Zodia Balantei

REZULTATELE PT VIOLETA...PAPUCUL-DOAMNEI
persoanele nascute in zilele de: 3, 12, 21, 30

Culoarea galben-purpuriu a acestei flori semnifica pe de o parte, exuberanta si timiditate in masuri egale, agitatie si veselie, pe de alta parte. Ca singura specie din familia orhideelor de pe teritoriul tarii noastre, papucul-doamnei confera supusilor sai un aer de delicatete si de fragilitate usor exotice, care de multe ori pot ramane doar la nivelul aparentelor.
LATURA SENTIMENTALA: E de remarcat gustul dumneavoastra pentru noutate in jocul iubirii, in caz contrar partenerul fiind considerat necorespunzator. Ar fi naiv din partea lui sa considere ca o relatie cu dumneavoastra va dura, pentru ca niciodata nu va implicati total, iar fidelitatea nu va caracterizeaza.

CE-L DEFINESTE: Instabilitate

COMPATIBILITATE: Mac, trandafir, papucul-doamnei

NUMERE NOROCOASE: 6, 9, 15, 18, 24, 27

ZILE FAVORABILE: Sambata, duminica, luni

DESCRIERE: Nu suportati sa stati multa vreme intr-un loc; decorurile, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe mereu pentru a va simti bine.

Programele si regulamentele nu sunt pentru dumneavoastra, caci vi se pare ca ele va rapesc libertatea pe care puneti mare pret.

Ceea ce va marcheaza fundamental este o mare si nestinsa curiozitate, ce are in permanenta nevoie de lucruri noi care sa o alimenteze.

Va dauneaza foarte mult faptul ca, instabila cum sunteti, tinde-ti sa fiti superficiala si sa va comportati ca atare, in special in ce priveste viata sentimentala si erotica; sunteti foarte imprastiata si ceva mai multa rigoare nu poate decat sa va foloseasca; in sfarsit, mizati uneori prea mult pe o singura carte, iar riscurile pe care vi le asumati va pot duce la esec.

Toate aceste trasaturi ies in evidenta in domeniul experientelor amoroase, dar ele exista si va saboteaza si in alte situatii ale existentei.JOI

La mijlocul saptamanii, ziua de joi aduce cu sine si o dominatie de mare anvergura: planeta Jupiter.

Puterea si maretia acestia va influenteaza pozitiv indeosebi in afaceri si comert, unde puteti avea deosebit succes. De asemenea sunteti cumpatati si linistiti, va iubiti familia si copiii.

Atentie insa ca deveniti rapid gurmanzi inraiti. In schimb sunteti foarte sociabili si deschisi. In favoarea voastra sunt culorile mov, dar si alb-negru, alaturi de ziua de joi si numarul zilei de nastere.
Ascendentul in Sagetator

Sunt predispusi sa fie joviali, stralucitori, optimisti, generosi, milosi. Iubesc libertatea, sunt firi foarte independente si nu vor permite nimanui sa le comande sau sa-i conduca. De obicei au simtul umorului si al demnitatii. Dispozitia este variabila, pot fi sinceri, curajosi, impulsivi, deschisi, nervosi, energici.

Pentru aceste persoane lumea e plina de aventura, lucruri noi de experimentat si in primul rand, speranta. La ei gasesti o inconfundabila credinta si entuziasm.

Acesti nativi sunt cumva fara odihna si adesea persoane active. De multe ori cauta lucruri iesite din comun si multi dintre ei fac asta toata viata. Pot fi niste persoane directe, desi deseori iarta fara niciun fel de problema. Au foarte multe de spus si de oferit. Perspicacitatea si opiniile lor sunt, de obicei, interesante , desi cateodata ofera foarte putine detalii.
Persoanele cu Ascendent in Sagetator au intotdeauna o opinie despre orice si le place sa le spuna celorlalti exact ce simt si cred. Nu se fac mereu placuti de ceilalti, dar cu totii au un fel de a se misca ce ofera, intr-un final, un anumit nivel de incredere. Unii i-ati putea numi naivi sau prea optimisti. Chiar si cei mai linistiti nu se dau in laturi de la actiune si experiente.

Una dintre caracteristicile cel mai des intalnite si evidente, in acelasi timp, ale celor cu Ascendentul in Sagetator, este simtul umorului pe care vor sa il transmita si celorlalti. Chiar si atunci cand nu se simt extraordinar, reusesc sa gaseasca partea nostima a lucrurilor si sa se bucure de orice fac. Pozitia lui Jupiter, guvernatorul acestui semn, ne poate oferi, insa, unele indicii despre cum acesti nativi se manifesta. Jupiter in Capricorn, de exemplu, ii poate da un mod de abordare sarcastic, dar in interiorul lor, dincolo de aparente, o inconfundabila speranta si spirit de viata.

In activitatile sau domeniile comerciale, cei cu ascendentul Sagetatorului sunt in general agresivi, militanti, tenaci, grabiti sa obtina avantaje de pe urma facilitatilor si sa incheie proiectele de afaceri. In discurs merg direct la tinta, fara menajamente. Le plac vanzarile angro, afacerile mari si initiativele financiare de proportii. Temperament afectiv si rational.
Aspect fizic

Inalt, subtire, cu o statura bine facuta, predispusa spre garbovire; cu fata in general lunga sau ovala, fruntea rotunda, cu ochi albastri sau caprui expresivi, cu tenul curat, parul castaniu predispus la chelie mai ales pe la tample; tendinta de a tropai sau de a tarai picioarele.

Predispozitii mentale

Generos, amabil, temperat, drept, sincer, liber, vesel, milos si prietenos, activ si intreprinzator, intelegator, omenos si oarecum impulsiv. Predispozitie catre filozofare, practicarea dreptului, medicinii sau religiei; Dornic sa calatoreasca si sa practice sporturi si exercitii in aer liber.


Postat pe 2 August 2008 20:16
Zodia Balantei este buna, cu conditia ca cel care cantareste, sa nu te fure la cantar.

Postat pe 3 August 2008 05:02
23 09 1957,ora 10,45 ,RODICA
frentzya
Postat pe 3 August 2008 07:39
frentzya
Postat pe 3 August 2008 07:40
ca bine o zisesi draga vanghelis

Postat pe 3 August 2008 11:23
REZULTATELE PT RODICA....FECIOARA...IRIS
persoanele nascute in zilele de: 5, 14, 23

Irisul (sau stanjenelul) este o floare mare si foarte deschisa, caracteristica graitoare pentru nativul subordonat ei, sociabil si lipsit de mistere fata de ceilalti. Felul placut de a fi al acestei persoane este ilustrat exemplar de faptul ca in Japonia irisul este o floare venerata si un simbol national.

LATURA SENTIMENTALA: Multi barbati vor intra in raza de actiune a farmecului dumneavoastra, iar umorul pe care-l aveti va da sare si piper acestor relatii multe intretinute doar la nivelul flirtului, altele ajungand la nivele mai profunde.

Ceea ce va va subjuga, nu intotdeauna cu urmari fericite, va fi gustul pentru jocul seductiei, cat si cel pentru placerile sexuale. Conteaza pentru dumneavoastra decisiv ca celalalt sa fie in permanenta capabil de a purta o discutie interesanta, in caz contrar veti fugi repede de langa el.

CE-L DEFINESTE: Dinamism

COMPATIBILITATE: Toate florile

NUMERE NOROCOASE: 1, 10, 19, 28, 30, 38

ZILE FAVORABILE: Miercuri, vineri

DESCRIERE: Va caracterizati printr-o mare adaptabilitate la medii, persoane noi si acest lucru implicand in acelasi timp un spatiu de activitate destul de extins si de divers.

Sunteti simpatica, aveti o inteligenta remarcabila si va dovediti o fire foarte sociabila. Desi de regula apareti ca o persoana agreabila, puteti deveni uneori un vulcan in plina activitate daca aveti impresia ca cineva va jigneste profund si pe neasteptate.
Cel mai rau lucru care vi se poate intampla este sa vi se incalce libertatea in mod iremediabil si asta in special prin dependenta dumneavoastra fata de placeri, pe care, odata ce le-ati gustat, vi le faceti definitiv stapane.

Ar trebui deci sa aveti in vedere foarte serios acest lucru si sa dovediti mai multa clarviziune si retinereLUNI

Cei nascuti in prima zi a saptamanii, luni, sunt dominati de vecina Pamantului, Luna.

Acest lucru determina cateva caracteristici importante cum ar fi faptul ca sunteti o persoana schimbatoare dupa cum sunt fazele lunii; sunteti usor de impresionat, romantici , visatori, intuitivi, imaginatie bogata, timizi.

Succesul in viata il obtineti daca aveti asezamantul undeva pe langa o apa, ziua cea mai bune este luni, culoarea care va avantajeaza este alb-argintiu, iar numarul zilei in care v-ati nascut este cel norocos.
Ascendentul in Rac

Schimbator, sensibil, timid, trece prin multe schimbari si succese sau esecuri in plan social si profesional. Au o imaginatie bogata, sunt oarecum sentimentali, intelegatori si vorbareti. �in la casa si la familie; au o memorie prodigioasa, mai ales pentru evenimentele istorice sau familiale; sunt harnici, frugali, strangatori si grabiti sa acumuleze cele necesare vietii.

Aceste persoane sunt niste creaturi foarte tandre. Au ceva care ii face sa vi se para foarte familiari - de parca ar fi chiar baiatul sau fata din vecini. Atunci cand intra intr-o incapere n-o fac intr-un mod evident. Mai degraba, se dau intr-o parte si isi croiesc drum inauntru. Pentru ca in general sunt destul de emotivi, pot sa devina nelinistiti foarte repede, mai ales in public.

Atunci cand se simt amenintati sau se afla pe un teren necunoscut, primul lor instinct este de a se apara. Cand sunt pusi in fata unor situatii noi se retrag imediat sau dau dovada de timiditate. In general aceste persoane se dovedesc a fi foarte grijulii. Par destul de prietenoase, chiar inocente. De obicei acesti nativi sunt destul de modesti si pot fi abordati cu usurinta. Totusi unele persoane cu Ascendentul in Rac sunt atat de introvertite incat reprezinta exact opusul.
Din moment ce au descendentul in Capricorn, persoanele cu Ascendentul in Rac cauta stabilitate si siguranta in partenerul pe care il au si in prietenii lor. Aceste persoane se descurca cel mai bine atunci cand partenerul da dovada de putere, stabilitate financiara si emotionala si indemanare. De fapt, nativii cu Ascendetul in Rac prefera relatiile in care exista niste reguli bine definite. In anumite cazuri, acesti nativi pot sa isi surprinda partenerul. De ce? Pentru ca se dovedesc a fi niste persoane la locul lor, orientate spre familie. Atunci cand vine vorba de casatorie abordeaza lucrurile intr-un mod practic si realist.

