in privinta chestiunilor personale.

Adjectivele pe care le putem atribui cu usurinta acestor indivizi nascuti cu Ascendentul in Taur sunt lent, stabil si capabil. Acesti nativi au o rezistenta strasnica si o putere remarcabila. Sunt adesea foarte loiali fata de cei la care tin. Cu toate ca in general nu par a-si arata puterea, prezenta lor este remarcata si emana stabilitate cu adevarat.
De obicei Ascendentul zodiei dezvaluie schimbarile care vor avea loc. Insa, Taurii, prin natura lor, sunt rezistenti la schimbare. Poate fi dificil sa ii influentezi pe nativii cu Ascendentul in Taur, pentru ca sunt adesea incapatanati si nu se abat de la drumul lor. Primele lor reactii sunt de a incerca sa simta lucrurile, nu in acelasi mod cum un nativ in zodia Pesti poate sa se adapteze la mediul inconjurator, ci cu toate cele 5 simturi. Au foarte dezvoltate mirosul si simtul tactil si reactioneaza la ceea ce se intampla in lumea reala. Au o abordare realista asupra vietii. Inainte de a incepe o noua activitate pun intotdeauna siguranta pe primul loc.

Adesea, nativii cu Ascendentul in Taur sunt adesea foarte precauti si grijulii. Pentru ca semnul Ascendentului are si calitatea de "fix", atunci acest nativ nu este caracterizat ca un personaj flexibil. Mai degraba el poseda o unitate de intentie hotarata.

Mai mult decat majoritatea oamenilor, persoanele cu Ascendetul in Taur prefera "lucrurile bune" din viata. Ingaduinta prea mare fata de sine poate fi o slabiciune pentru multi dintre cei care au acest Ascendent. Adesea, nativii cu ascendetul in Taur colectioneaza diferite lucruri si isi investesc economiile in bunuri materiale.

Persoanelor cu Ascendentul in Taur le place sa poarte haine de calitate si in care se simt confortabil. Rareori se imbraca ostentativ. Multi dintre ei au un fizic puternic si robust.
Destul de posesivi in relatia de cuplu, acesti nativi nu renunta usor la relatiile pe care le au. Cu toate ca nu sunt foarte gelosi, isi considera partenerul o proprietate personala. Intensitatea si loialitatea sunt extrem de importante pentru nativii cu Ascendentul in Taur. Acestia sunt persoane foarte senzuale care prefera confortul pe care il ofera o relatie stabila. Cu toate ca nativii cu Ascendentul in Taur pretuiesc armonia si calmul, relatia de cuplu poate fi foarte pasionala.

Au capacitatea de a castiga bani in beneficiul celorlalti si sunt buni in orice activitate executiva. Sub supravegherea lor se desfasoara cu succes activitatile privind pamantul si produsele sale. Sunt temperamente vitale.

Este placut sa ai in preajma nativi cu Ascendentul in Taur. Stabilitatea lor este foarte linistitoare, iar armonia lor interioara este foarte atragatoare.

Aspect fizic

De statura scunda spre mijlocie, predispusi la ingrasare si adesea cu bustul mic; au fata si constructia corpului patrate; gatul scurt si puternic; fruntea, nasul, obrajii, buzele si gura proeminente; maxilare puternice; ochi negri; parul ondulat sau cret, inchis la culoare; ochii mari si rotunzi; mainile plinute, scurte si puternice.
Predispozitii mentale

Perseverent, constant, conservator, hotarat, incapatanat, mandru si ambitios sa obtina puterea, sociabil totusi, afectuos si iubitor, dar poate fi si foarte nerezonabil, plin de prejudecati si incapatanat ca un taur. Cand este infuriat, nimic nu-i poate sta in cale. Munceste incet, dar bine. Tipurile nedezvoltate sunt de obicei foarte indolente si senzuale.










Postat pe 11 August 2008 14:21
De la: vanghelis007, la data 2008-08-11 14:12:20Bagherutza, fugit cu Mowgli in insula Galapagos.Sau invers.Toate zodiile sunt aproape la fel.Feriti-va numai voi sa nu calcati in strachini.Si nu veniti dupa noi, pentru ca va papa rechinii.
CUM SA FIE LA FEL MAI MOGLY,CA DE AIA SINT 12 HOROSCOAPE,SI DATELE DE NASTERE SINT LA FEL LA TOTI(EXCEPTIE PT CEI NASCUTI IN ACEEASI ZI)GATA NU-TI MAI PLACE SA TE DISTREZI?TU CREZI IN HOROSCOP 100%,TI-AM ZIS CA SINT DE FUN DE DISTRACTIE SAU CUM VREI SA-I SPUI,SIGUR PAP EU UN RECHIN DECIT SA-MA PAPE EL PE MINE

Postat pe 11 August 2008 14:30
REZULTATELE PT LAURAMINO...ORHIDEE
persoanele nascute in zilele de: 7, 16, 25

Frumusetea exotica a orhideeei va aparea intotdeauna ca un simbol aparte, iar nativul va fi mereu pe o pozitie distincta (chiar daca uneori discreta) si nu se va amesteca decat arareori cu ceilalti. Aspectul inconfundabil al acestei flori princiare, aristocratice, consta in sentimentele contradictorii pe care le inspira de eteric, de fragilitate, de detasare de nuantele terestre ale existentei, iar in acelasi timp de frumusete concreta, izbitoare. Din cele peste o mie de specii de orhidee raspandite pe glob, cea mai frumoasa se gaseste in Filipine, ori se afla chiar langa dumneavoastra asteptand sa o culegeti.
LATURA SENTIMENTALA: Foarte pretentioasa in alegerea partenerului (pe baza unor criterii intime), in momentul in care va veti decide asupra lui, el va putea conta pe faptul ca-i veti fi fidela si ca veti deveni concesiva in scopul realizarii unei armonii in cadrul cuplului. Stiti sa iubiti si profunzimea sentimentelor ce le nutriti va fi resimtita ca o binecuvantare de partener.

CE-L DEFINESTE: Intransigent sentimental

COMPATIBILITATE: Floarea-soarelui, papucul-doamnei

NUMERE NOROCOASE: 12, 20, 21, 29, 30, 40

ZILE FAVORABILE: Duminica, luni

DESCRIERE: Sensibila, aveti un simt al datoriei foarte dezvoltat si acest lucru va face sa fiti expusa unor frustrari si dezamagiri, in cazul in care veti sesiza abateri de la regulile de onestitate din partea celorlalti fata de dumneavoastra.

Evitati in genere conflictele care va consuma foarte mult nervos, in schimb sunteti genul de persoana gata oricand sa ajute pe cei din jur intr-un mod total dezinteresat.

Va marcheaza foarte mult in viata de zi cu zi o tristete ce va este familiara, dar care trebuie tinuta sub control pentru a nu fi vreodata nevoie sa ajungeti intr-o clinica de psihiatrie.

Cum tot va place mult sa calatoriti, o solutie ar putea consta in a va bruia melancolia excesiva in glasul rotilor de tren.
Caminul pe care vi-l doriti este unul bine organizat si avand tot ceea ce-i trebuie.MARTI

Pentru cei nascuti in ziua de marti, planeta dominanta este Marte (de la care vine si numele zilei).

Acest lucru inseamna clar ca sunteti, in primul rand, niste luptatori perseverenti, cu multa energie si rezistenta, dar si curajosi in acelasi timp. Insa, atentie, sunteti impulsivi si imprevizibili.

Culorile care va sunt favorabile sunt rosu si negru (uni sau combinate), ziua de marti si numarul zilei de nastere.
Ascendentul in Balanta

Iubesc dreptatea, curatenia, armonia, pacea, ordinea si sunt curtenitori, placuti si agreabili; desi se infurie repede, sunt usor de calmat. Sunt iubitori de frumusete in toate formele ei: in natura, arta, muzica, literatura etc. si se pot implica plini de zel in indeletniciri si divertismente rafinate sau culturale; iubesc societatea si compania oamenilor curajosi, senini, veseli.

Toata lumea pare sa placa persoanele cu Ascendent in Balanta. Ele ne apra ca niste persoane dragute, placute si cinstite. Daca te uiti mai in detaliu la viata lor, ai putea descoperi ca si aceste persoane dragalase au probleme in ceea ce priveste relatiile. Multi dintre ei au avut multe relatii nereusite si nu pot intelege de ce. Multi nativi atrag persoanele din jur foarte usor. De asemenea ei pur si simplu nu ar sti ce sa faca cu ei insisi in cazul in care nu ar avea pe nimeni alaturi.

Persoanele cu Ascendent in Balanta par sa linisteasca apele in jurul lor. Au zambete atragatoare, se apropie foarte usor de ceilalti si au o prezenta foarte toleranta. Chiar daca nu au fost inzestrati cu o infatisare extraordinara, sunt niste persoane atragatoare. Majoritatea acorda imaginii lor personale o foarte mare atentie. Sunt atenti la culorile hainelor, a parului, la felul in care merg.
Persoanele cu Ascendent in Balanta pot fi extrem de convingatoare, desi acestea vor folosi aproape intotdeauna o abordare "cu pasi marunti" atunci cand vor sa castige in fata cuiva, si asta se intampla cam de fiecare data. Desi de multe ori incearca sa faca pe bunul samaritean, o calitatea nu foarte buna. In orice caz reusesc totusi sa fie niste buni mediatori si vor fi primele persoane cu care va obisnuiti intr-un grup.

Pe cei cu Ascendent in Balanta ii atrag partenerii competenti si activi. Relatiile lor sunt de multe ori caracterizate de ciondaneli sau competitie intre parteneri, pana invata sa-si mai ascunda din cand in cand imaginea dragalasa si sa nu ii mai acuze pe partenerii lor de tot ce nu merge bine.

Talentele isi gasesc cea mai buna expresie in profesia lor si sunt inclinati catre domeniile care necesita bun gust, simt artistic si o intregire armonioasa. Sunt temperamente vitale si rationale.

Aspect fizic

Corpul bine format, inalt, subtire in tinerete, dar cu tendinta de ingrasare la varsta de mijloc. Parul este moale, castaniu spre negru, ochii caprui sau albastri. Nasul este grecesc, fata rotunda sau ovala cu trasaturi regulate; adesea au gropite; infatisare placuta, aparenta tanara, tenul sanatos.
Predispozitii mentale

Capacitati intelectuale bune, simt perceptiv ascutit, clarviziune si discernamant; firi imaginative sau artistice, amabile, increzatoare, vesele, firesti, omenoase, drepte, ordonate; de obicei sunt iubitori, dar sunt schimbatori, dornici de socializare si divertisment. Le place sa viziteze si sa se implice, sa fie la moda si la curent cu toate. Prefera vestimentatia eleganta si bijuteriile.





Postat pe 11 August 2008 14:38
multumesc pentru raspuns
meryyy
Postat pe 11 August 2008 15:19
Multumesc , multumesc , Baghera .
Cum sa fie toate zodiile la fel Vanghelis? Nu sunt . Si zodia iti da niste predispozitii .
Stiti ce e curios ?? si ingeneral am observat ca se verifica ? Ascendentul in care ne nastem coincide cu zodia unuia dintre parinti . Eu n-am crezut dar am intrebat pt verificare mai multi oameni care-si stiau ora nasterii si am vazut ca e adevarat . (Eu spre ex am ascendent in zodia in care s-a nascut mama mea , iar fetita mea in zodia tatalui ei,si-as putea sa va mai spun ..) Interesant ,nu??
blanca
Postat pe 11 August 2008 16:26
Multumesc frumos Baghera. Cat despre ascendent, nu e o regula, eu sunt Balanta cu ascendent tot in Balanta, iar parintii, mama e Leu iar tata fecioara in decanul 2, deci sunt si exceptii. O zi excelenta si o saptamana la fel va doresc la toti.
liagradinariu
Postat pe 11 August 2008 16:35
Buna, Baghera,
Imi faci si mie descrierea, conform horoscopului?
Datele mele sunt: nascuta la 23 septembrie 1981, ora 1 a.m.
Iti multumesc.
Ana
AnaBalan
Postat pe 11 August 2008 17:01
De la: AnaBalan, la data 2008-08-11 17:01:58Buna, Baghera,
Imi faci si mie descrierea, conform horoscopului?
Datele mele sunt: nascuta la 23 septembrie 1981, ora 1 a.m.
Iti multumesc.
Ana
vezi ca sint afisate rezultatele tale deja pe aceeasi pagina,mai sus un pic