Aspect fizic

De obicei nu depaseste statura medie, manifesta tendinta spre corpolenta, are un mers uneori apasat sau neindemanatic; fata este rotunda, obrajii plini, barbia aparent ingrosata, nasul scurt uneori mai proeminent catre varf; ochii caprui sau albastru deschis, tenul este palid, pieptul este larg, mainile si picioarele mici; miscarea si pozitia mainilor seamana cu cea a racului.

Predispozitii mentale

Apetenta catre schimbare, noutate si calatorie, dar de obicei este dependent de casa si familie, deschis catre viata publica. Dornic de a poseda bunuri, este precaut, prudent, atent cu banii, desi uneori este inselat; este intelegator si schimbator. De obicei manifesta inclinatii psihice sau oculte.
Nume celebre cu Ascendentul in Rac:

Ben Affleck, Anne Archer, Tyra Banks, Lisa Bonet, Cher, Tony Curtis, Salvador Dali, Cameron Diaz, Albert Einstein, Farrah Fawcett, Judy Garland, M.C. Hammer, Angelina Jolie, Lisa Kudrow, Jerry Lewis, Steve McQueen, John Ratzenberger, Julia Roberts, Kurt Russell, Steven Spielberg, John Travolta, Vincent Van Gogh.







Postat pe 3 August 2008 11:31
30.09.1967, ora 1,30, tudorita-doina, imi place ca sunt balanta si nu ma vad ca fiind din alta zodie.
multumesc anticipat, baghera... o zi buna tuturor, balante sau nu
marra07
Postat pe 3 August 2008 12:25
http://astromax.eva.ro/
d4rk_girl
Postat pe 3 August 2008 13:26
multumesc bagherta...
vanghelis...te aprob ca balanta ce sunt
andda85
Postat pe 3 August 2008 13:54
buna!ce spui despre 8.05.1964?(bucuresti,ora nu o stiu)
ilariana03
Postat pe 3 August 2008 14:28
Multumesc...Baghera...mult timp iti mai pierzi la calc.....

Postat pe 3 August 2008 18:49
iti multumesc ,dar am totusi o nelamurire ,in alt horoscop sint balanta ,23 e inceputul zodiei care o fi cel bun pt. ca eu ma aseaman mai mult cu balantele decit cu fecioarele.....
frentzya
Postat pe 3 August 2008 18:56
REZULTATELE PT TUDORITA-DOINA...PAPUCUL-DOAMNEI
persoanele nascute in zilele de: 3, 12, 21, 30

Culoarea galben-purpuriu a acestei flori semnifica pe de o parte, exuberanta si timiditate in masuri egale, agitatie si veselie, pe de alta parte. Ca singura specie din familia orhideelor de pe teritoriul tarii noastre, papucul-doamnei confera supusilor sai un aer de delicatete si de fragilitate usor exotice, care de multe ori pot ramane doar la nivelul aparentelor.
LATURA SENTIMENTALA: E de remarcat gustul dumneavoastra pentru noutate in jocul iubirii, in caz contrar partenerul fiind considerat necorespunzator. Ar fi naiv din partea lui sa considere ca o relatie cu dumneavoastra va dura, pentru ca niciodata nu va implicati total, iar fidelitatea nu va caracterizeaza.

CE-L DEFINESTE: Instabilitate

COMPATIBILITATE: Mac, trandafir, papucul-doamnei

NUMERE NOROCOASE: 6, 9, 15, 18, 24, 27

ZILE FAVORABILE: Sambata, duminica, luni

DESCRIERE: Nu suportati sa stati multa vreme intr-un loc; decorurile, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe mereu pentru a va simti bine.

Programele si regulamentele nu sunt pentru dumneavoastra, caci vi se pare ca ele va rapesc libertatea pe care puneti mare pret.

Ceea ce va marcheaza fundamental este o mare si nestinsa curiozitate, ce are in permanenta nevoie de lucruri noi care sa o alimenteze.

Va dauneaza foarte mult faptul ca, instabila cum sunteti, tinde-ti sa fiti superficiala si sa va comportati ca atare, in special in ce priveste viata sentimentala si erotica; sunteti foarte imprastiata si ceva mai multa rigoare nu poate decat sa va foloseasca; in sfarsit, mizati uneori prea mult pe o singura carte, iar riscurile pe care vi le asumati va pot duce la esec.

Toate aceste trasaturi ies in evidenta in domeniul experientelor amoroase, dar ele exista si va saboteaza si in alte situatii ale existentei.SAMBATA

Pentru cei care sunt nascuti intr-o zi de sambata trebuie sa stie ca sunt dominati de planeta Saturn. Acesta planeta va confera aerul unor singuratici, chiar tristi si bolnaviciosi.

Multi dintre voi se caracterizeaza si printr-o invidie evidenta. Cu toate acestea multi dintre cei nascuti sambata se caracterizeaza printr-o fire artistica, iar unii au succes in stiintele exacte si in ezoterism.

Chiar daca, aparent, aceasta zi de sfarsit de saptamana nu este buna nu disperati pentru ca cei nascuti sambata au un mare noroc in viata. La acestia culorile care le sunt favorabile sunt culorile rosu-negru, la fel cum si ziua de sambata si numarul zilei de nastere.
Ascendentul in Leu

Persoanele nascute acum sunt amabile, generoase, binevoitoare, cu inclinatii filozofice si o fire nobila. Nativii Leului sunt sinceri, liberi, transanti in exprimare, independenti, impulsivi, plini de energie si cu atitudini demonstrative. Sunt o fire focoasa si insufletita.

Persoanele cu Ascendentul in Leu nu pot trece neobservate. Emana o energie speciala si un magnestism care atrage atentia celorlalti. Cateodata este din cauza ca sunt niste persoane galagioase, care acorda o atentie sporita felului in care arata (in special parului); alteori este datorita felului lor de a fi care pur si simplu starneste interesul celorlati.

Nativii cu Ascendentul in Leu stiu foarte bine ceea ce pot si sunt constienti de modul in care arata. Isi dau extrem de bine seama cum sunt alte persoane si ceea ce vor sa para. De fapt, pe acesti nativi ii intereseaza foarte mult sa pastreze aparentele - se gandesc daca persoanele cu care se intalnesc sau locurile pe care le frecventeaza ar putea sa le afecteze imaginea. Adesea nativii cu Ascendetul in Leu se simt ca si cum ar fi pe scena, chiar si in intimitatea casei lor.
Au tendinta de a lua decizii pripite, de a avea accese de furie si de a face excese. Totusi, dispun de o rabdare foarte mare si de energie, iar datorita caracterului lor idealist nu intra in prea multe necazuri. Dorinta de a controla tot ce se intampla in cercul lor prieteni ii poate transforma cateodata in niste persoane autoritare. Daca nu exagereaza cu aceasta autoritate, vor aparea ca nioste persoane care vor ca oamenii pe care ii iubesc se simt bine. Multi dintre nativii cu Ascendentul in Leu sunt conducatori, fie prin profesia pe care o au, fie prin caracter.

Tendinta de a supraaprecia unele lucruri sau chiar pe ei insisi este prezenta in majoritatea cazurilor. Acest lucru se datoreaza entuziasmului si optimismului natural pe care le au atunci cand incep o noua activitate. Cateodata sunt ca niste reclame care ruleaza una dupa alta. De fapt, persoanele cu Ascendentul in Leu au toate calitatile necesare pentru a fi buni promotori.

In general persoanele cu Ascendentul in Leu isi sustin demonstratiile si au tendinta de a face gesturi ample. In fapt, unii dintre ei sunt atat de absorbiti de fictiune, incat le este putin cam greu sa vada realitatea. Acesti nativi simt o nevoie extraordinara de a fi admirati.

Adesea pesoanele cu Ascendentul in Leu au o constitutie fizica puternica. Acorda o atentie deosebita aspectului fizic si manierelor. In general adopta stiluri vestimentare si tunsori tineresti. Felul lor de a fi este autoritar si puternic.
Indiferent de varsta pe care o au, persoanele cu ascendetul in Leu vor avea intotdeauna o inima ca de copil. Le place sa se distreze, sunt prietenosi, generosi si spirituali.

Oricat de marinimos si prietenos este nativul cu ascendetul in Leu, acesta va fi schimbat de pozitia Soarelui in zodie si casa. Acest lucru se intampla deoarece planeta care guverneaza Ascendentul in Leu este soarele. De exemplu, o persoana cu Ascendentul in Leu, care are Soarele in Fecioara, poate sa nu fie la fel de puternica cum este o persoana cu Ascendetul in Leu care are Soarele in Berbec. Oricum, indiferent de pozitia Soarelui, nativii cu Ascendetul in Leu se recunsoc ca fiind constienti de propria valoare si sunt optimisti. Sunt inzestrati cu simt estetic, recunosc calitatea si au un stil prietenos caruia este greu sa ii rezisti. Vor sa faca astfel incat lucrurrile sa se intample si creaza valva.

Se intrec pe ei insisi acolo unde au autoritate sau o pozitie responsabila in domeniile executive sau in sferele de conducere. Temperament schimbator.

Aspect fizic

Umeri largi, oase si muschi puternici, partea superioara mai bine conturata decat cea inferioara; talie subtire, genunchi proeminenti, tinuta verticala; parul este moale si ondulat, de obicei de culoare deschisa cu tendinta de a cheli; fata mare si rotunda, ochii caprui, tenul rosiatic.
Predispozitii mentale

Ambitios, generos, demn, sincer, cald, increzator in sine, curajos, impulsiv, hotarat, perseverent, scrupulos; cu apetenta de putere si onoruri; inclinatii artistice; vesel, optimist.







Postat pe 3 August 2008 20:14
REZULTATELE PT ILARIANAO3...TAUR...MARGARETA
persoanele nascute in zilele de: 8, 17, 26

Margareta semnifica inocenta, candoare, ori faptul de a se sti iubita. Timiditatea si puritatea ce caracterizeaza aceste flori sunt justificate prin compatibilitatea culorilor, de mijlocul lor galben si de petalele albe si delicate. Multor fete li s-au dat numele lor, dintr-o evidenta dorinta de a le semana.
LATURA SENTIMENTALA: Sunteti tandra si va asteptati la reciprocitate, lucru care va conta foarte mult pentru dumneavoastra. Desi nu ignorati viata sexuala, aceasta nu va fi hotaratoare in raporturile sentimentale. Este foarte probabil ca-l veti cauta vreme indelungata pe barbatul visurilor dumneavoastra pana sa-l gasiti si ca veti trai multe dezamagiri in tot acest timp.

Ce mai conteaza insa ca au trecut atatia ani pana sa va impliniti idealul? Ceea ce e important e fericirea ce va umple inima si trebuie sa fiti recunoscatoare stelei dumneavoastra norocoase.

CE-L DEFINESTE: Fragilitate

COMPATIBILITATE CU: Albastrea, bujor, mac, floarea-soarelui

NUMERE NOROCOASE: 4, 8, 22, 24, 26, 31

ZILE FAVORABILE: Sambata



DESCRIERE: Dati dovada de multa perseverenta in a va sustine punctele de vedere, nefiind insa o persoana agresiva ci dimpotriva
Aceasta trasatura se coreleaza cu temeritatea pe care in mod sigur o aveti in toate imprejurarile. Va mai caracterizati prin modestie si uneori printr-o usoara rezerva in raporturile cu ceilalti.

Prietenii dumneavoastra nu sunt numerosi, dar sunt de nadejde. Fiind in permanenta defensiva pe plan existential, se intampla uneori sa capitulati prea usor.

Calitatile pe care vi le dezvoltati continuu sunt prudenta si clarviziunea.
Acest semn e dominat de Venus. Deci femeia nascuta in aceasta zodie nu are nevoie de manualul artei de a ispiti. Cand, cu toata nevinovatia isi aranjeaza tinuta sau sta picior peste picior, transmite semnale sexy spre toti barbatii din camera. Daca o intereseaza un barbat isi indreapta spre el antenele erotice. Doar daca este mort el nu reactioneaza. Are o mare putere de atractie asupra barbatilor, dar este foarte exigenta in alegerea lor. Poate fi foarte concesionala. Intuitiv simte cum trebuie sa procedeze un amant, dar inima ei are alte masuratori si motive mai complexe. Este foarte sensibila, si devine repede dominatoare. La ea adevarata iubire nu are drum neted.

Este foarte geloasa, poate face scene, care umbresc si specialistii de la Hollywood. Cand se simte neglijata o spune direct. Parerea ei sincera este accentuata si printr-un vas aruncat. Femeia taur stie ce vrea si in incapatanarea ei fara margini poate deveni nechibzuita. Cand doreste ceva, nu se lasa abatuta din drum si se foloseste de lacrimi, amenintari. O femeie taur este un dusman rau, indiferent de ce mijloc sau arma de razbunare foloseste. Pe de alta parte, este dispusa sa dea tot atat cat primeste. Este foarte agasanta. Are o siretenie innascuta, nu poti sa o duci in eroare si simte intuitiv sinceritatea altora.
Se bazeaza pe simturile ei. Unii fac greseala de a-i subaprecia inteligenta, pentru ca nu este tipul spiritual, stralucitor. Ea are insa o rara forma a intelientei: inteligenta intuitiva. Este practica, idealista, nu viseaza un idol de film daca barbatul ei este alaturi. Nu crede in platonism. In tinerete doreste sa cunoasca viata, iar barbatul care vrea sa-i arate o parte din ea are toate sansele. Dar cu cat cunoaste mai multi barbati, cu atat devine mai dificila in alegerea barbatilor. Are anumite pretentii. Barbatul, care nu corespunde nu ajunge departe. Este o femeie senzuala, iar daca barbatul nu o satisface cauta altul. Se imbraca cu gust, dar fara sa risipeasca banii. Tine la bugetul ei, dar din acesti bani cauta sa faca tot posibilul. Ii plac bijuteriile, mai ales lantisoarele. Stie sa pretuiasca luxul.

Un barbat care o rasfata cu blanuri si o inconjoara cu lux, o cucereste pentru totdeauna. Daca se crede in maini bune, poate deveni neglijenta, lenesa, fara sa-si mai ingrijeasca aspectul exterior, nepunctuala. Deoarece ii place sa manance foarte bine, se ingrasa foarte repede. In fiecare femeie taur doarme o grasuta, care abia asteapta sa iasa la iveala prin neglijenta. Are nevoie de un ventil pentru tandretea ei, si o gaseste mai des in casnicie decat intr-o relatie extraconjugala. Doreste un barbat credincios. Barbatii fara vointa nu prezinta interes pentru ea. Ii place sa faca din amant un fel de posesie.
De aceea nu-i controleaza prea mult credinta. Cu toate ca reactioneaza impulsiv, stie sa fie si foarte stapanita. Nu-si arata dragostea in societate. Se aprinde foarte rapid, dar se stapaneste bine, cat timp ii permite mintea sanatoasa. Este foarte incapatanata si staruitoare. Este o buna gospodina, de asemenea este o buna partenera de pat, pentru ca stie sa fie tandra si credincioasa. Nu va ierta niciodata necredinta. Cui ii place sa se uite dupa alte femei sa nu o aiba alaturi.
Viata sexuala a femeii taur:
Cand aceasta femeie va invita la cina, precis va fi un mediu adecvat. Converseaza cu o voce placuta, are rochia si bijuteria potrivita. Invitatia o face numai oamenilor pe care ii place de aceea sunt foarte bine primiti, se bucura de o primire stralucita. Pielea ei este fina si stralucitoare. Lucru comun la aceste femei: decolteul arata un san mare. Femeile taur sunt pline de zone turbate. Se pregatesc pentru aceasta seara minutios: muzica buna, parfumuri exotice, lumina obscura, perne de matase.

Trebuie condusa insa cu tact si cu grija, deoarece asteapta de la barbat multa bunatate, rabdare si o buna pregatire fizica. Asteapta de fapt bucurii sexuale, dar nu-i trebuie excursii neobisnuite. Cine doreste o tehnica noua, trebuie s-o faca foarte rafinat, pana ce prinde ea incredere. Ii plac placerile sexuale fara prea multe schimbari. Este o amanta foarte pretentioasa, barbatul care a atras-o in patul sau trebuie sa o si satisfaca. Are sa-l faca sa respire greu. Aceste rendezvous-uri au intensitatea unei lupte cu taurul. Apreciaza semnele marunte ale dragostei imbratisari, saruturi, etc.
Dar nu se multumeste cu atat. Ce rost are sa acordezi un instrument, daca nu canti la el? In pat este o romantica fara pereche. Are nevoie de imprejurarea necesara. Iubeste blanurile, o poti iubi si pe jos, pe blanita, caci doreste sa fie cat mai seducatoare. In dormitor, lumina este aprinsa cat mai stralucitor. Tehnica ei consta in a-si dramatiza fantezia sexuala. Face pe distanta, iar barbatul trebuie sa joace rolul unui barbat pasionat. Imediat devine o vampira, care isi devoreaza victima. Totul este dramatic, o patima foarte puternica, care dintr-o extrema in alta. Este condusa sau de o puternica dorinta sexuala, sau de o puternica dorinta de siguranta. Cu varsta devine delasatoare.

Rufele care erau din matase devin cu timpul de bumbac ieftin. Incep sa-i placa mirosurile corpului barbatesc. Unele femei taur devin lesbiene, iar cand au gasit aceasta forma de satisfactie, greu se mai dezobisnuiesc.
Zone erogene:
Cel mai sensibil este gatul: cand treci usor cu degetele peste gat apoi il saruti rapid, se excita. Ocazii pentru asemenea atingeri exista des daca legi o cravata sau iei parul de pe palton. In dormitor trebuie exploatate asemenea lucruri. Saruta patimas pe gat, usoare muscaturi dar nu trebuie uitat ca taurul este incet si ii va place lucrul comod, nu e voie sa fie luat prin asalt, surprindere sau fortat.

Cum "agati" un Taur:
Taurul nu-l gasesti printre leii de salon, nici in mijlocul unei societati ci la margine unde insa este foarte singur. Il cunosti dupa voce, un timbru tare si cald. Daca toti se uita la o scena delicata (o cearta, caderea unei scrumiere) taurul nici nu clipeste macar. Cine cauta o oaza, gaseste taurul care nu are nimic comun cu societatea si galagia. Dureaza pana sa-ti dai intalnire cu el, are nevoie de timp de gandire. Daca insa accepta, poti fi sigur ca te place. O intalnire pentru o seara nu este un inceput rau dar trebuie sa fie o comedie. Umorul taurului este mai real, grosolan.
Daca vrei un restaurant atentie la o mancare buna (portii mari) si un vin excelent. Taurul iubeste mancarea de casa, mai ales daca observa ca special pentru el a fost pregatita. I se potriveste zicala dragostea trece prin stomac. Cu toate ca iubeste mancarea si vinul, risipa de bani nu-i place. Un restaurant bun nu trebuie sa fie si extravagant ci sa ofere tot ceea ce se poate. Femeia taur iubeste barbatii care stiu sa-si gospodareasca banii. Taurului ii place cand cu bani putini poti oferi o mancare gustoasa. Acesti oameni sunt materialisti. Daca au un hobby acesta trebuie sa reprezinte ceva valoros.

Taurul nu iubeste minciuna si imediat vede falsul dintr-o chestiune, cadourile ce i se fac sa fie practice dar deosebite, ei au un gust bun si sunt foarte conservatori. Smaraldele sunt pietrele sale pretioase care ii aduc noroc in dragoste.
IMPORTANT - Taurii nu pot trai singuri, au nevoie mare de dragoste din partea celorlalti, daca ii iubesti cu adevarat trebuie sa le-o dovedesti.
Cum scapi de un Taur:
Cu cat legatura este mai de durata cu atat va fi mai greu s-o termini. La inceput raceala ar fi mai indicata, mai ales sa nu faci fata la pretentiile sale sexuale. O femeie taur nesatisfacuta, rapid iti da papucii. Daca spui barbatului taur ca vrei sa fii lasata in pace, isi cauta pe altcineva. Daca insa legatura se consolideaza, taurul vede in partener si un prieten iar de prieten nu se desparte.

Cine insa a ajuns la acest moment trebuie sa fie exact contrariul caracterului taurului, adica devine risipitor, serveste sandviciuri, se imbraca dezordonat si face niste afirmatii fara tact si grosolane, nu se mai supune dorintelor sale si in toate parerile cauta sa lupte impotriva sa. Incerci sa cochetezi cu altii, il scoti din imprejurimile care-i plac (casa) si inviti multi musafiri. Dureaza pana scapi de el
VINERI

Planeta dragostei, a generozitatii si a frumusetii este dominanta celor nascuti in ziua de vineri. Adica planeta Venus.

Acesta influenteaza indeosebi oameni cu succes in viata, oameni cunoscuti avand o finete deosebita, dar si un talent artistic deosebit. Chiar si atunci cand aveti parte de ele sunteti in continua cautare a armoniei, a linistii si a echilibrului.

Culorile care va sunt favorabile sunt culorile maro si gri, alaturi de ziua de vineri si numarul zilei in care v-ati nascut.

Ascendent in Capricorn

Fire serioasa, tacuta, ganditoare, contemplativa, avand atata demnitate si stima de sine incat incearca sa-si urmareasca eficient interesele. Sunt prudenti, precauti, strangatori si practici si actioneaza numai dupa indelungi premeditari.

Sunt ambitiosi si perseverenti si pot munci din greu si mult fara a se descuraja. Sunt capabili sa indure multe cand interesul le-o cere, mai ales in afaceri.

Cei nascuti cu Ascendentul in Capricorn au o seriozitate inconfundabila. Chiar si cand glumesc, acest lucru este foarte vizibil. De fapt, foarte multi dintre oamenii cu simtul umorului au Ascendent in Capricorn. La ei totul tine de planificare. Si faptul ca nu rad inainte de gluma face tot farmecul.