Postat pe 11 August 2008 17:54
Baghera, daca nu sunt prea insistenta, poti sa-mi spui si pentru fratele meu, e nascut pe 25 oct 1969, nu stiu ora. Multumesc tare mult.
liagradinariu
Postat pe 11 August 2008 18:28
REZULTATELE PT LIAGRADINARIU(fratele)...SCORPION...ORHIDEE
persoanele nascute in zilele de: 7, 16, 25

Frumusetea exotica a orhideeei va aparea intotdeauna ca un simbol aparte, iar nativul va fi mereu pe o pozitie distincta (chiar daca uneori discreta) si nu se va amesteca decat arareori cu ceilalti. Aspectul inconfundabil al acestei flori princiare, aristocratice, consta in sentimentele contradictorii pe care le inspira de eteric, de fragilitate, de detasare de nuantele terestre ale existentei, iar in acelasi timp de frumusete concreta, izbitoare. Din cele peste o mie de specii de orhidee raspandite pe glob, cea mai frumoasa se gaseste in Filipine, ori se afla chiar langa dumneavoastra asteptand sa o culegeti.
LATURA SENTIMENTALA: Foarte pretentioasa in alegerea partenerului (pe baza unor criterii intime), in momentul in care va veti decide asupra lui, el va putea conta pe faptul ca-i veti fi fidela si ca veti deveni concesiva in scopul realizarii unei armonii in cadrul cuplului. Stiti sa iubiti si profunzimea sentimentelor ce le nutriti va fi resimtita ca o binecuvantare de partener.

CE-L DEFINESTE: Intransigent sentimental

COMPATIBILITATE: Floarea-soarelui, papucul-doamnei

NUMERE NOROCOASE: 12, 20, 21, 29, 30, 40

ZILE FAVORABILE: Duminica, luni

DESCRIERE: Sensibila, aveti un simt al datoriei foarte dezvoltat si acest lucru va face sa fiti expusa unor frustrari si dezamagiri, in cazul in care veti sesiza abateri de la regulile de onestitate din partea celorlalti fata de dumneavoastra.

Evitati in genere conflictele care va consuma foarte mult nervos, in schimb sunteti genul de persoana gata oricand sa ajute pe cei din jur intr-un mod total dezinteresat.

Va marcheaza foarte mult in viata de zi cu zi o tristete ce va este familiara, dar care trebuie tinuta sub control pentru a nu fi vreodata nevoie sa ajungeti intr-o clinica de psihiatrie.

Cum tot va place mult sa calatoriti, o solutie ar putea consta in a va bruia melancolia excesiva in glasul rotilor de tren.
Caminul pe care vi-l doriti este unul bine organizat si avand tot ceea ce-i trebuie.Barbatul scorpion:
Barbatul acesta este dominat de organele sale sexuale. Este patimas, emotional si nesocotit. fiinta sa este dominata de dorintele sale iar pentru a le satisface se lupta cu orice se opune dorintelor sale. Nu-i pasa de urmari. Chiar daca unii il numesc Don Juan, parerea lor nu-l opreste in cautarea aventurilor sexuale. Atrage oamenii ca un magnet, in el se uneste sarmul cu taria de caracter. Are o mare putere de actiune. pentru o femeie devine periculos deoarece sexualitatea sa poate sa explodeze oricand. De altfel nici nu-si da silinta sa o ascunda.

Abstinenta este un cuvant necunoscut pentru el. Cine vrea sa cocheteze cu el fara urmari, sa-l ocoleasca. In jurul gatului el ar trebui sa poarte o inscriptie "Atentie! Inalta tensiune!". O aventura cu el duce la culmi de patimi sau la pierzanie. O femeie care este dorita de un scorpion se poate bucura sau poate fi inspaimantata. Nimic nu-l va retine in atingerea scopului pentru ca este subjugat de dorintele sale. intr-un joc de dragoste devine un partener focos care face totul pentru a cuceri si cauta sa-si excite partenera cu orice mijloace numai pentru ca ea sa cedeze. El nu uita o polita, nu iarta o umilinta. Jignit, se va razbuna. Devine foarte certaret si agresiv, isi face multi dusmani. Este bine sa te feresti de el.
Intr-un conflict este incapatanat, uracios si poarta pica. Pune totul pe o singura carte, joaca pentru tot sau nimic. Modul sau de viata pare foarte complicat caci mai are o parte ascunsa. este dinamic dar credincios prietenilor sai. Doreste sa fie independent dar are nevoie de cineva de carre sa se sprijine. Desi caracter labil, dispretuieste pe cei slabi. Tinde spre a-si risipi puterea de activitate pentru distractii. Devine alcoolic sau se drogheaza. Are totusi posibilitatea de a scapa de vicii deoarece are ambitie si fermitate.

Munca este importanta pentru el nu pentru ca ar iubi-o prea mult ci pentru ca are putere de concentrare, curaj si spirit de intreprindere. Aceste calitati il duc la succes. In lucruri fionanciare este foarte practic, nimeni nu-l poate duce de nas. Dezavantajul sau, acela ca ataca prea multe probleme pe care apoi le uita repede si problemele raman nerezolvate. In problemele sentimentale nu admite un "NU" si asteapta de la celalalt sa se supuna dorintelor sale. Daca acesta nu accepta, el sfarseste fara scrupule. Aceasta trasatura iese in evidenta cand doreste o aventura. Patima are legea ei, dupa parerea sa.