Persoanele cu Ascendent in Capricorn proiecteaza competenta. Pur si simplu degaja acest lucru. Au o imagine de sine la care tin foarte mult. Hainele pe care le poarta si felul in care se comporta sunt o mare preocupare pentru ei. Vor sa para niste persoane pline de succes si de foarte multe ori le reuseste.
De multe cei cu Ascendent in Capricorn sunt persoane puternic influentate de conditiile familiale. De exemplu, parintii isi pot numi copilul cu Ascendent in Balanta ca fiind "dragut", cel in Berbec ca fiind "independent". In cazul celor cu Ascendent in Capricorn, acestia sunt copii care intotdeauna au fost considerati responsabili. Cateodata, sunt chiar ei care se uita in jurul lor si simt nevoia de a fi cei organizati, cei de nadejde si cei mai responsabili membri ai familiei.

De aceea, adesea, persoanele cu Ascendent in Capricorn adopta un puternic simt al traditiei, al familiei si al responsabilitatii de la varste fragede. Ei ne apar ca extrem de muncitori, competenti si persoane de nadejde. Ceea ce altii nu vad sub aspectul rece, cateodata suav este agitatia interioara: de multe ori se intreaba: "Oare fac destul?", "Merit toate astea?", "Cum pot sa fac lucrurile mai bine?". Sunt foarte preocupati de viitor.

Desi pare ca acesti oameni ajung sa fie de succes foarte usor, acest lucru e doar aparent. Ei fac sa para asa. Multi dintre cei cu Ascendent in Capricorn traiesc intr-o lupta continua si o negare continua cu ei insisi. Stiu sa nu fie frivoli, totusi cheltuiesc bani pe haine pe care si le doresc (cele de firma, bineinteles) si pe alte simboluri ale statutului. Desi nu le place sa se afiseze si sa iasa in evidenta, reusesc sa fie remarcati prin succesul pe care il au.
De foarte multe ori, povestile celor cu ascendent in Capricorn sunt unele de succes. Desi au avut o copilarie grea, au stiut sa se orienteze astfel incat sa le fie bine. Saturn guverneaza aceasta zodie si asta inseamna ca in timpul copilariei au fost seriosi si foarte responsabili, dar in timp ce cresc, cresc si imbatranesc frumos si invata cum sa traisca viata mai relaxat.

Sunt harnici, increzatori si cumpatati; respecta religia, se consacra cercetarii teologice si analizeaza cu mare atentie fiecare subiect sau stiinta aleasa. Pot fi limitati in actiunile lor de o sanatate deficitara. Altfel, se descurca bine in chestiunile privitoare la pamant si cultivarea acestuia, dar referitoare si la marile asociatii sau la preocuparile de utilitate publica. Temperament afectiv sau afectiv-rational.

Aspect fizic:

Inalt, subtire, cu o statura bine facuta, predispusa spre garbovire; cu fata in general lunga sau ovala, fruntea rotunda, cu ochi albastri sau caprui expresivi, cu tenul curat, parul castaniu predispus la chelie mai ales pe la tample; tendinta de a tropai sau de a tarai picioarele.

Predispozitii mentale:

Generos, amabil, temperat, drept, sincer, liber, vesel, milos si prietenos, activ si intreprinzator, intelegator, omenos si oarecum impulsiv. Predispozitie catre filozofare, practicarea dreptului, medicinii sau religiei; Dornic sa calatoreasca si sa practice sporturi si exercitii in aer liber.










Postat pe 3 August 2008 20:27
draga CRYLE asa este stau mai mult la computer pt ca sint in vacanta norocul meu,iar ce fac eu aici e FUN si sper ca si voi va distrati la fel ca si mine...draga frentzya sint de acord cu tine si intr-ader tu esti nascuta exact pe data de 23 fiind ultima decada din fecioara si prima zi din balanta prima decada daca spui ca ti-se potriveste mai mult prima decada din balanta atunci citeste rezultatele de la balanta,sper ca v-ati distrat

Postat pe 3 August 2008 20:38
eu vreau sa aflu mai multe daca se poate :) m-am nascut in 10.10.1992 m-am nascut vineri pe sambata la ora 2
iulianadeva
Postat pe 3 August 2008 21:45
multumesc, baghera.
poti sa imi spui cate ceva si despre prietenul meu nascut pe 23.07.1982 - vineri?
multumesc
rimelutza
Postat pe 3 August 2008 21:55
REZULTATELE PT IULIANADEVA...FLOAREA-SOARELUI
persoanele nascute in zilele de: 1, 10, 19, 28

Acest semn evidentiaza nevoia dumneavoastra de stralucire, de a fi in centrul atentiei, precum si o anume continuitate a actiunilor de urmarire a unui scop ori ideal (in ciuda unei aparente instabilitati), asemeni florii soarelui ce isi improspateaza florile din caldura astrului si-l urmareste toata ziua.
LATURA SENTIMENTALA: Aici trebuie sa va lasati calauzita de instinct, de ceea ce simtiti, caci e greu de presupus ca va aduce cineva in postura de victima. Aveti experiente numeroase in acest domeniu. Va plac persoanele mai slabe decat dumneavoastra.

CE-L DEFINESTE: Generozitate

COMPATIBILITATE: Bujor, albastrea, orhidee

NUMERE NOROCOASE: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31

ZILE FAVORABILE: Duminica si luni

DESCRIERE: Sunteti o persoana dinamica, expansiva, placuta, iar felul dumneavoastra de a va comporta in societate va confera un anume magnetism in raza caruia vor intra multe persoane.

Uneori puteti deveni tiranica cu ceilalti (prin ascutirea la extrem a unui simt al autoritatii ce va este propriu), sau o puteti apuca pe o cale care nu duce nicaieri, indeosebi in tinerete.

Trebuie sa invatati sa va invingeti si alte defecte (daca doriti sa aveti parte de o existenta armonioasa), cum ar fi: impulsivitatea si imprudenta, severitatea excesiva, sau nesinceritatea.

Va descurcati in cele mai dificile situatii si capacitatea dumneavoastra de a gasi mereu calea spre lumina in astfel de imprejurari va starni admiratia si va impune celorlalti.
SAMBATA

Pentru cei care sunt nascuti intr-o zi de sambata trebuie sa stie ca sunt dominati de planeta Saturn. Acesta planeta va confera aerul unor singuratici, chiar tristi si bolnaviciosi.

Multi dintre voi se caracterizeaza si printr-o invidie evidenta. Cu toate acestea multi dintre cei nascuti sambata se caracterizeaza printr-o fire artistica, iar unii au succes in stiintele exacte si in ezoterism.

Chiar daca, aparent, aceasta zi de sfarsit de saptamana nu este buna nu disperati pentru ca cei nascuti sambata au un mare noroc in viata. La acestia culorile care le sunt favorabile sunt culorile rosu-negru, la fel cum si ziua de sambata si numarul zilei de nastereAscendentul in Leu

Persoanele nascute acum sunt amabile, generoase, binevoitoare, cu inclinatii filozofice si o fire nobila. Nativii Leului sunt sinceri, liberi, transanti in exprimare, independenti, impulsivi, plini de energie si cu atitudini demonstrative. Sunt o fire focoasa si insufletita.

Persoanele cu Ascendentul in Leu nu pot trece neobservate. Emana o energie speciala si un magnestism care atrage atentia celorlalti. Cateodata este din cauza ca sunt niste persoane galagioase, care acorda o atentie sporita felului in care arata (in special parului); alteori este datorita felului lor de a fi care pur si simplu starneste interesul celorlati.

Nativii cu Ascendentul in Leu stiu foarte bine ceea ce pot si sunt constienti de modul in care arata. Isi dau extrem de bine seama cum sunt alte persoane si ceea ce vor sa para. De fapt, pe acesti nativi ii intereseaza foarte mult sa pastreze aparentele - se gandesc daca persoanele cu care se intalnesc sau locurile pe care le frecventeaza ar putea sa le afecteze imaginea. Adesea nativii cu Ascendetul in Leu se simt ca si cum ar fi pe scena, chiar si in intimitatea casei lor.
Au tendinta de a lua decizii pripite, de a avea accese de furie si de a face excese. Totusi, dispun de o rabdare foarte mare si de energie, iar datorita caracterului lor idealist nu intra in prea multe necazuri. Dorinta de a controla tot ce se intampla in cercul lor prieteni ii poate transforma cateodata in niste persoane autoritare. Daca nu exagereaza cu aceasta autoritate, vor aparea ca nioste persoane care vor ca oamenii pe care ii iubesc se simt bine. Multi dintre nativii cu Ascendentul in Leu sunt conducatori, fie prin profesia pe care o au, fie prin caracter.

Tendinta de a supraaprecia unele lucruri sau chiar pe ei insisi este prezenta in majoritatea cazurilor. Acest lucru se datoreaza entuziasmului si optimismului natural pe care le au atunci cand incep o noua activitate. Cateodata sunt ca niste reclame care ruleaza una dupa alta. De fapt, persoanele cu Ascendentul in Leu au toate calitatile necesare pentru a fi buni promotori.

In general persoanele cu Ascendentul in Leu isi sustin demonstratiile si au tendinta de a face gesturi ample. In fapt, unii dintre ei sunt atat de absorbiti de fictiune, incat le este putin cam greu sa vada realitatea. Acesti nativi simt o nevoie extraordinara de a fi admirati.

Adesea pesoanele cu Ascendentul in Leu au o constitutie fizica puternica. Acorda o atentie deosebita aspectului fizic si manierelor. In general adopta stiluri vestimentare si tunsori tineresti. Felul lor de a fi este autoritar si puternic.
Indiferent de varsta pe care o au, persoanele cu ascendetul in Leu vor avea intotdeauna o inima ca de copil. Le place sa se distreze, sunt prietenosi, generosi si spirituali.

Oricat de marinimos si prietenos este nativul cu ascendetul in Leu, acesta va fi schimbat de pozitia Soarelui in zodie si casa. Acest lucru se intampla deoarece planeta care guverneaza Ascendentul in Leu este soarele. De exemplu, o persoana cu Ascendentul in Leu, care are Soarele in Fecioara, poate sa nu fie la fel de puternica cum este o persoana cu Ascendetul in Leu care are Soarele in Berbec. Oricum, indiferent de pozitia Soarelui, nativii cu Ascendetul in Leu se recunsoc ca fiind constienti de propria valoare si sunt optimisti. Sunt inzestrati cu simt estetic, recunosc calitatea si au un stil prietenos caruia este greu sa ii rezisti. Vor sa faca astfel incat lucrurrile sa se intample si creaza valva.

Se intrec pe ei insisi acolo unde au autoritate sau o pozitie responsabila in domeniile executive sau in sferele de conducere. Temperament schimbator.

Aspect fizic

Umeri largi, oase si muschi puternici, partea superioara mai bine conturata decat cea inferioara; talie subtire, genunchi proeminenti, tinuta verticala; parul este moale si ondulat, de obicei de culoare deschisa cu tendinta de a cheli; fata mare si rotunda, ochii caprui, tenul rosiatic.

Predispozitii mentale

Ambitios, generos, demn, sincer, cald, increzator in sine, curajos, impulsiv, hotarat, perseverent, scrupulos; cu apetenta de putere si onoruri; inclinatii artistice; vesel, optimist

Postat pe 3 August 2008 23:16
REZULTATELE PT RIMELUTZA(rezultatele lui)...RAC...IRIS
persoanele nascute in zilele de: 5, 14, 23

Irisul (sau stanjenelul) este o floare mare si foarte deschisa, caracteristica graitoare pentru nativul subordonat ei, sociabil si lipsit de mistere fata de ceilalti. Felul placut de a fi al acestei persoane este ilustrat exemplar de faptul ca in Japonia irisul este o floare venerata si un simbol national.

LATURA SENTIMENTALA: Multi barbati vor intra in raza de actiune a farmecului dumneavoastra, iar umorul pe care-l aveti va da sare si piper acestor relatii multe intretinute doar la nivelul flirtului, altele ajungand la nivele mai profunde.

Ceea ce va va subjuga, nu intotdeauna cu urmari fericite, va fi gustul pentru jocul seductiei, cat si cel pentru placerile sexuale. Conteaza pentru dumneavoastra decisiv ca celalalt sa fie in permanenta capabil de a purta o discutie interesanta, in caz contrar veti fugi repede de langa el.

CE-L DEFINESTE: Dinamism

COMPATIBILITATE: Toate florile

NUMERE NOROCOASE: 1, 10, 19, 28, 30, 38

ZILE FAVORABILE: Miercuri, vineri

DESCRIERE: Va caracterizati printr-o mare adaptabilitate la medii, persoane noi si acest lucru implicand in acelasi timp un spatiu de activitate destul de extins si de divers.

Sunteti simpatica, aveti o inteligenta remarcabila si va dovediti o fire foarte sociabila. Desi de regula apareti ca o persoana agreabila, puteti deveni uneori un vulcan in plina activitate daca aveti impresia ca cineva va jigneste profund si pe neasteptate.

Cel mai rau lucru care vi se poate intampla este sa vi se incalce libertatea in mod iremediabil si asta in special prin dependenta dumneavoastra fata de placeri, pe care, odata ce le-ati gustat, vi le faceti definitiv stapane.

Ar trebui deci sa aveti in vedere foarte serios acest lucru si sa dovediti mai multa clarviziune si retinere.

Barbatul rac:
Nu poti citi in el ca intr-o carte, arata celor straini latura intransparenta. Are secrete pe care le pastreaza, nu le tradeaza nici celui mai intim prieten. Este nelinistit, tinde spre meditatie, este un idealist si un visator sentimental. Deoarece este dominat de luna, traieste sentimente inaltatoare sau depresiuni mari si are talentul de a atrage oameni in diferite directii. La inceputul unei intalniri pare dispus sa cocheteze dar asta este una din starile sale sufletesti. La urmatoarea intalnire poate fi prietenos, nu stii niciodata ce vrea.

Chiar daca-l cunosti mai bine, niciodata nu stii in ce stare il prinzi. Poate deveni dintr-o data coleric, daca insa partenerul nu reactioneaza, ele isi cere rapid iertare. Crede in dreptul femeii, iar natura sa il face sa se simta ocrotitorul sexului slab. Este politicos si galant, cavaler de scoala veche, iubeste femeile frumoase, societatea lor, mai ales daca sunt spirituale. Cine nu iubeste te intrebi? Diferenta consta in faptul ca barbatul rac devine aici si el atragator. In momentul in care insa a cucerit, devine posesiv; o amanta va avea mult de furca cu el caci asteapta mult prea mult. Situatia se ingreuneaza deoarece barbatul rac devine suparacios, se retrage in cochilia lui in loc sa spuna deschis ce nu-i convine. Ii place mancarea si bautura dar nu se va imbraca ca atare.
Nu-i pasa de imbracaminte. Are inca puloverul vechi, niste pantaloni de trening din anii studentiei, care in jurul burtii il cam strang. Barbatul rac nu are nimic din viata unui paun. Ii place distractia, converseaza mult. Cu cuvinte reuseste sa faca pe altii sa-i urmeze oriunde. La discutii da dovada de memorie excelenta. Are niste idei, conceptii fixe, totul merge bine daca celalalt va accepta numai pentru a avea liniste. Poate insa sa si asculte, sa dea sfaturi in probleme dificile, sa ajute la rezolvarea lor. Mintea sa agera, analitica, deznoada cele mai dificile noduri. Pricepe problema banilor. Mai rapid decat o soparla, musca prin sansa de a castiga bani. Se intereseaza insa numai de metode conservative si conventionale, nu risca nimic. Este sensibil, nesigur si sentimental, se desparte greu de prieteni vechi, de obiceiuri sau lucruri care au devenit obisnuite.
O prietenie dureaza o viata. Se intalneste cu fosti colegi de scoala cu toate ca nu mai are nimic comun cu ei, nu doreste schimbari in stilul sau de viata. Pastreaza amintirile in locuinta sa, are multe poze si amintiri. Il preocupa mult trecutul. Are nevoie de dovezi de iubire. La acest barbat nu se poate vorbi de un episod usor. Dragostea este pentru el un lucru serios. Cere iubitei dragoste sufleteasca si fizica in aceiasi masura. Deoarece el este credincios cere acelasi lucru. Crede intr-o iubire care tine piept tuturor furtunilor. Aceasta este reteta lui de dragoste sufleteasca, pacea sufleteasca. Nu este un calator, casa, soba sunt cea mai mare placere a sa. Gaseste ca linistea casei si multumirea caminului cresc in propria gradina. Cateodata este atat de vanitos incat vede numai defectele altora si nu pe ale sale. Barbatul rac cauta o legatura de durata cu o femeie, daca aceasta legatura se rupe, gaseste repede alta, deoarece se adapteaza usor.

Cine insa i-a cucerit inima nu va fi uitat orice s-ar intampla. Este o fiinta complicata care datorita starilor sale sufletesti variate poate sa-si ingreuneze viata, dar nicidecum sa te plictiseasca. Ambitia sa duce spre reusita deoarece stie sa se adapteze. Inteligenta sa il vor predestina sa aiba rolul de conducator in politica, literatura sau comert. Fereste-te de el in nopti cu luna.
Viata sexuala a barbatului rac:
Are nevoie continua de incurajare. Daca are acest lucru este un minunat amant. Ii place rolul de invatator (in a da lectii de sex) iar o femeie face bine daca lasa sa creada ca el este acela care da lectii in viata sexuala. O va introduce pas cu pas, ii va explica totul, de ce si ce trebuie sa faca. Sa nu-l intrerupi spunandu-i ca stii aceste lucruri, le-ai practicat deja, caci s-ar retrage imediat, ar visa poate aceste lucruri minunate, pe care le-ar fi putut trai in doi. Este si rabdator si pasionat si ar fi foarte greu de a gasi o combinatie atat de buna.

De la bun inceput cand a facut o propunere in soapta stie unde duce drumul chiar daca va trebui sa escaladeze mult. E bine sa te lasi dus, merita. O calatorie este tot atat de placuta ca si sorirea ei. In inceputul unei legaturi amoroase trebuie evitat ordinarul, vulgarul, doreste sa-si idealizeze partenera si excesul (a cadea intr-un alt rol) chiar daca este excitant ar putea ingropa perspectiva unei legaturi trainice. Cu timpul devine mai realist si accepta lucruri care-l socheaza cateodata dar deoarece este supersensibil, te poti astepta la orice. Daca este tratat cu indiferenta? si fara sentimente se retrage in cochilia sa.
Uvertura este jucata de el foarte sigur, deoarece doreste sa faca fericita femeia de langa el dar si pe el insusi. Barbatul rac se poate adapta la starile sufletesti ale partenerelor, iar asta il face sa fie un artist al dragostei, fata de alti barbati care cred ca in pat poti domina o femeie cu dispret. Inceputul unui act sexual este in afara patului, isi culca partenera eventual pe o masa si trece de la un joc manual la un contact subtil cu penisul. Cand femeia doreste punctul culminant, abia atunci o transporta in pat. Este un expert al jocului cu clitorisul. Are un talent pentru acest joc, foloseste degetele, dar degetele sale au o sensibilitate magica. Memoria sa il ajuta si in dragoste: isi aminteste perfect cu ce s-a excitat o femeie. Ii place sa stie ca a satisfacut-o. Retine toate experientele tineretii si le finiseaza apoi la maturitate cu multa fantezie. Ii plac rufele intime, sexy.

Daca devine homosexual, se va imbraca ca o femeie, talentul sau artistic si adaptarea la mediu vor face sa-si joace rolul perfect. Homosexualii nascuti in zodia racului fac mari eforturi sa se transforme fizic in femeie, si cateodata se vor supune si unor operatii chirurgicale.
Zone erogene:
Cel mai tare mijloc de excitare la cei nascuti in zodia racului este un sarut cu limba si dintii. Pot ajunge si la orgasm. Cea mai sensibila parte sunt sanii; amandoi reactioneaza la stimulari manuale sau orale al sanilor. O usoara mangaiere pe piept ii face sa doreasca actul sexual. Femeile doresc jocul cu sfarcul sanilor iar atingerea sanului in preajma terminarii ii stimuleaza placerea. Si barbatii rac sunt foarte sensibili in zona pieptului. O usoara atingerea a pieptului ii excita. Este bine de stiut acest lucru de catre femei.

Cum "agati" un Rac:
O miscare de sah buna: sa-ti dea racul un sfat! Deoarece doreste sa ajute si compatimeste oamenii, primul pas este facut. Intrebarea: nu ne cunoastem cumva? nu intra in discutie. Racul are o memorie excelenta asa ca nu ajungi prea departe cu aceasta metoda. Discutii in legatura cu copii pot duce la rezultate optime deoarece femeia rac iubeste copii. Acestei femei i s-a facut deja reprosul ca vrea sa mareasca toata lumea cu tatal rac. Te poti axa in discutii politice cu el. Ii plac dicutiile pe plan cultural, muzica romantica, melodica il duc la numitor comun cu infinitul.
Un local cu muzica inceata, cu violonist, muzica este hrana lui sufleteasca. Ai putea sa-l inviti pe malul unei ape, ii place sportul de apa. Ar putea sa mearga si la nudisti deoarece ii place sa-si etaleze corpul. Vrei sa-i faci un cadou unei femei rac? Cel mai bine ceva pentru casa, tablouri, tapete, carti frumos legate in piele, lucruri de bucatarie, originale. Pentru el sunt bune niste mancaruri impachetate exotic, ceva din argint cu initialele sale. Cei nascuti in zodia racului sunt colectionari, iar tot ce mareste colectia lor ii bucura nespus de mult, mai ales lucruri de argint. Familia racului, relatiile trebuie pastrate mai ales in ceea ce priveste mama, ei sunt foarte sentimentali.