Printre scorpioni gasesti fanatici sexuali si cei mai nesaturati amanti. Sunt obsedati sa domine libidoul si emotivul. Pentru ei actul sexual este un joc care le da cele mai multe satisfactii si cele mai mari sanse de reusita. Ii place vanatoarea in sine, dar il intereseaza femeia care este dorita si de altii. Poti face un scorpion gelos, dar asta pe propria ta raspundere, caci patima il poate face si brutal.
Viata sexuala a barbatului scorpion:
E vicios si sexy. Femeia se poate astepta in pat sa primeasca mai mult decat se credea sau dorea. Cunoaste bine anatomia femeii si are o fantezie nelimitata. Nu-i place pudoarea si nu cunoaste granite. Fiecare imprejurare va fi o culme. Nu are rafinament tehnic, doreste doar sa-si stisfaca vanitatea. Inainte de a se dezbraca complet, deja incepe. Dorinta aceasta este atat de mare incat femeia incepe sa geama inainte ca el sa inceapa.

Saruturile lui nu sunt fine, au o tandrete aspra, masculina. Uvertura nu cunoaste pudoare. Poti sa te astepti la semne si vanatai. El trebuie sa domine femeia complet. Daca ea rezista la dureri inseamna ca el domina. Ii place sa stie ca femeia iubeste sa fie atacata sexual si violata fizic, iubeste mult cand ea a iesit din baie si se lipeste de el. O preseaza de perete si o satisface in picioare. In dormitor va continua caci pentru el este continuitate si partenera sa va trai cateva minuni. Se termina greu caci potentei sale nu-i sunt puse granite. Nu-i plac prezervativele. Nici nu se pune problema unui coitus intreruptus. Posibilitatea unei sarcini il excita. Nu-i plac lectiile despre arta de a iubi. sa pui intrebari in acest domeniu inseamna a fi un nestiutor. Actul sexual este un lucru serios.
El iubeste practicile sexuale extravagante. Experimenteaza totul pentru ca aventura sa-l faca de neuitat. Il atrag noutatile, brutalitatea sa latenta poate deveni neplacuta. Are inclinatii spre paranoid. Daca se simte refuzat incepe sa-si puna tot felul de intrebari. Devine si sadic deoarece ii place sa provoace dureri. Ca "loc de munca" ii plac mesele de lemn sau podelele pe care le prefera pernelor moi. Ii place sa duca femeia la mai multe orgasme. Nimic nu-i place mai mult decat a combina placerea cu durerea.

Zone erogene:
Cele mai sensibile parti ale corpului sunt organele genitale. Pe un barbat il duci la extaz doar atingandu-i usor un membru. Un chilot stramt il poate excita. Femeia scorpion se poate excita daca-si pune picior peste picior. O placere mai mare pentru barbatul scorpion decat o limba trasa usor peste penis nici nu poate exista. Daca te joci cu organele sexuale ale unui scorpion il si ai in mana.
SAMBATA

Pentru cei care sunt nascuti intr-o zi de sambata trebuie sa stie ca sunt dominati de planeta Saturn. Acesta planeta va confera aerul unor singuratici, chiar tristi si bolnaviciosi.

Multi dintre voi se caracterizeaza si printr-o invidie evidenta. Cu toate acestea multi dintre cei nascuti sambata se caracterizeaza printr-o fire artistica, iar unii au succes in stiintele exacte si in ezoterism.

Chiar daca, aparent, aceasta zi de sfarsit de saptamana nu este buna nu disperati pentru ca cei nascuti sambata au un mare noroc in viata. La acestia culorile care le sunt favorabile sunt culorile rosu-negru, la fel cum si ziua de sambata si numarul zilei de nastere.
Ascendentul in Leu

Persoanele nascute acum sunt amabile, generoase, binevoitoare, cu inclinatii filozofice si o fire nobila. Nativii Leului sunt sinceri, liberi, transanti in exprimare, independenti, impulsivi, plini de energie si cu atitudini demonstrative. Sunt o fire focoasa si insufletita.

Persoanele cu Ascendentul in Leu nu pot trece neobservate. Emana o energie speciala si un magnestism care atrage atentia celorlalti. Cateodata este din cauza ca sunt niste persoane galagioase, care acorda o atentie sporita felului in care arata (in special parului); alteori este datorita felului lor de a fi care pur si simplu starneste interesul celorlati.

Nativii cu Ascendentul in Leu stiu foarte bine ceea ce pot si sunt constienti de modul in care arata. Isi dau extrem de bine seama cum sunt alte persoane si ceea ce vor sa para. De fapt, pe acesti nativi ii intereseaza foarte mult sa pastreze aparentele - se gandesc daca persoanele cu care se intalnesc sau locurile pe care le frecventeaza ar putea sa le afecteze imaginea. Adesea nativii cu Ascendetul in Leu se simt ca si cum ar fi pe scena, chiar si in intimitatea casei lor.

Au tendinta de a lua decizii pripite, de a avea accese de furie si de a face excese. Totusi, dispun de o rabdare foarte mare si de energie, iar datorita caracterului lor idealist nu intra in prea multe necazuri. Dorinta de a controla tot ce se intampla in cercul lor prieteni ii poate transforma cateodata in niste persoane autoritare. Daca nu exagereaza cu aceasta autoritate, vor aparea ca nioste persoane care vor ca oamenii pe care ii iubesc se simt bine. Multi dintre nativii cu Ascendentul in Leu sunt conducatori, fie prin profesia pe care o au, fie prin caracter.

Tendinta de a supraaprecia unele lucruri sau chiar pe ei insisi este prezenta in majoritatea cazurilor. Acest lucru se datoreaza entuziasmului si optimismului natural pe care le au atunci cand incep o noua activitate. Cateodata sunt ca niste reclame care ruleaza una dupa alta. De fapt, persoanele cu Ascendentul in Leu au toate calitatile necesare pentru a fi buni promotori.

In general persoanele cu Ascendentul in Leu isi sustin demonstratiile si au tendinta de a face gesturi ample. In fapt, unii dintre ei sunt atat de absorbiti de fictiune, incat le este putin cam greu sa vada realitatea. Acesti nativi simt o nevoie extraordinara de a fi admirati.

Adesea pesoanele cu Ascendentul in Leu au o constitutie fizica puternica. Acorda o atentie deosebita aspectului fizic si manierelor. In general adopta stiluri vestimentare si tunsori tineresti. Felul lor de a fi este autoritar si puternic.
Indiferent de varsta pe care o au, persoanele cu ascendetul in Leu vor avea intotdeauna o inima ca de copil. Le place sa se distreze, sunt prietenosi, generosi si spirituali.

Oricat de marinimos si prietenos este nativul cu ascendetul in Leu, acesta va fi schimbat de pozitia Soarelui in zodie si casa. Acest lucru se intampla deoarece planeta care guverneaza Ascendentul in Leu este soarele. De exemplu, o persoana cu Ascendentul in Leu, care are Soarele in Fecioara, poate sa nu fie la fel de puternica cum este o persoana cu Ascendetul in Leu care are Soarele in Berbec. Oricum, indiferent de pozitia Soarelui, nativii cu Ascendetul in Leu se recunsoc ca fiind constienti de propria valoare si sunt optimisti. Sunt inzestrati cu simt estetic, recunosc calitatea si au un stil prietenos caruia este greu sa ii rezisti. Vor sa faca astfel incat lucrurrile sa se intample si creaza valva.

Se intrec pe ei insisi acolo unde au autoritate sau o pozitie responsabila in domeniile executive sau in sferele de conducere. Temperament schimbator.

Aspect fizic

Umeri largi, oase si muschi puternici, partea superioara mai bine conturata decat cea inferioara; talie subtire, genunchi proeminenti, tinuta verticala; parul este moale si ondulat, de obicei de culoare deschisa cu tendinta de a cheli; fata mare si rotunda, ochii caprui, tenul rosiatic.

Predispozitii mentale

Ambitios, generos, demn, sincer, cald, increzator in sine, curajos, impulsiv, hotarat, perseverent, scrupulos; cu apetenta de putere si onoruri; inclinatii artistice; vesel, optimist.








Postat pe 11 August 2008 18:40
Lia am spus in general . Normal ca sunt si exceptii !! Eu cam din 20 pers intrebate am gasit cam 2 exceptii. De asta am spus in general.Si in fond e doar un amanunt curios .
blanca
Postat pe 11 August 2008 18:47
bravo baghera toate se potrivesc mai putin la aspectul fizic dar este ok iti multumesc mult si mult noroc.
iuliamiron
Postat pe 11 August 2008 20:55
buna din nou, daca mai ai timp poti sa-mi spui si despre un rac, nascut pe 19.07.1990, ora 21-22, Iasi, Adrian?merci mult
t_maryyana
Postat pe 11 August 2008 21:32
Nu mi-au placut racii, si asta din cauza ca umblau prin apa ca la ei acasa, ba te si ciupeau de picioare, ceea ce este periculos, din cauza poluarii.Le-am descoperit calitatile, abia cand i-am pus intr-o oala clocotita si ei s-au inrosit in mod pudic.Dar sub forma asta, erau foarte gustosi pentru organism.Ce mai.Ma indragostisem de raci, si ma temeam ca sa nu fie prea putini raci pentru poftele mele declarat gastronimice.Pe urma am dat de o scorpie, sau o scorpioanca si ne tinem unul pe altul la respect, ea cu acul, eu cu tigaia, intr-un echilibru de balanta.

Postat pe 12 August 2008 05:22
REZULTATELE PT t maryyana(ADRIAN)...RAC...FLOAREA-SOARELUI
persoanele nascute in zilele de: 1, 10, 19, 28

Acest semn evidentiaza nevoia dumneavoastra de stralucire, de a fi in centrul atentiei, precum si o anume continuitate a actiunilor de urmarire a unui scop ori ideal (in ciuda unei aparente instabilitati), asemeni florii soarelui ce isi improspateaza florile din caldura astrului si-l urmareste toata ziua.
LATURA SENTIMENTALA: Aici trebuie sa va lasati calauzita de instinct, de ceea ce simtiti, caci e greu de presupus ca va aduce cineva in postura de victima. Aveti experiente numeroase in acest domeniu. Va plac persoanele mai slabe decat dumneavoastra.

CE-L DEFINESTE: Generozitate

COMPATIBILITATE: Bujor, albastrea, orhidee

NUMERE NOROCOASE: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31

ZILE FAVORABILE: Duminica si luni

DESCRIERE: Sunteti o persoana dinamica, expansiva, placuta, iar felul dumneavoastra de a va comporta in societate va confera un anume magnetism in raza caruia vor intra multe persoane.

Uneori puteti deveni tiranica cu ceilalti (prin ascutirea la extrem a unui simt al autoritatii ce va este propriu), sau o puteti apuca pe o cale care nu duce nicaieri, indeosebi in tinerete.

Trebuie sa invatati sa va invingeti si alte defecte (daca doriti sa aveti parte de o existenta armonioasa), cum ar fi: impulsivitatea si imprudenta, severitatea excesiva, sau nesinceritatea.

Va descurcati in cele mai dificile situatii si capacitatea dumneavoastra de a gasi mereu calea spre lumina in astfel de imprejurari va starni admiratia si va impune celorlalti.
Barbatul rac:
Nu poti citi in el ca intr-o carte, arata celor straini latura intransparenta. Are secrete pe care le pastreaza, nu le tradeaza nici celui mai intim prieten. Este nelinistit, tinde spre meditatie, este un idealist si un visator sentimental. Deoarece este dominat de luna, traieste sentimente inaltatoare sau depresiuni mari si are talentul de a atrage oameni in diferite directii. La inceputul unei intalniri pare dispus sa cocheteze dar asta este una din starile sale sufletesti. La urmatoarea intalnire poate fi prietenos, nu stii niciodata ce vrea.