Niciodata sa nu-i vorbesti de fostele aventuri, nu-l intereseaza ce rol a jucat alt om in viata altcuiva. Un sfat: Racului nu-i place sa fie privit ca ceva de toate zilele, ceva natural, firesc. Un nou costum, niste cercei noi, trebuie remarcate: dar atentie la supersensibilitatea lor: atentie la formularea unui compliment in privinta costumului sau a cerceilor noi, ar putrea sa creada ca nu sunt bune, ca nu se potrivesc. inainte de a se simti jignit, trebuie explicat complimentul ca atare, deci cum a fost gandit si spus. Sa nu te duci la intalnire cu? racul, daca nu te simti bine. Este o prostie caci tocmai aici ar putea sa te ingrijeasca si sa te ocroteasca. El este cel care iti da aere, care este farul in ceata, de care are nevoie fiecare. Cu multa pasiune aduce fructe, citeste, iti pune muzica si se multumeste sa-ti tina mainile.
Cu tot atata dragoste iti da medicamente si se va ingriji de mancarea ta. Cine nu a fost ocrotit de rac nu stie cat este de frumoasa viata in doi. Este de fapt o alta forma a dorintei sale de a poseda (dar de ce sa intrebam atat si sa cautam motivatii, mai bine profiti).

Cum scapi de un Rac:
Cine vrea sa scape de rac sta in fata unei mari probleme. Nu se lasa infrant, se lipeste ca o guma de mestecat de pantofi. O atitudine urata fata de femeia rac o face sa fuga dar daca o atingi prea tare devine incapatanata si se tine scai. Reactioneaza cu critica pentru care are un talent deosebit. Trebuie sa fii foarte subtil.

Nu o mai lasi sa stie totul despre tine si ii spui ca de acum incolo va fi doar o supusa; daca intra in panica n-o linistesti si o lasi in voia soartei. Devi un mofturos si un depresiv (melancolic) treaba asta influenteaza starea ei psihica. Fata de barbatul rac trebuie o atitudine dominatoare, tu hotarasti mai ales timpul. Arzi mancarea si spui ca lucrurile gospodaresti sunt plictisitoare. Ii critici in dormitor tehnica de iubire. Deoarece ii este frica ca in directia asta nu valoreaza mult, il lasi sa inteleaga exact acest lucru.

Racul are nevoie de dragoste. Nu-l accepti, nu-i dai echilibrul sufletesc, nu asculti sfaturile sale. Racului ii plac restaurantele de moda veche, il duci in locuri excentrice. Il critici ori de cate ori vrei, il faci sa aiba complexe de inferioritate. Cel mai urat lucru este sa-i critici mama.
VINERI

Planeta dragostei, a generozitatii si a frumusetii este dominanta celor nascuti in ziua de vineri. Adica planeta Venus.

Acesta influenteaza indeosebi oameni cu succes in viata, oameni cunoscuti avand o finete deosebita, dar si un talent artistic deosebit. Chiar si atunci cand aveti parte de ele sunteti in continua cautare a armoniei, a linistii si a echilibrului.

Culorile care va sunt favorabile sunt culorile maro si gri, alaturi de ziua de vineri si numarul zilei in care v-ati nascut.
Ascendentul in Taur

O fire increzatoare in sine si consecventa, capabila de activitate de durata sustinuta pentru a-si atinge scopurile. Amabil cand nu este provocat, dar naravas ca un taur cand se infurie, devine incapatanat si intransigent cand intampina opozitie. De obicei este rezervat, principial si oarecum secretos in privinta chestiunilor personale.

Adjectivele pe care le putem atribui cu usurinta acestor indivizi nascuti cu Ascendentul in Taur sunt lent, stabil si capabil. Acesti nativi au o rezistenta strasnica si o putere remarcabila. Sunt adesea foarte loiali fata de cei la care tin. Cu toate ca in general nu par a-si arata puterea, prezenta lor este remarcata si emana stabilitate cu adevaratDe obicei Ascendentul zodiei dezvaluie schimbarile care vor avea loc. Insa, Taurii, prin natura lor, sunt rezistenti la schimbare. Poate fi dificil sa ii influentezi pe nativii cu Ascendentul in Taur, pentru ca sunt adesea incapatanati si nu se abat de la drumul lor. Primele lor reactii sunt de a incerca sa simta lucrurile, nu in acelasi mod cum un nativ in zodia Pesti poate sa se adapteze la mediul inconjurator, ci cu toate cele 5 simturi. Au foarte dezvoltate mirosul si simtul tactil si reactioneaza la ceea ce se intampla in lumea reala. Au o abordare realista asupra vietii. Inainte de a incepe o noua activitate pun intotdeauna siguranta pe primul loc.

Adesea, nativii cu Ascendentul in Taur sunt adesea foarte precauti si grijulii. Pentru ca semnul Ascendentului are si calitatea de "fix", atunci acest nativ nu este caracterizat ca un personaj flexibil. Mai degraba el poseda o unitate de intentie hotarata.

Mai mult decat majoritatea oamenilor, persoanele cu Ascendetul in Taur prefera "lucrurile bune" din viata. Ingaduinta prea mare fata de sine poate fi o slabiciune pentru multi dintre cei care au acest Ascendent. Adesea, nativii cu ascendetul in Taur colectioneaza diferite lucruri si isi investesc economiile in bunuri materiale.

Persoanelor cu Ascendentul in Taur le place sa poarte haine de calitate si in care se simt confortabil. Rareori se imbraca ostentativ. Multi dintre ei au un fizic puternic si robust.
Destul de posesivi in relatia de cuplu, acesti nativi nu renunta usor la relatiile pe care le au. Cu toate ca nu sunt foarte gelosi, isi considera partenerul o proprietate personala. Intensitatea si loialitatea sunt extrem de importante pentru nativii cu Ascendentul in Taur. Acestia sunt persoane foarte senzuale care prefera confortul pe care il ofera o relatie stabila. Cu toate ca nativii cu Ascendentul in Taur pretuiesc armonia si calmul, relatia de cuplu poate fi foarte pasionala.

Au capacitatea de a castiga bani in beneficiul celorlalti si sunt buni in orice activitate executiva. Sub supravegherea lor se desfasoara cu succes activitatile privind pamantul si produsele sale. Sunt temperamente vitale.

Este placut sa ai in preajma nativi cu Ascendentul in Taur. Stabilitatea lor este foarte linistitoare, iar armonia lor interioara este foarte atragatoare.
Aspect fizic

De statura scunda spre mijlocie, predispusi la ingrasare si adesea cu bustul mic; au fata si constructia corpului patrate; gatul scurt si puternic; fruntea, nasul, obrajii, buzele si gura proeminente; maxilare puternice; ochi negri; parul ondulat sau cret, inchis la culoare; ochii mari si rotunzi; mainile plinute, scurte si puternice.

Predispozitii mentale

Perseverent, constant, conservator, hotarat, incapatanat, mandru si ambitios sa obtina puterea, sociabil totusi, afectuos si iubitor, dar poate fi si foarte nerezonabil, plin de prejudecati si incapatanat ca un taur. Cand este infuriat, nimic nu-i poate sta in cale. Munceste incet, dar bine. Tipurile nedezvoltate sunt de obicei foarte indolente si senzuale.




Postat pe 3 August 2008 23:31
Hop si eu, Baghera! 18.10.1971, ora 7 dimineata. cred ca era luni.
Multumesc. Vacanta placuta!
danaB
Postat pe 4 August 2008 12:43
REZULTATELE PT danaB....TRANDAFIR
persoanele nascute in zilele de: 9, 18, 27

Simbolul dragostei este, dintotdeauna, trandafirul; floare care caracterizeaza exemplar pe nativa semnului prin involburarea rosie a petalelor ce corespunde sangelui infierbantat si pasiunii tumultoase. Si chiar daca uneori aceasta floare este simbol al prea multor iubiri, nu putem ramane indiferenti la frumusetea si farmecul sau majestuos si nu putem sa nu ne amintim mereu de nu mai putin celebrul refren: L important, c est la rose.
LATURA SENTIMENTALA: Este o latura unde nu sunteti niciodata loiala pentru multa vreme unei singure persoane, desi dovediti o receptivitate extrem de ascutita la stimulii sentimental-erotici si o pasiune clocotitoare, de nestavilit. Aveti experiente numeroase inca din tinerete, iar prudenta nu e ceea ce va caracterizeaza in aceste imprejurari. Va place mult sa faceti dragoste si va daruiti fara retineri, asteptand sa vi se raspunda la fel.

CE-L DEFINESTE: Pasiune

COMPATIBILITATE: Papucul-doamnei, mac

NUMERE NOROCOASE: 9, 15, 18, 24, 27, 30

ZILE FAVORABILE: Marti, joi, vineri

DESCRIERE: Temperamentala si impulsiva, sunteti adesea expusa unor consecinte neplacute ale actelor dumneavoastra.

Nu va dati inapoi din fata sarcinilor dificile si manifestati un curaj demn de admiratie, curaj ce merge de multe ori in mod firesc pana la a face mari sacrificii si a indura mari privatiuni.

Familia si prietenii se pot bizui pe dumneavoastra, caci sunteti ca o leoaica ce-si apara puii atunci cand acestia sunt amenintati. in nici o imprejurare nu se poate trece prea usor peste interesele dumneavoastra vitale si adesea ii veti deranja pe multi prin simtul moral foarte dezvoltat, chiar sever.

Veti urmari in viata idealuri mai apropiate sau mai indepartate, carora le veti consacra intreaga dumneavoastra energie.

Recomandarea care vi se poate face este de a fi foarte prevazatoare si atenta la relatia de cuplu, caci ati putea ramane singura pentru totdeauna in cazul in care va veti neglija partenerul in propria casaLUNI

Cei nascuti in prima zi a saptamanii, luni, sunt dominati de vecina Pamantului, Luna.

Acest lucru determina cateva caracteristici importante cum ar fi faptul ca sunteti o persoana schimbatoare dupa cum sunt fazele lunii; sunteti usor de impresionat, romantici , visatori, intuitivi, imaginatie bogata, timizi.

Succesul in viata il obtineti daca aveti asezamantul undeva pe langa o apa, ziua cea mai bune este luni, culoarea care va avantajeaza este alb-argintiu, iar numarul zilei in care v-ati nascut este cel norocos.
Ascendentul in Scorpion

Fire rezervata, tenace, hotarata si secretoasa, inclinata oarecum catre suspiciune, scepticism si sarcasm. Au o minte agera, sunt elocventi si rapizi in actiune, plini de energie, optimisti.

Persoanele cu Ascendent in Scorpion au foarte multa prezenta de spirit. Au ceva al lor care ce se transmite celor din jur, cum ca nu sunt persoane cu care sa te poti juca foarte usor. Felul lor de a fi cere respect si in unele cazuri inspira frica. Persoanele cu Ascendent in Scorpion pot fi linistite sau zgomotoase, dar par intotdeauna puternice si determinate.