Chiar daca-l cunosti mai bine, niciodata nu stii in ce stare il prinzi. Poate deveni dintr-o data coleric, daca insa partenerul nu reactioneaza, ele isi cere rapid iertare. Crede in dreptul femeii, iar natura sa il face sa se simta ocrotitorul sexului slab. Este politicos si galant, cavaler de scoala veche, iubeste femeile frumoase, societatea lor, mai ales daca sunt spirituale. Cine nu iubeste te intrebi? Diferenta consta in faptul ca barbatul rac devine aici si el atragator. In momentul in care insa a cucerit, devine posesiv; o amanta va avea mult de furca cu el caci asteapta mult prea mult. Situatia se ingreuneaza deoarece barbatul rac devine suparacios, se retrage in cochilia lui in loc sa spuna deschis ce nu-i convine. Ii place mancarea si bautura dar nu se va imbraca ca atare.
Nu-i pasa de imbracaminte. Are inca puloverul vechi, niste pantaloni de trening din anii studentiei, care in jurul burtii il cam strang. Barbatul rac nu are nimic din viata unui paun. Ii place distractia, converseaza mult. Cu cuvinte reuseste sa faca pe altii sa-i urmeze oriunde. La discutii da dovada de memorie excelenta. Are niste idei, conceptii fixe, totul merge bine daca celalalt va accepta numai pentru a avea liniste. Poate insa sa si asculte, sa dea sfaturi in probleme dificile, sa ajute la rezolvarea lor. Mintea sa agera, analitica, deznoada cele mai dificile noduri. Pricepe problema banilor. Mai rapid decat o soparla, musca prin sansa de a castiga bani. Se intereseaza insa numai de metode conservative si conventionale, nu risca nimic. Este sensibil, nesigur si sentimental, se desparte greu de prieteni vechi, de obiceiuri sau lucruri care au devenit obisnuite.

O prietenie dureaza o viata. Se intalneste cu fosti colegi de scoala cu toate ca nu mai are nimic comun cu ei, nu doreste schimbari in stilul sau de viata. Pastreaza amintirile in locuinta sa, are multe poze si amintiri. Il preocupa mult trecutul. Are nevoie de dovezi de iubire. La acest barbat nu se poate vorbi de un episod usor. Dragostea este pentru el un lucru serios. Cere iubitei dragoste sufleteasca si fizica in aceiasi masura. Deoarece el este credincios cere acelasi lucru. Crede intr-o iubire care tine piept tuturor furtunilor. Aceasta este reteta lui de dragoste sufleteasca, pacea sufleteasca. Nu este un calator, casa, soba sunt cea mai mare placere a sa. Gaseste ca linistea casei si multumirea caminului cresc in propria gradina. Cateodata este atat de vanitos incat vede numai defectele altora si nu pe ale sale. Barbatul rac cauta o legatura de durata cu o femeie, daca aceasta legatura se rupe, gaseste repede alta, deoarece se adapteaza usorCine insa i-a cucerit inima nu va fi uitat orice s-ar intampla. Este o fiinta complicata care datorita starilor sale sufletesti variate poate sa-si ingreuneze viata, dar nicidecum sa te plictiseasca. Ambitia sa duce spre reusita deoarece stie sa se adapteze. Inteligenta sa il vor predestina sa aiba rolul de conducator in politica, literatura sau comert. Fereste-te de el in nopti cu luna.

Viata sexuala a barbatului rac:
Are nevoie continua de incurajare. Daca are acest lucru este un minunat amant. Ii place rolul de invatator (in a da lectii de sex) iar o femeie face bine daca lasa sa creada ca el este acela care da lectii in viata sexuala. O va introduce pas cu pas, ii va explica totul, de ce si ce trebuie sa faca. Sa nu-l intrerupi spunandu-i ca stii aceste lucruri, le-ai practicat deja, caci s-ar retrage imediat, ar visa poate aceste lucruri minunate, pe care le-ar fi putut trai in doi. Este si rabdator si pasionat si ar fi foarte greu de a gasi o combinatie atat de buna.

De la bun inceput cand a facut o propunere in soapta stie unde duce drumul chiar daca va trebui sa escaladeze mult. E bine sa te lasi dus, merita. O calatorie este tot atat de placuta ca si sorirea ei. In inceputul unei legaturi amoroase trebuie evitat ordinarul, vulgarul, doreste sa-si idealizeze partenera si excesul (a cadea intr-un alt rol) chiar daca este excitant ar putea ingropa perspectiva unei legaturi trainice. Cu timpul devine mai realist si accepta lucruri care-l socheaza cateodata dar deoarece este supersensibil, te poti astepta la orice. Daca este tratat cu indiferenta? si fara sentimente se retrage in cochilia sa.
Uvertura este jucata de el foarte sigur, deoarece doreste sa faca fericita femeia de langa el dar si pe el insusi. Barbatul rac se poate adapta la starile sufletesti ale partenerelor, iar asta il face sa fie un artist al dragostei, fata de alti barbati care cred ca in pat poti domina o femeie cu dispret. Inceputul unui act sexual este in afara patului, isi culca partenera eventual pe o masa si trece de la un joc manual la un contact subtil cu penisul. Cand femeia doreste punctul culminant, abia atunci o transporta in pat. Este un expert al jocului cu clitorisul. Are un talent pentru acest joc, foloseste degetele, dar degetele sale au o sensibilitate magica. Memoria sa il ajuta si in dragoste: isi aminteste perfect cu ce s-a excitat o femeie. Ii place sa stie ca a satisfacut-o. Retine toate experientele tineretii si le finiseaza apoi la maturitate cu multa fantezie. Ii plac rufele intime, sexy.