Fie ii iubesti pe cei cu Ascendent in Scorpion, fie ii urasti. Sunt acele rare persoane care nu trec prin viata neobservate. Cateodata, unii dntre ei devin confuzi cand au de-a face cu evenimente care genereaza reactii puternice din partea celorlalti. Au aparenta unei persoane care parca vede prin tine, si peste superficialitatea celorlati. Aceasta poate sa ii intimideze pe unii si sa-i intrige pe altii. Cand discuta cu ceilalti cauta raspunsuri citind printre randuri. Detaliile de suprafata sunt ignorate atunci cand simt ceva pentru persoanele sau fata de situatiile din apropiere.
Persoanele cu Ascendent in Scorpion pun foarte mult accent pe intimitatea lor, ce poate friza paranoia. Au nevoie foarte mare sa isi controleze mediul in care traiesc si sunt experti in strategie. Rar asa persoane care isi arunca in aer sansele cu nervozitate, isi planifica miscarile cu mare grija si calculat, bazandu-se pe abilitatea lor impresionanta de a simti persoanele si situatiile.

Cei nascuti cu Ascendentul in Scorpion sunt cu picioarele pe pamant, buni parteneri. Increderea in partenerul lor find foarte importanta. De multe ori cauta implicare totala si nu au foarte multa rabdare cu partenerii ocazionali.

Desi apreciaza luxul, pot fi foarte frugali si strangatori. Sunt detectivi innascuti, serifi, administratori, chimisti, chirurgi si persoane contractante si sunt capabili sa atinga scopuri care necesita forta fizica sau spirit agresiv.

Aspect fizic

Statura medie sau putin peste, tendinta catre ingrasare sau macar catre forme pline, uneori fizionomia si constructia corpului sunt patratoase; parul este des, inchis la culoare, carliontat sau ondulat, uneori ondulat artificial; sprancene proeminente si aptitudini perceptive, nasul si profilul sunt acviline sau mediteraneene, tenul este intunecat.

Predispozitii mentale

Minte agera, patrunzatoare, critica si o judecata subtila. Vointa si hotarare puternice ; increzator in sine, incapatanat, cu opinii rigide. O minte rafinata greu de influentat sau de inselat, fire volitiva, curajoasa, energica si activa cand interesul o cere, de altfel fiind destul de indolenta. Devine sarcastic, impulsiv sau foarte nervos cand este provocat. Manifesta interes frecvent pentru cercetari oculte sau chimice si are apetenta pentru mister. Unii sunt foarte practici, prozaici, indemanatici, buni oameni de afaceri, persoane contractante etc. Sunt ofiteri buni, navigatori, lucratori sau comercianti de lichide. Sunt inclinati catre chirurgie sau catre cercetari practice.





Postat pe 4 August 2008 22:05
ana-maria kovacs , 08/10/1975, anamaryk75@yahoo.com
doresc daca se poate raspuns pe mail
ms mult, mai ales ca sunt intr-un moment dificil al vietii mele
o zi buna
maryk
Postat pe 5 August 2008 08:15
buna, daca ai timp si pt mine,Mariana,7.10.1981,Iasi, ora nu stiu sigur, e intre 9 si 10 dimineata.Merci anticipat.
t_maryyana
Postat pe 5 August 2008 12:36
buna mai e loc si pentru mine???roxana 02.10.1986 joi 06.20
daria86
Postat pe 5 August 2008 13:12
De la: baghera, la data 2008-07-31 20:15:28Semn de aer cardinal, spirit intreprinzator, masculin, extrovertit, dominat de planeta Venus, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea uneori.

Piatra pretioasa: chrysolitul.
Zi norocoasa: vineri.
Numere norocoase : 6 si 9.
Culoare: albastru pastel.
Metal: cuprul.
Locuri prielnice: cele legate de activitatile sociale.
Verb reprezentativ: "a echilibra" ; "a oscila".

Balanta stapaneste spatele si rinichii Marelui Om al Universului.

Aspectul fizic: statura medie sau inalta, corp bine alcatuit, figura rotunda, par fin, brun, adesea negru; ochi negri foarte vioi, extremitatea posterioara foarte rotunjita (aspect evident indeosebi la femeile acestui semn).

Zone erogene: indeosebi fesele; spatele.

Balanta simbolizeaza masura, armonia si instabilitatea, echilibrul, justetea. Nativul este gentil, amabil, sociabil si are un talent innascut in a modera situatii conflictuale. Nu suporta tonurile ridicate, certurile, tot ceea ce implica tensiune psihica si va cauta intotdeauna sa aplaneze cu tact astfel de imprejurari discordante cu temperamentul sau.

Personalitatea individului este foarte deschisa spre lume, publicul, societatea, lumea larga fiind cel mai important domeniu al preocuparilor sale. Viata sa este complet dependenta de ceilalti si s-ar putea spune ca nu are o individualitate foarte puternica, asteptand in permanenta sprijinul si aprobarea celorlalti. In casatorie depinde de partener, in afaceri depinde de asociati si asa mai departe. Individul are mare nevoie sa fie in compania celorlalti si sa fie de ajutor. Numai societatea si viata sociala il fac sa se simta implinit. Poate deveni o persoana populara in mediul sau social sau poate avea parte de o casatorie (sau o afacere) aducatoare de stralucire si optimism. Stie sa asculte omul din fata sa, de aceea ar putea avea succes in domenii legate de lucru cu publicul. Poate face cariera in lumea publicitatii sau a comertului. Poate fi un bun arbitru in situatii conflictuale, de aceea ar avea succes in domenii juridice. Artele sunt de asemenea un domeniu favorit, de aceea ar putea avea interese deosebite pentru dans, viata mondena, arte frumoase.

Iubeste confortul si are multiple inclinatii artistice, in orice mediu. Prefera intotdeauna sa-si decoreze locuinta singur si sa se inconjoare cu obiecte frumoase sau cu opere de arta, cu inteligenta, eleganta si gratie.

O trasatura care il caracterizeaza intr-o mai mare masura decat toate celelalte este faptul de a fi deschis fata de toata lumea, arta disimularii fiindu-i complet necunoscuta. Este calm, discret si nu se impaca cu nici un fel de extravaganta.

Are de invatat inca lectia cooperarii cu ceilalti, fiind inca un capitol deficitar, fara a mai incerca sa-si impuna in permanenta parerile. Chiar daca nu ii convine ceva, arata un zambet pe figura de parca totul ar fi perfect. Poate avea succes in domenii precum politica, justitia, relatiile publice, diplomatia, unde isi poate folosi din plin inteligenta, abilitatile analitice si spiritul justitiar. Poate fi de asemenea atras de domenii artistice, de tot ce e legat de lux, placeri, petreceri, mondenitati, culoare, moda, frumusete, muzica, dans. In cuplu, are marele talent de a face compromisuri, de aceea poate fi un partener de viata foarte tolerant. Ii place sa iubeasca si sa fie iubit, astfel incat casatoria este unul din scopurile de baza ale unei Balante. E putin lenes, dar numai din nevoia sa de liniste si armonie.

Poate media cu succes conflicte sau neintelegeri, gasind intotdeauna cheia unei reconcileri intre doua parti adverse. Nu este atras de ceea ce ii seamana, ci mai ales de ceea ce i se pare opus sau complemetar lui.

Este foarte activ din punct de vedere emotional, traind din plin fiecare clipa. Este foarte pasional si exuberant din punct de vadere erotic. Desi nu este un partener usor de tolerat, se simte implinit doar atunci cand se daruieste trup si suflet intr-o relatie sentimentala. Cand este indragostit, nativul devine cochet, foarte romantic si dinamic. Traieste totul la intensitatea maxima, iar daca avansurile lui sunt respinse sau ignorate, dragostea de pana atunci oarba se poate transforma in ura.

Femeia Balanta este o visatoare incorigibila, care chiar dupa mai multe deceptii spera inca la marea dragoste. Daca nu o intalneste, o va inventa si isi va transforma partenerul obisnuit intr-un Fat Frumos. Femeia Balanta este cocheta si vanitoasa si ii place foarte mult sa fie curtata.
crocobabau
Postat pe 5 August 2008 15:16
REZULTATELE PT t maryyana....ORHIDEE
persoanele nascute in zilele de: 7, 16, 25

Frumusetea exotica a orhideeei va aparea intotdeauna ca un simbol aparte, iar nativul va fi mereu pe o pozitie distincta (chiar daca uneori discreta) si nu se va amesteca decat arareori cu ceilalti. Aspectul inconfundabil al acestei flori princiare, aristocratice, consta in sentimentele contradictorii pe care le inspira de eteric, de fragilitate, de detasare de nuantele terestre ale existentei, iar in acelasi timp de frumusete concreta, izbitoare. Din cele peste o mie de specii de orhidee raspandite pe glob, cea mai frumoasa se gaseste in Filipine, ori se afla chiar langa dumneavoastra asteptand sa o culegeti.
LATURA SENTIMENTALA: Foarte pretentioasa in alegerea partenerului (pe baza unor criterii intime), in momentul in care va veti decide asupra lui, el va putea conta pe faptul ca-i veti fi fidela si ca veti deveni concesiva in scopul realizarii unei armonii in cadrul cuplului. Stiti sa iubiti si profunzimea sentimentelor ce le nutriti va fi resimtita ca o binecuvantare de partener.

CE-L DEFINESTE: Intransigent sentimental

COMPATIBILITATE: Floarea-soarelui, papucul-doamnei

NUMERE NOROCOASE: 12, 20, 21, 29, 30, 40

ZILE FAVORABILE: Duminica, luni

DESCRIERE: Sensibila, aveti un simt al datoriei foarte dezvoltat si acest lucru va face sa fiti expusa unor frustrari si dezamagiri, in cazul in care veti sesiza abateri de la regulile de onestitate din partea celorlalti fata de dumneavoastra.

Evitati in genere conflictele care va consuma foarte mult nervos, in schimb sunteti genul de persoana gata oricand sa ajute pe cei din jur intr-un mod total dezinteresat.

Va marcheaza foarte mult in viata de zi cu zi o tristete ce va este familiara, dar care trebuie tinuta sub control pentru a nu fi vreodata nevoie sa ajungeti intr-o clinica de psihiatrie.

Cum tot va place mult sa calatoriti, o solutie ar putea consta in a va bruia melancolia excesiva in glasul rotilor de tren.

Caminul pe care vi-l doriti este unul bine organizat si avand tot ceea ce-i trebuie.MIERCURI

Planeta dominanta pentru cei care s-au nascut intr-o zi de miercuri este Mercur.

Acest lucru face ca, in viata de zi cu zi, sa va adaptati usor oricarei situatii. Va guverneaza un acut spirit de ingeniozitate, dar sunteti si destepti. La toate acestea se adauga spiritul de convingere si intuitia.

Pentru voi culorile care va favorizeaza sunt cele alb-verde. Aveti succes in actiunile incepute intotdeauna miercurea, daca atunci debutati o actiune importanta. Numarul norocos este numarul zilei de nastere.
Ascendentul in Scorpion

Fire rezervata, tenace, hotarata si secretoasa, inclinata oarecum catre suspiciune, scepticism si sarcasm. Au o minte agera, sunt elocventi si rapizi in actiune, plini de energie, optimisti.

Persoanele cu Ascendent in Scorpion au foarte multa prezenta de spirit. Au ceva al lor care ce se transmite celor din jur, cum ca nu sunt persoane cu care sa te poti juca foarte usor. Felul lor de a fi cere respect si in unele cazuri inspira frica. Persoanele cu Ascendent in Scorpion pot fi linistite sau zgomotoase, dar par intotdeauna puternice si determinate.

Fie ii iubesti pe cei cu Ascendent in Scorpion, fie ii urasti. Sunt acele rare persoane care nu trec prin viata neobservate. Cateodata, unii dntre ei devin confuzi cand au de-a face cu evenimente care genereaza reactii puternice din partea celorlalti. Au aparenta unei persoane care parca vede prin tine, si peste superficialitatea celorlati. Aceasta poate sa ii intimideze pe unii si sa-i intrige pe altii. Cand discuta cu ceilalti cauta raspunsuri citind printre randuri. Detaliile de suprafata sunt ignorate atunci cand simt ceva pentru persoanele sau fata de situatiile din apropiere.
Persoanele cu Ascendent in Scorpion pun foarte mult accent pe intimitatea lor, ce poate friza paranoia. Au nevoie foarte mare sa isi controleze mediul in care traiesc si sunt experti in strategie. Rar asa persoane care isi arunca in aer sansele cu nervozitate, isi planifica miscarile cu mare grija si calculat, bazandu-se pe abilitatea lor impresionanta de a simti persoanele si situatiile.

Cei nascuti cu Ascendentul in Scorpion sunt cu picioarele pe pamant, buni parteneri. Increderea in partenerul lor find foarte importanta. De multe ori cauta implicare totala si nu au foarte multa rabdare cu partenerii ocazionali.

Desi apreciaza luxul, pot fi foarte frugali si strangatori. Sunt detectivi innascuti, serifi, administratori, chimisti, chirurgi si persoane contractante si sunt capabili sa atinga scopuri care necesita forta fizica sau spirit agresiv.

Aspect fizic

Statura medie sau putin peste, tendinta catre ingrasare sau macar catre forme pline, uneori fizionomia si constructia corpului sunt patratoase; parul este des, inchis la culoare, carliontat sau ondulat, uneori ondulat artificial; sprancene proeminente si aptitudini perceptive, nasul si profilul sunt acviline sau mediteraneene, tenul este intunecat.
Predispozitii mentale

Minte agera, patrunzatoare, critica si o judecata subtila. Vointa si hotarare puternice ; increzator in sine, incapatanat, cu opinii rigide. O minte rafinata greu de influentat sau de inselat, fire volitiva, curajoasa, energica si activa cand interesul o cere, de altfel fiind destul de indolenta. Devine sarcastic, impulsiv sau foarte nervos cand este provocat. Manifesta interes frecvent pentru cercetari oculte sau chimice si are apetenta pentru mister. Unii sunt foarte practici, prozaici, indemanatici, buni oameni de afaceri, persoane contractante etc. Sunt ofiteri buni, navigatori, lucratori sau comercianti de lichide. Sunt inclinati catre chirurgie sau catre cercetari practice.







Postat pe 5 August 2008 18:11
REZULTATELE PT daria86....BUJOR
persoanele nascute in zilele de : 2,11,20,29

Bujorul, asa cum e el rosu ca focul, semnifica sangele infierbantat al nativei si dorinta ei devoratoare de a iubi, de a se darui in trairile cele mai nobile si de a inflori la caldura acestor sentimente. Caracterul sau este exprimat foarte bine de expresia a se imbujora in urma unei actiuni navalnice ori a unui fior de dragoste si care reda in aceeasi masura elanul sufletesc, sfiiciunea si sentimentul unui nou inceput, specifice unei atari situatii.
LATURA SENTIMENTALA:Nu poate trai singura, acest lucru ar fi o absurditate pentru ea si ar dezechilibra-o complet si definitiv. E pasionata si foarte posesiva, uneori sufocanta in manifestarile de tandrete. Are o fire romantica si iubirea o va intelege doar in acest fel. in tinerete indeosebi, va fi cam nestatornica.

CE-L DEFINESTE: Pasiune extrema

COMPATIBILITATE: Bujor, albastrea, orhidee, mac, margareta

NUMERE NOROCOASE: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42

ZILE FAVORABILE: Duminica, luni, vineri

DESCRIERE: Este de apreciat in mod deosebit la nativa acestui semn perseverenta de care da dovada in orice situatie, oricat de grea. Uneori, insa, aceasta calitate se poate transforma in inflexibilitate si incapatanare si n-ar fi rau, pentru o mai buna comunicare cu ceilalti, sa incerce sa-si corecteze aceste defecte.

Loialitatea deosebita a nativei va fi evidenta in situatiile in care e vorba in mod explicit de datoria ei. Ii place foarte mult natura, iar activitatile sale practice sunt indreptate catre asigurarea unui trai confortabil si fara probleme.
Trebuie sa-si supravegheze tot timpul tendintele de a-i nesocoti (chiar jigni) pe ceilalti si sa dea dovada de rabdare si intelegere in acest sens. Ar trebui sa fie mai curajoasa in tot ce face.

Numai respectand aceste principii va fi impacata cu sine
JOI

La mijlocul saptamanii, ziua de joi aduce cu sine si o dominatie de mare anvergura: planeta Jupiter.

Puterea si maretia acestia va influenteaza pozitiv indeosebi in afaceri si comert, unde puteti avea deosebit succes. De asemenea sunteti cumpatati si linistiti, va iubiti familia si copiii.

Atentie insa ca deveniti rapid gurmanzi inraiti. In schimb sunteti foarte sociabili si deschisi. In favoarea voastra sunt culorile mov, dar si alb-negru, alaturi de ziua de joi si numarul zilei de nastere.Ascendentul in Balanta

Iubesc dreptatea, curatenia, armonia, pacea, ordinea si sunt curtenitori, placuti si agreabili; desi se infurie repede, sunt usor de calmat. Sunt iubitori de frumusete in toate formele ei: in natura, arta, muzica, literatura etc. si se pot implica plini de zel in indeletniciri si divertismente rafinate sau culturale; iubesc societatea si compania oamenilor curajosi, senini, veseli.

Toata lumea pare sa placa persoanele cu Ascendent in Balanta. Ele ne apra ca niste persoane dragute, placute si cinstite. Daca te uiti mai in detaliu la viata lor, ai putea descoperi ca si aceste persoane dragalase au probleme in ceea ce priveste relatiile. Multi dintre ei au avut multe relatii nereusite si nu pot intelege de ce. Multi nativi atrag persoanele din jur foarte usor. De asemenea ei pur si simplu nu ar sti ce sa faca cu ei insisi in cazul in care nu ar avea pe nimeni alaturi.
Persoanele cu Ascendent in Balanta par sa linisteasca apele in jurul lor. Au zambete atragatoare, se apropie foarte usor de ceilalti si au o prezenta foarte toleranta. Chiar daca nu au fost inzestrati cu o infatisare extraordinara, sunt niste persoane atragatoare. Majoritatea acorda imaginii lor personale o foarte mare atentie. Sunt atenti la culorile hainelor, a parului, la felul in care merg.

Persoanele cu Ascendent in Balanta pot fi extrem de convingatoare, desi acestea vor folosi aproape intotdeauna o abordare "cu pasi marunti" atunci cand vor sa castige in fata cuiva, si asta se intampla cam de fiecare data. Desi de multe ori incearca sa faca pe bunul samaritean, o calitatea nu foarte buna. In orice caz reusesc totusi sa fie niste buni mediatori si vor fi primele persoane cu care va obisnuiti intr-un grup.

Pe cei cu Ascendent in Balanta ii atrag partenerii competenti si activi. Relatiile lor sunt de multe ori caracterizate de ciondaneli sau competitie intre parteneri, pana invata sa-si mai ascunda din cand in cand imaginea dragalasa si sa nu ii mai acuze pe partenerii lor de tot ce nu merge bine.

Talentele isi gasesc cea mai buna expresie in profesia lor si sunt inclinati catre domeniile care necesita bun gust, simt artistic si o intregire armonioasa. Sunt temperamente vitale si rationale.
Aspect fizic

Corpul bine format, inalt, subtire in tinerete, dar cu tendinta de ingrasare la varsta de mijloc. Parul este moale, castaniu spre negru, ochii caprui sau albastri. Nasul este grecesc, fata rotunda sau ovala cu trasaturi regulate; adesea au gropite; infatisare placuta, aparenta tanara, tenul sanatos.

Predispozitii mentale

Capacitati intelectuale bune, simt perceptiv ascutit, clarviziune si discernamant; firi imaginative sau artistice, amabile, increzatoare, vesele, firesti, omenoase, drepte, ordonate; de obicei sunt iubitori, dar sunt schimbatori, dornici de socializare si divertisment. Le place sa viziteze si sa se implice, sa fie la moda si la curent cu toate. Prefera vestimentatia eleganta si bijuteriile.



Postat pe 5 August 2008 18:18
Multam mult Baghera!!!
irina2007
Postat pe 5 August 2008 21:53
Bagherica cand ai matalutza timp, ia sa-mi trm si mie despre o balanta mai micuta......nascuta pe ....03.10.1998, la ora 10.15, sambata dimineatza....LUCIAN este numele lui:), te pupic si stii matale ne vedem dimineatza la.....apel

Postat pe 7 August 2008 00:23
Nu este corect.Bagherele nu se mituiesc cu pupici, decat cand le pupa Mowgli.Tabarati voi asa, repede-repede sa trageti pisicuta mea de codita si de urechi.Dar aveti voi curajul sa o pupati pe botisorul ei frumos si dulce, de ciocolata?Eu cred ca numai ce-i vedeti cum i se zbarlesc mustatile, si face maaaarrr, ba i se apleaca urechiusele acelea ascutite pe spate, si parca simtiti regretul ca nu ati cumparat pempersi cu un numar mai mare...

Postat pe 8 August 2008 07:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Exista compatibilitate intre El-Balanta si Ea-Berbec? 11 De la: violeta_cretu 16 Martie 2013 23:37
doinapysy 11 De la: garbo252762 5 Decembrie 2011 10:47
westie 4 De la: tamaruka 24 Ianuarie 2011 20:25
buna ziua 28 De la: garbo200162 15 August 2011 22:32
Femeia Taur-Barbatul Pesti 19 De la: Thya 20 Mai 2012 09:16
Setari Cookie-uri