Daca devine homosexual, se va imbraca ca o femeie, talentul sau artistic si adaptarea la mediu vor face sa-si joace rolul perfect. Homosexualii nascuti in zodia racului fac mari eforturi sa se transforme fizic in femeie, si cateodata se vor supune si unor operatii chirurgicale.
Zone erogene:
Cel mai tare mijloc de excitare la cei nascuti in zodia racului este un sarut cu limba si dintii. Pot ajunge si la orgasm. Cea mai sensibila parte sunt sanii; amandoi reactioneaza la stimulari manuale sau orale al sanilor. O usoara mangaiere pe piept ii face sa doreasca actul sexual. Femeile doresc jocul cu sfarcul sanilor iar atingerea sanului in preajma terminarii ii stimuleaza placerea. Si barbatii rac sunt foarte sensibili in zona pieptului. O usoara atingerea a pieptului ii excita. Este bine de stiut acest lucru de catre femei.

Cum "agati" un Rac:
O miscare de sah buna: sa-ti dea racul un sfat! Deoarece doreste sa ajute si compatimeste oamenii, primul pas este facut. Intrebarea: nu ne cunoastem cumva? nu intra in discutie. Racul are o memorie excelenta asa ca nu ajungi prea departe cu aceasta metoda. Discutii in legatura cu copii pot duce la rezultate optime deoarece femeia rac iubeste copii. Acestei femei i s-a facut deja reprosul ca vrea sa mareasca toata lumea cu tatal rac. Te poti axa in discutii politice cu el. Ii plac dicutiile pe plan cultural, muzica romantica, melodica il duc la numitor comun cu infinitul.
Un local cu muzica inceata, cu violonist, muzica este hrana lui sufleteasca. Ai putea sa-l inviti pe malul unei ape, ii place sportul de apa. Ar putea sa mearga si la nudisti deoarece ii place sa-si etaleze corpul. Vrei sa-i faci un cadou unei femei rac? Cel mai bine ceva pentru casa, tablouri, tapete, carti frumos legate in piele, lucruri de bucatarie, originale. Pentru el sunt bune niste mancaruri impachetate exotic, ceva din argint cu initialele sale. Cei nascuti in zodia racului sunt colectionari, iar tot ce mareste colectia lor ii bucura nespus de mult, mai ales lucruri de argint. Familia racului, relatiile trebuie pastrate mai ales in ceea ce priveste mama, ei sunt foarte sentimentali.

Niciodata sa nu-i vorbesti de fostele aventuri, nu-l intereseaza ce rol a jucat alt om in viata altcuiva. Un sfat: Racului nu-i place sa fie privit ca ceva de toate zilele, ceva natural, firesc. Un nou costum, niste cercei noi, trebuie remarcate: dar atentie la supersensibilitatea lor: atentie la formularea unui compliment in privinta costumului sau a cerceilor noi, ar putrea sa creada ca nu sunt bune, ca nu se potrivesc. inainte de a se simti jignit, trebuie explicat complimentul ca atare, deci cum a fost gandit si spus. Sa nu te duci la intalnire cu? racul, daca nu te simti bine. Este o prostie caci tocmai aici ar putea sa te ingrijeasca si sa te ocroteasca. El este cel care iti da aere, care este farul in ceata, de care are nevoie fiecare. Cu multa pasiune aduce fructe, citeste, iti pune muzica si se multumeste sa-ti tina mainile.
Cu tot atata dragoste iti da medicamente si se va ingriji de mancarea ta. Cine nu a fost ocrotit de rac nu stie cat este de frumoasa viata in doi. Este de fapt o alta forma a dorintei sale de a poseda (dar de ce sa intrebam atat si sa cautam motivatii, mai bine profiti).

Cum scapi de un Rac:
Cine vrea sa scape de rac sta in fata unei mari probleme. Nu se lasa infrant, se lipeste ca o guma de mestecat de pantofi. O atitudine urata fata de femeia rac o face sa fuga dar daca o atingi prea tare devine incapatanata si se tine scai. Reactioneaza cu critica pentru care are un talent deosebit. Trebuie sa fii foarte subtil.

Nu o mai lasi sa stie totul despre tine si ii spui ca de acum incolo va fi doar o supusa; daca intra in panica n-o linistesti si o lasi in voia soartei. Devi un mofturos si un depresiv (melancolic) treaba asta influenteaza starea ei psihica. Fata de barbatul rac trebuie o atitudine dominatoare, tu hotarasti mai ales timpul. Arzi mancarea si spui ca lucrurile gospodaresti sunt plictisitoare. Ii critici in dormitor tehnica de iubire. Deoarece ii este frica ca in directia asta nu valoreaza mult, il lasi sa inteleaga exact acest lucru.

Racul are nevoie de dragoste. Nu-l accepti, nu-i dai echilibrul sufletesc, nu asculti sfaturile sale. Racului ii plac restaurantele de moda veche, il duci in locuri excentrice. Il critici ori de cate ori vrei, il faci sa aiba complexe de inferioritate. Cel mai urat lucru este sa-i critici mama.
JOI

La mijlocul saptamanii, ziua de joi aduce cu sine si o dominatie de mare anvergura: planeta Jupiter.

Puterea si maretia acestia va influenteaza pozitiv indeosebi in afaceri si comert, unde puteti avea deosebit succes. De asemenea sunteti cumpatati si linistiti, va iubiti familia si copiii.

Atentie insa ca deveniti rapid gurmanzi inraiti. In schimb sunteti foarte sociabili si deschisi. In favoarea voastra sunt culorile mov, dar si alb-negru, alaturi de ziua de joi si numarul zilei de nastere.
Ascendentul in Taur

O fire increzatoare in sine si consecventa, capabila de activitate de durata sustinuta pentru a-si atinge scopurile. Amabil cand nu este provocat, dar naravas ca un taur cand se infurie, devine incapatanat si intransigent cand intampina opozitie. De obicei este rezervat, principial si oarecum secretos in privinta chestiunilor personale.

Adjectivele pe care le putem atribui cu usurinta acestor indivizi nascuti cu Ascendentul in Taur sunt lent, stabil si capabil. Acesti nativi au o rezistenta strasnica si o putere remarcabila. Sunt adesea foarte loiali fata de cei la care tin. Cu toate ca in general nu par a-si arata puterea, prezenta lor este remarcata si emana stabilitate cu adevarat.
De obicei Ascendentul zodiei dezvaluie schimbarile care vor avea loc. Insa, Taurii, prin natura lor, sunt rezistenti la schimbare. Poate fi dificil sa ii influentezi pe nativii cu Ascendentul in Taur, pentru ca sunt adesea incapatanati si nu se abat de la drumul lor. Primele lor reactii sunt de a incerca sa simta lucrurile, nu in acelasi mod cum un nativ in zodia Pesti poate sa se adapteze la mediul inconjurator, ci cu toate cele 5 simturi. Au foarte dezvoltate mirosul si simtul tactil si reactioneaza la ceea ce se intampla in lumea reala. Au o abordare realista asupra vietii. Inainte de a incepe o noua activitate pun intotdeauna siguranta pe primul loc.

Adesea, nativii cu Ascendentul in Taur sunt adesea foarte precauti si grijulii. Pentru ca semnul Ascendentului are si calitatea de "fix", atunci acest nativ nu este caracterizat ca un personaj flexibil. Mai degraba el poseda o unitate de intentie hotarata.

Mai mult decat majoritatea oamenilor, persoanele cu Ascendetul in Taur prefera "lucrurile bune" din viata. Ingaduinta prea mare fata de sine poate fi o slabiciune pentru multi dintre cei care au acest Ascendent. Adesea, nativii cu ascendetul in Taur colectioneaza diferite lucruri si isi investesc economiile in bunuri materiale.

Persoanelor cu Ascendentul in Taur le place sa poarte haine de calitate si in care se simt confortabil. Rareori se imbraca ostentativ. Multi dintre ei au un fizic puternic si robust.
Destul de posesivi in relatia de cuplu, acesti nativi nu renunta usor la relatiile pe care le au. Cu toate ca nu sunt foarte gelosi, isi considera partenerul o proprietate personala. Intensitatea si loialitatea sunt extrem de importante pentru nativii cu Ascendentul in Taur. Acestia sunt persoane foarte senzuale care prefera confortul pe care il ofera o relatie stabila. Cu toate ca nativii cu Ascendentul in Taur pretuiesc armonia si calmul, relatia de cuplu poate fi foarte pasionala.

Au capacitatea de a castiga bani in beneficiul celorlalti si sunt buni in orice activitate executiva. Sub supravegherea lor se desfasoara cu succes activitatile privind pamantul si produsele sale. Sunt temperamente vitale.

Este placut sa ai in preajma nativi cu Ascendentul in Taur. Stabilitatea lor este foarte linistitoare, iar armonia lor interioara este foarte atragatoare.
Aspect fizic

De statura scunda spre mijlocie, predispusi la ingrasare si adesea cu bustul mic; au fata si constructia corpului patrate; gatul scurt si puternic; fruntea, nasul, obrajii, buzele si gura proeminente; maxilare puternice; ochi negri; parul ondulat sau cret, inchis la culoare; ochii mari si rotunzi; mainile plinute, scurte si puternice.

Predispozitii mentale

Perseverent, constant, conservator, hotarat, incapatanat, mandru si ambitios sa obtina puterea, sociabil totusi, afectuos si iubitor, dar poate fi si foarte nerezonabil, plin de prejudecati si incapatanat ca un taur. Cand este infuriat, nimic nu-i poate sta in cale. Munceste incet, dar bine. Tipurile nedezvoltate sunt de obicei foarte indolente si senzuale.









Postat pe 12 August 2008 12:46
Merci mult Baghera.Stiu ca vreau cam mult dar daca mai ai timp inca de o zodie, e pt mama.Datele personale sunt Maria, 18.07.1960 Iasi, ora nu o stiu din pacate.Merci inca o data si o zi frumoasa iti doresc.
t_maryyana
Postat pe 12 August 2008 14:20
Buna Baghera.Si eu sint balanta.3 .10.1971,ora nu o stiu din pacate.ce poti sa-mi spui?multumesc
vanesa
Postat pe 12 August 2008 15:05
ITI MULTUMESC BAGHERA.ACUMA AM DESCOPERIT RASPUNSUL TA.AS DORI SA MAI IMI SPUI DE PRIETENUL MEU 27.09.1954.ORA NU STIU.MULTUMESC DIN NOU SI SCUZE CA M-AM REPETAT.PA
vanesa
Postat pe 12 August 2008 15:28
te rog mult, poti sa-mi spui si pentru prietenul meu: 24.12.1984.

multumesc mult,
meryyy
Postat pe 12 August 2008 15:44
Iti multumesc mult de tot, Baghera!
Deci, conform descrierii tale, eu sunt Fecioara?, nu Balanta?
Am gasit in carti mai vechi de astrologie treaba asta, cum ca ziua de 23 septembrie ar apartine zodiei anterioare.
Practic eu nici nu stiu ce zodie sunt. Multe lucruri din descrierea facuta de tine mi se potrivesc, iar multe nu, nici chiar cele de la aspectul fizic. Inclin, totusi sa cred ca sunt Balanta.
AnaBalan
Postat pe 12 August 2008 16:23
Vanghelis,... ai grija, poate pierzi tigaia... nu se stie...fragil echilibru!
maria2maria
Postat pe 12 August 2008 20:53
Uneori se intampla sa pierzi.Alteori se intampla sa castigi.Dar de cele mai multe ori nu se intampla nimic.

Postat pe 12 August 2008 21:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Exista compatibilitate intre El-Balanta si Ea-Berbec? 11 De la: violeta_cretu 16 Martie 2013 23:37
barbatul gemeni femeia taur 12 De la: Hydra 21 Februarie 2011 21:05
bunadimineataptrcei care intra pe forum 3 De la: eu_geminy 4 Mai 2011 07:57
buna ziua 28 De la: garbo200162 15 August 2011 22:32
EA "CAPRICORN" + EL "SCORPION" = ??? 12 De la: garbo035189 24 Ianuarie 2010 15:14
Setari Cookie-uri